Çin Takvimine Göre Çin Burcunuz Nedir?

Çin Astrolojisi antik Çin takviminden doğmuştur ve insanların karakteri, iş yaşamı ve aşk hayatına dair önemli ipuçları vermektedir. Çin takvimine göre Çin burcunuzun ne olduğunu biliyor musunuz? İşte, cevabı...
Çin Takvimine Göre Çin Burcunuz Nedir?

İnsanların karakterinin ve davranışlarının altında yatan sebepleri bilmek, çalışma yaşamı, ebeveynlik, arkadaşlık ve aşk yaşamındaki uyumunu tahmin etmek açısından Çin Astrolojisi büyük önem taşımaktadır. Çin Astrolojisi'nin meydana çıkmasına olanak sağlayan Çin takvimi ise çok eski dönemlere dayanmaktadır. Ay'ın dönemleriyle Güneş ve Ay'ın hareketlerine istinaden gerçekleştirilen çözümleri kapsayan Çin Astrolojisi, tüm bu özellikleri bakımından bilinen Astroloji'den farklı özellikler gösterebilmektedir.

cin-astrolojisi.png

Çin Astrolojisi'nde bunların yanı sıra metal, su, ateş, tahta ve toprak elementleri de belirleyici rol oynamaktadır. 12 hayvanlı burç sisteminin uygulandığı Çin Astrolojisi Büyükayı takım yıldızının 7 yıldızı ile birlikte Kuzey Yıldızı, Vega, Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin döngüsüne esaslandırılır. Fare, manda, kaplan, tavşan, ejderha, yılan, at, koyun, maymun, horoz, köpek ve domuz hayvanlarından oluşan burç sisteminde aylık değil, yıllık burç sistemi geçerlidir. Yani her yıl bir burca tekabül etmektedir. Buna göre insanlar 12 yılda bir kez kendi yılını yaşar. 2016 maymun yılı olduğuna göre 2028 yılında yeniden maymun yılı yaşanacak.

Çin Astrolojisine Göre Burcunuzun Özellikleri

Ejderha Burcu

ejderha-burcu.jpg

Bu burca mensup olan bireyler, hayat dolu ve coşkulu karakterlerdir. Bulundukları ortamlarda kolayca dikkatleri toplarlar. Çok zeki ve bonkör kişiliğe sahip olan ejderhalar düşünmeden hareket etmezler. Batı astrolojisinde koç burcuna tesadüf eden ejderhalar asil ve karizmatik duruşları ile tanınır.

 Ejderha Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Ejderha Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


cinburcu.jpg


 

Yılan Burcu

yilan-burcu.jpg

Çekici ve son derece alımlı bireylerdir. Kuvvetli hislerinin yanı sıra muhteşem bir zekaya sahiptirler. Kendilerine yapılan doğru veya yanlış hiçbir şeyi unutmazlar. Yer aldıkları sosyal çevrelerde veya aile ortamlarında önder olmak isterler. Yılan burcu Latin Astrolojisindeki balık burcunun eşitidir.

► Yılan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Yılan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


At Burcu

at-burcu.jpg

Latin astrolojisine göre ikizler burcuna denk gelmektedir. Bağımsızlıklarına son derece düşkün olan atlar, sosyal meselelerde muvaffakiyet elde ederler. Etrafındaki insanlar tarafından takdir edilen bu kişiler planlamadıkları sonuçlarla karşılaştıklarında son derece saldırgan davranışlar sergileyebilirler. İsyankar ve bencil tutumlar da gösterebilirler.

 At Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 At Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Koyun Burcu

koyun-burcu.jpg

İyiliksever olmasının yanı sıra empati gücüyle de takdir kazanan insanlardır. Batı astrolojisindeki yengeç burcuna tekabül eder. Son derece naziktir. Kendisini kıranlara bile kötü gözle bakmaz. Karşısındakilerden de aynı olgunluğu ve şeffaflığı bekler. Olumsuz eleştiriye karşı duygusal bir tavır alma eğilimindedirler ve üzülebilirler.

 Koyun Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Koyun Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Maymun Burcu

maymun-burcu.jpg

Bu kişiler çok dikkatli ve akıllıdırlar. Çevreleri tarafından sevilen maymun burcu bireyleri her zaman dinamiktirler ve karşılarındakini çok kolay etkilerler. En kötü yönleri kararsızlıklarıdır. Herhangi bir şeyi hedeflemişlerse bu uğurda tüm seçenekleri uygularlar. Çin Astrolojisine göre maymun burcu bilinen aslan burcuna denk gelir.

 Maymun Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Maymun Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Fare Burcu

fare-burcu-001.jpg

Son derece akıllı, samimi, cömert ve efsunlayıcı bir karakterdir. Çevresine uyum düzeyi hat safhadadır ve herkesle iç içe olabilir. Çalışma yaşamlarında da çok etkili bireyler olarak bilinen fareler, otoriteyi her daim ellerinde tutmayı arzu ederler. Fare burcu Batı astrolojisinde yay burcuna tekabül etmektedir.

 Fare Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Fare Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Horoz Burcu

horoz-burcu.jpg

Bu burca mensup olan bireyler son derece azimli, yetenekli ve sivri akıllıdır. Cana yakın ve samimi olmalarının yanı sıra kendi fikirlerini başkalarıyla paylaşmak hoşlarına gider. Çok savurgandırlar ve her zaman ön planda olmak isterler. Yardımsever oldukları için çevreleri tarafından takdir edilen kimselerdir. En kötü yönleri ise kendilerini övmeye eğilimli olmalarıdır. Horoz burcu bilinen başak burcunun eşitidir.

 Horoz Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Horoz Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Öküz Burcu

okuz-burcu.jpg

'Anadan doğma lider' tanımı bu burca mensup olan bireyleri en iyi tanımlayan ifadedir. Batı astrolojisinde oğlak burcuna tesadüf eder. Azimli yapıları ile bilinen öküz burcu insanı en çok çalışmaktan haz duyar. Sükunet içinde olsalar da son derece dayanıklıdırlar. Sabit düşünceleri vardır ve aldıkları kararlardan dönmeyi sevmezler.

 Köpek Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Köpek Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Köpek Burcu

kopek-burcu-001.jpg

Çin astrolojisndeki en sadık ve dürüst burç olarak kabul edilmektedir. Baş koydukları yoldan kesinlikle geri dönmezler. Tüm ilişkileri güven üzerine kuruludur. İnsanların yanlışlarını tespit ederek düzeltmeyi çok severler. Köpek burcu insanları zaman zaman meraklı tavırlar içerisinde olabilmektedirler. Bu burç bilinen terazi burcunun dengidir.

 Köpek Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Köpek Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Kaplan Burcu

kaplan-burcu.jpg

Gerçek bir liderdir ve birçok insanın düşüncesine yön vermekten, insanları çevresine toplamaktan haz duyar. Dikkat çekmek ve hep önde olmak en önemli istekleridir. Risk almaktan ve farklı yollar denemekten geri durmaz. Kendisine veya bir başkasına yapılan adaletsizliğe her ne pahasına olursa olsun karşı çıkar ve sonuna kadar mücadele eder. Kaplan burcu Batı astrolojisindeki kova burcunun eşitidir.

 Kaplan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Kaplan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Domuz Burcu

domuz-burcu.jpg

Bu burca mensup olan insanlar çok iyi dost ve uyumlu bir iş ortağı olurlar. Kuvvetli ve akıllıdırlar. Basit işlerden ve küçük hedeflerden uzaktırlar. Etrafındaki insanlara karşı son derece sıcakkanlı ve anlayışlıdırlar. İdeal eş ve dostlukların insanı olarak bilinen domuz burcu akrep burcuna tesadüf eder.

 Domuz Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Domuz Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Tavşan Burcu

tavsan-burcu.jpg

Bu kişiler insan canlısıdırlar. Bağışlamayı bilirler ve alımlı, zarif görüntüdedirler. Son derece koruyucu bir karaktere sahiptirler. Sır saklama konusunda çok da iyi oldukları söylenemez. Her duruma hazırlıklı olmaları çalışma yaşamlarında başarılı olmalarına yardımcıdır. Tavşan burcu bilinen boğa burcuna denk gelir.

 Tavşan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

 Tavşan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum