Çin Burcu Uyum Tablosu

Çin Astrolojisi burç uyumu bakımından Batı Astrolojisine göre daha olgun sonuçlar vermektedir. Çin Takvimine göre hangi burca mensup olduğunuzu ve burcunuzun hangi burçlarla uyumlu olduğunu biliyor musunuz? İşte, detaylar...
Çin Burcu Uyum Tablosu

Çin Astrolojisi antik Çin takvimine istinaden oluşturulmuştur. Çin burçlarının dayandığı sistem Ay'ın dönemleri ile Güneş ile Ay'ın bazı kıpırdamalarına göre uygulanan ölçümlerdir. Bu bakımdan Latin Astrolojisinden net bir şekilde ayrılmaktadır. Bu burç sistemi metal, su, tahta, ateş ve toprak gibi 5 farklı elemente dayandırılan 12 farklı burçtan oluşmaktadır. 4000 yıldan fazla geçmişi olan Çin Astrolojisinde fare, öküz, kaplan, tavşan, ejderha, yılan, at, koyun, maymun, horoz, köpek ve domuz burçları vardır. Bu burç sisteminin Batı Astrolojisinden bir diğer farkı da aylık değil yıllık burç sistemine dayanıyor olmasıdır. Çin Astrolojisinde her yıl bir burcu temsil eder. Bu yıl maymun yılıysa bir dahaki maymun yılı 12 sene sonra yaşanacaktır.

cin-burc-uyumu.jpg

Binlerce yıllık Çin Astrolojisinin temel amacı insanların şahsiyetini ortaya çıkarmak, bütün ilişkilerindeki uyum veya uyumsuzlukları saptamaktır. Latin Astrolojisine nazaran bu konuda daha başarılı sonuçlar ortaya çıkaran Çin Astrolojisine göre tüm burçların uyum tablosundaki dostluk, aşk ve cinsellik uyumlarının analizini sizlerle paylaşıyoruz.


Çin Burcunuz Nedir?

Öncelikle Çin Burcunuzun ne olduğunu öğrenin. Aşağıdaki tabloda yıllar ve kapsadığı burçlar sıralanmıştır. Çin burcunuzu öğrendikten sonra sayfanın devamında burcunuzun özelliklerini ve uyum sağladığı diğer  burçları öğrenebilirsiniz.

cin-astrolojisi.png


Çin Burcu Uyumu

Fare Burcu

fare-burcu-002.jpg

Bu burca mensup olan bireyler at burcu insalarıyla mükemmel bir uyum içerisindedirler. Atların yanı sıra ejderha ve maymun bireyleri ile de sıkı ilişkileri olan fareler, bu burçlarla dostluk, aşk ve cinsellik bakımından son derece uyumludur. İki farenin ilişkisi de mükemmel bir huzur ortamı doğurabilmektedir. Fare ve köpek burcu ilişkisi nereden bakılırsa bakılsın çok zor ve gergindir. 

Fare Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Fare Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


 

Öküz Burcu

okuz-burcu-001.jpg

Cesaretli, sabırlı ve sadakatli öküz burcu insanının uzun bir beraberlik yaşayabileceği bireyler koyun bireyleridir. Sükunet içindeki bu iki birey aşk ve cinsellikte mükemmel bir uyum yakalarlar. Sevgi için uzun bir süreç geçmesi gerektiğini bilen öküzler horoz kişileri ile de uyumlu ilişkilerde bulunabilmektedirler. Kaplan bireyleri ile de kısmen anlaşabilen öküz bireyleri yılanlarla imrenilecek dostluklar kurabilir. Köpeklerle arası genel olarak iyi değildir.

Öküz Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Öküz Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


cinburcu-001.jpg


 

Kaplan Burcu

kaplan-burcu-001.jpg

Liderlik özellikleri üst seviyede olan kaplanlar hemen hemen tüm burçlarla uyum sağlayabilse de en olumsuz beraberliği maymunlarla yaşar. Bunun sebebi ikilinin paylaşacak pek fazla şeylerinin olmamasıdır. Kaplan bireyleri köpek ve at burcu mensuplarıyla uzun vadeli dostluk ve aşk ilişkileri içerisinde bulunabilir. Domuz ve ejderhalarla da uyum sağlayabilen kaplanlar diğer burçlarla da karşılıklı fedakarlık yapıldığında iyi ilişkiler kurabilir. 

Kaplan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Kaplan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Tavşan Burcu

tavsan-burcu-001.jpg

Aşk ve evlilik yaşamında fiziki görünüme aşırı önem veren tavşan yılı doğumlu bireyler geçici ilişkileri daha çok sever. Koyun ve domuzlarla uzun dostluklar yaşayabilen tavşan burcu bireyleri horozlarla pek fazla kafa barıştıramaz. Kaplan burcu kişisiyle de anlaşmakta güçlük çeken tavşanlar, maymun ve atlarla da uyum sağlayamaz.

Tavşan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Tavşan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Ejderha Burcu

ejderha-burcu-001.jpg

Ejderha burcu kişisi koyun ve at insanlarıyla uyumlu beraberlikler kurabilir. Hemen hemen tüm burçlarla dostluk, aşk ve cinsellik uyumu gösterebilen ejderhaların kuvvetli mizacı onları etkileyici kılar. Aşk hayatında tercih edilen ve dostları arasında sevilen ejderhaların köpek burcu mensubu bireylerle anlaşabildiği söylenemez.

Ejderha Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Ejderha Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Yılan Burcu

yilan-burcu-001.jpg

Bu burca mensup olan bireylerin cinsel güçleri fazla olduğundan sekse çok düşkündürler. Buna rağmen kendilerine uygun bir hayat arkadaşı bulamadıklarında yalnızlığı seçerler. Yılanlar kendi burcundan olan bireylerle harika bir partner olabilir. Öküz ve horoz yılı doğumlu kişilerle de aşk ve cinsellik yönünden tutkulu beraberlikler yaşayabilirken domuz, kaplan ve maymunlarla pek anlaşamazlar.

Yılan Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Yılan Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


At Burcu

at-burcu-001.jpg

Bu burca mensup olan bireyler kolayca aşık olmaya eğilimlidirler. Kaplan ve köpek yılı doğumlular ile iyi bir sırdaş, arkadaş olabilen atlar yine bu bireylerle sadakatli ve uzun beraberlikler yaşayabilmektedir. At insanının yılan ve tavşanlarla birlikteliği bir hayli güçtür. Fare yılında doğanlarla da hiç anlaşamazlar. 

At Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

At Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Koyun Burcu

koyun-burcu-001.jpg

Bu burca mensup olan bireyler at yılı doğumlularla harika arkadaşlıklar kurabilirler. Domuz ve tavşan bireyleriyle aşk ve sekste çok uyumlu bir partner olabilirler. Olumsuz eleştiriye tahammül edemeyen koyunların fare, kaplan, horoz ve maymun yılı doğumlularla ilişkisi pek uyumlu olmaz. Öküz burcu bireyleri ile de son derece uyumsuz ve geçimsiz bir tablo çizerler.

Koyun Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Koyun Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Maymun Burcu

maymun-burcu-001.jpg

Bu burca mensup olan bireylerin hemen hemen tüm burçlarla arası iyidir. Maymunların tek sorunu uzun ilişki yaşayacağı kişileri bulmakta güçlük çekmeleridir. Beraberliğe adım attıkları andan itibaren benzersiz bir partner olmayı başaran maymunlar, kaplanlarla uyumsuzluk yaşarlar. Maymun bireyleri yine kendi burcundan olan kişilerin yanı sıra fare ve ejderhalar ile uyumlu birliktelikler kurabilir.

Maymun Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Maymun Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Horoz Burcu

horoz-burcu-001.jpg

Değişken karaktere sahip olan horozlar, duygularını uç noktalarda yaşarlar. Birini ya çok severler ya da ondan hiç hoşlanmazlar. Ortası yoktur. Horoz yılında doğan bireyler yine bir horoz burcu kişisiyle geçim sorunu yaşayabilir. Tavşan, köpek ve maymunlarla kuracakları ilişkilerde de birtakım pürüzler yaşanabilir. Horozlar kalan tüm burçlarla uyumlu ilişkilerde bulunabilir.

Horoz Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Horoz Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Köpek Burcu

kopek-burcu-002.jpg

Çin Atrolojisinde köpek sadakatin ve bağlılığın sembolüdür. Bu burca mensup olan bireyler de aşk hayatlarında sadakati ön planda tutarlar. At ve kaplan yılında doğan bireylerle mükemmel bir uyum içerisinde olan köpekler, horoz ve ejderha yılı doğumlularla da pek anlaşamazlar. En kötü birliktelik ise köpek ve ejderha ilişkisi olarak bilinir.

Köpek Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Köpek Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız


Domuz Burcu

domuz-burcu.jpeg

Maddi ve manevi açıdan gösterdiği fedakarlıklarla tanınan domuzlar mükemmel bir arkadaş ve dostturlar. Cinsiyetinden asılı olmayarak domuz insanları sekse aşırı düşkündür. Kendi burcundan olanlarla başarılı ilişkiler kuramayan domuzlar, yılan ve maymun kişileriyle de bağdaşamazlar. En doğru beraberliklerini koyun ve at burcu mensubu bireylerle yaşamaktadırlar. 

Domuz Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

Domuz Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri İçin Tıklayınız

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum