At Burcu Kadını Genel Özellikleri

Özgürlüğe olan düşkünlüğüyle bilinen At burcu kadınının en belirgin özellikleri nelerdir? Çin astrolojisinde yer alan At burcu kadınının olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir? Detayları haberimizde;
At Burcu Kadını Genel Özellikleri

At Burcu Kadını

Özgürlüğün diğer adı olan At burcu kadınının en belirgin özelliğini sizler için bir araya getirdik. Acaba özgür ruha sahip olan At burcu kadını, aşk hayatında nasıldır, ne gibi kişilik özelliklerine sahiptir. İşte sizler için derlediğimiz çin astrolojisi at burcu, çin burcu at, çin astrolojisine göre At burcu kadınının genel özellikleri, at burcu kadını aşk hayatı, at burcu kadını sosyal hayatı, at burcu kadını cinsel ilişki başlıkları.

At Burcunun Saatleri: 11.00 – 13.00

At Burcunun Yönü: Güney

At Burcunun Mevsimi: Yaz

At Burcunun Ayı: Haziran

At Burcunun Elementi: Ateş

At Burcunun Yönü: Yang

At Burcunun Taşı: Zümrüt

At Burcunun Gezegeni: Satürn

At Burcunun Rengi: Gök Mavisi

At Burcunun Eşiti: İkizler

At Burcunun Anlaştığı Burçlar: Tavşan, Kedi, Domuz, At

At Burcunun Kişiliği: Arkadaş canlısı, coşkun, hoşsohbet, özgür, ruhlubağımsız, zeki, yaratıcı, iyimser, güçlü, iddialı, konuşkan, yetenekli, çok yönlü, maceraperest

at-burcu-kadini.gif


Çin Astrolojisine Göre At Burcu Kadınının Özellikleri

At insanı çekici, verimli, hevesli, eğlence dolu, sıcak kalpli, becerikli, uyumlu, çalışkan, eli açık, sosyal, bağımsız, azimli, seksi ve mantıklıdır. Kendini kontrol edemediği zaman küstah, çok bilmiş, kendini beğenmiş, endişeli, değişken, fırsatçı olabilir.

Yetenekli bir kişiliği vardır ancak özgür kalmalı, engellenme ve eleştirilerle karşılaşmaması gerekir. Bundan dolayı erken yaşta kendilerine bir yol çizeler. Maceraya olan düşkünlükleriyle bilinirler. Yeniliklerden hoşlanırlar. Konuşma kabiliyetleri vardır ancak gerektiği zaman susmayı bilmezler.

İkna yetenekleri de oldukça iyidir. Uzlaşmayı sağlayamaz, önyargıları ve fikirlerinden asla vazgeçemezler. Pratik çözüm yolları ararlar. Zorluklar, önüne döşenen setler onu hırslı bir hale getirir. Hiç sıkılmadan rutin bir iş yapabilir. Oldukça gururludur ve kendisini çevresindeki insanlardan üstün görür.

at-burcu-kadininin-ozellikleri.gif


At Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

At burcu kadını iyi yetiştirilmiş havasına sahiptir. Giyimi ve davranışlarıyla ilgileri üzerine çeken biridir. Canlı ve fıkır fıkır olduğu için tembellikten nefret eder. Ruhsal yönden zayıftır. Hayatında maddi yönler daha ağırlık basmaktadır.

Sosyal olmaktan ve organizasyon yapmaktan zevk alır. Heyecandan, girdiği risklerden hoşlanır. Çok sağlam ve oldukça dayanıklıdır. Kısa süreli çözüm yollarından hoşlanmaz, ne istediğini bilip onun peşinden sonuna kadar gider. Uzun süreli ve sağlam adımlar atmayı sever. Özgürlüğüne oldukça düşkündür.

at-burcu-kadininin-kisilik-ozellikleri.jpg


At Burcu Kadını Duygusal Hayatı

At kadını gelenekçi bir yapıda kesinlikle değildir. Arkadaşları toplumun her kesiminden olabilir. Aşırı duygusal ama çok da bencil biridir. Yine de arkadaşlarına ve ailesine karşı çok nazik davranır. Başkalarına karşı kabalaşabilir ama kendisine yapılan kaba tutumlardan nefret eder. Ruhsal halini anlamak istiyorsanız yüzüne bakmanız yeterli olacaktır.

at-burcu-kadini-duygusal-hayati.jpg


At Burcu Kadını Aşk Hayatı

At kadını aşk hayatında ise her şeyden kolaylıkla etkilenebilir. Bu yüzden anını yaşamaktan ziyade geçmişini düşünür. Maceracı bir yapıya sahip olduğu için farklı şekillerde seks yapmaktan hoşlanır.

Evinde eşinden daha güçlü olmak ve onu zaman zaman ezmek ister. Evliliğine ve eşine bağlı biridir ama evlilik hayatında yolunda gitmeyen, yetersiz bir şeyler varsa o zaman başkası ile birliktelik kurabilir. Kurmuş olduğu yasaklı ilişkiler onu tatmin etmez, aksi takdirde üzülmesine neden olur.

at-burcu-kadini-ask-hayati-001.jpg


At Burcu Kadını Cinsel Hayatı

At burcu kadını cinsel ilişkide değişkenlik gösterebilir. Karşısındaki insana sıradan bir ilişki yaşıyormuş gibi hissettirir. Ayrıca at burcu kadını, cinsel ilişkideki çoğu şeyi bilir ve ilişkilerinde çok başarılıdır. Farklı insanlarla farklı deneyim tatmayı sever. Sürekli aynı kişiyle cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmez.

Bu durum aşık olduğu zaman farklılık gösterebilir. Ama özünde at burcu kadını tek gecelik ilişkilere daha yatkındır. At burcu kadınını mutlu edebilmek için cinsel ilişki esnasında heyecanlı ve tutkulu olmanız gerekir.

at-burcu-kadini-cinsel-hayati.jpg


At Burcu Kadını Sosyal Hayatı

At burcu kadını sosyal hayatı çok sever ve yalnız kalmaktan oldukça korkar. Dostlarıyla her zaman iyi geçinmeye çalışır ve onları kırmamak için duyarlı davranır. Çevresindeki insanların yalan söylemesine tahammül edemez. Birisinin yalan söylediğini anlarsa ondan hemen uzaklaşır. 

Aksilikleri ve problemleri sevmez işinin her daim rast gitmesini ister. Bakımlı ve güzel gözükmeyi sever. Kendisine yakışanı çok iyi seçer. Giyimi için maddiyattan kaçınmaz gözüne güzel gözüken kıyafetleri fiyatına bakmadan almayı tercih eder.

at-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg

Önerilen İçerik; At Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum