At Burcu Genel Özellikleri

Çin astrolojisine göre at burcu bilinen ikizler burcunun eşitidir. İkizler burcuna mensup olan bireyler at yılında doğmuşlardır. Çin astrolojisine göre burcunuz at mı ve at burcunun özelliklerini bilmiyor musunuz? İşte, at burcuyla ilgili her şey...
At Burcu Genel Özellikleri

At Burcu 

Çin Astrolojisi, Ay'ın dönemleriyle Güneş ve Ay'ın davranışlarına istinaden ortaya çıkmıştır. 12 hayvandan ibaret olan Çin Astrolojisi birçok yönden batı astrolojisinden ayrılmaktadır. İnsanlar kendilerinin veya başkalarının davranışlarını, karakter özelliklerini çözümlerken astrolojiye başvuruyor.

Batı astrolojisinin açıklamada yetersiz kaldığı durumlarda devreye Çin Astrolojisi giriyor. Çin Astrolojisi'ne göre at burcuna mensupsanız yazımızda burcunuzun genel özelliklerini öğrenebilirsiniz.

At Burcunun Rengi: Gök Mavisi

At Burcunun Uğurlu Sayısı: 8

At Burcunun Ayı: Haziran

At Burcunun Mevsimi: Yaz

At Burcunun Elementi: Ateş

At Burcunun Gezegeni: Satürn

At Burcunun Karşılığı: İkizler Burcu

At Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Tavşan, kedi, domuz, at

At Burcunun Özellikleri: Dost canlısı, özgür, coşkulu, akıllı, kreatif, kuvvetli, becerikli, hoşsohbet, iddialı


Çin Astrolojisine Göre At Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

İnsancıl, temiz ve pozitif enerji yüklü at burcu bireyi bulunduğu her yere heyecan katar. Aklı, zekası, iyi fikirleri ile farklı konularda edilen birkaç sohbeti aynı anda sürdürür. Enerjisi, heyecanı ve bastırılamayan coşkusuyla hayatı çok suratli yaşar ve çoğu insanın uzun sürede derleyip toparlayamadığı işleri kısa zamanda halleder. Başına buyruk hareket etmeye çok fazla meyillidir. At burcu kişisi istediği yere istediği zaman girip çıkabilmek ve sıkıldığı anda yeni ortamlarda heyecan aramak ister. 

At burcu insanını belirli kalıplar içerisine sokmak kolay değildir. Bu burca mensup bireyler çok uçarıdır. Tekdüze bir hayat tarzı hiçbir zaman onlara göre değildir. Sıkılgan bir yapıya sahip olan at burcu kişisi her an bir şeylerle uğraşmalı ve tepki göstermelidir. Deli dolu ve enerjik olduğundan spora ihtiyaç duyar.

Sporla meşgul olmayan at bireyleri hayli mutsuz olurlar. Hayatının her döneminde düzgün bir vücut yapısına sahip olmayı isteyen atlar, fiziksel olarak da özgür olmayı arzular. At burcu insanı geziye bayılır. Bu kişiler genellikle evlerine otel muamalesi yaparlar. Atlar kimi zaman yeni elbiseler giymek kimi zaman da banyo yapmak için evlerine uğrarlar. 

at-burcunun-genel-ozellikleri.jpg


At Burcunun Kişisel Özellikleri

At bireyleri ilk bakışta sert ve kıpır kıpır bir kişilik izlenimi oluştursa da genellikle çevresindekiler tarafından kabul gören ve sevilen insanlardır. At insanını daha yakından tanıyan herkes onun içindeki cevherleri gördükçe ona daha çok ilgi duyar. Çevresindekilerin ilgisi ve hissettikleri, at burcu kişisi için son derece önemlidir. 

Hal ve hareketlerinin nezih ve nazik, aynı zamanda iyi yanları vardır. Bu kişiler biraz fevridir ve sinirlendiklerinde ortalığı birbirine katabilir. En fazla değer verdikleri şey hürriyetleridir. Egoist bir yaklaşımla diğer insanların arzularını ve fikirlerini dikkate almadan yalnızca kendi bağımsızlıklarını ön plana alırlar. 

At kişisinin egoist tavırları her konuda geçerli değildir ve maddi konularda kesinlikle bencil hareket etmezler. Bu insanlar zaman zaman yapılan yanlışlara affedici bir tutumla yaklaşabilirler.

Çok hızlı olmamalarına rağmen iş hayatında çizdikleri yolda muvaffak olurlar. Sevimli olmalarının yanında esrarengiz güçlerinin de yardımıyla en doğru neticeyi bulmakta ve şahsi dirençlerini ortaya koymakta fazlasıyla iyidirler.


At Burcunun Sosyal Hayatı

At burcu kişisinin çok iyi bir mizah görüşü, hoşsohbetliliği ve dost canlısı oluşuyla her ortamda sevilen ve aranan bir arkadaş tipidir. Bu bireyler huysuz ve kolay beğenmeyen tipler olsalar da her zaman sosyal ortamlarda bulunmayı arzularlar. Ailelerine ve dostlarına yüksek bir sadakatle bağlıdırlar. 

at-burcunun-sahsi-ozellikleri.jpg


At Burcunun Duygusal Hayatı

At burcu insanı çabucak ve basitçe aşık olma eğilimindedir. Kolay başlayan aşk saman alevi gibi sönüverir ve hemen unutabilirler. At kişisinin yapacağı hiçbir şeyin garantisi olmadığından çok gergin ilişkileri olabilir. İlişkilerini kolayca değiştirebilen kimi zaman da aşk mevzusunda bir kör gibi hareket edebilen atlar bazen de her şeyi suyun akışına bırakabilirler.

at-burcunun-duygusal-yasami.jpg


At Burcu Aşk Hayatı

At burcu insanı, aşk hayatında bağımsızlık olmayı sever kendi özgürlüğünü kısıtlayacak hareketlerden veya davranışlardan kaçınır. Bir erkeğin ona yaklaşması oldukça zordur. Ama at burcu insanı, aşık olursa bu durum tam tersine döner.

At burcu insanı, kendisini kısıtlayan ve sürekli azarlayan partneriyle birlikte olmayı tercih etmez ve ondan uzak durur. At burcu insanı, birlikte olacağı kişiyi bir çok sınavdan geçirir ama bunu ona belli etmez. Aşk hayatında oldukça eğlenceli ve mutlu bir kişiliğe sahiptir.

at-burcu-ask-hayati.Jpeg


At Burcu Cinsel Hayatı

At burcu insanı cinsel ilişkide adeta bir canavara dönüşür. Onunla cinsel ilişki yaşayan insanın inanılmaz keyif alacağını söyleyelim. Cinsel ilişkide farklılık ister, aynı insana bağlı kalmak istemez. Aşık olduğunda ise bu durum farklılık gösterir. Aşık olduğu insana bağlanır ve onunla bir ömür sürmek ister.

At burcu insanı, mutlu etmek için değişken bir yapıya sahip olmak gerekir. Sınırsız bir fantezi dünyaları vardır ve isteklerinin yerine getirilmediğinde huysuzlaşır. Ayrıca cinsel ilişki sırasında konuşmayı çok sever.

at-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; At Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.