Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı İnceleme

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazının yorumları, özellikleri, tank ve arıtma kapasitesini sizler için araştırdık.
Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı İnceleme

Kaliteli ve lezzetli su arıtma cihazı arayışındaysanız bu içerik tam da sizin için. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, filtre özellikleri, performansı gibi noktaları sizler için inceledik.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç-
Tank Kapasitesi8 L
Arıtma Kapasitesi1 saatte 10 L, 1 günde 240 L
Filtre Sayısı7
Tank Boyutu44 x 27 x 46 cm
Amazon
Fiyatını Gör
Spring Water
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Suyu 11 aşamada filtreleyerek sağlığınızın korunmasında başrolü oynayan Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazının 7 adet filtresi bulunmaktadır. Geniş su arıtma kapasitesiyle ön plana çıkan bu cihaz, aynı zamanda basınç azaltma ve su kaçağı sensörü özellikleriyle de sizin iyiliğinizi ön planda tuttuğunu kanıtlar.

İşte, geniş arıtma kapasitesine sahip Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Tasarım

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, 44 x 27 x 46 cm boyutlarıyla geniş ve büyük bir yapıya sahiptir. Kırmızı ve mavi renk seçenekleri bulunan bu cihazın 8 litrelik tank kapasitesi mevcuttur. Bu sayede arıtılmış sağlıklı suyunuz her zaman kullanıma hazır olur.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Tasarım

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Boyutları

Yükseklik44 cm
Genişlik26 cm
Derinlik46 cm
MateryalMetal

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı 44 cm yüksekliği ve 46 cm derinliği ile büyük yapılı bir cihaz olarak öne çıkmaktadır. 26 cm genişliği bulunan bu cihaz, metal musluğu ile uzun süre dayanıklı bir şekilde arıtılmış suya ulaşmanızı sağlar.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Musluk Başlığı

Su arıtma cihazıyla gelen Avrupa musluk, çelik-krom materyali ile uzun ömürlü bir kullanıma hitap eder. Aşındırıcı madde ile temizliği yapılamayan bu musluk, aynı zamanda ince yapısı ve kolayca açılıp kapanmasıyla da beğenileri toplamayı başarır.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Musluk Başlığı

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Tank ve Su Kapasitesi

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak günde 240 litre, saatte 10 litre suyu arıtma kapasitesine sahiptir. Suyun arıtılma işleminde 7 adet filtresini kullanır. Kaçak su sensörü ile hem sizin hem de parçaların güvenliğini korur.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Filtre

Filtre Sayısı7
Filtre Boyutu44 x 27 x 46 cm
Tank Kapasitesi8 L

Spring Water su arıtma cihazı, 11 aşamalı filtreleme ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarmıştır. Filtreleme sırasında, ilk aşamada görev yapan Spring 5 Mikron Sediment Filtre, 5 mikronluk gözenekleri sayesinde 5 mikrona kadar olan toz, toprak, kir gibi maddelerin suyunuzdan atılmasını sağlar. İkinci aşamada ise Spring Granül Aktif Karbon Filtre sayesinde suya kötü tat ve koku veren maddelere ek olarak klor da ayrıştırılır, suyun tadı düzenlenir. Üçüncü aşamada ise Spring Blok Karbon Filtre kullanılarak suda bulunan zararlı maddeler 5 mikronluk gözeneklerde tutulur ve suyunuzdan ayrıştırılır. 

Spring Water Ters Ozmoz Membran Filtre dördüncü aşamada devreye girerek suda bulunan kaba kirler ve erimiş minerallerin temizlenmesine yardımcı olarak suyun detaylı bir şekilde arınmasını sağlar. Spring Post Karbon Filtre, beşinci aşamada görev alan yüzde yüz organik bir filtredir. Suyun lezzetinin artmasına, yumuşak mineralli olmasına yardımcı olur. Spring 5’li Mineral-Alkali-Detoks Özel Filtre altını aşamada yer alır. Suyun mineral ve alkali açısından zenginleştirilmesine katkı sağlar. Spring Alkalin Filtre, son aşamada çalışarak suyunuza doğal anyon ve katyon mineralleri ekler. Bu filtrede yer alan kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum gibi toplam 10 çeşit mineral, suyun pH derecesinin artırılmasında da önemli bir rol oynar.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı nasıl çalışır?

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak bir saatte 10 litre, bir günde 240 litre su üretme kapasitesi ile ev kullanımına uygundur. Yüksek arıtma kapasitesi ile öne çıkan bu cihaz, aynı zamanda suyun çok tüketildiği alanlarda; örneğin okul, iş yerleri, ofis ve alışveriş merkezlerinde kullanılabilir.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı nasıl çalışır?

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı7
Filtre Boyutu44 x 27 x 46 cm
Tank Kapasitesi8 L
Arıtma Kapasitesi1 saatte 10 L, 1 günde 240 L
Tank Boyutu44 x 27 x 46 cm

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, 44 x 27 x 46 cm boyutlara sahiptir. 8 litrelik tank kapasitesi sunan bu cihaz; 1 saatte 10, 1 günde 240 litre suyu arıtabilir. Suyun 11 aşamada arıtılmasını sağlayarak rakiplerinin önüne geçerken Hizmet Yeterlilik Belgesi, Tasarım Tescil Belgesine sahiptir. NSF / ANSI Standardı NSF / ANSI 58 ile uyumlu olan bu cihaz, shoot of valf özelliğiyle de öne çıkmayı başarır. Aynı zamanda paslanmaz musluğu, çelik-krom materyali sayesinde uzun süre dayanıklılığını korur. Su kaçağı sensörü ve basınç düşürme özellikleri ile kullanımı güvenli bir noktaya taşır.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Kutu İçeriği

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Kutu İçeriği

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı kutu içeriğinde 1 adet 8 litrelik denge tankı, 1 adet lüks musluk, 7 adet filtre, garanti belgesi yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
Spring Water
Su Arıtma
Aradığın
Fiyatı Gör

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Yorumları

Kullanıcıların Olumlu Yorumları

? *** ***: Buradaki müşteri yorumları alışverişimde benim için yönlendirici olduğundan yorum yapmayı borç bildim. Bebekli bir aile olduğumuzdan su bitti bir an önce sipariş verelim kaygısı, bebek uyudu zil çalınca uyanacak kaygısı ve ekonomik nedenlerle yaklaşık bir ay önce bu üründen aldık. Firmaya ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Kurulum hızlıca gerçekleşti. Ürün ise çok çok iyi. İçtiğimiz damacana sulardan daha lezzetli su içiyoruz. Keşke çok önceden alsaymışız diyoruz. Bu yorumu okuyan ve kararsız olan herkese ürünü tavsiye ederim.

? *** ***: Su arıtma cihazı kullanmak istiyorsanız, hiç düşünmeden tercih edin. Her konuda 7/24 yardımcı olan değerli İzmir şubesine sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Benim için çok güzel bir deneyimdi. Suyun tadı ve kullanım düzeyi oldukça iyi. İyi ki varsınız.

? *** ***: Springwater su arıtma cihazını alarak en doğru kararı verdim. Ürün kısa sürede elime ulaştı ve hemen akşamı montajı yapıldı. Suyun tadı gerçekten çok lezzetli. Teşekkür ederim

? *** ***: Normal damacana zararlı diye cam damacanaya geçip daha çok pişman olan bir anne olarak yazıyorum bu yorumu. Cam damacananın çocuklu bir evde ne kadar tehlikeli olduğunu maalesef tecrübe ederek anladım ve hemen bir arıtma cihazı içerisine girdim. Yorumlara güvenerek aldığım cihazdan şu an o kadar memnunum ki hem kafam rahat hem de su bitti derdim olmadan rahat rahat her şeyde kullanabiliyorum

? *** ***: Eşimin ısrarı üzerine aldık komşumuzda görmüş sanırım. Alırken ne gerek var diyordum ama suyun tadı ve kullanımı çok hoşuma gitti, damacana taşımaktan da kurtarmış oldu ve eşim çok mutlu oldu.

? *** ***: Damacana kullanıcısı olarak alırken çok şüphelerim vardı çünkü su tazyikimiz düşüktü. O yüzden işe yarayacağını düşünmüyordum. Ama onun çözümünü de motor takarak halledebileceklerini belirttiler. Pek işe yarayacağını düşünmesem de denedik ve sonucunun gayet iyi olduğunu gördüm. Şu an gayet rahat kullanabiliyorum

? *** ***: İşinin ehli bir marka. Gerçekten hem müşteri hizmetleri olsun hem çalışma ekibi olsun çok saygılı ve çözüm odaklılar. Cihazın geldiği gün aradım, aynı gün gelip bağladılar ve çok temiz çalıştılar. Suyun tadına gelirsek içimi çok yumuşak ve tadı da gayet iyi. Kısaca biz memnun kaldık.

? *** ***: Suyun tadı çok güzel. İçer içmez hemen fark ediliyor. Güvenilip alınabilecek bir ürün.

? *** ***: Suyun tadı çok hafif ve içimi çok güzel. Kaliteli bir ürün dış yapısı olarak. Ben memnun kaldım.

? *** ***: Ürün beklentiyi karşılayacak düzeyde. Hem çok hızlı geldi hem servisi hemen gelip taktı . Suyun tadı da çok başarılı.

? *** ***: Suyun tadından çok memnunuz, filtreler için zamanı geldiğinde arayıp kontrole geleceklerini bildirdiler.

? *** ***: Kullanımı rahat ama su bazen iyi bazen bulanık akıyor. Nedenini bilmiyorum, beğenmedim ben.

Kullanıcıların Olumsuz Yorumları

? *** ***: Çok büyük bir cihaz gerçekten. Çok yer kapladığı için memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.

? *** ***: Suyun tadından memnun kalmadım. Belki bana öyle geliyordur ama sanki tadı değişmedi gibi. Tek yaşadığım için soracak biri yok, ben de memnun kalmadım.

? *** ***: Servisi çok sıkıntılı alalı 6 gün oldu ne arayan var ne soran kurumsallık konusunda sınıfta kaldı keşke kapıma kadar gelen başka markanın ürününü alsaydım

? *** ***: Ürün denildiği gibi lezzet olarak bir sıkıntı yok yorumlara bakarak almıştım ama dinlenmiş suyun içini kokladığım zaman tuhaf acı bir koku geliyor servis yollayacaklardı 5 gün geçti ne arayan var ne soran bide 1-1 değil 1-3 oranında atık su veriyor

? *** ***: Ürünü 1 hafta önce aldım kurulum için gelen servis bir filtrenin kırık olduğunu söyledi o filtreyi takmadı 10 ay sonra filtre değişiminde takarız dedi. Yeni filtre gönderdiler ama servis kurulum yaptığı için o parça takılmadı. Suya gelince tadı güzel ama anlam veremediğim şekilde suyun yüzeyinde tortu benzeri bir şeyler var aldığım firmaya sordum bir haftaya düzelir dedi ama ilk zamanki kadar olmasa da ilk bardakta hala o tortu partikül benzeri şeyler var. Firma mineral parçası dedi ama beni cevap tatmin etmedi. Şu an bir haftayı da geçti ama hala yüzeyde biriken partiküller var. Hep bir bardak kadar boşa akıttıktan sonra su içebileceğiz gibi. Firmaya bu partküllerin takılmayan detoks filtre ile alakası var mı diye sordum alakası olmadığını söyledi ama konu hakkında net bir cevap alamadım. Çay demlemeye gelince suda kireç olmuyor ama çay hem bulanık hem de acı oluyor. Anlayacağınız çay kesinlikle yapılmaz. 1 haftalık deneyimim bu kadar alacaklara faydalı olur umarım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
Aqua Bella LG Stylus ÖzellikleriLG Pure Platinum Yorumları
Vestel Rafine YorumlarıArçelik 3140 SFC Özellikleri
Hyundai Hnd-35 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Spring Water su arıtma ne malı?

Spring Water markası Türkiye menşeili olmakla beraber filtrelerini Amerika'dan almaktadır.

Spring Water nerede üretiliyor?

Spring Water arıtma cihazları Amerika menşeili filtreler kullanılarak Türk mühendislerinin titiz çalışmasıyla Türkiye'de üretilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.