Ejderha Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Ejderha burcu erkeği burnundan kıl aldırmaz, hırslı, zaman zaman acımasızdır. Hükmetmeyi seven ejderha erkeğinin belli başlı özelliklerini derledik. İşte, Ejderha burcu erkeğinin genel özellikleri;
Ejderha Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Ejderha Burcu Erkeği 

Çin burcu asırlardır süre gelen en köklü astrolojilerden biridir. 12 hayvandan oluşan Çin astrolojisini bildiğimiz burçtan ayıran en temel özelliği her yıla bir hayvan verilmesidir. Yani bu yıl Maymun yılı ise 12 yıl sonra maymun yılına denk gelecektir. Günlük yaşantımızda sık sık başvurduğumuz burçlara Çin astrolojisine göre de bakmayı deneyiniz. İşte, Çin astrolojisine göre Ejderha Erkeğinin Genel Özellikleri;

Sizler için ejderha burcu erkeği, ejderha burcu erkeği aşk hayatı, ejderha burcu erkeği cinsel hayatı, ejderha burcu erkeği evlilik hayatı, çin astrolojisi ejderha burcu, çin burcu ejderha gibi başlıkların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

Ejderha Burcunun Saatleri: 07.00 – 09.00

Ejderha Burcunun Yönü: Doğu – Güney Doğu

Ejderha Burcunun Mevsimi: İlkbahar Sonu

Ejderha Burcunun Ayı: Nisan

Ejderha Burcunun Şifalı Bitkisi: Adaçayı

Ejderha Burcunun Taşı: Ametist – Mor Taş

Ejderha Burcunun Elementi: Toprak

Ejderha Burcunun Çiçeği: Gül

Ejderha Burcunun Gezegeni: Satürn

Ejderha Burcunun Rengi: Siyah ve Altın sarısı

Ejderha Burcunun Eşiti: Koç burcu

Ejderha Burcunun Anlaştığı Burçlar: Fare, maymun

Ejderha Burcunun Kişiliği: Hırslı, karizmatik, asil, güçlü, bazı zamanlar acımasız, küstah, bencil ve hoşgörüsüz

ejderha-burcu-erkegi .gif


Çin Astrolojisine Göre Ejderha Erkeğinin Genel Özellikleri

Ejderha burcu erkeği, erdemli, canlı, coşkulu, iyimser, yetenekli, güvenilir biridir. Sıfırdan başlayarak çok zor hedeflere ulaşacak güce sahiptir. Keskin zekası vardır, mükemmellikten hoşlanır. Organizasyon yeteneği gelişmiş, diplomatik, dürüst ve samimi, ara sıra da olsa saf olan biridir.

Aşk onun için duyguların en yoğunudur. Aşka karşı dürüsttür. Çevresinde dolananlar çok olmasına rağmen kolay kolay aşık olmaz çünkü aşk onun için sıradan bir şey değildir. Ailesine karşı cömert, çevresi tarafından saygın olan birisidir.

cin-astrolojisine-gore-ejderha-erkeginin-genel-ozellikleri-001.jpg


Ejderha Erkeğinin Genel Özellikleri

Erkek ejderha, zevklerine düşkün, çabucak alevlenen, gel geç gönüllü, ikna kabiliyeti güçlü ve bencildir. Gittiği yerde nasıl davranacağını, o topluma nasıl ayak uydurması gerektiğini çok iyi bilir. Olumlu düşünen, hedeflerine ulaşma yönünde çaba gösteren biridir. Sıradan işlerden hoşlanmaz, tembelliği asla sevmez, kendisini geliştiren görevler onu mutlu eder.

Ejderha erkeği başarılarından dolayı takdir edilmeyi çok ister. Yaptığı işlerde sürekli kendini ön plana koyacak ve bu mücadelesinin en önemli parçası olacaktır. Adının geçmediği hiçbir proje için çabalamak istemeyecektir.

Bu özelliği kibirli bir insan olduğunu gösterir. Zaman zaman bencil olduğundan dolayı zarar görecektir. Basit ve gündelik işlerden hoşlanmaz. Gözle görünür bir kariyere sahip olmak ister.

ejderha-erkeginin-genel ozellikleri.gif


Ejderha Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Ejderha burcu erkeği, oldukça hassas ve duygusaldır. En büyük arzusu çok iyi bir baba ve eş olabilmektir. Bu isteğini gerçekleştirmede oldukça başarılıdırlar. Her ne kadar ejderha erkeği öfkeli olarak görülse de aslında öfkesinin altında müthiş bir zeka barındırır. 

Bu sayede kendini kontrol altına almasını çok iyi bilir. Evleneceği kadının uysal, şefkatli, yumuşak ve hayatını süsleyecek zariflikte biri olmasını ister. Çocuklarının idealist olmalarını ve kendisini takip etmelerini ister. Onları çok sevmesine karşın oldukça bencil ve kontrollü davranır. 

ejderha-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg


Ejderha Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Ejderha burcu erkeği için cinsel ilişki adeta bir sanattır. Sevişmekten kendini alıkoyamaz, saatlerce sevişebilir. Tutkulu ve şefkatli biridir. Eşinin zevkine hitap etmek ister. 

Cinsel ilişkiye girmek istediği zaman ilk adımı atar ve partnerini ilişkiye ikna etmek için elinden geleni yapar. Eğer partneri kendisini istemezse ondan uzaklaşır. Cinsel ilişkiyi daha çok rahatlamak ve farklı bir deneyim yaşamak için ister.

ejderha-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg


Ejderha Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Ejderha burcu erkeği aşk hayatında elde etmek istediği kadını konuşma yeteneği ile etkileyebilir. Kadınlar tarafından en çok beğenilen erkekler ejderha burcu erkekleridir. Ejderha burcu erkeği aşka oldukça önem verir kadınların ruhundan çok iyi anlar.

Çok çapkın bir yapıya sahiptir. Bu yüzden ejderha burcu erkeği ile birlikte olan kadının erkeğine sahip çıkması gerekir. Fiziğinize önem vermeli ve dikkatini sürekli üzerinize çekmelisiniz.

ejderha-burcu-erkegi-ask-hayati.gif

Önerilen İçerik; Ejderha burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum