At Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin astrolojisinde konuşkan, özgür ruhlu olarak bilinen burçtur. Hoş sohbetli olan At burcu erkeğinin en belirgin özellikleri nelerdir, At burcu erkeğinin aşk yaşantısı nasıldır?
At Burcu Erkeği Genel Özellikleri

At Burcu Erkeği

Burçlar yaşantımızda önemli bir yer alıyor. Çoğu zaman karşımızdaki insanı anlamlandırırken burcuna göre yorumlarız. Burçlar öyle önemlidir ki, evleneceğimiz kişinin eğitim seviyesi ya da maddiyatından önce burcunu sorarız. Burçlara inanmadığımızı söyleriz ancak bir insanı analiz ettiğimiz zaman da ilk baktığımız şeyin burçlar olduğu doğrudur.

Sizler için at burcu erkeği özellikleri, çin burcu at, çin burcu astrolojisi at, at burcu erkeği aşk hayatı, at burcu erkeği sosyal yaşamı, at burcu erkeği cinsellik, at burcu erkeği evlilik gibi başlıkları araştırdık ve derledik.

At Burcunun Saatleri : 11.00 – 13.00

At Burcunun Yönü: Güney

At Burcunun Elementi: Ateş

At Burcunun Yönü: Yang

At Burcunun Taşı: Zümrüt

At Burcunun Mevsimi: Yaz

At Burcunun Ayı: Haziran

At Burcunun Gezegeni: Satürn

At Burcunun Rengi: Gök Mavisi

At Burcunun Eşiti: İkizler Burcu

At Burcunun Anlaştığı Burçlar: Tavşan, Kedi, Domuz, At

At Burcunun Kişiliği: Arkadaş canlısı, coşkun, bağımsız, hoşsohbet, özgür ruhlu, zeki, yaratıcı, iyimser, güçlü, iddialı, konuşkan, yetenekli, çok yönlü, maceraperest

at-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojisine Göre At Burcu Erkeğinin Özellikleri

At insanı zorbalıktan, baskıdan nefret eder. Çin astrolojisinde özgürlüğüne en düşkün burç olarak geçer. Yetenekli ve kendine yeten At insanı, hayatının son demine kadar özgür yaşamak için elinden geleni yapar.

At erkeği bağımsızlığını kazanmak için erken yaşta çalışmaya başlar. Kendisi başkasının yaşantısına müdahale etmediği gibi kendisine de karışılmasından hiç hoşlanmaz. At erkeği eğitime oldukça önem verir ve bu sayede kariyerini yapmış olur. Bağımsızlığına oldukça düşkün olan At erkeğinin duygusal yönü kuvvetlidir. Duygusal yanı düşsel yanına yenik düşen At erkeği, aşık olduğu zaman bile kontrolünü kaybetmez.

cin-astrolojisi6.jpg


At Burcu Erkeğinin Kişilik Özellikleri

At burcu erkekleri, okumuş, kendini geliştirmiş olurlar. Meraklı ve kaliteli giyinmeye oldukça düşkündür. Sürekli sportif faaliyetlerde bulunur, kilosunu korumak onun için önemlidir. Dışarıdan bakılırsa oldukça geleneklerine bağlı görünür.

Ayağı yere sağlam basar, çok çalışkan dır ve genellikle iyi para kazanır. Kural koymaktan hoşlanır ancak kendisi bu kurallara uymaktan hoşlanmaz. Karşısındaki kişiye pek güvenmiyorsa elindeki işi o kişiye bırakmaz. Çok çalışır ve iyi bir gelire sahiptir.

Rekabet ruhu gelişmiştir, insanlarla yarışmaktan hoşlanır ancak kin tutar ve intikamcıdır. Yalan söylemekten hoşlanmaz, alnının teriyle para kazanır. Oldukça dürüst olan At erkeği, farklı kültürlere sahip insanları anlayabilir ve onlarla rahatlıkla iletişim kurabilir.

at-burcu1.jpg


At Burcu Erkeği Aşk Hayatı

At erkeğinin aşk yaşantısı kısa süreli ve tutkulu aşklarla doludur. Seksin en sıradan yönlerine bile ilgi duyar. Bundan dolayı tutucu değil, evlilik dışı ilişkilere girebilir. Ancak aşık olursa gözlerine perde iner ve sağlıklı bir şekilde düşünmez bile. Evlilikten anladığı toplum tarafından hoş görülen bir yaşama biçimidir.

Bu erkek ile evliliğinizi güzel bir şekilde yürütmek istiyorsanız bu konuda sizlere çok iş düşecektir. At erkeğinin duygularına hitap ediyorsanız, bakımlı ve davetkarsanız onun dışarıya yönelmesini engelleyebilirsiniz. Çocuklarına karşı sevgisi çok fazladır ama kendi kurallarının geçerli olmasını ister.

at-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


At Burcu Erkeği Cinsel Hayat

At burcu erkeği cinsellik konusunda baskın taraftır. İlişkiyi başlatan hep o dur. Sevişme esnasında dünyasal sorunlarını unutur ancak duygularını ifade etmekten kaçan biridir. At burcu erkeği, evlilik dışında ilişkiye girmeyi pek sevmez.

Cinsel ilişki sırasında tuhaf şeyler düşünür dikkatini bir türlü toparlayamaz. Kadınların burada ona tahrik edici sözcükler kullanması ve küçük dokunuşlar yapması gerekir. Aksi taktirde at burcu erkeği cinsel ilişkiden çok çabuk sıkılır.

at-burcu-erkegi-cinsel-hayat-001.jpg


At Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

At burcu erkeği, sosyal hayata oldukça önem verir. Sporla yakından ilgilenir ve kendisine yakışanı giymesini çok iyi bilir. Para onun için çok önemlidir. Para olmadan hayatın geçmeyeceğini çok iyi bilir ve bu yüzden de azimli bir şekilde çalışır. Eğlenmek ve gezmek pek fazla ona göre değildir. Bir mekana gidip oturmak ona daha cazip gelir. Ayrıca kişisel bakımına da oldukça önem gösterir.

at-burcu-erkegi-sosyal-hayati-001.jpg


At Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

At burcu erkeği her ortama kolayca adapte olur. Kendisiyle aynı hayat tarzıyla uyumlu olan bir eş ile oldukça mutlu olur. At burcu erkeği, kadınıyla direkt evlenmeyi düşünmez. İlk önce onu tanıması, ona güvenmesi gerekir. Güven ve saygı at burcu erkeği için en önemli kavramlardır.

At burcu erkeği çocukları çok sever ve onlarla çok iyi vakit geçirir. Eğer bir at burcu erkeği ile evlenmeyi düşünüyorsanız bu kararınızdan vazgeçmeyin. Çünkü çin burçlarının arasından en iyi baba olan erkekler at burcudur.

at-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; At Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum