18 Hediye Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu filmler arasında yaşanmış bir hikayeden senaryolaştırılarak farkını gösteren 18 Hediye filmini inceledik.
18 Hediye Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanan Netflix Orijinal Yapımı 18 Hediye Filmi Hakkında Bilgiler

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’in yapımcılığında çekilen 18 Hediye (18 Regali) filmi yaşanmış bir hikayeyi konu ediniyor. Dram ve duygusal türünde unutulmaz Netflix filmleri arasına girebileceğini düşündüğüm 18 Hediye filmini inceledik. NeOldu.com okurları için bu inceleme film içeriğimizde 18 Hediye filmi ile ilgili bilgileri, filmin konusunu, oyuncu kadrosunu, film hakkında izleyici yorumları ve film eleştirisini bir araya getirdik. İşte Netflix orijinal yapımı 18 Hediye filmi hakkında bilgiler…


18 Hediye Filmi İncelemesi

1. Netflix’in 2020 yılında yayınladığı en başarılı filmlerden biri olan 18 Hediye filminde anlatılan hikaye gerçek bir hayat hikayesine dayanmakta olup daha doğmadan annesini kaybeden genç bir kızın hayatını anlatıyor.

Netflix


2. Ölümcül bir kansere yakalanan ve belki de kızını hayata getirecek bile vakti olmayan Elisa ölmeden önce kızı için 18 yaşına kadar olan her doğum gününe bir hediye bırakıyor.

NEtflix


3. Bebekliğinden itibaren annesiz büyüyen Anna her doğum gününde aldığı yeni hediye ile mutlu olması gerekirken annesini hatırlayıp üzülüyor. Artık korkulacak bir hal alan doğum günleri Anna’nın kabusu olmaya başlıyor.

Netflix


4. Babasının uğraşlarına rağmen bir türlü son doğum gününe katılmaya ikna olmayan Anna bir gece akıl almaz bir olay yaşar.

Netflix


5. Yol ortasında boylu boyunca uzanan Anna’ya bir araba çarpmıştır ve Anna kendisini bir anda 2001 yılında bulur. Ona çarpan ise annesi Elisa’dır. Bu bir rüya mı? hayal mi? yoksa fantastik bir olay mı? filmi izlerken siz karar vermelisiniz.

Netflix


6. Netflix filmlerindeki kaliteye bakarak filmi gayet başarılı buldum. Oyuncu kadrosu ve oyunculuk içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Ancak bu muhteşem senaryo daha kaliteli oyuncularla yüzlerce ödül kazanabilirdi.

Netflix


7. Ünlü İtalyan yönetmen Francesco Amato’nun yönetmenliğini yaptığı 18 Hediye filminin oyuncu kadrosunda Vittorio Puccini, Benedetta Porcaroli ve Edoardo Leo gibi başarılı aktörler yer almıştır.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı 18 Hediye Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 18 Hediye filmini incelediğimiz bu içeriğimizde film hakkında izleyici yorumlarına da yer verdik. İşte Netflix 18 Hediye filmi izleyici yorumları…


İzleyici 1:

Son zamanlarda beni etkileyen 2-3 filmden biri oldu. Muhteşem bir senaryo muhteşem bir kurgu.. Netflix’in üzerinde bir hikayeye sahip olduğu kesin oyunculukmuş kameraymış bunları boş verin ve kendinizi hikayenin akışına bırakın.


İzleyici 2:

Netflix’in sıradan filmlerinde biri olmuş. Ne çok iyi ne de çok kötü ancak boş vakitlerde izlenebilir. Etrafta bir sürü efsane film varken Netflix yapımları bana boş geliyor.


İzleyici 3:

Filmi izlerken daha 10. dakikada tutuldum ve dedim ki işte gözlerimizi dolduracak bir film. Konuyu çok beğendim. Oyuncuların performansı da bence çok iyiydi. Yani başroldekilerden bahsediyorum.


İzleyici 4:

Uzun zamandır bu kadar etkileyici bir film izlememiştim senaristi görsem sarılırım o derece iyi bir senaryo var filmde. Bence kısa sürede Netflix’te izleyicilerin dikkatini çekecektir. Ve mükemmel bir izleyici sayısına ulaşacaktır.


İzleyici 5:        

18 Hediye filmi kadar iyi bir hikayeye sahip olan birkaç film anca bulabilirsiniz. Filmin gerçek yaşanmış bir hikayeden uyarlanması da ayrı bir çekicilik katıyor. İzleyin izlettirin harika bir film bence.


Netflix Orijinal Yapımı 18 Hediye Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

18 Hediye filminin başrolünde rol alan oyuncuları araştırdık. İşte 18 Hediye filmi oyuncuları hakkında bilgiler…


Vittoria Puccini – Elisa

Netflix

İtalyan sinemasının başarılı aktörlerinden biri olan Vittoria Puccini kariyeri boyunca birçok filmde rol almış olup son olarak 18 Hediye filminde Elisa karakterine hayat vermiştir. Filmde bir hayli başarılı performans ortaya koyan Vittoria’yı yakın zamanda başka projelerde görmemiz mümkün.


Benedetta Porcaroli – Anna   

Netflix

Sinema dünyasına yeni yeni katılan genç aktör Benedetta oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Netflix orijinal yapımı 18 Hediye filminin başrolünde yer alan genç aktör filmde Anna karakterine hayat veriyor.

Önerilen İçerik: Cyntoia Brown'un Gerçek Hikayesini Anlatan Netflix Filmi Cinayetten Affa: Cyntoia Brown İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum