LG Pure Platinum Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

LG Pure Platinum'un tank kapasitesini, filtrelerini, tipini, arıtma kapasitesini ve boyutunu detaylı bir şekilde araştırdık.
LG Pure Platinum Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

10 aşamalı filitrasyon sistemi sayesinde suyu tamamen içilebilir hale getiren LG Pure Platinum, en iyi su arıtma cihazlarından birisidir. Şebeke suyunu filtreleyerek kullanıcısına sunar. 240 litrelik günlük su üretimiyle tüm aileye yetebilecek kapasitededir. Ailelerin yanı sıra isteğe bağlı olarak ofislerde, iş merkezlerinde ve diğer ortak alanlarda kullanılabilir. Düşük güç tüketimi sağlayarak kullanıcısının bütçesini düşünür. Minimalist bir tasarımı olduğu için tüm tezgah altlarına rahatça sığabilir.

LG Pure Platinum Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç4 Bar
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi240 Litre
Filtre Sayısı6 Filtre
Tank Boyutu32x23x39 cm
Amazon
Fiyatını Gör
LG
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG Pure Platinum Su Arıtma Cihazı

Ev ve ofisler için tasarlanmış olan cihazda 6 farklı filitrasyon yöntemi bulunur. Dünyanın en gelişmiş filtre teknolojisini kullanıcısına sunan ürünle birlikte temiz ve sağlıklı suyun keyfini çıkartabilirsiniz. Çaydanlıkta ve diğer mutfak eşyalarında yaşanan kireçlenme sorununu tamamen çözer. Nasa'nın astronotlarının su ihtiyacını karşılamak için geliştirilen ve hala günümüzde dünyanın en gelişmiş filtreme teknolojisi olarak bilinen ters osmoz su arıtma sistemini içerisinde barındırır.

İşte, gelişmiş filtreleme teknolojisine sahip Lg Pure Platinum su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

LG Pure Platinum Tasarım

LG Pure Platinum, 32x23x39 cm tank boyutlarıyla her evin tezgahına rahatlıkla uyum sağlar. Cihazın günlük su arıtma kapasitesi 240 litredir. Şebeke suyundaki kireç, pas, klor, virüs ve mikroplara karşı kesin koruma sağlar. Suya lezzet de katan LG Pure Platinum, mutfağınızda yer kaplamaz. Tezgahınızın altına koyduğunuzda tezgah üzerinde sadece musluğu yer alır. Suyunuzu bol mineralli hale getirerek en ideal içme suyunu tüketmenizi sağlar.

LG Pure Platinum

LG Pure Platinum Boyutları

Tank Genişliği23 cm
Tank Uzunluğu39 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalNSF Ansi 58 Belgeli Çelik

LG Pure Platinum su arıtma cihazında 23 cm tank genişliği, 39 cm tank uzunluğu bulunmaktadır. Filtreleri kolay bir şekilde takılıp çıkartılabilir. Filtre değişimi için ek olarak servis çağırmanıza gerek yoktur. İnternet üzerinden ürünün filtrelerini satın alarak kendiniz değişim yapabilirsiniz. Filtrelerinin boyutu 11 inçtir. NSF Ansi 58 Belgeli Çelik yüzeyi sayesinde suyunuzu her zaman temiz ve sağlıklı tutar.

LG Pure Platinum Musluk Başlığı

LG Pure Platinum

LG Pure Platinum ürününün musluk başlığı filtreme değişim zamanı geldiğinde sizlere uyarı vermektedir. Aynı zamanda tezgah üzerinde hiçbir şekilde yer kaplamaz. Musluğu çeşmenin yanına yerleştirmek için tezgahta küçük bir delik açılır. Bu delikten musluk geçirilir, kullanıcısının kolay bir şekilde ulaşabilmesi sağlanır. Musluk başlığı duruma bağlı olarak sağa veya sola hareket ettirilebilir.

LG Pure Platinum Tank ve Su Kapasitesi

LG Pure Platinum'da 8 litre tank kapasitesi vardır. Büyük tank kapasitesi sayesinde içme suyunuzu arıtmak için beklemenize gerek kalmaz. 240 litreye kadar günlük su üretebildiği için isterseniz ofisinizde, iş yerlerinde ya da insanların çok olduğu alanlarda kullanılabilir. Boyutu küçük olduğu için kolayca taşınabilir, istenilen bölgeye yerleştirilebilir. Dayanıklı kasası yüksek darbeler alsa dahi sorun yaratmaz.

LG Pure Platinum Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre

LG Pure Platinum 6 adet filtreye sahiptir. 5 Mikron Sediment Filtresinde şebekeden gelen su direkt olarak filtrelenir. Burada suyun içerisinde gözle görünebilir tortular tamamen yok edilir. Sıkıştırılmış pamuktan elde edilmiş bir filtredir. Diğer filtrede suyun tadını ve kokusunu değiştiren kimyasalların formu değiştirilir. Su daha lezzetli bir hal alır. 3. filtreye geçtiğimizde su 1 mikron gözeneklerden geçirilerek inceltilir. Bu sayede ozmos sistemine girmeye hazır hale gelir. LG'nin Membran filtresinde su 13 ayrı katmanda içerisinde sağlığa zarar verebilecek tüm materyallerden arındırılır. Coconut Post Karbon filtresi membrandan çıkan temiz suyun tadını ve kokusunu düzenler. Son olarak suyun içerisine potasyum, sodyum, kalsiyum, magnezyum vb. mineraller eklenerek içilebilir hale getirilir.

LG Pure Platinum Nasıl Çalışır?

LG Pure Platinum şebeke suyunu 6 filtreden geçirerek 10 aşamada temizler. Suyu tüm kötü maddelerden arındırır. İnsan sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmeyecek hale getirir, son aşamada pH değerini yükselterek sağlıklı ve lezzetli suların keyfini çıkartmanızı sağlar. Genelde ofislerde ya da evlerde kullanılan cihazın filtrelerini değiştirmek oldukça basittir. Kompakt tasarımıyla hemen hemen her evin tezgahına uyum sağlayabilmektedir.

LG Pure Platinum

LG Pure Platinum Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı6
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma KapasitesiGünde 240 Litre
Tank Boyutu32x23x39 cm

6 filtresi ve 10 aşamalı filitrasyon sistemi sayesinde içilemeyen şebeke suyunu, içilebilir hale getiren LG Pure Platinum, vücutta detoks etkisi yaratmaktadır. Zayıflamak isteyenler bu sudan günlük 3 litre kadar içerek kolay bir şekilde kilo verebilir. 29 x 34 cm filtre boyutuyla dikkat çeken üründe filtreler basitçe çıkartılıp, takılır. Tank boyutuysa 32x23x39 cm'dir. Tezgahın altında çok az bir yer kaplar. Malzemesi de NSF Ansi 58 Belgeli çelikten yapıldığı için kolay kolay zarar görmez. İçerisindeki suyu sürekli olarak yeniler ve temiz tutar. Tüm bunları yaparken düşük enerji kullanır, kullanıcısının bütçesine yardımcı olur. Filtre değişimi için uyarı veren ürün, her zaman sağlıklı ve temiz su içmenizi sağlar.

LG Pure Platinum Kutu İçeriği

LG Pure Platinum

LG Pure Platinum su arıtma cihazının kutusunun içerisinde 1 adet arıtma cihazı, 1 adet hortum, 1 adet musluk başlığı, 1 adet su tankı, 6 adet filtre bulunur. Kutu içerisindeki tüm ürünler tezgahın altında yer kaplamadan durur. Sadece musluk başlığı tezgahınızın üzerinde yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
LG Su
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG Pure Platinum Kullananların Yorumları

? *** ***: Hazır sular filtrelenip tatlandırılmış olarak ve damacana da bekletilip satılıyor bu arıtma aynı tadı veriyor haftalık taze suyumu arıyorum gayet güzel uygun fiyat.

? *** ***: Kurulu geliyor videolarla kurulumu tamamladık ama yine de başta su köpük gibi baloncuklu geliyordu. Şimdi bir sıkıntı yok ama 8 litre denen tank için aynı şeyi söyleyemiycem 3 litreden sonra su bitiyor bu nasıl oluyor anlamadım.

? *** ***: Ürünü 1 aydır kullanıyorum 1 parçası eksik gelmişti WhatsApp ile iletişim kurduk 2 gün içinde elimize ulaştırdilar. Kurulumu kolay zaten şeması da var kuruluma yardımcı. Memnunum tavsiye ederim. Almak isteyenler düşünmeden alabilir. Bu fiyata dışarıda 2.el satiliyor. Ayrica firma çok ilgili.

? *** ***: Ürünün montajı çok kolay beğendim ama başta mebran takmadan kullandım kutuda olan yedek diye biliyordum meğerse sadece mebranı biz takacakmışız sonradan öğrendim şuan için suyun kalite ve tadını henüz fark etmesem de bir kaç depo doldur boşalt yaptıktan sonra daha iyi olacağını umuyorum bence gayet iyi.

? *** ***: Ürünün kurulumu çok kolay içinden her türlü montaj malzemesi ve montaj videosu çıkıyor. Sorunsuz ürün sorunsuz satıcı rahatlıkla alınabilinir. Arattığımda suyun pH 7,5 civarı, tdsi 12 civarı çok tatlı yumuşak bir suyu veriyor

? *** ***: Ürünü saglam ve eksiksiz teslim aldım. Montajını kendim kolayca yaptım. 1 haftadır kullanıyoruz ve memnunuz. Almayı düşünenlere tavsiyen ederim. Montajda tek dikkat edilecek husus taharet musluğu dan hat almada kullanılan vanalı hat alma parçasının plastik olması. Fazla sıkmaya gelmez.

? *** ***: Fiyatına göre çok güzel. Hızlı geldi. Sanırım taşıma sirasinda atık su borusu ve bazı boruları çıkmış. İnternetten faydalanarak tüm filtre ve membran bağlantısını ve işleyişi çok çabuk öğrenip kurulumu yaptım. Herkes yapabilir.

? *** ***: . Hem ilk filtreler hem de membran kısmını ve tanki ilk kullanım için tek tek boşta çalıştırdım. 3 hafta falan oldu bağlayalı. Suyun tadı fena değil. Umarım kalitesi iyidir. Ölçüm yapmadım ama fiyatına göre iyi. Alınabilir.

? *** ***: Ürün tat ve koku olarak gayet kullanışlı. Montajini kendim yaptım boruların yerini ilk etapta karıştırdım sonrasında deneme yanılma yöntemi ile kullanıma hazır hale getirdim.

? *** ***: Ürün anlatıldığı gibi ne eksik ne fazla. İş filtrede bitiyor filtreyi beğenmezsem alıp değiştiririm artık.

? *** ***: Fiyat performans ürünü olarak değerlendire biliriz. Hacim olarak fazla yer kaplamıyor çok güzel fakat tank sanırım 8 lt değil onu haricinde gayet başarılı buldum.

? *** ***: Filtreleri bi kaç yıkama sonrası TDS değeri 10lara kadar düştü tavsiye ederim. Bi kaç hasarlı bağlantı aparatı çıktı fakat satıcı anın tedarik ederek mağdur durumda bırakmadı teşekkürler.

? *** ***: Gayet kurulumu kolay 2 hafta oldu kullanalı su kalitesi güzel tavsiye ederim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
Aqua Bella LG Stylus ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında LG Pure Platinum su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte LG Pure Platinum ile ilgili sıkça sorulan sorular.

LG Pure Platinum fiyatı ne kadar?

LG Pure Platinum arıtma cihazının fiyatı siteden siteye göre değişebilir. Türkiye'de bulunan alışveriş sitelerinde ortalama fiyatı 3,500,00 TL'dir. Yukarıdaki linklerden ürünün en ucuz fiyatını bulabilirsiniz.

LG Pure Platinum sağlığa zararlı mı?

LG Pure Platinum şebeke suyunu içme suyuna çevirmektedir. Bu yüzden çoğu insan zararlı olduğunu düşünür. Bu düşünce tamamen yanlıştır. Ürünün içerisinde bulunan filtreler suyu tamamen sağlığa zararlı maddelerden arındırır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum