Horoz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Horoz burcu Ay astrolojisinde Başak burcuna denk gelir. Oldukça, dakik, soğuk, gururlu olan bu burca ait kadınların kişilik özelliklerini, aşk yaşantılarını bir araya getirdik. Detaylarıyla Horoz burcu kadını;
Horoz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Horoz Burcu Kadını

Burçlar yaşantımızda bizlere kişiliğimizi anlatan en etkili oluşumdur. İnsanların çoğu burçların varlığına inanırken bir kısmı ise bunun bir saçmalık olduğu kanısındadır. Bizler bunun üzerinde tartışma açacak değiliz ancak unutulmaması gereken bir şey var; asırlardır süregelen astroloji bir bilim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor çünkü her geçen gün topluma doğruluğunu hissettiriyor.

Düşünsenize evlenme programlarında dikkatimi çeken en etkili soruların başında burçlar geliyor. Tabi bu durum burçların insanlar üzerindeki etkisinin ne derece fazla olduğunu gösteriyor.

Horoz Burcunun Saatleri: 17.00 – 19.00

Horoz Burcunun Yönü: Batı

Horoz Burcunun Mevsimi: Sonbahar

Horoz Burcunun Ayı: Eylül

Horoz Burcunun Taşı: Yeşim Taşı

Horoz Burcunun Gezegeni: Venüs

Horoz Burcunun Elementi: Metal

Horoz Burcunun Yönü: Yin

Horoz Burcunun Rengi: Beyaz ve sarı

Horoz Burcunun Eşiti: Başak Burcu

Horoz Burcunun Anlaştığı Burçlar: Öküz, yılan

Horoz Burcunun Kişiliği: Esprili, cesur, çalışkan, sadık, yetenekli, cömert, meraklı, romantik, lüks düşkünü, gururlu

horoz-burcu-kadini.gif


Çin Astrolojisine Göre Horoz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Horoz evcil hayvanların başı olduğu için çok gururlu, kendinden emin, otoriter ve biraz da kibirlidir. En önem verdiği şey sadakattir. Açık sözlü ve oldukça da samimidir. Verilen sözleri tutar, dakiktir. Horoz burcu kadının en belirgin özelliği iyi bir gözlemci olmasıdır. Oldukça detaylara takılan bu burcun omuzlarında gözleri vardır.Hiç bir şey dikkatinden kaçmaz.

Horoz burcu kadınları fark edilmeyi, övülmeyi sever. İyi giyinir, para harcamayı sever. Horoz burcu olan kadın ve erkekler çok gururlu oldukları için aşk konusunda hep çekimser davranırlar.

cin-astrolojisi.jpg


Horoz Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Horoz kadını hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sıra dışı birisidir. Heyecan verici ve baştan çıkartıcı bir karizmaya sahiptir. Esnek olduğu söylenemez. Genellikle inatçı ve sabit fikirli biridir. Bir kararından, düşüncesinden kolay kolay vazgeçmez. Her ne kadar esnek görülse de yeteri kadar nazik olmayı bilir.

Çok kolay bir şekilde kurallar koyup sınırlarını çizebilir. Hükmetmeyi ve emirler yağdırmayı sever. Birçok şeyi iyi bir şekilde yapar. Oldukça yetenekli bir patron olurlar. En zorlu yollarda bile bir çözüm yolu bulabilirler. Soğukkanlı biridir. İdealizm ve felsefe ile uzaktan yakından alakası yoktur.

horoz-burcu-kadininin-kisilik-ozellikleri.gif


Horoz Burcu Evlilik Hayatı

Bu kadınla evlenecek kişinin keskin bir zekaya sahip olması gerekir. Yani iki arada bir derede kalmamalıdır ve düşüncelerinin oturmuş olması gerekir. Sevdiği kişiye karşı olan duygularını gizleyebilir. Aşık olduğunu bile saklamayı tercih etmekten yanadır. Eşinden ilgi bekler. Eşi ile iyi bir iletişim kurarsa o zaman mutluluğa erişir. Eşiyle birlikte daha iyi vakit geçirir.

horoz-burcu-evlilik-hayati-002.jpg


Horoz Burcu Kadını Cinsel İlişki

Cinsel yaşantısı ise karşısındaki kişinin ona ayırdığı zaman ile alakalıdır. Horoz burcu kadını cinsel ilişkide soğuk mesafeli davranabilir. Cinsel ilişkisinin kusursuz ve mükemmel olmasını ister.

Aradığı erkeği bulduğunda bütün cinsel arzularını onunla paylaşır. Horoz burcu kadını ile cinsel ilişkiye giren erkeğin, küçük dokunuşlar yapması ve ona güzel sözler söylemesi kadının kendisine daha çok bağlanmasını sağlayacaktır.

horoz-burcu-kadini-cinsel-iliski.jpg


Horoz Burcu Kadını Aşk Hayatı

Horoz burcu kadını, erkeğini etkilemek için dikkatli ve kelimeleri özenle seçme, tane tane konuşma yeteneğini kullanır. Horoz burcu kadını sevdiğini sahiplenmesini iyi bilir ve onu kısıtlar. Bir çok erkeği fiziksel özelliğiyle kendisine hayran bırakır. Kimseyi kolay kolay beğenmez ve erkeğin bakımına çok dikkat eder.

Horoz burcu kadını aşk hayatında oldukça rutin bir şekilde ilerler. Sorumluluk sahibidir ve erkeğini hüsrana uğratmaz. Oldukça yardım severdir ve ilişkilerinde ciddi davranmayı daha çok tercih eder. 

horoz-burcu-kadini-ask-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Horoz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum