Netflix Aksiyon Dizileri | Sürükleyici 35 Aksiyon Dizisi

Bu içeriğimizde Netflix’te yer alan en iyi ve en çok izlenen aksiyon dizilerini bir araya getirdik. İşte, Netflix aksiyon dizisi önerileri…
Netflix Aksiyon Dizileri | Sürükleyici 35 Aksiyon Dizisi

Netflix'in En İyi Aksiyon Dizileri Listesi

Netflix dizileri arasından aksiyon türündeki dizileri özenle oluşturduğumuz listemizde sizler için tüm zamanların en iyi Netflix aksiyon dizi önerilerini bir araya getirdik. Listemizde Netflix Orijinal dizilerinin yanı sıra gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi içerikleri de olup aynı zamanda Netflix'te bulunan en çok izlenen aksiyon dizilerini bulabilirsiniz. İşte, Netflix'te mutlaka izlenmesi gereken en iyi aksiyon dizileri...

Netflix Aksiyon Dizisi Önerileri;

1. Ganglands

Netflix Aksiyon Dizileri
Yeni sezonunun yolda olduğu, aksiyon dolu bir diziye hazır mısınız? Yetenekli hırsız Mehdi, ailesini güçlü bir uyuşturucu baronunun yapacağı kötülüklerden koruması gerekmektedir. Bu korumayı sağlamak adına soygunculardan oluşan uzman ekibi ile tekrar bir araya gelir ve ölümcül bir çeteye savaş açar

TürAksiyonSuçDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHamid
Hlious
OyuncularSami
Bouajila
Tracy
Gotoas
Samuel
Jouy

2. Wu Assassins

Netflix Aksiyon Dizileri
Suikast dizilerini izlemeyi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken Wu Assassins; hem bir aşçı hem de bir suikastçı olarak karşınıza çıkmaktadır. Kai normal insanlar gibi hayaller kurarken, kader onun karşısına hiç beklemediği büyük bir sürpriz ile kalır. Hiç beklemediği bir şekilde elde ettiği süper güçlerini kötü ellere geçmesini engellemesi gerekmektedir.  Bu durumda yardıma ihtiyacı olan Kai, kadim suikastçı örgütüne üye olur.

TürFantastikAksiyon
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenRael
Reine
OyuncularIko
Uwais
Katheryn
Winnick
Byron
Mann

3. Hit and Run

Netflix Aksiyon Dizileri
Eşinin ölümü ile tüm hayatı alt üst olan bir adam ve bu ölümün bin bir sır barındırıyor olması… Eşinin ölümünün ardındaki gerçeği ararken, New York’tan dünyanın bir diğer ucuna kadar uzanan, sırlar ve entrikalarla örülmüş olan tehlikeli bir ağı keşfeder. Bu ağ içerisinde dururken eşinin ölümünü öğrenebilecek mi?

TürAksiyonSuçGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAvi
Issacharoff
OyuncularLior
Raz
Kaelen
Ohm
Sanaa
Lathan

4. My Name

Netflix Aksiyon Dizileri
Babasının öldürülmesi ile intikam hırsı ile yanıp tutuşan bir kadın düşünün. Önüne gelse her şeyi çiğneyebilecek ve herkesten intikam alabilecek boyuta gelir. Güçlü bir mafya patronuna güvenerek onun yanına girer. Bu patronun yardımları ile polis teşkilatına giden genç kadın intikamını alabilecek mi?

TürAksiyonSuçKore
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKim
Jin-min
OyuncularHan
So-hee
Park
Hee-soon
Ahn
Bo-hyun

5. Vagabond

Netflix Aksiyon Dizileri
Dublör Cha Dal-geon’un hayatı, yeğeninin bir uçak kazasında ölmesi ile halt üst olur. Bu uçak kazasının nedenini araştırmak da onun elindedir. Cha, gizli ajan Go Hae-ri’nin yardımlarını alarak bu uçak kazasının alt yapısında nelerin olup bittiğini araştırmaya başlar.

TürAksiyonGizemKore
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenYoo
Insik
OyuncularLee
Seung-gi
Bae
Suzy
Shin
Sung-rok

6. Vikings: Valhalla

Netflix Aksiyon Dizileri

Dizi dünyasına damga vuran Vikings dizisinden 100 yıl sonraki bir senaryoya hayat veren bu yeni dizide aksiyon ve macera dolu sahneler izliyoruz. Viking tarihinin en büyük gezginlerinden biri olan kaşif Leif Eriksson'a dair bir hikaye olan dizide kaşifin kız kardeşi Freydis Eriksdotter ve prens Harald Sigurdsson'da anlatılmaktadır.

TürAksiyonDramTarihi
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeb
Stuart
OyuncularSam
Corlett
Frida
Gustavsson
Leo
Suter

7. All of Us Are Dead (Hepimiz Öldük)

Netflix Aksiyon Dizileri

Kore dizileri arasında yer alan All of Us Are Dead'da zombi salgınından kurtulmaya çalışan bir grup öğrenciyi izliyoruz. Sıradan bir gün gibi okula giden öğrenciler hızla yayılmaya başlayan bir zombi virüsü ile karşı karşıya kalırlar. En yakın arkadaşlarının zombiye dönüştüğü bu kaos ortamında hayatta kalanlar bir yolunu bulup okuldan dışarı çıkmaları gerekmektedir.

TürAksiyonKorkuGerilim
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSung-il
Chun
OyuncularChan-young
Yoon
Ji-ho
Park
Yi-Hyun
Cho

8. Squid Game

Netflix Aksiyon Dizileri

En iyi Netflix dizileri listemizde de yer verdiğimiz Squid Game isimli yapım muhteşem senaryosu ve oyuncu performansları ile dikkat çekti. Dizide parasız ve umutsuz kalan insanların büyük ödüllü bir yarışmaya davet edilmesi ile başlayan serüven anlatılıyor. Büyük ödülü kazanabileceğini düşünen bu muhtaç insanlar kaybedecekleri birşey yok diye düşünürlerken elenmelerin ölümle gerçekleştiğini göreceklerdir.

TürAksiyonGerilimDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHwang
Dong
OyuncularJung
-jae Lee
Park
Hae-Soo
Wi Ha
-Joon

9. Lupin

Netflix Aksiyon Dizileri

Aksiyon dolu en iyi dizilerden biri olan Lupin ünlü hırsız Arsene Lupin'den uyarlanmış bir senaryoya sahiptir. Assane Diop isimli genç bir adam çocukluğundan beri Arsene Lupin hayranıdır. onun gibi yaşamayı ve plan kurmayı öğrenen Diop yıllar önce bir iftira sebebiyle hapse giren babasının intikamını almak için harekete geçer.

TürAksiyonPolisiyeDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGeorge
Kay
OyuncularOmar
Sy
Ludivine
Sagnier
Clotilde
Hesme

10. Locke & Key

Netflix Aksiyon Dizileri

Babalarının öldürülmesinden sonra Maine’deki eski evine dönen 3 kardeşin hikayesini konu alan dizide kardeşler evlerine döner. Kardeşler eve döndükten bir süre sonra birçok yetenek veren anahtarları keşfeder. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Tehlikeli şeytan o anahtarları alana kadar durmayacaktır.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenCarlton
Cuse
OyuncularDarby
Stanchfield
Connor
Jessup
Emilia
Jones

11. Barbarians

Netflix Aksiyon Dizileri

Roma imparatorluğunun zorbalıklarına ilk başta karşı gelmeyen bir kabilenin, gizli bir plan yapıp Romalılar için önemli olan bir sembolü çalıp savaş eşine gelmesini anlatan Barbarians dizisi, Roma İmparatorluğu’nun ordusunu topraklarından atmak için birlikte harekete geçen Cermen kabilelerinin hikayesini konu almıştır. Dizinin gerçek bir hikayeden yola çıkması yani Tarihi diziler türünde olması ayrı bir olay katmış.

TürSavaşTarihDram
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAndreas
Heckmann
OyuncularLaurence
Rupp
Jeanne
Goursaud
David
Schütter

12. Rugal

Netflix Aksiyon Dizileri

Rugal dizisinin konusu karısının ölümü üzerine savaşmak için yemin eden polis şefinin hikayesini konu almıştır. Polis şefi ailesinin de öldürülmesiyle vücudunu değiştirir. Gelişmiş özellikleriyle birlikte ailesini öldüren kişilerden intikam alır.

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenKang
Cheol-Woo
OyuncularChoi Jin
-Hyuk
Dong
-Hyuk Cho
Hye-in
Jeong

13. The Liberator

Netflix Aksiyon Dizileri

The Liberator, İkinci Dünya Savaşı döneminde yaşanan gerçek bir hikayeyi konu almaktadır. Amerika Birleşik Devletleri ordusunda savaşan kovboy Felix Sparks ve birliği, Avrupa’yı özgürleştirmek için savaş vermektedir.

TürAksiyonAnimasyonDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAlberto
Arvelo
OyuncularBradley
James
Martin
Sensmeier
Jose
Miguel
Vasquez

14. Ragnarok

Netflix Aksiyon Dizileri

Ragnarok dizisi küçük bir Norveç kasabasında yaşananları konu almaktadır. Şiddetli yağmurlara maruz kalan Edda kasabasında yaşayan insanlar mevsim değişiklerinden dolayı çok şikayetçidir. Eğer kimse bu olaya müdahale etmezse kıyamet yakındır.

TürAnimasyonSavaşBiyografi
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJeb
Stuart
OyuncularBradley
James
Martin
Sensmeier
Ross
Anderson

15. Titans

Netflix Aksiyon Dizileri

Bir grup süper kahraman adayı gencin aksiyonlu maceralarını anlatan dizide korkusuz ekibin güçlü lideri Grayson karşımıza çıkıyor. Oldukça dikkat çeken Titans dizisi en iyi aksiyon dizilerinden bir tanesidir.

TürAksiyonFantastik
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenGreg
Berlanti
OyuncularBrenton
Thwaites
Anna
Diop
Teagan
Croft

16. Colony

Netflix Aksiyon Dizileri

Yakın gelecekte geçen ve uzaylı saldırısına karşı işgal altında olan Los Angeles karmakarışık bir durumdadır. Dizi, şehirde büyüyen direniş sonucu işgal hükümetiyle işbirliği yapmak zorunda kalan Will Bowman isimli eski FBİ ajanını konu almıştır.

TürAksiyonBilimkurguDram
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenRyan J.
Condal
OyuncularJosh
Holloway
Sarah
Wayne
Peter
Jacobson

17. Daredevil

Netflix Aksiyon Dizileri

Görme yetisini kaybetmiş Avukat Matt Murdock’ın diğer duyuları insanlardan çok daha fazla gelişmiştir. Hayatını suçsuz insanları korumaya adamış olan Murdock, yeni kimliği Daredevil ile şehri kötülerden korumaktadır.

TürAksiyonFantastikDram
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSteven S.
DeKnight
OyuncularCharlie
Cox
Deborah
Ann Woll
Elden
Henson

18. Altered Carbon

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix orijinal içerikleri arasında en başarılı yapımlardan olan Altered Carbon, bilim kurgu ve aksiyon dizileri türünde yapım arayanlar için harika bir tercih… Dizi, insanların karakterlerini ve ruhlarını farklı yeni bedenlere aktarıldığı bir dönemde geçmektedir. Başrolde yer alan Kovacs, ölümün neredeyse imkansız olduğu ortamda tek bir cinayeti bile aydınlatabilirse özgürlüğün de sahibi olacaktır. Dizi hakkında eleştiri ve izleyici yorumlarına Altered Carbon dizisi linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TürAksiyonGerilimBilim Kurgu
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLaeta
Kalogridis
OyuncularChris
Conner
Renée
Goldsberry
Will
Yun Lee

19. Gotham

Netflix Aksiyon Dizileri

Batman ve DC fanlarının büyük ilgi duyduğu harika bir dizi… Gotham dizisi, genç komiseri James Gordonve Bruce Wayne’in ( Batman) anne ve babasını kaybettiği dönemde geçer. Dizi Bruce Wayne’ye zaman zaman değinse de asıl olarak Gotham şehrinde yaşananları ve Penguen, Bulmacacı, Kedi Kadın, Zehirli Sarmaşık, Korkuluk, Hugo Strange, İki Yüz ve Buz Adam gibi Gotham şehrinde kötü karakterlerin gelişimine izleyiciyi aktarır. Hatta günün birinde Joker bile olaya dahil olacaktır. Netflix’te aksiyon türünde dizi arayanlar için Gotham, mutlaka izlenmesi gereken bir yapım.

TürAksiyonSuçGizem
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenBruno
Heller
OyuncularBen
McKenzie
Pinkett
Smith
Donal
Logue

20. The Defenders

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix ile Marvel dizileri arasındaki işbirliğinden ortaya çıkan süper kahramanların hepsi The Defenders (Koruyucular) yapımında karşımıza çıkıyor. Tehlikeli ve güçlü bir düşman New York şehrini tehdit etmiştir. Şehrin koruyucuları Daredevil, Jessica Jones, Luka Cage ve Iron Fist güç birliği yapmak zorundadır.

TürAksiyonMaceraBilim Kurgu
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDouglas
Petrie
OyuncularCharlie
Cox
Krysten
Ritter
Mike
Colter

21. Black Sails

Netflix Aksiyon Dizileri

2014-2017 yılları arasında izleyiciyle buluşan ve Netflix aksiyon dizileri kategorisinde yer alan Black Sails, korsan filmleri sevenler için etkileyici bir yapım. Dizi, ünlü korsan Kaptan Flint’in ve adamlarının başından geçen aksiyon ve macera dolu hikayeye odaklanmaktadır. Türkiye'de en çok izlenen netflix dizileri arasında yer alan yapımı mutlaka izlemenizi öneririz.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRobert
Levine
OyuncularJessica
Kennedy
Toby
Stephens
Hannah
New

22. Z Nation

Netflix Aksiyon Dizileri

Dünyayı saran virüs salgınından 3 yıl sonra bir grup insan, insanlığı kırıp geçiren bu virüse karşı bağışıklık kazanan tek kişiyi New York’tan Kalifornia’ya götürmek zorundadır. Dünya genelinde aktif kalan tel laboratuvar bu kişinin kanını beklemektedir. Bu yaşam mücadelesini kazanmak için 3000 kilometrelik bir mesafede tehlikelerden ve grup içi çatışmalardan korunmak hiç de basit olmayacaktır.

TürAksiyonKomediDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenCraig
Engler
OyuncularRussell
Hodgkinson
Nat
Zang
Keith
Allan

23. Frontier

Netflix Aksiyon Dizileri

18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika'da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine, Netflix orijinal içerikleri arasında ön plana çıkan bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizi, aksiyon ve macera dolu sahneleriyle izleyiciyi kısa sürede kendisine bağlayabilmektedir. Eğer sizler de aksiyon macera dolu bir dizi tercih ediyorsanız Frontier sizin için oldukça başarılı bir seçenek olacaktır.

TürAksiyonMaceraTarih
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRob
Blackie
OyuncularJason
Momoa
Landon
Liboiron
Zoe
Boyle

24. The Protector (Hakan: Muhafız)

Netflix Aksiyon Dizileri

Türklerin Netflix’te yer alan ilk dizi olma özelliği taşıyan The Protector Hakan: Muhafız, konusu ile gerçekten ilgi çekici bir yapım. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yapımda Ayca Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş gibi ünlü oyuncularda yer almaktadır. Dizide başrol olan Hakan (Çağatay Ulusoy) tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle şehri korumak zorunda olduğunu öğrenmektedir ve hayatı bir anda alt üst olmuştur. Türk yapımı Netflix yapımı olan Hakan: Muhafız dizisi hakkında detaylı bilgilere linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TürAksiyonFantastikDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBinnur
Karaevli
OyuncularÇagatay
Ulusoy
Hazar
Ergüçlü
Okan
Yalabik

25. Teen Wolf (Genç Kurt)

Netflix Aksiyon Dizileri

Türkçe adıyla Genç Kurt diziş, Amerikan dizileri arasında gösterilen, Netflix’te aksiyon türü içerisinde yer alan 2011 yılında ekranlara gelen tercih edilesi bir yapım. Dizide başrol olan genç, ormanda ölü bir kız ararken bir kurt adam tarafından ısırılan lise öğrencisi Scott McCall’dir. Scott en yakın arkadaşı Stilinski dışında herkesten saklamaktadır. Başka gizemli bir kurt adam olan Derek Hale ise, ona hayatında ve vücudundaki değişiklikler konusunda yardımcı olmaktadır. Bu türden konuları sevenler için Teen Wolf, oldukça ilgi çekici bir yapım olacaktır.

TürAksiyonKomediDram
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJeff
Davis
OyuncularTyler
Posey
Holland
Roden
Dylan
O'Brien

26. The 100

Netflix Aksiyon Dizileri

Son yıllarda en çok izlenen distopik diziler arasında yer alan The 100’ün konusu; 97 yıl önce nükleer kıyamet, Dünya’nın bir kısmını yok etmiş, medeniyeti çökertmiştir. Kurtulan kişiler ise 12 uluslararası uzay istasyonunda bulunan 400 kişidir. Üç kuşak uzayda doğmuş ve sayıları 4.000'i bulmuştur. Yaşamdan kalmak isteyenlerin büyük mücadele verdikleri ve aynı zamanda sert kurallara karşı uyum sağlaması gerekmektedir. Aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı The 100 dizisi linke tıklayarak detaylıca inceleyebilirsiniz.

TürAksiyonGizemBilim Kurgu
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJason
Rothenberg
OyuncularEliza
Taylor
Bob
Morley
Marie
Avgero
-poulos

27. Marco Polo

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix platformunda yer alan Macera ve aksiyon türünde yer alan en etkili yapımlardan bir tanesi olan Marko Polo dizisi, ünlü Venedikli gezginin gençlik yıllarını ekranlara getiren dizi, Kubilay Han’ın hüküm sürdüğü 13. yüzyıl Çin’i konu edinmektedir. Dizi, 3 farklı olan “Malezya, Kazakistan ve İtalya” da çekildi.

TürAksiyonMaceraTarihi
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJohn
Fusco
OyuncularLorenzo
Richelmy
Benedict
Wong
Joan
Chen

28. The Last Kingdom (Son Krallık)

Netflix Aksiyon Dizileri

Bernard Cornwell'in Savaş Lordu Yıllıkları isimli kitap serisinden uyarlanan Son Krallık, İngiltere'nin doğuşuna karşı koymanın keşfedildiği yenilikçi bir hikaye olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizide, gerçek ve kurgu birleştirilirken, rol alan isimlerin karakterleri gerçekte var olan insanlardır. M.S. 9.yy'da geçen hikâyede, şu an İngiltere olarak bildiğimiz yerde birçok krallık Vikinglerin istilasına uğrar ancak ileri görüşlü Büyük Alfred'in kralı olduğu Wessex'teki tek krallık bu istilaya karşı koyarak "Son Krallık" adını alır. Netflix’te yer alan ve aksiyon türünde oldukça başarılı olan The Last Kingom dizisi, çekimleri ve oyuncu tercihleri ile listemizde olmayı sonuna kadar hak etmektedir.

TürAksiyonSavaşDram
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenEdward
Bazalgette
OyuncularAlexander
Dreymon
Eliza
Butterworth
Ian
Hart

29. Prison Break

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix’in son zamanlarda bünyesine kattığı dizilere baktığımızda sevinmemek ve umutlanmamak elde değil. Son zamanlarda Netflix’te aksiyon türünde listeye eklenen Prison Break, gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler arasında yer almaktadır. Dizinin konusunda gelince, işlemediği bir suçtan dolayı hapse giren bir kardeş ve bu kardeşi içeriden çıkarmak için kaçış planı yapan küçük bir kardeş… Hapishane dizileri arasında adeta baş yapıt olan yapımın her sezonunu tek solukta izleyebileceğiniz bu yapımı artık Netflix’te izleyebilirsiniz…

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenPaul T.
Scheuring
OyuncularDominic
Purcell
Wentworth
Miller
Amaury
Nolasco

30. Spartacus

Netflix Aksiyon Dizileri

Dizi severlerin hiçbir zaman aklından çıkmayacak olan Spartacus, 2010-2013 yılları arasında herkesin hakkında öyle ya da böyle fikir sahibi olduğu bir yapım. Dizide, arısının ölümünden sonra etrafından her geçen gün büyüyen kölelerle birlikte Roma'ya kafa tutan ve karısının intikamını almak için savaş veren Spartacus isimli bir gladyatörün yaşadıklarını anlatıyor.

TürAksiyonSavaşDram
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenSteven S.
DeKnight
OyuncularAndy
Whitfield
Lucy
Lawless
Manu
Bennett

31. Vikings

Netflix Aksiyon Dizileri

Son yılların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve bir süredir Netflix aksiyon dizileri arasında izleyicilerle buluşan Vikings dizisi, kamera çekimleri ve oyunculuk performansları ile adeta tarihi evimize taşıyor. Dizinin başrolünde Ragnar Lothbrok yer alıyor. İlk sezonunda ileriyi göremeyen ve yetersiz olan lideri meydan okuyup liderliği alan Ragnar, sonrasında ise kendileri tarafından hiç keşfedilmemiş topraklara yöneliyor. İngiltere, Fransa ve nice birçok ülke… Her sahnesi ayrı bir heyecan ayrı bir aksiyon…

TürAksiyonSavaşDram
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenMichael
Hirst
OyuncularKatheryn
Winnick
Gustaf
Skarsgård
Alexander
Ludwig

32. The Umbrella Academy

Netflix Aksiyon Dizileri

2019 yılında Netflix platformunda yayınlanan ve Netflix orijinal içerikleri arasında bir dizi olan The Umbrella Academy, 2019 yılına adeta damgasını vurdu. Dizide 1989 yılında, aynı gün doğan 43 bebeğin hikayesi anlatılır. Bu bebekler büyüdüklerinde bir akademinin üyesi olacaktır. Bu akademinin kuruluş amacı dünyayı kurtaracak ekibi yaratmaktadır ancak her şey planlandığı gibi gitmez.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSteve
Blackman
OyuncularElliot
Page
Tom
Hopper
David
Castañeda

33. Marvel’s The Punisher

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix’te aksiyon türü içerisinde bulunan ve Marvel dizileri arasında en az Daredevil kadar beğenilen bir yapım olan The Punisher dizisi, kuralları olmayan bir süper kahramanı canlandırmaktadır. Kısaca belirtmek gerekirse, The Punisher anti kahraman olarak gözümüze canlandırılmaktadır. En iyi Netflix suç dizileri arasında Punisher, aksiyon dolu anlar yaşatırken, aynı zamanda zaman zaman da olsa duygusallaştırmaktadır.

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSteve
Lightfoot
OyuncularJon
Bernthal
Amber
Revah
Ben
Barnes

34. Narcos

Netflix Aksiyon Dizileri

Tüm dünyayı kasıp kavuran bir dizi olan Narcos, birçok türü içerisinde barındıran harika bir yapım. Dizide, dünyanın en azılı suçlularından bir tanesi olan Kolombiya Uyuşturucu Kralı Pablo Escobar’ın hayatını anlatılmaktadır. Netflix Suç Dizileri arasında yer alan Narcos, IMDB sitesinde aldığı ortalama 8.9 puan ile de nasıl bir kalite de dizi olduğunu kanıtlamaktadır.

TürAksiyonBiyografiSuç
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenPedro
Pascal
OyuncularCarlo
Bernard
Chris
Brancato
Doug
Miro

35. A Series of Unfortunate Events (Talihsiz Serüvenler Dizisi)

Netflix Aksiyon Dizileri

Netflix platformunda 2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon süren oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Talihsiz Serüvenler Dizisi, güçlü oyuncu kadrosuna sahip bir yapım. Dizide, Netflix Komedi Dizileri arasında da yer alan ve ismini How I Met Your Mother’da duyuran Neil Patrick Harris yer almaktadır. Dizide, son derece zengin ailelerini gizemli bir yangında kaybettikten sonra "Kont Olaf" isimli esrarengiz akrabalarının yanına gönderilen "Baudelaire" soyadlı üç yetim çocuğun hikayesi anlatılmaktadır. Aksiyonu az, heyecanı ve macerası bol olan bu yapımı mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

TürMaceraKomediDram
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDaniel
Handler
OyuncularNeil
Patrick
Patrick
Warburton
Malina
Weissman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum