Fare Burcu Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre fare burcu genel olarak bilinen yay burcunun eşitidir. Yay burcu olan kimseler Çin Astrolojisine göre fare burcuna mensuptur. Peki, fare burcu insanı nasıl olur? Fare burcunun genel özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.
Fare Burcu Genel Özellikleri

Fare Burcu 

Burçlar gündelik yaşamımızı doğrudan etkileyen faktörlerin başında gelmektedir. Bireyin hayat tarzından, karakteristik özelliklerine, kuracağı arkadaşlıklara ve çevresindeki insanlarla yaşayacağı diyaloglara kadar birçok konuya etki eder.

Çinli astrologlar bireylerin doğum günlerine istinaden oluşturdukları 12 hayvanlı Çin burçlarıyla onların kişiliklerini çözümlemeyi amaçlamışlardır. Bu burçlardan ilki olan Fare burcunun genel özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Ayrıca fare burcu özellikleri, çin burcu fare, fare burcu aşk hayatı, fare burcu erkeği, fare burcu kadını, fare burcu cinsellik, fare burcu ev hayatı, fare burcu kişisel özellikleri, fare burcu duygusal hayatı gibi başlıkların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

Fare Burcunun Rengi: Nar kırmızısı

Fare Burcunun Uğurlu Sayısı: 11

Fare Burcunun Ayı: Aralık

Fare Burcunun Mevsimi: Kış

Fare Burcunun Elementi: Su

Fare Burcunun Gezegeni: Merkül

Fare Burcunun Karşılığı: Yay Burcu

Fare Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Maymun, Ejderha, Öküz

Fare Burcunun Özellikleri: Sevimli, Özverili, Tutumlu, Sosyal

fare-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Fare Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Fare burcu Çin Astrolojisinde ilk sırada bulunur. Fare yılında doğan kişiler, özverili çalışıp harcamalarına dikkat eden insanlardır. Kişinin maddi tutumu, zaman zaman cimri olarak değerlendirilmesine neden olabilmektedir. Fare burcu insanı harcamalarında ancak çok sevdiği ve aşık olduğu insan için ya da özenle genişlettiği koleksiyonu için veya iş yaşamında kendilerine yardımcı olabilecek durumlarda kesenin ağzını açar.

Çin Astrolojisine göre fare burcuna sahip olanlar hayata dair arzularının farkında olan her zaman daha iyiye sahip olmayı hedefleyen bireylerdir. Bu durum arzuda kalmaz, fare burcu kişisi karşısına koyduğu hedefleri genellikle yakalar. İş yaşamındaki özverileri, akıllı ve uyanık tavırları ve pek çok insana göre daha becerikli olmaları onları isteklerine kolayca ulaştırır. 

Fare burcu kişisi, her konuda liderlik etmeyi sever. Herhangi bir oyun veya planın başkahramanı olup etrafındakileri yönetmeye başlar. Beyinsel ve fiziksel olarak hep bir arayış içerisindedir. Yeni şeyler öğrenmeye ve kendini geliştirmeye meyillidir. 

Fare burcu insanı, çok sivri akıllı ve cinfikirlidir. Seyahate bayılır ve gördüğü her mekanı ve nesneyi hafızasına kazır. Sevdiği kimselerle beraber vakit geçirmekten ve onları sevindirecek küçük sürprizler yapmaktan kendisini alıkoyamaz. Karşı cinse çok fazla eğilimlidir. Kolayca iletişim kurarak kısa sürede beğeni kazanabilir. Anlatacağı ve karşısındakinin de dinleyeceği birçok anıya sahiptir.

fare-burcunun-ozellikleri.jpg


Fare Burcunun Kişisel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre fare burcuna mensup olan kimseler tutucu, akıllı, aile bağları güçlü, vefalı, hoşsohbet, becerikli ve çekici bireylerdir.

Moralsiz ve üzüntülü olduklarında; hayli boş diyaloglara giren, aşırı tutucu, başkalarını suçlayan, sözünü inkar eden ve ahlaksızca davranışlar sergileyen bireylerdir.

Fare burcu kişileri sözüne itibar edilen, saygın ve yüksek mertebeli bir insan olmayı arzular ve her zaman kalabalık alanlarda bulunmayı yeğler. Yalnız kalmak istemezler. Sempatik tavırları ile insanların gönlünde taht kursalar da zaman zaman agresif bir tutum içerisinde olabilirler.

fare-burcunun-kisisel-ozellikleri.gif


Fare Burcunun Duygusal Hayatı

Fare burcu mensupları asıl duygularını saklamakta son derece başarılıdırlar. Bu durum zaman zaman iletişim kopukluklarına neden olsa da karşılaştıkları zorluğun üstesinden gelebilirler.

Bu da fare burcu bireyinin karşısındaki tarafından duygusuz, soğuk ve sevimsiz olarak değerlendirilmesine neden olabilmektedir. Hakikatte böyle bir durum söz konusu değildir.

Fare burcu kişisinin bu soğukkanlı tavırları aslında alev alev yanan duygularını bir süre gizlediğine işaret eder. Değer verdikleri kimselerden beklemedikleri bir yara alırlarsa çok yıpranırlar ve üzüntülerini dışa vurmazlar. Fare burcu bireyi, cinsel yaşamında doyuma ulaşmayı arzularken tam manasıyla mükemmel bir ilişki hedeflerler.

fare-burcunun-duygusal-hayati-001.jpg


Fare Burcu Arkadaş veya Sevgili İlişkisi

Fare burcu insanının içi kıpır kıpırdır. Güldürücü konuşma tarzı ve sevecenliği ile aranan bir arkadaş tipidir. Her zaman, her konuda ve her durumda anlatacak bir şeyleri mutlaka vardır. Hayat dolu, mutlu ve sosyal tavırlarıyla arkadaş çevresinde seçilen ve ilgi duyulan bir karakterdir. Partnerine bağlı ve sadıktır. 

fare-burcu-partner-iliskisi.jpg


Fare Burcunun Ev Hayatı

Fare kişisi evinde son derece şendir. Evinde kurduğu huzur ve ferah ortamı onun için her şeyden önemlidir. Fare burcu insanı evcimen yapısıyla dikkat çeker ve aileye önem verir. Farklı eşyalara ilgi duyduğundan evinde antika değeri taşıyan eşyalara rastlayabileceğiniz gibi parmak ısırtacak şekilde lüks ve pahalı nesneleri de görebilirsiniz. 

fare-burcunun-ev-hayati-001.jpg


Fare Burcunun Dış Dünyası

Kendisini geliştirmeyi ve her zaman bir tık üste çıkmayı hedefleyen fare burcu insanı, rutin işlerden sıkılır. Tüm yeteneklerini ortaya koyabileceği, işinde yükseleceği, çevresindekilerin takdirini kazanabileceği alanlara yönelir. İş sahibi olmayı ve kendi işini yürütmeyi yeğler. Yaptıkları işin en iyisi olmayı hedefleyen tavırlarıyla rakip tanımazlar.

fare-burcunun-sosyal-yasami.jpg


Fare Burcu Aşk Hayatı

Fare burcu insanı için aşk hayatı oldukça büyük rol oynamaktadır. Yaşantısı boyunca bir çok aşk tadacak ve hayatı boyunca yalnız kalmayacaktır. Fare burcu insanı, gerçek aşkı bulduğu zaman son derece romantik bir insana dönüşecektir.

Fare burcu insanı aşk hayatında çok duygusal bir yapıya sahiptir. Aşk hayatı boyunca ilgi görmeyi çok sever ve kendisi partnerini ne kadar çok seviyorsa ondan da aynı sevgiyi bekler.

Eğer beklediği sevgiyi alamazsa hayal kırıklığına uğrar ve üzülür. Hayal dünyası çok geniştir kafasında ilişkisini bambaşka boyutlara taşıyabilir. Romantik olmak onun için çok önemlidir. Aşkını dolu dolu ve tutkulu bir şekilde yaşamak ister. 

fare-burcu-ask-hayati.jpg


Fare Burcu Cinsellik

Fare burcu cinsellik esnasında partnerini mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Özellikle de gerçekten sevdiği insana derin duygular hissettiğinde cinsel ilişkide adeta bir canavara dönüşür.

Fare burcu, romantizme ve aşka çok önem verdiğinden dolayı bu ikili olmazsa birlikteliği aklından bile geçirmez. Cinsel ilişki sırasında size tüm cazibesini ve sevecenliğini sunmaktan çekinmeyecektir.

Fare burcu insanı, birliktelik esnasında sert tavırlar ve kaba dokunuşlardan hoşlanmaz. Cinsel ilişki sırasında hafif dokunuşlar veya tatlı sözler onu uyarmaya yetecektir. Fare burcu için cinsellik, romantizmin doruklarına ulaşmaktır.

fare-burcu-cinsellik.jpg

Önerilen İçerik; Fare Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum