Yılan Burcu Genel Özellikleri

Yılan burcu Batı astrolojisinde balık burcunun eşitidir. Balık burcuna mensup olan bireyler yılan burcu sayılırlar. Peki yılan burcu sahiplerinin genel özellikleri nelerdir? Çin astrolojisindeki yılan burcuyla ilgili merak ettiğiniz her şey yazımızda...
Yılan Burcu Genel Özellikleri

Yılan Burcu 

12 hayvandan oluşan Çin astrolojisi Ayın devirleri ve Güneş-Ay sisteminin hareketlerine göre hesaplamalar içermektedir. Tüm bu yönleriyle Batılıların bildiği astrolojiden ayrılır. Bunun yanı sıra Çin astrolojisi ülkenin felsefi görüşleriyle de şekillenmiştir.

Yüzyıllardır insanların davranışları üzerinde etkisi olduğu bilinen burçlara bir de Çin astrolojisinden bakmaya ne dersiniz? Sizler için Çin astrolojisine göre yılan burcunun genel özellikleri, yılan burcu aşk hayatı, yılan burcu cinsel hayatı, yılan burcu sosyal yaşamı, yılan burcu duygusal yaşamı gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Yılan Burcunun Rengi: Yeşil - Kırmızı

Yılan Burcunun Uğurlu Sayısı: 3

Yılan Burcunun Ayı: Mayıs

Yılan Burcunun Mevsimi: İlkbahar Yağmurları

Yılan Burcunun Elementi: Ateş

Yılan Burcunun Gezegeni: Mars

Yılan Burcunun Karşılığı: Balık Burcu

Yılan Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Öküz, Tavuk

Yılan Burcunun Özellikleri: Bilgili, akıllı, kreatif, sivri zekalı, titiz, planlı ve güvensiz

yilan-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Yılan Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Yılan burcu insanı çok cazibedar ve çekicidir. Bu burca mensup olan bireyler yılanın sergilediği hareketlerdeki dehaya ve güzelliğe sahiptir. Yılan kişisi harika bir arabulucudur.

Bu kişiler müziğe hayranlığından dolayı iyi bir müzisyen olabilir. Yılanlar sakin, yalnız, dikkatli ve idealleri olan bireylerdir. Olayları ve durumları iyi okuyabildikleri için karşılarına çıkan tüm imkanları fırsata dönüştürmede ustadırlar.

Yılan burcu insanları yüksek standartlarda yaşamak, lüks restoranlarda yiyip içmek, pahalı giyinmek, müzik, kitap ve paradan haz duyar. Boş laflardan, hiçbir işe yaramayan gereksiz insanlardan ve saçma sapan mevzulardan nefret ederler. İlginç şeylerin konuşulduğu sosyal etkinliklere bayılırlar. Farklı bakış açılarına karşı hoşgörülü olan yılan burcu kişisinin kendine güveni çok fazladır.

Bu kişiler birilerinin nasihatlerini dinlemekten pek hoşlanmazlar. Kendi sezgi güçleriyle yol bulmaya çalışırlar. Karşılaştıkları sorunları farklı açılardan değerlendirebilirler. Problemi çözme noktasında da kararlı ve aceleci bir tutum sergilerler. 

Yılan burcu insanı çok düşünür ve buna nazaran daha az ifade eder. Yılanlar asla düşünmeden bir şey söylemezler. Bu burca mensup olan bireyler sinirlendiklerinde karşısındakine büyük zararlar verebilir.

Kin beslediği kişilere beklemedikleri anda ve hiçbir şey sezdirmeden bedel ödetebilirler. Hedeflerine erişmek amacıyla dur durak bilmeden ince eleyip sık dokuyarak akıllıca ve gizlice hareket edebilirler. Muvaffak olana kadar da yılmadan mücadeleye devam ederler.

yilan-burcunun-ozellikleri-001.jpg


Yılan Burcunun Kişisel Özellikleri

Çin astrolojisine göre yılan burcu kişileri etrafa güç ve pozitif enerji yayarlar. Özgüveni son derece yüksek olan bu kişiler uzlaşılması zor bireylerdir. Esrarengiz davranışlar sergilerler ve ne yapmak istedikleri pek anlaşılmaz. Keyiflerini ve zevklerini aşırı önemserler. Onlar için konforlu hayat, kaliteli ve leziz yiyecekler, rahatlık her şeyden önce gelir. 

Maddiyatın cazibesini hissederler ve bu meselede doğal bir beceriye sahiptirler. Şans oyunlarında ise talihleri hiç gülmez. Kumara düşkün olan bir yılan burcu insanı bu yüzden sefalet içinde yaşar. En önemli özellikleri doğuştan gelen mükemmel sezgileridir ve sezgilerinde asla yanılmazlar.

Yılan burcu insanının gelecekte cereyan edecek bir hadiseyi önceden sezebilmek gibi doğaüstü yetenekleri olabilir. Bu kişiler gerek çalışma gerekse de özel hayatlarında muvaffak olurlar. Yılan burcu bireyi hiçbir zaman kötü durumda veya orta halli olamaz. Her zaman ya en yüksek mertebede veya en kötüsünü yaşayacaklardır.

yilan-burcunun-karakter-ozellikleri-001.jpg


Yılan Burcunun Sosyal Hayatı

Sosyal yaşantısında ötekileştirilmek veya karşılıklı ilişkilerde kabul edilmemek yılan burcu bireyinin önce psikolojik olarak daha sonra biyolojik olarak rahatsızlık yaşamasına sebebiyet verir. Kendine olan güveninin ve vücut sıhhatinin bozulmaması için diğer insanlar tarafından onaylandığından ve benimsendiğinden şüphe duymaması gerekir.

Yılan burcu kişisi pek anlaşma yoluna giden bir yapıya sahip olmasa da diğer bireylerle ters düşmekten haz almaz. Kritik önem taşıyan ilişkilerde bir hayli uzmandır ve gayet tabii şekilde hareket eder. Onun bu özelliği kariyer hayatında da iyi işler başaracağının göstergesidir. Şu anki yaşam seviyesini sabit tutmaya çalışan yılan bireyi, aynı şekilde mesleki hayatında da seviyesini düşürmemek için temkinli davranır. 

Eski yaşam tarzına yatkın olan yılan burcu kişisi, içinde yaşadığı toplumun kurallarına aykırı davranmamaya özen gösterir. Bundan ötürü ara sıra bireyselliğini, yeni şeyler üretme yetisini ve tarafsız olma özelliğini yitirme riskiyle karşılaşır.

yilan-burcunun-sosyal-hayati-001.jpeg


Yılan Burcunun Duygusal Hayatı

Yılan yılında doğmuş bireylerin cinsel arzuları baskındır. Kimi zaman, cinsel arzularına yenik düşen zayıf insanlar olarak bilinirler. Yılan bireylerinin çoğu, hal ve hareketlerini gizlemekten hoşlanır. Birçok yılan yılı doğumlu kişi davranışlarını bir perde ardında gizlemeyi sever.

Cinsiyetleri kadın veya erkek farketmezsizin yılan burcu kişilerinin özel hayatlarındaki tutumları kendilerine hastır. Yaşamlarının tamamında olduğu gibi duygusal hayatlarında da standartların üzerinde olmaya gayret ederler. İstedikleri özelliklere sahip bir eşe rastlamadıklarında ise yalnız kalmayı tercih ederler.

yilan-burcunun-duygusal-hayati.gif


Yılan Burcu Aşk Hayatı

Yılan burcu insanı için aşk hayatı çok önemlidir. Yaşantısı boyunca romantik bir aşk ister. Gerçek aşkı bulduğu zaman sınır tanımaz derecede romantik olur. Karşısındaki insanı her zaman etkilemeyi başarır.

Ayrınca yılan burcu insanı çok duygusaldır. İlişkisinde olabildiğince dikkatli davranmaya çalışır. Aşk hayatı boyunca partnerinden ilgi görmek ister. Kendisini karşısındaki insanı ne kadar çok seviyorsa aynı ilgiyi ve sevgiyi ondanda bekler.

yilan-burcu-ask-hayati.jpg


Yılan Burcu Evlilik Hayatı

Yılan burcu evlilik hayatında eşi ile birlikte kurduğu hayalleri gerçekleştirmek ister. Eşiyle ve çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür sürmek ister. Yılan burcu insanı, sahip olduğu şeye gereğinden fazla bağlanır ve onu kaybetmekten korkar.

Yılan burcu insanı, oldukça romantik bir yapıya sahiptir. Neşeli olmayı, müzik dinlemeyi çok sever. Enerjisi oldukça yüksektir. Karşısındaki insanın morali bozuksa onun moralini düzeltmek için elinden geleni yapar.

yilan-burcu-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Yılan Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum