Horoz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Horoz burcu erkeği gururuyla bilinen tabiri yerindeyse burnundan kıl aldırmayan bir özelliğe sahiptir. Çin astrolojisinde 12 hayvandan biri olan Horoz burcunun bizdeki karşılığı Başak burcudur. İşte, Horoz Burcu erkeği hakkındaki detaylar;
Horoz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Horoz Burcu Erkeği

Günlük yaşantımızda Ay Astrolojisini takip ediyoruz. Sizler için bir farklılık yaparak dünya üzerinde etkisi fazla olan Çin Astrolojisini sizlerle buluşturuyoruz. Hayvan isimlerinden oluşan Çin burcu eminiz ki çok tuhafınıza gitmiştir.

Aslında bu burçların günümüzde kullandığımız burçlardan özellik olarak bir farkı yoktur. Sadece yapısal bir farklılık söz konusudur. Her on iki yılda bir, bir hayvanın yılı oluyor. Yani doğum yılınıza bakarak Çin Astrolojisindeki burcunuzu öğrenebilirsiniz.

Sizler için horoz burcu erkeği aşk yaşamı, horoz burcu erkeği cinsel yaşamı, horoz burcu erkeği evlilik yaşamı, çin astrolojisi horoz burcu, çin burcu horoz, horoz burcu erkeği özellikleri gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Horoz Burcunun Saatleri :17.00 – 19.00

Horoz Burcunun Yönü: Batı

Horoz Burcunun Mevsimi: Sonbahar

Horoz Burcunun Ayı: Eylül

Horoz Burcunun Elementi: Metal

Horoz Burcunun Taşı: Yeşim Taşı

Horoz Burcunun Gezegeni: Venüs

Horoz Burcunun Yönü: Yin

Horoz Burcunun Rengi:Beyaz ve sarı

Horoz Burcunun Eşiti: Başak Burcu

Horoz Burcunun Anlaştığı Burçlar: Öküz, yılan

Horoz Burcunun Kişiliği: Esprili, cesur, çalışkan, sadık, yetenekli, cömert, meraklı, romantik, lüks düşkünü, gururlu

horoz-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojisine Göre Horoz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Horoz burcu erkeği çok gururlu, kendinden emin, otorite sahibi ve kibirli bir yapıya sahiptir. Keyifli olduğu zaman hevesli, sadık, dakik, esnek, macera sever, alçakgönüllü, neşeli, mantıklı ve eli açık biri olur. Eğer morali bir şeye bozulduysa ya da kendini iyi hissetmiyorsa huysuz, kavgacı, bilmiş, egoist biri haline gelir.

Horoz burcu erkeği dikkat çeken bir insandır. Cana yakın ve insan ilişkilerinde oldukça rahattır. Hayatı sürekli kargaşa içindedir. İnişli çıkışlı bir yaşantısı olan bu burcun insanı çabalarıyla bir yerlere gelecektir.

Çok iyi bir sır arkadaşıdır. İşi için daima hazır ve heveslidir. Kolay aldanmaz. Zeki ve kurnaz bir karakteri vardır. Oldukça para harcamayı sever. Kimseye borçlu olmak istemez ancak yatırım yapma gibi bir özelliğe de sahip değildir.

cin-astrolojisine-gore-horoz-burcu-erkegi-genel-ozellikleri.jpg


Horoz Burcu Erkeği Kişilik Özellikleri

Horoz burcu erkeğinin enerjik ve dinamik bir yapısı vardır. Gerçeği pek gizleyemez. Bundan dolayı diplomatik davranmayı pek beceremez. Çok çalışkan biridir. Yoktan var etmeyi ister. Gösterilerin başı olmak yerine ortaya iyi bir iş çıkartmayı tercih eder. Daima tetiktedir.

Bu durum onu sürekli bir gerilim içine sürükler. Yaratıcı ve yetenekli Horoz Burcu erkeğinin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Sadık ve açık sözlü biridir. Bu açık sözlülüğü bazen çevresindeki insanları kırabilir. Görünüm onun için oldukça önemlidir ve bu durum ani kararlar almasına neden olabilir.

horoz-burcu erkegi-kisilik ozellikleri.jpg


Horoz Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Horoz erkeği aşkta kargaşayı sever. Bu yüzden kaçamaklara meraklıdır. Sıradan bir cinsellik yerine macerayı tercih eder. Aşk hayatında hep kendi sözünün geçmesini ister. Bu yüzden sevgilisini korkutur. Karşısındaki insanın duyguları ile oynar ve istediği noktaya gelinceye kadar sadık kalır ve ateşli erkeği oynar.

horoz-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


Horoz Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Horoz burcu erkeği seks yapmaya oldukça meraklıdır. Çeşitli fantezileri vardır. Cinselliği güçlü ve çekici yönü fazladır. Cinsel ilişkide bile horoz burcu erkeği ayrıntıya önem verir. İlişki esnasında ufak dokunuşlar veya küçük sözler onu oldukça uyarır.

Eğer bir horoz burcu erkeği ile yatmak istiyorsanız ondan çekinmenize gerek yok. Yapacağınız hareketlerden, tavırlardan sizin niyetinizi anlar ve istiyorsa size yakınlaşmaktan çekinmez.

horoz-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg


Horoz Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Onu seven biriyle evlenecektir. Çocuk sahibi olmak onun için önemli değildir ancak çocuğu olunca onun sorumluluklarını oldukça bilen birisidir. Horoz burcu erkeği evlenmeden önce maddi sıkıntısının olmamasına dikkat eder.

Horoz burcu erkeği evlilik hayatında bir problem yaşadığı zaman işlerini yoluna koymak için elinden gelen her şeyi yapar. Horoz burcu erkeği oldukça yeteneklidir. İşiyle evini aynı anda yönetir.

horoz-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Horoz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.