Netflix Gençlik Filmleri 2024 - Aşk ve Eğlence Dolu 24 Film

Bu içeriğimizde keyifli sahneleriyle dikkat çeken en güzel gençlik filmleri yer alıyor. İşte tüm zamanların en iyi Netflix gençlik filmleri…
Netflix Gençlik Filmleri 2024 - Aşk ve Eğlence Dolu 24 Film

Netflix Orijinal Yapımı En İyi Gençlik Filmleri Listesi

Netflix’te keyifli bir film izlemek isteyenlerin tercih ettiği gençlik filmleri kategorisindeki en iyi yapımları listeledik. İşte aşk, macera, aksiyon ve heyecan dolu en iyi netflix gençlik filmleri listesi…

1. Amalfi Güneşinin Altında

Netflix Gençlik Filmleri
Riccione’de yakınlaştıktan bir yıl sonrasında cenneti andıran Amalfi Sahili sınırlarından tekrardan buluşan Vincenzo ve Camilla’nın aşkı büyümeye başlar. Bu aşk her geçen gün gelişirken ikilinin aşkı akılları almaz sınavlardan geçmeye başlar.

TürİtalyaRomantikKomedi
IMDb5.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMartina
Pastori
OyuncularLorenzo
Zurzolo
Ludovica
Martino
Davide
Calgaro

2. Words Bubble Up Like Soda Pop

Netflix Gençlik Filmleri
Utangaç olmanız gerçekten duygularınıza engel olabilir mi? Kendisini haiku aracılığıyla ifade edebilen utangaç bir genç ve kendisinden emin, neşeli bir kız aniden tanışır. Güneşli günde ortaya çıkan bu tanışma iki genç için de kısa ama sihirli bir yaz yaşamasına müsaade oluşturur.

TürJaponyaAileGençlik
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKyohei
Ishiguro
OyuncularSomegoro
Ichikawa
Hana
Sugisaki
Megumi
Han

3. Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey

Netflix Gençlik Filmleri
Aşk her şey demek midir? Üniversiteden önce pişman olmadan ve kalp kırmadan ayrılmak üzere anlaşma yapan Clare ve Aidan, aşka yeniden şans verebilecekler mi? Kendilerine iyi gelebilecek, birbirlerinden uzakta yeni aşklara yelken açabilecekler mi?

TürDram
IMDb5.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichael
Lewel
OyuncularTalia
Ryder
Jordan
Fisher
Ayo
Edebiri

4. Battle: Freestyle

Netflix Gençlik Filmleri
Amelie ve Mikael’in dans ekibi Paris’te yarışmak üzere seçilir. Amalie bu duruma sevinirken uzun zamandır görüşmediği annesi ile tekrardan buluşur. Tüm dikkati dağılırken yarışma nereye gidecek?

TürNorveçHip HopMüzikal
IMDb4,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenIngvild
Søderlind
OyuncularLisa
Teige
Fabian Svegaard
Tapia
Ellen Dorrit
Petersen

5. Nasıl Süper Kahraman Oldum

Netflix Gençlik Filmleri
Süper kahraman olmayı kim istemez ki? İnsanlarla süper kahramanların bir arada yaşadığı dünyadaki yalnız polis, süper güçleri ortaya çıkartmak için hazırlanan korkunç bir planı bozmak üzere görevlendirilir. Bu planı tek başına bozamayacağını bilen polis, bir dedektifle iş birliği yapar.

TürKomediBilim KurguFransa
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDouglas
Attal
OyuncularPio
Marmai
Vimala
Pons
Benoit
Poelvoorde

6. Yol Arkadaşım

Netflix Gençlik Filmleri
Çalışkan Auden, üniversiteye girmeden önceki yaz gizemli Eli ile tanışır. Bu gizemli çocuk kızın tüm aklını kurcalamaktadır. Geceleri Eli ile atıldıkları maceralarla, es geçtiği o kaygısız gençliğini yaşamaya başlaması her şeyi değiştirir.

TürDramGençlik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSofia
Alvarez
OyuncularEmma
Pasarow
Belmont
Cameli
Kate
Bosworth

7. Selam Yabancı

Netflix Gençlik Filmleri
Yanlışlıkla bir numaraya mesaj attığınız ya da arama yaptığınız olmuştur elbet. Filmimizde yanlışlık atılan bir mesaj mükemmel bir sanal arkadaşlığa dönüşmeye başlar. Vale ve Alex, gerçek hayatta tanıştıklarının farkında olmadan birbirileri ile uzun soluklu bir ilişki kurmaya başlarlar.

TürMeksikaDram
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMaria
Torres
OyuncularAnnie
Cabello
RalfEstefi
Merelles

8. Aşk Dalgaları

Netflix Gençlik Filmleri
Deniz kenarındaki bir otelde özgür ruhlu bir uçurma sörfü eğitmeni, gönlünü kaptırarak her şeyi değiştirir. Ayrıcalıklı bir genç kız dalgaların, güneşin ve tutkunun tüm şenliğini tadar. Aşkı uzun soluklu yaşarlarken hayatta her şey istedikleri gibi mi gidecek dersiniz?

TürPolonyaDram
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKristoffer
Rus
OyuncularSonia
Mietielica
Jakub
Sasak
Marcin
Perchuc

9. The Tinder Swindler (Tinder Avcısı)

Netflix Gençlik Filmleri

özellikle gençlerin kullandığı bir online arkadaşlık platformu olan Tinder bazı durumlarda oldukça tehlikeli olabiliyor. Belgesel türünde bir anlatıma sahip olan bu filmde de İsrail asıllı bir dolandırıcı tarafından yüzbinlerce dolar dolandırılan bir kaç kadının hikayesini izliyoruz. Bu yaşanmış hikayeleri duydukça şok olacağınız Tinder Avcısı belgeseli en çok izlenen gençlik türü yapımlar arasına girmeyi başarmıştır.

TürBelgeselSuç
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarçal
Fores
OyuncularSimon
Leviev
Cecilie
Fjellhøy
Pernilla
Sjöholm

10. Through My Window (Penceremden)

Netflix Gençlik Filmleri

Komşu çocuğuna aşık Raquel isimli genç bir kızın hikayesinin anlatıldığı bu filmde aile çatışması, ateşli ilişkiler ve gençlikte verilen kararları öğreniyoruz. Genç kız ailesinin istemediği bir adama gönlünü kaptırınca bu red kararı genç kızın duygularını daha da kabartacaktır.

TürKomediRomantikDram
IMDb5.5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarçal
Fores
OyuncularClara
Galle
Julio
Pena
Guillermo
Lasheras

11. Texas Chainsaw Massacre (Teksas Katliamı)

Netflix Gençlik Filmleri

1974 yapımı unutulmaz korku filminin devam halkası olan bu Netflix yapımı filmde elektrikli testereli katik Leatherface'i izliyoruz. Fenomen gençlerden oluşan bir grup Teksas'ın köşesinde unutulmuş bir kasabaya giderek burayı ayağa kaldırmaya çalışırlar. Ancak bölge kimse bilmese de Leatherface'e aittir. Huzuru kaçan Leatherface insan avcılığına başlayacaktır.

TürKomediGerilim
IMDb4.8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Garcia
OyuncularSarah
Yarkin
Elsie
Fisher
Mark
Burnham

12. Tall Girl 2

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix yapımı bu komedi dolu film ilk bölümde okulun uzun boylu kızı olmaktan popüler kızı olmaya geçiş yapan Jodi'nin hikayesini anlatıyor. Okulda popüler olan ve birçok arkadaş edinen Jodi kendisine bir erkek arkadaş bile yapmıştır. Müzikalinde başına geçen Jodi'nin yaşadıkları artık bir baskıya dönüşür ve genç kızın özgüven kaybetmesine sebep olur. Ayrıca Jodi'nin eski arkadaşlıkları da bir takım sorunların içerisine düşecektir.

TürKomediRomantik
IMDb4.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSam
Wolfson
OyuncularAva
Michelle
Griffin
Gluck
Sabrina
Carpenter

13. Spoiled Brats (Zengin ve Şımarık)

Netflix Gençlik Filmleri

Komedi dolu bir Netflix gençlik filmi olan Spoiled Brats'da zenginliğini kaybettiğini söyleyerek çocuklarına ders vermek isteyen bir babanın hikayesini izliyoruz. 3 genç kardeş zenginlik içerisinde ve şımarık bir şekilde yetişmiştir. Bu durum babalarının canlarını sıkarken yaşlı adam çocuklarına bir oyun oynayarak tüm mal varlığının kaybolduğunu söyler. Bu durumda şımarık kardeşler hayatlarını kazanmak için çalışmak zorunda kalırlar.

TürKomedi
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenNicolas
Cuche
OyuncularGerard
Jugnot
Camille
Lou
Artus

14. A Week Away (Hayatımın Kampı)

Netflix Gençlik Filmleri

Yaramaz bir genç olan Will Hawkins bu kez kanuna meydan okuyarak büyük bir hata yapar ve bu hatasının sonucunda ya ıslahevine girecektir ya da hristiyan yaz kampına gidecektir. Hapis yerine yaz kampına giden Will burada hayatının aşkıyla karşılaşacak ve unutulmaz bir yaz dönemi geçirecektir.

TürMüzikalRomantikDram
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRoman
White
OyuncularKevin
Quinn
Bailee
Madison
Sherri
Shepherd

15. Moxie

Netflix Gençlik Filmleri

Moxie isimli Netflix gençlik filminde lisedeki cinsiyetçi kurallara aykırı olan ve erkeklerin saygısızlıklarına boyun eğmeyen feminist bir genç kızın hikayesi anlatılıyor. Henüz 16 yaşında olan Vivian Carter okuldaki kıyafet kuralları ve erkeklerin övülmesi olaylarına oldukça karşıdır. Ayrıca yaşadığı birçok taciz olayı da onu iyice sinirlendirir. Vivian’ın tek amacı bu düzeni yıkmak olacaktır.

TürKomediDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAmy
Poehler
OyuncularHadley
Robinson
Lauren
Tsai
Nico
Hiraga

16. To All the Boys: Always and Forever

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix’te yayınlanan Sevdiğim Tüm Erkeklere serisinin bu son filminde Lara Jean isimli genç kızın yaz boyunca yaşadıkları anlatılıyor. Muhteşem bir yaz geçiren Lara, komşusu ve babasının düğünü için hazırlık yaparken bu sırada erkek arkadaşı Peter’i bir hayli aksatmıştır. Yazın sonunda da üniversite için evinden ayrılacak olan Lara erkek arkadaşı Peter ile birkaç sorun yaşar.

TürKomediRomantikDram
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Fimognari
OyuncularLana
Condor
Noah
Centineo
John
Corbett

17. The Prom

Netflix Gençlik Filmleri

The Prom filminde eşcinsel oldukları için okul balosuna beraber katılmalarına izin verilmeyen iki genç anlatılıyor. Emma ve Alyssa isimli iki kız okul balosuna beraber gitmek isterler ancak okul aile birliği buna izin vermez. Kısa sürede duyulan bu olay eski Broadway divası Dee Dee Allen ve Elenor Roosevelt’e ulaşınca ikili genç kızları bularak okul balosuna gitmeleri için uğraşırlar.

TürMüzikalRomantik
IMDb5.9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRyan
Murphy
OyuncularMeryl
Streep
James
Corden
Nicole
Kidman

18. Work It

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix’in en çok izlenen gençlik filmlerinden biri olan Work It’de Quinn Ackerman isimli genç bir kızın Üniversite hayalleri için verdiği mücadeleyi izliyoruz. Bir dans yarışmasında göstereceği performans sayesinde istediği üniversiteye gidebileceğini öğrenen Ackerman güçlü rakipleriyle boy ölçüştürecek bir dans ekibi kurar. Ancak sorun şu ki Quinn de dahil ekipteki hiç kimse iyi bir dansçı değildir. Dizi hakkında detaylı inceleme yazımıza Work It linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TürKomediMüzikalDram
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLaura
Terruso
OyuncularSabrina
Carpenter
Jordan
Fisher
Liza
Koshy

19. Tall Girl

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix’te yayınlanan Tall Girl filminde hayatını eğilerek yaşamak zorunda kalan 1,85 boyundaki Jodi’nin hikayesi anlatılıyor. Özgüven eksikliği yaşayan ve hep arka planda kalan Jodi lise yıllarında bu eksikliğin üstesinden gelerek kendisini bir aşk üçgeninin içerisine sokacaktır.

TürKomediRomantik
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNzingha
Stewart
OyuncularAva
Michelle
Griffin
Gluck
Luke
Eisner

20. The Perfect Date

Netflix Gençlik Filmleri

The Perfect Date isimli gençlik filminde Hayallerine ulaşmak için para kazanmaya çalışan ve bir sahte sevgilisi uygulaması kuran gencin hikayesi anlatılıyor. Sahte sevgili olarak hizmet verdiği bir programı kullanıma sunan delikanlı bu süreçte farklı ilişkilerin içerisine girecektir.

TürKomediRomantik
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChris
Nelson
OyuncularNoah
Centineo
Camila
Mendes
Laura
Marano

21. The Last Summer

Netflix Gençlik Filmleri

The Last Summer filminde üniversiteye gitmeden önceki son yazda buluşan lise arkadaşlarının maceraları anlatılıyor. Yaz ayı boyunca birlikte olan gençler üniversitenin heyecanı ve birbirlerinden ayrı kalmanın burukluğuyla duygusal anlar yaşayacaklardır.

TürKomediRomantik
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenWilliam
Bindley
OyuncularK.J.
Apa
Maia
Mitchell
Jacob
Latimore

22. Sierra Burgess is a Loser

Netflix Gençlik Filmleri

Komedi dolu bu gençlik filminde yanlış numaraya atılan bir mesajla başlayan ilginç olayları izliyoruz. Silik ancak çok zeki olan bir genç kız telefonuna aldığı bir mesajla sanal aşk yaşamaya başlar. Mesajı atan çocuk ise aslında amigo kızlardan biri ile konuştuğunu zannetmektedir.

TürKomediRomantik
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenIan
Samuels
OyuncularShannon
Purser
Kristine
Frøseth
RJ
Cyler

23. Realityhigh

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix’in en keyifli gençlik filmlerinden biri olan Realityhigh’da çekingen bir kız olan Dani’nin kendini aşarak sevgili yapmasıyla başlayan bir macerayı izliyoruz. Özgüvenini toplayıp aşık olduğu kişinin dikkatini çeken Dani o kazanmayı başarır ancak büyük bir sorunu vardır. Bu sorun ise sosyal medya fenomeni eski sevgilidir.

TürKomedi
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenFernando
Lebrija
OyuncularNesta
Cooper
Kate
Walsh
Anne
Winters

24. Easy A

Netflix Gençlik Filmleri

Netflix üzerinden izleyebileceğiniz Easy A isimli gençlik filminde olduğundan farklı bir karaktere bürünen Olive’nin maceralarını izliyoruz. Lisedeyken yaptığı bir hatadan dolayı rezil hale gelen Olive artık farklı bir maceranın ana karakteri olarak komedi dolu olaylara imza atacaktır.

TürKomediRomantik
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenWill
Gluck
OyuncularEmma
Stone
Malcolm
McDowell
Patricia
Clarkson

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum