Gözden Kaçan, Az Bilinen 25 Netflix Filmi

Netflix’in muhteşem senaryolarına rağmen gözden kaçan ve beklenileni veremeyen en iyi filmlerini listeledik. İşte az bilinen en iyi Netflix yapımı filmler.
Gözden Kaçan, Az Bilinen 25 Netflix Filmi

Netflix'in Kıyıda Köşede Kalmış ve İzlenmesi Gereken Etkileyici Filmleri

Netflix'in, film kategorisinde abonelerine sunduğu sağlam senaryo ve iyi oyunculuk performanslarına rağmen izlenmeyen en iyi yapımlarını listeledik. İşte az bilinen veya gözden kaçırılan IMDb puanı yüksek en iyi netflix filmleri...

Gözden Kaçan Netflix Film Önerileri;

1. Altın Kafes

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Azimli bir genç kadın, karizmatik ve yakışıklı patronuyla sıra dışı bir anlaşma imzalar. Genç kadının bu anlaşmanın ardından şüpheler ortaya çıkarken anlaşmayı iptal etmek için geç kalmıştır. Bu anlaşma iki karakter için de nasıl sonuçlar çıkartacak?

TürİspanyaDramGerilim
IMDb4,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenFran
Torres
OyuncularAitana
Sanchez
Cumelen
Sanz
Alex
Pastrana

2. Aşıklar Bayramı

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Tanınmış halk ozanı Heves Ali ve onun avukat oğlu Yusuf… Pişmanlıkların, öfkelerin, merakların ve yirmi beş yıllık uzun soluklu hasretin bir olduğu bir kavuşma hikayesi. Baba ve oğul aralarındaki bu sorunları çözebilecek ve her şeyi eski haline getirebilecek mi?

TürTürkDram
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenÖzcan
Alper
OyuncularKıvanç
Tatlıtuğ
Settar
Tanrıöğen
Uğur
Uzunel

3. Day Shift

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Kam emici vampirleri gençten yaşlısına herkes bilir. Vampir avcısı olan bir baba, çocuğunun diş telleri için bir hafta içinde para bulması gerekmektedir. Bunun için eski mesleğine geri dönen koca yürekli baba, vampirlerle dolu bir maceraya yeniden atılır.

TürKorkuKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTyler
Tice
OyuncularJamie
Foxx
Dave
Franco
Natasha
Liu

4. Bir Uğradım

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Bir grafiti sanatçısı hayal edin. Seçkin kişilerin evlerini hedef alarak gizlice grafik yapmaktadır. Bir gün şans eseri girdiği bir lüks evde gizli bir bodrum katı keşfeder. Keşfettiği bu ortamda karanlık bir sır ortaya çıkar. Bu sır yüzünde grafik sanatçısının tüm sevdiklerinin hayatları tehlike altına girer.

TürGerilimBritanya
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBabak
Anvari
OyuncularGeorge
MacKay
Kelly
Macdonald
Hugh
Bonneville

5. Villada Aşk

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Julie karakterimizin hayali İtalya’da bir tatil yapmaktır. Verona’da kiralamış olduğu bir villada sinir bozucu derece çekici bir yabancının kaldığını fark eden Julie’nin hayalleri beklenmedik bir hal alır. Tanımadığı ve ultra yakışıklı olan bu adam ile beklenmedik duygular içerisine giren Julie, her şeyin üstesinden gelebilecek mi?

TürRomantikKomedi
IMDb5.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMark S.
Johnson
OyuncularKat
Graham
Tom
Hopper
Laura
Hopper

6. Boş Zaman

Gözden Kaçan Netflix Filmleri
Fedakarlığı ile bilinen bir ev erkeği, eşi ve çocukları seyahate gidince kendisine yıllar sonrasında kendisine vakit ayırır. Bir erkek olarak kendisine vakit ayırırken parti meraklısı eski bir dostunun araması ile işler değişir. Çılgın bir doğum günü macerası onların hayatına neler katacak?

TürKomedi
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJohn
Hamburg
OyuncularKevin
Hart
Mark
Wahlberg
Regina
Hall

7. Perfect Strangers (Bir Garip Akşam Yemeği)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Netflix'te yayınlanan ve komedi dolu sahneleri ile eğlendirirken gerilim dolu anlar yaşamanıza da sebep olan bu film beklenen izleyici kitlesine ulaşamayan yapımlardan biridir. Filmin konusu ise bir akşam yemeğinde yanyana gelen çiftler telefonlarını masaya koyarak gelen aramalara ve mesajlara herkesin gözü önünde cevap verirler. Bu durum bazı sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır.

TürKomediDram
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenWissam
Smayra
OyuncularNadine
Labaki
Mona
Zaki
Eyad
Nassar

8. How I Fell in Love with a Gangster (Bir Gangstere Nasıl Aşık Oldum?)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı bu filmde bir kadının Polonya tarihinin en büyük mafyası hakkında söylediklerini izliyoruz. Film kaliteli bir yapım olsa da Dünya çapında ses getiren yapımlardan olmayı başaramadı. Filmde Polonyalı Nikodem "Nikoś" Skotarczak isimli gangstere aşık olan bir kadın onun icraatlerini yükseliş dönemini ve çöküş dönemini tüm detaylarıyla anlatıyor.

TürDramSuç
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMaciej
Kawulski
OyuncularTomasz
Wlosok
Aleks
Kurdzielewicz
Antoni
Królikowski

9. Spoilde Brats (Zengin ve Şımarık)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Komedi dolu bir film izlemek isteyenler için sıklıkla önerdiğimiz bu film gözden kaçan filmler listemizdeki yerini aldı. Filmde zengin veyaşlı bir adam şımarık çocuklarına bir dersvermek ister ve tüm mal varlığını kaybettiğini ocuklarına söyler. Çocuklar bu duruma inandıklarında ise hayatlarını kazanmak için birşeyler yapmak zorunda kalırlar. Ancak şimdiye kadar sadece baba parası yemişlerdir.

TürKomedi
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNicolas
Cuche
OyuncularGérard
Jugnot
Camille
Lou
Artus

10. Below Zero (Donma Noktası)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Netflix İspanyol filmleri arasında yer alan ve başarılı senaryosuyla dikkat çeken bu film yeterli popülerliğe kavuşamaması sebebiyle az bilinen Netflix filmleri arasındaki yerini aldı. Filmde bir mahkum taşıyan bir araca yapılan saldırı ve suçluların kaçırılmaya çalışılması konu ediliyor. Olay anında orada bulunan polis memuru Martin ise hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de mahkumların kaçmasını engelliyor.

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLluis
Quilez
OyuncularJavier
Gutiérrez
Karra
Elejalde
Luis
Callejo

11. Tick Tick Boom!

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Bir otobiyografik film olan Tick Tick Boom! hayatı müzikle dolu olan Jonathan Larsson'un hikayesini anlatıyor. 90'lı yıllarda New York'da yaşayan Jonathan hayatını sahne sanatlarına adamak üzere birçok tercih yapar. Bu tercihler belki de hayatının dönüm noktaları olacaktır.

TürDramBiyografiMüzik
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLin-Manuel
Miranda
OyuncularAndrew
Garfield
Vanessa
Hudgens
Bradley
Whitford

12. 18 Present

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

İtalyan yapımı bir Netflix filmi olan 18 Hediye hem senaryosu hem de başarılı oyunculuk performanslarına rağmen hakettiği değeri göremeyen filmlerden biridir. Filmde genç bir kız doğduğu günden beri her doğum gününde ölen annesinden bir hediye almaktadır ve bu hediye süreci 18 yaşına kadar devam eder. Her yıl yeniden yıkılan genç kız fantastik bir şekilde annesinin ona hamile olduğu zamana gider ve bu hediyelerin neden hazırlandığını tek tek görür.

TürDramAile
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenFrancesco
Amato
OyuncularVittoria
Puccini
Benedetta
Porcaroli
Edoardo
Leo

13. The Hater

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Netflix’in az bilinen ve gerilim filmleri türünde izleyiciyle buluşan The Hater, kız arkadaşını, ailesini etkilemek isteyen genç Tomasz’ın macerasını konu ediniyor. Hukuk öğrencisi olan Tomasz sevdiği kız olan Gabi’yi etkilemek için sosyal medyada karalama taktikleri geliştiren bir PR şirketinde işe girer. İlk zamanlar planı iyi giden Tomasz bir süre sonra yaptığı yanlışlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

TürDramGerilim
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJan
Komasa
OyuncularMaciej
Musialowski
Vanessa
Aleksander
Danuta
Stenka

14. I am Mother

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Dram ve bilim kurgu filmleri türünde son derecek etkileyici bir yapım. I am Mother filmi, heyecanlı senaryosuna rağmen sağlam bir izleyici kitlesi yakalayamayan filmler arasında yer alıyor. Distopik bir dünyada geçen hikayede robotlar yönetimi ele geçirmiş ve insanlığın neredeyse sonunu getirmiştir. Robotlar tarafından büyütülen genç bir kız ise dış dünyada hala hayatın var olduğunu öğrenince gerçek annesini bulmak için harekete geçer.

TürBilim KurguGerilimDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGrant
Sputore
OyuncularClara
Rugaard
Hilary
Swank
Rose
Byrne

15. The Ritual

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Üniversite yıllarından beri sıkı dost olan 4 kişi yakın bir arkadaşlarının ölümüyle yan yana gelme fırsatı bulurlar. Birlikte İskandinav ormanlarını keşfetme olanı yapan arkadaşlar çıktıkları bu yolda karanlık ve gizemli orman içerisinde kaybolacaklardır. Bir de üzerine ormanda var olan kadim bir bela dört arkadaşın peşinde dolaşacaktır. Netflix’in korku ve gerilim türündeki başarılı filmi The Ritual’in yönetmenliğini David Bruckner yapmıştır.

TürKorku
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDavid
Bruckner
OyuncularRafe
Spall
Rob James
-Collier
Arsher
Ali

16. Fractured

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Başrolünde Sam Worthington’un rol aldığı aksiyon ve gerilim dolu filmde bir anda ortadan kaybolan bir adamın ailesini bulma çabalarını izliyoruz. Ray Monroe, küçük kızı ve karısı ile birlikte ufak bir gezintiye çıkarlar. Bu sırada yaşanan bir kaza sonucu küçük kız yaralanır ve aile acilen hastaneye koşar. MR için karısı ve kızını bir kapıdan içeri gönderen Ray saat ler boyunca çıkmalarını bekler. Ailesi geri dönmeyen Ray Monroe kızını ve karısını bulmak için hastaneyi birbirine katar.

TürGerilimAksiyon
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenBrad
Anderson
OyuncularSam
Worthington
Lily
Rabe
Stephen
Tobolowsky

17. Tigertail

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Çocukluk yıllarında ve genç yaşlarında yoksulluk ile fakirlikle uğraşan Grover hayatını daha iyi şartlar içinde yaşamak ister. Bu sebeple 1950’li yıllarda Tayvan’dan çıkıp New York’a gelen Grover arkasında ailesini, arkadaşlarını ve sevdiklerini bırakır. Yıllar sonra ise kızı ile sağlam bir ilişki kurmaya çalışan Grover verdiği kararların onu nasıl etkilediğini de sorgulayacaktır. Netflix’in hayata dair öğretilerle dolu filmi Tigertail başarılı senaryosuna rağmen beklenen ilgiyi görmemiştir.

TürDram
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJong-Chan
Hong
OyuncularLee Hong
-Chi
Tzi MaKunjue
Li

18. Tallulah

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Serserilik üzerine kurulu bir hayat yaşayan ve özgürlük tutkusuyla karavanda yaşayan Lu erkek arkadaşı Nico ile sıkıcı ve yorucu bir ilişki yaşamaktadır. Eninde sonunda Nico Lu’yu terk eder ve gider. Bu sırada çocuğuna sahip çıkmayan ihmalkar bir anne gören LU bebeği alıp ona bakmak ister. Ancak çocuk bakmaktan anlamayan Lu çareyi Nico’nun annesi Margo’nun yanına gitmekte bulur. Bebeği kendi torunu sanan Margo kısa sürede hemen bebek ile hem de Lu ile anlaşarak iyi bir ikili olurlar. Ancak polis bebeği kaçıran Lu’nun peşindedir.

TürDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenSian
Heder
OyuncularElliot
Page
Allison
Janney
Tammy
Blanchard

19. I Don’t Feel At Home In This World Anymore

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Sakin ve kendi halinde bir hayat yaşayan genç kadın hırsızlar tarafından soyulunca kendine bir amaç edinir ve hırsızların peşine düşer. Bu süreçte yan tarafından oturan garip karakterli komşusu da ona eşlik eder. Netflix'in polisiye filmleri arasında yer alan I Don’t Feel At Home In This World Anymore muhteşem senaryosuna rağmen bir türlü popüler olamayan film.

TürPolisiyeKomedi
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMacon
Blair
OyuncularMelanie
Lynskey
Elijah
Wood
Jane
Levy

20. First They Killed My Father (Önce Babamı Öldürdüler)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Netflix biyografi filmleri listesinde Ünlü aktör Angelina Jolie’nin yönetmenliğini yaptığı ve Loung Ung’un kitabından sinemaya uyarlanan filmde 5 yaşındaki bir kızın gözünde ülkede yaşanan kaos ortamını ve hayatta kalma mücadelesini izliyoruz. Kaboçya’yı işgal eden Khmer Rouge yönetiminde 4 yıl boyunca soykırımlara işgallere ve saldırılara maruz kalan Kamboçya halkının yaşadıkları zorluklar filmde anlatılmıştır. Muhteşem bir senaryoya sahip olan First They Killed My Father filmi 7.2’lik IMDb puanına rağmen en iyi Netflix filmleri listesine girememiştir.

TürDramBiyografiSavaş
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAngelina
Jolie
OyuncularKompheak
Phoeung
Sveng
Socheata

21. The Ballad of Buster Scruggs (Vahşi Batı Hikayeleri)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Vahşi batı hakkında birbirinden farklı 6 hikayeyi konu edinen The Ballad of Buster Scruggs filmi Western türündedir. Filmde iç savaşın son zamanlarına da bolca değiniliyor. Coen kardeşlerin yönetmen koltuğunda oturduğu başarılı film Netflix’te gözden kaçırılan başyapıtlardan biridir.

TürWestern
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenEthan
Coen
OyuncularTim Blake
Nelson
James
Franco
Liam
Neeson

22. Durante la Tormenta

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Netflix gerilim filmleri listesinde yer alan ve son yılların en başarılı yapımlarından Durante La Tormenta yani Mirage filmi, Vera ve David çiftinin başına gelen garip olayları izleyiciye aktarıyor. Yeni evlerine taşınan ve mutlu mesut yaşayan çift eve yerleşmeye çalışırken Vera bu evde eskiden oturan ve bir trafik kazasında hayatını kaybeden Nico’nun kaydettiği bir kaset bulur. Televizyonda kasedi izleyen Vera fantastik bir şekilde Nico ile iletişime geçmeye başlar. Nico’nun yardım çağrılarına kulak veren Vera Nico’yu kurtarır ancak bu sefer de geleceği değiştirerek kendi kızını kaybetmiştir.

TürDramGerilim
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenOriol
Paulo
OyuncularAdriana
Ugarte
Chino
Darín
Javier
Gutiérrez

23. The Two Popes (İki Papaz)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Başrolünde Anthony Hopkins ve Jonathan Pyrce’nin yer aldığı Fernando Meirelles imzalı başarılı film kendisinden sonra yerine geçecek olan kardinalle arasında sıkı bir dostluk oluşan Papa’nın hikayesini anlatıyor. 2019’un son günlerinde yayınlanan ve ilk etapta bir hayli dikkat çeken The New Pope filmi beklenen ilgiyi bir türlü göremeyen filmlerden oldu.

TürDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenFernando
Meirelles
OyuncularAnthony
Hopkins
Jonathan
Pryce
Juan
Minujin

24. The Boy Who Harnessed The Wind (Rüzgarı Dizginleyen Çocuk)

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Chiwetel Ejiofor’un hem yönetmenliğini hem senaristliğini hem de oyunculuğunu yaptığı başarılı filmde gerçek bir hayat hikayesi anlatılmaktadır. Afrika’da yoksullukla ve kuraklıkla mücadele eden halkını el yordamı bir rüzgar tribünü yaparak kurtaran William Kamkwamba’nın hikayesi dillere destan olmuştur. Netflix’te yer alan en iyi filmlerden biri olmasına rağmen The Boy Who Harnessed The Wind filmi çoğu kişi tarafından henüz bilinmemektedir.

TürDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChiwetel
Ejiofor
OyuncularMaxwell
Simba
Chiwetel
Ejiofor
Aïssa
Maïga

25. Beats of No Nation

Gözden Kaçan Netflix Filmleri

Başarılı yönetmen Cary Fukunaga’nın Uzodinwa Iwala’nın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan filmde bir Afrika ülkesinde yaşanan iç savaş sırasında ailesinden kopartılan çocuk asker Agu’nun hikayesi anlatılıyor. Film muhteşem senaryosuna rağmen Netflix’in gözden kaçan filmlerinden biri olmuştur.

TürDramSavaş
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenCary Joji
Fukunaga
OyuncularIdris
Elba
Abraham
Attah
Adom
Quaye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum