Hyundai Hnd-35 Kullananlar, Yorumlar, Özellikler - İnceleme

Su arıtma cihazları arasında en iyi ürünlerden birisi olan Hyundai Hnd-35'in haznesine, filtreleme sistemine, musluğuna ve diğer özelliklerine değindik.
Hyundai Hnd-35 Kullananlar, Yorumlar, Özellikler - İnceleme

Hyundai markasının HND-35 modeli küçük mutfaklar için uygun yapıdadır. Minimalist bir tasarımı bulunan ürün mutfakta daha geniş bir yaşama alanı sağlar. Şık tasarımıyla dikkat çeken Hyundai Hnd-35, özel bataryasıyla temiz suyu anında musluğa iletir. Su depolama tankının kapasitesi yüksektir. Evinizde su kesintisi yaşandığında su ihtiyacınızı Hyundai Hnd-35 arıtma cihazından rahatlıkla karşılayabilmeniz mümkündür.. Yardımcı pompası ile birlikte su basıncı her daim sabit kalarak suyun geç gelmesi gibi sorunlar ortadan kaldırılır.

Hyundai Hnd-35 Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç4 Bar
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi200 Litre
Filtre Sayısı5 Filtre
Tank Boyutu430x510x430mm
Amazon
Fiyatını Gör
Hyundai
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hyundai Hnd-35 Su Arıtma Cihazı

Hyundai Hnd-35 su arıtma cihazı sayesinde sağlıklı suyu doya doya kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Çeşmesini açtığınız anda direkt olarak temiz suyu kullanıcısına ileten Hyundai Hnd-35, tezgah altına yerleştirilerek kullanılır. İçerisinde bulunan 5 filtresi suyu tamamen arındırır. Ağırlığının da 7.5 kg olması taşıma kolaylığı sağlar.

İşte, küçük evlere uygun olan Hyundai Hnd-35 su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Hyundai Hnd-35 Tasarım

Hyundai Hnd-35 43x51x43 cm tank boyutuna sahiptir. Boyutları oldukça küçüktür. Her evin tezgahının altına kolaylıkla sığabilecek yapıdadır. Ürünün günlük su arıtma kapasitesi 200 litredir. 80 GPD Membran filtreleri sayesinde kullanıcısına suyu en temiz ve sağlıklı haliyle sunar. Şebeke suyundaki kireci, pası, virüsleri ve mikropları filtrelerden süzerek içilebilir hale getirir. Tezgahın altına koyulduğunda hiçbir şekilde görüntü kirliliğine neden olmaz. Lüks musluğuyla da mutfağınıza modernlik katar.

Hyundai Hnd-35

Hyundai Hnd-35 Boyutları

Tank Genişliği43 cm
Tank Uzunluğu51 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalNSF Ansi 58 Belgeli Çelik

Sağlık ve ekonomi dostu Hyundai Hnd-35'te 43 cm tank genişliği, 51 cm tank uzunluğu vardır. Filtre boyutları ise 29x34 cm şeklindedir. Filtrelerini değiştirmek oldukça kolaydır. Hafif yapısıyla isteğe bağlı olarak hareket ettirilebilir. Filtrelerini çıkartıp takmak için kasası açılır. Servis çağırarak vakit ve para kaybetmenize gerek yoktur. NSF belgeli Hyundai Hnd-35, tezgah altında çok az yer kaplar. Küçük evlerde veya ofislerde kullanılabilir.

Hyundai Hnd-35 Musluk Başlığı

Hyundai Hnd-35

Hyundai Hnd-35'in akıllı musluk başlığı mavi ve kırmızı olarak iki ayrı lede sahiptir. Filtrenin değişmesi gerektiği zaman çeşmenin yanında bulunan led ışık kırmızı renge döner. Eğer filtrede herhangi bir sorun yoksa led ışık mavi olarak yanmaya devam eder. Tezgahın üzerinde sadece musluk başlığıyla yer kaplayan ürünü kullanmak için tezgahta ufak bir delik açılır. Bu deliğin içerisinden musluk geçirilir, tezgahın altındaki tanka bağlanır. Aynı zamanda musluk başlığı sağa ve sola hareket ettirilebilir.

Hyundai Hnd-35 Tank ve Su Kapasitesi

Hyundai Hnd-35'te 8 litre tank kapasitesi bulunmaktadır. Geniş tank kapasitesiyle musluk başlığı açıldığı andan itibaren suyu direkt olarak kullanıcısına verir. Suyun arıtılmasını bekleme gibi durumlar yoktur. 200 litreye kadar su üretebilen Hyundai Hnd-35 su arıtma cihazı isteğe bağlı olarak küçük ofislerde veya evlerde tercih edilmektedir. Eğer küçük bir tezgaha sahipseniz ve su arıtma cihazı arıyorsanız Hyundai Hnd-35 tam size göre.

Hyundai Hnd-35 Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre

Hyundai Hnd-35'in içerisinde bulunan 5 filtre suyu tamamen içilebilir hale getirmektedir. İlk filtrede şebekeden gelen suyun içerisindeki tortuları yok edecek işlem uygulanır. Buradan su ikinci filtreye aktarılır. Burada suyun kokusunu ve tadını değiştiren kimyasallar süzülür. Su kötü tattan ve kokudan tamamen arındırılır. Daha sonrasında su daha küçük mikronlardan geçirilir. İnsan sağlığınıza zarar verebilecek tüm maddeler filtrede kalarak diğer aşamaya geçer. 4. filtrede çıkan temiz suyun tadı ve kokusu düzenlenir. Son filtrede ise suyun içerisinde magnezyum, kalsiyum, sodyum, potasyum gibi mineraller eklenerek pH değeri artırılır. Su içilebilir bir hale gelir.

Hyundai Hnd-35

Hyundai Hnd-35 Nasıl Çalışır?

Hyundai Hnd-35 şebekeden gelen suyu 5 farklı filtreden geçirerek tüm maddelerden arındırır ve içilebilir hale getirir. İnsan sağlığına oldukça fayda sağlayan arıtma suları detoks etkisi de yaratmaktadır. Eğer kilo verme gibi problemleriniz varsa mutlaka arıtma suyu tercih etmelisiniz. Küçük evler ve ofisler için uygun olan Hyundai Hnd-35, kompakt tasarımı sayesinde her tezgah altına kolayca yerleştirilir. Cihazın filtrelerini değiştirmekte oldukça basittir.

Hyundai Hnd-35

Hyundai Hnd-35 Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma KapasitesiGünde 200 Litre
Tank Boyutu430x510x430mm

Hyundai Hnd-35'te 5 adet filtre bulunmaktadır. Bu filtreler şebekeden gelen suyu tamamen içilebilir hale getirir. Cihazın filtrelemiş olduğu sulardan içenler kendini daha huzurlu ve sağlıklı hisseder. Ürünün içerisindeki suyun pH değeri yüksek olduğu için vücutta detoks etkisi yaratır. 29x34 cm boyuta sahip olan filtreleri kolay bir şekilde değişebilmektedir. Aynı zamanda ürünün malzeme kalitesi de oldukça dayanıklıdır. Hyundai Hnd-35, içerisinde bulunan suyu her daim temiz tutar. Filtreler işlevini tamamladığında sizlere uyarı vererek sağlığınızı korur.

Hyundai Hnd-35 Kutu İçeriği

Hyundai Hnd-35

Hyundai Hnd-35'in kutusunda 1 adet su tankı, 5 adet filtre, 1 adet hortum, 1 adet musluk başlığı ve son olarak ürünün kendisi yer alır. Kutunun içerisinde bulunan ürünler tezgahın altında durduğu için görüntü kirliliğini engeller. Sadece musluk tezgahınızda şık bir görünüm sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Hyundai
Su Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hyundai Hnd-35 Kullananların Yorumları

? *** ***: Daha önce aynı ürünü yazlığa taktırdık .Memnun kaldık evinize de aldık. Satıcı ve servis her şey iyidi.

? *** ***: Arıtma sistemi sert suyu gayet yumuşak ve içilebilir hale getiriyor bulunduğum bölge çok kireçli su olmasına rağmen hiç kireç izi yok.

? *** ***: Merhabalar, öncelikle satıcıya gerekli ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Ürün paketlemesi ve hazırlanması gerçekten oldukça iyiydi. Kurulumdan sonra ilk suyu içtiğim zaman farkı fazlasıyla anladım. Tadı oldukça iyi. Damacanadan kurtulduğum için çok mutluyum hem hijyenikliğine güvenmiyordum hem de su bittiği zaman gelene kadar çektiğim su sıkıntısı oldukça yoruyordu. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum tek pişmanlığım daha önce almam gerektiği. Ürünün orijinal olması güvenimi daha da rahatlattı. Her şey için teşekkür ederim. Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürün paketleme ve hizmet çok iyi memnun kaldım montaj konusunda da sınırsız hizmet teşekkürler.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ederim Damacanadan kurtulduk. Su tadı çok güzel içimi yumuşak. Firma ilgili alakalı 1 günde kurulum yapıldı. Teşekkürler.

? *** ***: Ürün gayet başarılı, 1 senelik kullanımdan sonra bu ikinci siparişimiz, babamlara da aldık. İçimi yumuşak güzel arıtıyor.

? *** ***: Bir iki parçası eksik geldi ama Allah'tan malzeme kolay bulundu memnuniyetle kullanıyoruz

? *** ***: Kasa yani iskelet plastik, fakat bu olay suyun kalitesini etkilemiyor sonuçta, tek eksisi bu, tek kelimeyle fiyat kalite performans ürünü kaçırmayın derim

? *** ***: Ürünü birkaç gündür kullanmaktayız, suyun tadı ve içimi gerçekten güzel. Kurulumu kendim yaptım fakat içinden çıkan kitapçıklar çok yetersiz. Güncel ürüne ait değil ve bu model için değil, genel bir kitapçık koyulmuş, yine de ondan yola çıkarak, biraz da tahmin yürüterek kurulabiliyor ürün.

? *** ***: Fiyat olarak piyasada bulunan aynı kalite ve aynı üretim yerine sahip ürünlere göre uygun.

? *** ***: Suyun tadı ve rengi birkaç gün sonra kendine geldiğini söyleyen kullanıcılar olmuş, ben kurduktan 1 gün sonra kullanmaya başladım ve kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye 2 defa (yaklaşık 20 dk) suyu boşa akıttım içerisinin yıkanıp temizlenmesi için, sonuçta fabrikada üretilen seri üretim ürünler ve mutlaka içerisinde istenmeyen maddeler de vardır, Ben suyu boşa akıttıktan sonra ilk içimde dahi suyun tadı da rengi de son derece güzeldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
Aqua Bella LG Stylus ÖzellikleriLG Pure Platinum Yorumları
Vestel Rafine YorumlarıArçelik 3140 SFC Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Hyundai Hnd-35 su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Hyundai Hnd-35 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Hyundai Hnd-35 filtre fiyatları ne kadar?

Hyundai Hnd-35'in filtre fiyatları nereden alacağınıza göre değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak fiyatlar 500 TL'dir. Filtreler set olarak satılır sadece bir kere almanız yeterli olacaktır.

Hyundai su arıtma filtresi ne zaman değiştirilir?

Hyundai markalı bir su arıtma cihazının filtresi 6 ile 8 ay kullanıma sahiptir. Bu süre geçtikten sonra değiştirmeniz sağlığınız açısından daha iyi olacaktır.

Hyundai su arıtma cihazı var mı?

Hyundai markasının birçok su arıtma cihazı bulunmaktadır. Hnd-35 bunlardan sadece bir tanesidir. Aralarında sizi üzmeyecek, aldığınızda memnun kalacağınız model Hnd-35'tir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.