Netflix Aşk Filmleri 2024 - Romantizm Dolu 30 Duygusal Film

Duygusal sahneleriyle öne çıkan en güzel aşk filmlerini öğrenmek için listemize göz atmalısınız. İşte en iyi Netflix aşk filmleri önerileri…  
Netflix Aşk Filmleri 2024 - Romantizm Dolu 30 Duygusal Film

Netflix Orijinal Yapımı En İyi Aşk Filmleri

Sadece Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi ve en çok sevilen Netflix aşk filmleirni listeledik. İçeriğimizde Netflix Top listelerini süsleyen, hikayesiyle duygusal anlar yaşatan ve can alıcı sahneleriyle göz yaşartan aşk konulu Netflix filmleri yer alıyor. İşte mutlaka izlenmesi gereken Netflix aşk filmleri…

1. Öyle veya Böyle

Netflix Aşk Filmleri
Üniversite yıllarınızı nasıl hatırlıyorsunuz? Eğlenceli ve güzel anlarınız her zaman aklınızın bir köşesinde bulunmaya devam ediyor değil mi? Üniversiteden mezun olduğu gece hamilelik testi yaptıran Natalie’nin hayatı alt üst olur. Üniversite sonrasında her şey dilediği gibi gitmezken Natalie’nin hayatı ve aşkı neleri getireceği ise büyük bir muamma.

TürRomantikDramKomedi
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenWanuri
Kahiu
OyuncularLili
Reinhart
Danny
Ramirez
David
Corenswet

2. Kalplerimiz Bir

Netflix Aşk Filmleri
Umut vadaden bir müzisyen yakından göreve gidecek bir askerle anlaşmalı evlilik yapmayı kabul eder. Lakin anlaşmalı evlilikleri birbirleri ile fazlasıyla yakınlaşma ile devam eder. Sahte ilişkileri bir trajedi sonucunda fazlasıyla gerçek bir hal alırken, aralarında var olan aşk derinlemesine işlenmeye başlar.

TürMüzikDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenElizabeth
Allen Rosenbaum
OyuncularSofia
Carson
Nicholas
Galitzine
Chosen
Jacobs

3. İkna

Netflix Aşk Filmleri
İçerisinde hafif tarihi aşkın bulunduğu filmleri seviyorsanız eğer bu film tam size özel. Mütevazı geçmişe sahip olan çekici bir adamla evlenmemesi için ikna edilen Anne, sekiz koca yılın ardından aynı adam ile yolları yeniden kesişir. İkilinin birbirine karşı olan çekimi süreklilik halinde devam ederken, evliliklerinin önüne engeller çıkmaya başlar.

TürDönemTarih
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCarrie
Cracknell
OyuncularDakota
Johnson
Cosmo
Jarvis
Nikki
Amuka-Bird

4. Aşkın Kıyameti

Netflix Aşk Filmleri
Reklam ajansı çalışanı, borç içindeki Fırat; katıldığı yoga etkinliğinde gördüğü şarkıcı kıza aşık olur. Aşkı derinlemesine yaşarlarken birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda büyük bir bilinmezlikle karşı karşıya kalırlar. Bu bilinmezlik aşk hayatlarına ne gibi sürprizler bırakacak?

TürAşkDram
IMDb4.8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHilal
Saral
OyuncularBoran
Kuzum
Pınar
Deniz
Yiğit
Kirazcı

5. Badhaai Do

Netflix Aşk Filmleri
Eş cinsel bir polis ve lezbiyen bir öğretmen… Ailelerini susturmak için sahte bir evlilik yaparak çıkan dedikoduları başlarından defederler. Ancak sahte görünümlü evliliklerinin de düşünüldüğü kadar kolay olmadığı anlaşılır.

TürKomediHindistan
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHarshavardhan
Kulkarni
OyuncularRajkummar
Rao
Bhumi
Pednekar
Seema
Pahwa

6. Ufo

Netflix Aşk Filmleri
Müzik tutkunu Deniz ile motor yarışçısı Ese görünüşte iki ayrı dünyaların insanlarıdır. İki ayrı dünyada yaşayan bu gençler hızlı ve aşk dolu bir macerada karşı karşıya gelirler. Adana’da başlayan bu aşk gökyüzüne kadar uzanır ve soluksuz devam eder.

TürTürkDram
IMDb4.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenOnur
Bilgetay
Oyuncularİpek
Filiz Yazıcı
Mert
Ramazan Demir
Ferit
Aktuğ

7. Aşk Budur

Netflix Aşk Filmleri
İş ve aşkı aynı anda yürütebilir misiniz? İş ve aşk hayatı aynı gün altüst olan Sofia, her şeye sıfırdan başlama kararı alır. Bu sırdan başlama macerası İspanyol şefle tanışması ile devam eder. İş ve aşk hayatına karşı aradığı eksik malzemenin bu yakışıklı genç olduğunu düşünen Sofia, farklı bir dünyaya yelken açar.

TürKomedi
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenShaun
Paul Piccinino
OyuncularRiley
Dandy
Isaac
Gonzalez Rossi
Daniel
Edward Mora

8. Aşkların En Sevimlisi

Netflix Aşk Filmleri
Köpeklerden korkan, kariyere odaklanan bir kadının hayatı ne kadar değişebilir ki? Bu kadın işinden olmamak için gittiği Krokow’da oğlu ve köpeğiyle birlikte yaşayan dul bir erkekle tanışır. Tüm korkularına rağmen onların yanında kalmaya çalışarak hayatında yeni bir zaman dilimine yelken açar.

TürPolonyaAile
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenFilip
Zylber
OyuncularAna
Prochniak
Michal
Czernecki
Iwo
Rajski

9. Prensin Düğünü

Netflix Aşk Filmleri
Kim gerçek bir prens ile evlenmek istemez ki? New Yorklu kuaför Izzy, düğününde görev aldığı çekici prens ile büyük bir duygu karmaşasına sürüklenmeye başlar. İşini mi yoksa bu karmaşıklıktan doğan aşkını mı önemseyeceğine karar vermeye çalışan Izzy’nın hayatı artık hiç normal olmaz.

TürAileKomedi
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRick
Jacobson
OyuncularLaura
Marano
Mena
Massoud
Chelsie
Preston Crayford

10. Royalteen

Netflix Aşk Filmleri
Veliaht prensle beklenmedik bir aşka yelken açmaya ne dersiniz? Genç kızımızın sizin isteyeceğiniz o aşka yelken açar. Lakin bilmediği bir şey vardır ki genç kızın skandal dolu geçmişi ve büyük sırları her şeyi zorlaştırır. 

TürNorveçSosyalGençlik
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPer-Olav
Sorensen
Emilie
Beck
OyuncularMathias
Storhoi
Eli Müller
Osborne

11. Tehlikeli İlişkiler

Netflix Aşk Filmleri
Kitaplardan uyarlanan eserleri sever misiniz? Bu filmimizde kitap kurtu Celene, Biarritz’deki yeni lisesinde namı kötü olan bir çocuğa aşık olur. Ancak onun sosyal medya kraliçesi Venessa ile zalim bir bahse girdiğine asla öğrenemez, öğrendiğinde ise işler hiç de yolunda gitmemeye başlar.

TürFransaGençlik
IMDb4.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRachel
Suissa
OyuncularPaola
Locatelli
Simon
Rerolle
Ella
Pellegrini

12. Derin Tutkular

Netflix Aşk Filmleri
Etkileyici bir romantizme hazır mısınız? Olağanüstü yetenekli bir genç kadın hayal edin. Yetenekleri ile insanları kendisine hayran bırakan ve bıraktıkça da insanların gözdesi olan bu kadın, rekortmen nefes tutma eğitmeni ile karşılaşır. İkilinin arasında derin, tutkulu ve yıkıcı bir aşk doğarken, mutlu bir sona ulaşabilecekler mi?

TürFransaDramSpor
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid M.
Rasenthal
OyuncularCamille
Rowe
Sofiane
Zermani
Cesar
Domboy

13. Arada Bir Yerde

Netflix Aşk Filmleri
Hayatınızın aşkını kaybettiniz mi hiç? Onun hüznü ve kalbinize derinlemesine işleyen acıyı dindirmek için neler yapabilirsiniz? Hayatının aşkını trajik bir kazada yitirdikten sonra yaslar içinde kalan bir genç, sevgilisinin öteki dünyadan işaretler gönderdiğine inanmaya başlar. Bu inançları onu alıp götürürken, inandığı şeyin gerçek olma ihtimali de bulunur.

TürGençlikDram
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenArie
Posin
OyuncularJoey
King
Kyle
Allen
Kim
Dickens

14. Diorama

Netflix Aşk Filmleri
Mizahi filmleri ne kadar seversiniz? Filmimiz boyunca mizahi diyalogların bulunduğu tutkulu bir evlilik, iletişim eksikliği ve baştan çıkarıcı etkenler nedeniyle her şey alt üst olur. Evlilikleri boyunca her şey alt üst olurken toparlamak için neleri yapacaklar dersiniz?

TürİsveçDram
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTuva
Novortny
OyuncularPia
Tjelta
David
Dencik
Morgan
Alling

15. Bubble

Netflix Aşk Filmleri
Baloncukların ve yer çekimsel anomalilerin istilası altında kalan terk edilmiş Tokyo’da, yetenekli bir genç adamla gizemli bir kızın kaderleri birleşir. Bu fantastik dünyada kaderlerinde yazılı olan her romantizmi yaşamaları için ise ellerinde geleni yapmaları gerekmektedir.

TürJaponyaBilim KurguGençlik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTetsuro
Araki
OyuncularJun
Shison
RiriaMamoru
Miyano

16. Karmanın Suçu Değil!

Netflix Aşk Filmleri
Sara’nın küçük kız kardeşi ve lisedeki sevgilisi nişanlanır. Bu durum altında milyonlarca kötü olaylar da su yüzüne çıkarken, Sara bunu peşini bırakmayan talihsizlikler olduğuna inanır. Peki ya, gerçekten de daha öncelerinde yaptığı kötülüklerin şimdi ona döndüğü doğruysa?

TürMeksikaKomedi
IMDb4.6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenElisa
Miller
OyuncularAislinn
Derbez
Gil
Cerezo
Renata
Notni

17. Kusursuz Uyum

Netflix Aşk Filmleri
Los Angeleslı hırslı bir şarap şirketi yöneticisi bir müşteri kazanmak için Avusturalya’daki bir çiftlikte çalışmaya kabul eder. İşine düşkün olan bu çalışkan yönetici orada özgür ruhlu bir adama aşık olur. Aşkları derinlemesine işlenirken işler düşünüldüğü gibi gitmez ve aralarında bazı sorunlar çıkar. Mesafeler onlar için engel mi?

TürKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenStuart
McDonald
OyuncularVictoria
Justice
Adam
Demos
Luca
Sardelis

18. Through My Window (Penceremden)

Netflix Aşk Filmleri

Netflix gençlik filmleri arasında da yer alan Through My Window'da komşusuna aşık olan genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. Ailesinin bu ilişkiyi onaylamadığını gören genç kız tüm engellemelere rağmen daha da yakın bir aşkla komşusuna bağlanmaya başlar. Bu sırada komşusu da bu aşka karşılık verecektir.

TürAşkGerilim
IMDb5.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJoe
Wright
OyuncularAmy
Adams
Anthony
Mackie
Fred
Hechinger

19. Love Tactics (Aşk Taktikleri)

Netflix Aşk Filmleri

Netflix Türk filmleri arasında yer alan Aşk Taktikleri filminde Kerem ile Aslı'nın aşk savaşını izliyoruz. Kadınlar hakkında birçok fikri olan Kerem aşkı kısa süreli yaşarken Aslı ise daha duygusal bir karaktere sahiptir. Ancak Aslı'da erkekleri çözdüğünü düşünmektedir. Tesadüf eseri karşılaşan bu ikili birbirleri üzerinde farklı aşk taktikleri uygulayarak karşı tarafı tavlamaya çalışırlar.

TürAşkGerilim
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEmre
Kabakuşak
OyuncularDemet
Özdemir
Şükrü
Özyıldız
Doğukan
Polat

20. The Power of the Dog (Köpeklerin Pençesi)

Netflix Aşk Filmleri

Ünlü yazar Thomas Savage'nin aynı adlı romanından beyazperdeye aktarılan bu filmde karizmatik bir çiftlik sahibi olan Phil'in gerilim dolu hayatını izliyoruz. Zayıflığı suç olarak gören Phil kardeşi George'un kendisine göre hatalı kararlarına karşı çıkarken aşık olmaktanda da oldukça korkmaktadır.

TürWesternDram
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJane
Campion
OyuncularBenedict
Cumberbatch
Kirsten
Dunst
Jesse
Plemons

21. Last Summer (Geçen Yaz)

Netflix Aşk Filmleri

Aşk dolu bir gençlik filmi olan Geçen Yaz'da Deniz isimli 16 yaşında bir ergenin başına gelen aşk macerasını izliyoruz. Her sene aynı yazlığa giden Deniz artık daha da büyümüş ve yakışıklı bir genç olmuştur. Yazlıktan tanıdığı Aslı ise her zamanki gibi yine güzeldir. şimdiye kadar Aslı abla dediği kıza karşı hisler besleyen Deniz bu aşk oyununda Burak isimli yakışıklı bir gencin rakibi olacaktır.

TürRomantikDram
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenOzan
Açıktan
OyuncularFatih
Şahin
Ece
Çeşmioğlu
Halit Özgür
Sarı

22. To All The Boys Always and Forever (Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek)

Netflix Aşk Filmleri

Netflix’in en yeni aşk filmlerinden biri olan To All The Boys Always and Forever’da muhteşem bir yaz geçiren Lara Jean’ın sevgilisi ile yaşadıkları anlatılıyor. Babasının evliliği için hazırlıklar yapan Jean bu süreçte sevgilisi Peter’ı biraz aksatmıştır. Yazın sonuna doğru da üniversite için evden ayrılacak olan Jean hayatı ile ilgili kararlar vereceği sırada Peter ile de ilişkisinin sallantıda olduğunu görecektir.

TürRomantikKomedi
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Fimognari
OyuncularLana
Condor
Noah
Centineo
John
Corbett

23. 365 Days

Netflix Aşk Filmleri

Netflix’in en çok izlenen aşk filmlerinden biri olan 365 Days filminde Sicilyalı mafya lideri Massimo Torricelli ve Laura isimli bir kadın arasında yaşanılanları anlatıyor. Erkek arkadaşıyla sorunlar yaşayan Laura ona son bir şans vererek beraber tatile çıkarlar. Tatil sırasında Massimo ile tanışan Laura için hayatı farklı bir boyut alacaktır. Güzel kıza aşık olan Massimo onu kaçırır ve kendisine aşık olması için 365 gün süre tanır.

TürErotikDram
IMDb3.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBarbara
Bialowas
OyuncularAnna-Maria
Sieklucka
Michele
Morrone
Grazyna
Szapolowska

24. Holidate

Netflix Aşk Filmleri

Sevilen aşk filmlerinden biri olan Holidate’de bayram günlerinden oldukça sıkılan Sloane ve Jackson’un hikayesi anlatılıyor. Her önemli günde aile baskısı sebebiyle yeni birileriyle tanıştırılan ikili bu garip randevuların ardından birbirleriyle karşılaşırlar. İlk başta bu saçma durumdan kurtulmak isteyen iki genç her bayram sevgili taklidi yapacaklardır. Ancak bu rol bir süre sonra ikili arasında farklı bir bağ oluşturacaktır.

TürKomediRomantik
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJohn
Whitesell
OyuncularEmma
Roberts
Luke
Bracey
Kristin
Chenoweth

25. Rebecca

Netflix Aşk Filmleri

Gerilim dolu bu filmde Maxim de Winter isimli zengin bir adam ile evlenen genç bir kadının yaşadıkları anlatılıyor. Evlendikten sonra Maxim’in eski eşiyle yaşadığı eve yerleşen genç kadın burada yaşayan hizmetçilerin hiç hoşuna gitmez. Hizmetçilerde ve evde hala evin eski hanımı Rebecca’nın izleri vardır.

TürRomantikGerilimDram
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBen
Wheatley
OyuncularLily
James
Armie
Hammer
Kristin
Scott
Thomas

26. One Way to Tomorrow (Yarına Tek Bilet)

Netflix Aşk Filmleri

Netflix’in Türk yapımı aşk filmlerinden biri olan One Way to Tomorrow’da Ankara – İzmir arası tren yolculuğu sırasında tanışan iki gencin hikayesini izliyoruz. Birbirlerinden farklı karakterler ve ayrı dünyalara sahip olan bu iki genç ilk başlarda sürekli bir tartışmanın içerisine girerler. Ancak bir süre aralarındaki elektriklenme ikili farklı bir noktaya getirecektir.

TürAşkDramRomantik
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJoe
Wright
OyuncularDilan Çiçek
Deniz
Metin
Akdülger

27. After

Netflix Aşk Filmleri

İzlenmesi gereken aşk filmlerinden biri olan After’da sıradan ve düzenli bir hayatı olan Tessa’nın yeni bir arkadaş edinmesiyle başlayan maceraları anlatılıyor. İyi niyetli ve çalışkan bir öğrenci olan Tessa üniversiteye başladıktan sonra da kendisini dağıtmaz ve normal seyrinde bir hayat yaşar. Liseden beri birlikte olduğu arkadaşıyla görüşen Tessa Hardin isimli bir genç ile tanışınca hayatına biranda hareketlilik gelir. Genç kız Hardin isimli çocukla öyle bir bağ kurar ki artık Tessa’nın hayatı Hardin üzerine kurulu hale gelir.

TürRomantikDram
IMDb5.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJenny
Gage
OyuncularJosephine
Langford
Hero
Fiennes
Tiffin
Samuel
Larsen

28. Five Feet Apart (Senden Beş Adım Uzakta)

Netflix Aşk Filmleri

Dram dolu bu aşk filminde hastanede tedavi gördükleri sırada tanışan iki gencin aralarında yaşanan ilişki anlatılıyor. Yaşıtlarına göre farklı bir hayat yaşayan Stella ve Will sürekli tedavi ve hastalık ile boğuşurken birbirlerini bulurlar ve kısa sürede olsa mutlu olurlar. Ancak hastalıkları amansız ve ölümcüldür.

TürRomantikDram
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJustin
Baldoni
OyuncularHaley Lu
Richardson
Cole
Sprouse
Moises
Arias

29. The Perfect Date

Netflix Aşk Filmleri

Komedi ve eğlence dolu bu Netflix aşk filminde Brooks Rattigan isimli genç bir adamın hayallerine ulaşmak için verdiği mücadeleler anlatılıyor. En popüler kızlarla konuşmak isteyen, en pahalı kıyafetleri giymek isteyen veren iyi arabayı kullanmak isteyen Brooks para kazanması gerektiğini düşünür. Bir kızı dans dersine götürmek için para alan Brooks bu işi bir fikre dönüştürerek bir uygulama kurar. Bu uygulama sayesinde Brooks zengin kızlarına refakat edecek, en güzel kızlarla görüşecek, en iyi arabalara binecek ve çok para kazanacaktır.

TürKomediRomantik
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChris
Nelson
OyuncularNoah
Centineo
Camila
Mendes
Laura
Marano

30. Marriage Story (Evlilik Hikayesi)

Netflix Aşk Filmleri

Marriage Story filminde boşanmak üzere olan bir evlilik hikayesi tüm gerçekçiliği ve duygusallığı ile anlatılmaktadır. Yönetmen olan Charlie ve oyunculuk yapan Nicole birbirlerini severek evlenirler ve bu iyi giden evliliğin sonucunda bir de çocukları olur. Ancak iş hayatları bir süre sonra ikili arasında gerilmeye sebep olur ve ayrılma kararı alırlar. Ayrılık sırasında oluşan velayet sorunu tarafların daha da çok üzülmesine sebep olur.

TürAşkDram
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNoah
Baumbach
OyuncularAdam
Driver
Scarlett
Johansson
Laura
Dern

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.