Lupin Dizisinin Konusu, İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Netflix’in yeni yapımlarından olan Lupin dizisini bu içeriğimizde detaylı bir şekilde inceledik. İşte Lupin dizisi konusu, oyuncuları, izleyici yorumları ve hakkında bilinen her şey.
Lupin Dizisinin Konusu, İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Lupin Dizisi

Orijinal yapımlara önem veren Netflix’in yeni dizisi Lupin hakkında bilinenleri bu içeriğimizde derledik. Bu inceleme dizi içeriğinde Lupin yapımının konusunu, oyuncularını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte Lupin dizisi hakkında bilinen her şey.

İçindekiler

Lupin Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Lupin dizisi 8 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Şu anlık sadece 5 bölümden oluşan bu dizi hikayesi ve kalitesi sayesinde izleyicilerinden olumlu not almıştır.

lupin yayın tarihi


2. Bir Fransız ve Amerikan ortak yapımı olan bu dizinin 6. ve 7. bölümleri çekilmiştir ancak dizinin yapımcıları bu bölümleri önümüzdeki günlerde izleyiciye sunacaktır.

lupin 2. sezon


3. Kaliteli dizinin yazarlığını George Kay ve François Uzan isimleri yapmıştır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Titanların Savaşı filmini yöneten Louis Leterrier, Marcela Said ve Ludovic Bernard isimleri yer almaktadır.

lupin yönetmeni


4. Dizinin başrolünde Can Dostum, Hayatım Şansı ve Jurassic Wold’de yer alan Omar Sy ve yine bir Netflix orijinal yapımı olan Into the Night’dan tanıdığımız Vincent Londez isimleri vardır.

lupin başrolü


5. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda ise Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Etan Simon, Shirine Boutella, Johann Dionnet, Vincent Garanger, Nicole Garcia isimleri yer almaktadır.

lupin oyuncuları


6. Lupin dizisi Paris’te yapılan bir soygunun hikayesini konu ediyor. Assane Diop’un babasının üzerine hiç işlemediği bir suç kalmıştır. Bu işlenmemiş suçun yanı sıra babasını kaybeden Assane Diop’un hayatı alt üst olmuştur.

lupin konusu


7. Bu olaydan 25 yıl sonra Assane Diop babasının intikamını almaya karar verir. Bunun için kendisini Arsène Lupin olarak tanıtır ve bu ismi intikamını almak için ilham kaynağı olarak kullanmaya karar verir.

lupin dizisinin konusu


8. Güzel bir hikayesi olan ve bu sayede çok sevilen Lupin dizisi henüz yeni bir yapım olmasına rağmen Netflix’in Top 10 listesine girmeyi başarmıştır. Çıktığı andan itibaren çok ses getiren bu yapım suç ve dram türündeki izlenmesi gereken yapımlardan birisidir.

lupin Netflix


9. Oldukça kaliteli bir senaryoya ve güzel hikayeye sahip olan Lupin dizisi IMDb üzerinden 7,8’lik bir puan almıştır. Lupin, bu sayede bizim hazırladığımız zaman ayrılması gereken diziler listesine girmeyi başarmıştır.

lupin imdb


Suç Türündeki Lupin Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyecek bir şeyler arıyorum, genel olarak sıkıcı sahneler olmasın, aksiyon olsun vs tarzında bir dizi arıyorsanız direkt başlayabilirsiniz. Dizinin güzelliği her an bir Plot Twist olabileceğini bilmenize rağmen genel olarak bunun ne şekilde gerçekleşeceğini kolay kolay tahmin edememeniz. Bu da diziyi son derece izlenebilir kılıyor. S*** B.

Vakit geçirmelik bir dizi. Kahramanımızın adı Assane. Böylelikle Hasan isminin Afrika’da kullanımını öğrenmiş bulunmaktayım. Genelde Senegal’de kullanılıyor. Fransızca olan dizide her Assane denildiğinde sanki bir sonbahar şiiri seslendiriliyor. Keşke burada da o şekilde okunsaydı. Dizideki Assane okunuşu asil yakışıklı delikanlı havası katarken bizim Hasan bastonu elinde kır saçlı tonton dede havasında. T*** M.

İlk bölümün ilk dakikasından Arsene Lupin'in kendi harflerinden uydurduğu takma Luis Perenna ismini kullanarak gönlümü fetheden dizi. Aferin Netflix, bravo. Oğlu da Raoul'muş tam isabet. Üstelik ilk bölüm kolye, Arsene de böyle başlamıştı. P*** K.

Netflix yapımı, bir sezon 5 bölümden oluşan, bir çırpıda bitirilebilecek bir dizi. Dizide, Marie Antoinette’ye ait kolyenin Louvre Müzesi’nde müzayedeye çıkarılacağı haberinin ardından, 25 yıl önce kolyeyi çalan “hırsız olduğu düşünülen” Senegalli göçmen bir babanın oğlunun intikamı anlatılıyor aslında. Bu da Arsene Lupin çerçevesinde işlenmiş. Benim başlama sebebim Fransa’da çekiliyor olmasıydı açıkçası ama pek Fransa sahnesi göremedim. L*** G.

Gerçek Lupin hayranları için olmadığını ve bu nedenle sadece birkaç yıldız verdiklerini söyleyen birçok inceleme göreceksiniz. Ve bugünlerde insanların sorunu bu. Dizi Lupin'in hikayesine dayanıyor, bunun Lupin'in hikayesi olduğunu hiç söylemediler. Omar Sy karakteri çok iyi oynuyor ve tüm bölüm boyunca izleyicilerin ilgisini çekiyor. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum.  A**** İ.

Doğrudan eyleme geçmek bence uzun sürmez. İlk bölüm gerçekten hızlı geçiyor, sezonun geri kalanı daha iyi olmasa da aynı derecede iyi olmaya devam etmesini umuyorum. Birkaç kısa geri dönüş onu biraz yavaşlatabilir ama hikaye için iyi olur. I*** İ.

Dizinin kötü eleştiriler aldığını duydum ama Omar Sy'i yıllardır takip ediyorum ve şimdiye kadar üzerinde çalıştığı her proje harikaydı ve bu bir istisna değil. Harika bir entrika, harika aksiyon ve hikayesi var. Takıma ve oyuncu kadrosuna güzel iş dışında söylenecek bir şey yok. Kendinize bir iyilik yapın ve 2. kısmını bekleyin. Bir akşamda 5 bölümün tamamını izledim. İ*** J.

İnsanların neden hikayeye harika bir şekilde uyarlanmış şovları izlemeyi sevdiklerini asla anlamadım. Bu diziyi canlandırıcı buldum ve hikayesi büyüleyiciydi. Ana karakter harika bir oyuncu ve aynı zamanda dizi gözleri yormuyor. Genel olarak bunu 9/10 olarak değerlendiririm, ancak küçük değişikliklerden dolayı kızgın olan bekçileri dengelemek için ekstra bir puan ekliyorum. G*** S.


Lupin Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Suç ve dram türlerindeki kaliteli yapımlardan birisi olan Lupin dizisinin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Lupin dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Omar Sy – Assane Dio

Omar Sy – Assane Dio

20 Ocak 1978 tarihinde dünyaya gelen Omar Sy bir Fransız aktördür. Daha önce yer aldığı Can Dostum, Hayatımın Şansı, Jurassic World ve Vahşetin Çağrısı gibi yapımlarla adından söz ettiren Omar Sy bu dizi sayesinde dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Omar Sy bu dizide babasının yaşadıkları yüzünden intikam almak isteyen Assane Dio karakterini canlandırmaktadır.


Ludivine Sagnier – Claire

Ludivine Sagnier – Claire

3 Temmuz 1979 tarihinde doğan Ludivine Sagnier Fransız manken ve oyuncudur. İyi bir oyuncu olan Ludivine Sagnier daha önceden Havuz, 8 Kadın, The Young Pope ve The New Pope yapımlarında yer almıştır. Ludivine Sagnier bu dizide ise Claire karakterini canlandırmaktadır.


Vincent Londez – Capitaine Romain Laugier

Vincent Londez – Capitaine Romain Laugier

Into the Night dizisinden tanıdığımız Vincent Londez 11 Ağustos 1976 tarihinde doğmuştur. Bir Fransız oyuncu ve aktör olan Vincent Londez sergilediği başarılı oyunculuk sayesinde son yıllarda yükselen bir yıldız olmuştur. Vincent Londez daha önceden Fugazi, Ennemi Public, Une Histoire ve Into the Night gibi yapımlarda yer almıştır. Başarılı oyuncu bu dizide ise Capitaine Romain Laugier karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.