Fare Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre on iki hayvandan ilki olan Fare burcu erkeği ne gibi özelliklere sahiptir? Akıllı zeki, çevik olan Fare burcu erkeği ne gibi karakteristik özelliklere sahiptir?
Fare Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Fare Burcu Erkeği

Kadınların burçlara erkeklerden daha meraklı olduğu bir gerçektir. Sizlerden çok, sevdikleriniz sizlerin karakterini çözmek için burçlarınıza bakıp sizlerin analizini yapıyordur. Baktığımız zaman çoğu özelliklerimizin burcumuzla uyum gösterdiğinin kanısına varıyoruz değil mi?

Acaba bunlar birer tesadüf müdür gibi soruları sürekli sormaktan kendimizi alıkoyamıyoruz. Evet, burçlar vardır. Geçmişten günümüze kadar süregelen gözlemlerle, araştırmalarla insanların doğdukları aylara, saatlere bakarak onların sahip olduğu özelliklerden çıkılarak yapılmıştır.

Yani, uzun yıllar bunun üzerinde yapılan çalışmalar, gözlemler sonucu bugünkü verilere ulaşıldığı söylenilir. Bizlerin Yay burcu olarak bildiği burcun karşılığı Çin Astrolojisinde Fare burcu olarak geçmektedir. Çin Astrolojisinin ilk burcu olan Fare burcu insanı oldukça çevik, zeki ve çalışkandır.

Fare burcu erkeği, fare burcu erkeği aşk, fare burcu erkeği özellikleri, çin burcu, çin burcu fare, çin astrolojisi gibi başlıkların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik. Şimdi de sizler için Fare burcu erkeğinin özelliklerini ve daha bir çok başlığı dile getirelim.

fare-burcu-erkegi.jpg


Çin Astrolojisine Göre Fare Burcu Erkeğinin Özellikleri

Çin Astrolojisine göre ilk sırada yer alan Fare burcu insanı; zeki, çevik ve hareketlidir. Konuşma yeteneği gelişmiş, dakik, ve girişken olan Fare burcu erkeği, hırslı, meraklı ve huzursuz bir yapıya sahiptir.

Fare burcu erkeği, dengeyi, tutarlılığı arasa da sürekli hareketli bir yaşam sürer. Polemiğe girmekten hoşlanır, oldukça alıngandır. Hem eleştiri yapmaktan hoşlanır hem de anlayışlı bir dosttur.  Aşık olduğu zaman sakinleşir, huzur bulur.

cin-astrolojsi1.jpg

 

Fare Burcunun Çince Adı: SHU

Fare Burcunun Saatleri: 23. 00 – 01.00

Fare Burcunun Yönü: Kuzey

Fare Burcunun Mevsimi: Kış

Fare Burcunun Ayı: Aralık

Fare Burcunun Elementi: Su

Fare Burcunun Uğurlu Sayısı: 11

Fare Burcunun Taşı: Lal

Fare Burcunun Gezegeni: Merkül

Fare Burcunun Rengi: Nar Kırmızısı

Fare Burcunun Çiçeği: Papatya

Fare Burcunun Eşiti: Yay Burcu

Fare Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar: Öküz, Maymun, Ejderha

Fare Burcunun Şifalı Otu:  Biberiye

Fare Burcunun Kişilik Özellikleri: Disiplinli, titiz, sistemli, zeki, kurnaz, bencil, çalışkan tutumlu, katı, asabi


Fare Burcu Erkeğinin Özellikleri

Fare erkeği, dışa dönük, hareketli biridir. Saygın, yakışıklı, çekici, büyüleyici, etkileyici ve centilmendir. İlk anda çok ciddi görünebilir ancak bu sizi yanıltmamalıdır. Aslında sevecen, şakacı biridir. Kibirli, bencil görünümünün altında yatan sürpriz dolu bir hazine, hızlı düşünen bir zeka vardır.

Fare erkeğinin elleri oldukça fazla kıllanır, kıpır kıpırdır. Bundan dolayı masa başı işlerden sıkılabilir. Genelde fare erkekleri kendi işini kurup, serbest çalışmak ister. Sahip oldukları liderlik özellikleri tam onlara göredir.

Yaptığı bir işte yönetilmek değil hep yönetmek isteler ve de yönetirler. Oldukça zeki ve kurnazlığından ötürü sürekli zihinlerini meşgul eden bir şeyler vardır. Para konusunda eli sıkıdırlar, güveneceği bir yatırım yapmak isterler.

Akıllarında daima yeni fikirler vardır. En zor sorunların üstesinde bile çözüm üretebilecek yetenekleri vardır. Ancak kendilerine güvendikleri süre zarfında doğru kararlar alabilirler. Bir şüpheye düştükleri zaman ise yanlış kararlar alabilirler.

fare-burcu-erkeginin-ozellikleri.jpg


Fare Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Fare Burcu erkeği aşk hayatında, oldukça hareketlidir. Aşk ve baştan çıkarmayı oldukça severler. Ancak bu özelliği onu gözü dışarıda bir koca olarak algılamamıza neden olmamalıdır. Aksine oldukça sadık bir kocadır. Kıskanç değildir, evlenmeyi aklına koyduğu kadına karşı oldukça dürüsttür.

fare-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


Fare Burcu Erkeği Cinsel İlişki

Cinsel ilişki anlamında karşılıklı olarak iki tarafın da üzerine düşeni yapması taraftarıdır. İlişkilerde duygusal ve değişken bir yapıya sahiptir. Romantik ve uzun sürecek sevişmelerden hoşlanır; ancak bu durum dönem dönem değişiklik gösterebilmektedir. Eşinin sevgisine oldukça ihtiyacı vardır, gerektiğinden fazla şefkat göstermeniz gerekir. Fare burcu erkeği, eşiyle sırlarını paylaşmaz, onu konuşturmak için açıkça saldırmak yerine sevgiyle onu yola getirmeniz daha doğru olacaktır.

fare-burcu-erkegi-cinsel-iliski.gif

Fare Burcu Çeşitleri

1. Odun Faresi

Odun faresi burcu, nazik ve arkadaş canlısı bireydir. Odun faresi aynı zamanda karşısına çıkan fırsatlardan yararlanmayı çok iyi bilir. Yapmış olduğu işteki sorunları daha önceden fark eder ve sorunu hızlıca çözer. Bütün fare burçları arasında en uyanık olandır.


2. Ateş Faresi

Ateş faresi burcu, fare burçları arasında en çok rekabeti seven burçtur. Karşılaştığı durumları haksız olsa bile lehine çevirebilir. Çalışmayı ve bir şeye emek vermeyi çok sever. Fakat sabırsızdır bir şeyin zamanla olmasını beklemez bu durum bazen kişiyi kötü etkiler.


3. Toprak Faresi

Toprak faresi burcu, bütün fare burçlarının arasından en niteliksiz olandır. Toprak fare burcu, kurnaz ve pratik zekadır. Bir işi risk almadan olabildiğince sessiz ve sakin bir şekilde halletmeye çalışır. Değer verdiği insanları canı pahasına korur fakat zaman zaman kibirli olabilir.


4. Metal Faresi

Metal faresi burcu, gösteriş ve şov yapmak için gereksiz harcamalar yapmayı çok sever. Bu durum metalin özelliğinden kaynaklanır. Bütün fare burçlarının arasından en duygusal olanıdır. Bazı durumlarda duygularını kontrol etmekte zorlanır ve açığa çıkarır. Aşk hayatında ise oldukça kıskançtır.


5. Su Faresi

Su faresi burcu, oldukça kültürlü ve edebi alanlara meraklı bir kişiliğe sahiptir. Sempatik ve içten tavırları onu toplumda aranılan insan haline getirir. Ne kadar popüler ve aranan bir tip olsa da bazen düşüncesiz bir şekilde dedikodu yapar.

fareburcu1-001.jpg

Önerilen İçerik; Yılan Burcu Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum