Fare Burcu Kadını Genel Özellikleri

Çin Astrolojisinde yer alan Fare burcu, bizdeki Yay burcuna denk gelir. Eğer Yay burcuysanız Çin Astrolojisine göre Fare burcusunuz. Peki, Fare burcunun ne gibi özellikleri var? Fare burcunun kadını nasıl olur? Detayları haberimizde;
Fare Burcu Kadını Genel Özellikleri

Fare Burcu Kadını

Günlük yaşamımızda burçlar çok önemli yer tutar. Kimi zaman burçlar üzerinde saatlerce arkadaşlarımızla konuştuğumuz oluyor. Yaşama şeklimizi, kişilik özelliklerimizi, günümüzün nasıl geçeceğini burçlara, yapılan günlük burç yorumlarına bakarak öğrenmeye çalışırız. Öyle ki burçlar evleneceğimiz ya da arkadaşlık kuracağımız kişiye ilk soracağımız sorular arasında gelir. "Burcunuz ne?"

Burçların bu denli önemli olduğu hayatımızda, dünyanın en köklü uygarlığına sahip olan Çin'de asırlardır süre gelen on iki hayvandan oluşan burçlardan ilk sırada fare burcu yer almaktadır.

Fare burcu kadını, çin burcu fare, fare burcu hangi ay, fare burcu erkeği, fare burcu kadını aşk, fare burcu kadını özellikleri, fare burcu kadınının karakteristik özellikleri gibi başlıkları sizler için araştırdık ve derledik.


Çin Astrolojisine Göre Fare Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Çin burcu sıralamasında yer alan ilk burçtur. Fare burcu kadını, kurnazlığı, zekası, açık gözlülüğü nedeniyle ilk sırada yer almaktadır. Algısı ve fenalığı sayesinde her durumda kendisine fayda çıkartabilmektedir. Lider, öncü, ileri görüşlü ve yenilikçidir. Hedeflerini yerine getirmek için ilk kullanacağı şey muhteşem cazibesidir. Hiçbir zaman nereden vuracağını göstermez. Karizmatik ve ihtiraslara sahiptir. Gizleme sanatında birinci sırada yer alır.

Fare burcundan olan kadınlar, paraya ve güce inanılmaz derecede düşkündürler. Yükselmek için yapmayacağı şey yoktur. Çok çalışkandır. Değer verdiği kişilere karşı da oldukça cömerttir. Zorlukların üstesinden gelme kapasitesine sahiptir. Karşılaştığı güç durumlar karşısında olgunluk ve sağduyu ile yaklaşır. Hırslarını kontrol etme özelliğine sahiptir, başladığı yolu devam ederse çok başarılı olabilir.

in-ast~1.jpg

Fare Burcunun Çince Adı: SHU

Fare Burcunun Saatleri: 23. 00 – 01.00

Fare Burcunun Yönü: Kuzey

Fare Burcunun Mevsimi: Kış

Fare Burcunun Ayı: Aralık

Fare Burcunun Elementi: Su

Fare Burcunun Taşı: Lal

Fare Burcunun Gezegeni: Merkül

Fare Burcunun Rengi: Nar Kırmızısı

Fare Burcunun Çiçeği: Papatya

Fare Burcunun Eşiti: Yay Burcu

Fare Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar: Öküz, Maymun, Ejderha

Fare Burcunun Uğurlu Sayısı: 11

Fare Burcunun Şifalı Otu:  Biberiye

Fare Burcunun Kişilik Özellikleri: Disiplinli, titiz, sistemli, zeki, kurnaz, bencil, çalışkan tutumlu, katı

Fare burcu kadını, analizci yapısı nedeniyle sessiz görünebilir. Ancak bu onun bir şeyle uğraşmadığı manasına gelmemelidir. İnanın o arada aşırı gözlem yapıyor, yeni yollar arıyordur. Tartışmalardan kaçınır, olaylara soğukkanlılıkla yaklaşır, sessizliğinin arkasında büyük hırsları olan birisidir. Duygularını kolaylıkla kontrol altına alabilir, çıkarı söz konusu olduğu zaman karşısındakileri sömürmekten hiç kaçınmaz.

Eşine, çocuklarına ve evine bağlı olan Fare burcu kişisi, her zaman çıkarcı, sosyal ve mutludur. Oldukça çalışkan olan bu burcun insanı çalışmaktan yorulmaz, kesinlikle tembellik yapmaz. Yaşadığı ilişkilerinde inanılmaz derecede sosyaldir. Meraklı mizacından dolayı politika, ticaret kafasına sahiptir. Bu işler onu başarıya götürecektir.


Fare Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Neşeli anlarında; çekici, koruyucu, merhametli, konuşkan, dinamik, ailesine bağlı, yetenekli, zeki, duygusal ve açık sözlüdür.

Karamsar anlarında; oldukça boş konuşan, çok sahiplenici, seçici, suçu başkasına atan, aşırıya kaçan, cimri, dönek ve küstah olabilir.

Sıradan işlerden ve orta kararlı şeylerden haz etmez. Bu nedenle maceracı bir yapıya sahiptir. Güç düşkünü bir insan olan Fare burcu kadını, toplum tarafından takdir görmeyi ister, yalnız kalmaktan nefret ederler. Oldukça tutumlu olan bu burcun insanları, yemek ve eğlenceye çok para harcarlar. Açık sözlü, sevecen, şefkatlidirler ancak bazı durumlarda sinirli olabilirler.

fare-burcu.jpg


Fare Burcu Kadınının Yaşam Tarzı

1. Doğası

Hayvansal burç sıralamasında da ilk sırada yer aldığı için hayatta ilk sırada olmayı sever. Oynadığı herhangi bir oyunu kendine döndürecek, bir grubun lideri olacak ve çevresindeki kişilerin başı olacak ve onlara emir yağdıracaktır. Meraklı bir yapıya sahip olmasından ötürü sürekli bir şeyleri deşecek ve zihnini sürekli meşgul edecektir.

En belirgin özelliği akıllı ve kurnaz oluşudur. Çinlilerin de dediği gibi, kıtlık zamanı bile fare çuvallarla yiyeceği nereden bulabileceğini bilir. Macerayı çok sever, neyi nerede bulabileceğini çok iyi bilir, her zaman akıllı ve hızlıdır. Sevdikleriyle zaman geçirmekte ve onlara hediye almaktan oldukça hoşlanır. Sevdiği kişiye çok düşkündür onun için yapmayacağı hiçbir şey yoktur.

cin-astrolojisi.jpg


2. Ev Yaşamı

Aklını ve üretici özelliklerini ev yaşamına da yansıtır. Keşfedici, geliştirici ve zihin yapısını kullanacağı işler yapmaktan hoşlanır, herkes tarafından yapılan rutin işler onu sıkar. Bu yüzden ruhunun canlandıracak, zihninin yoğun kullanacağı işler yapmaktan hoşlanır.

Yani sabah 9 akşam 6 işi ona uymaz. Fare kadını, daha geniş ve serbest bir çalışma ortamına uyum sağlar. Bunun için ticaret, sporcu, eğitmen, ekonomi gibi dallarda görev yaparsa başarı sağlar.

ev-yasami.jpg


3. Arkadaş ve Sevgili Olarak

Fare burcu kadını, hiç kuşkusuz çekici, esprili ve hoş sohbet sahibi birisidir. Çevresi tarafından sevileni popüler biridir. Sosyal ortamlarda oldukça fazla bulunan bu kişinin anlatacağı bir sürü de hikâyesi vardır. Eşine sadık ve sevdiklerine karşı da oldukça cömerttir.

arkadas-ve-sevgili-olarak-001.jpg


4. Ruh Panteri

Fare burcunun ideal ruh ikizleri Maymun ve Ejderha; ruh eşi ise Manda’dır. Bu burçlar Farenin çekici özelliğini, muhabbetini sever ve sevdiklerini destekleyici özelliğini çok beğenirler. Fare, Fare partner ile ev, ve sosyal hayatlarında birbirlerini destekler ancak yeni bir şeyler katmaz.

Bu durumda bu ilişki sıkıcı hale gelebilir. Malum Fare sürekli yenilikler isteyen ve kendini farklı yönlerden geliştirmek isteyen biridir. Bunun için farklı özelliklere sahip bir Fare ile iyi anlaşabilir. Köpek ve Kaplan burçlarıyla iyi bir ilişki yaşayabilir. Fare burcunun anlaşamadığı burç ise At’tır. Kesinlikle At ve Fare’nin bir ilişkiye başlaması tavsiye edilmez.

fare-burcu-kadininin yasam tarzi.jpg


Kadın Fare Burcunun Karakteristik Özellikleri

Bir Fare kadını güzellikten öte alımlı ve çekicidir. İnsanın başını döndürecek kadar büyüleyici ve karşı konulmaz bir havası vardır. Gençlik ve çocukluk döneminde kadınsılık özelliklerinden uzak olabilir.

Zamanla daha kadınsı özellikleri ortaya çıkacaktır. Oldukça küfür sarf eder ve küstahtır. Bir erkek tarafından kolaylıkla baş edilebilecek biri değildir. Çevresine neşe katan, oldukça sevimli biridir. Adalet, eşitlik duygusuna sahiptir. Kendine olan güvensizlik onun en büyük düşmanıdır.

Aile kurmaya önem veren ve güven seven biridir; ancak aşk konusunda da maceracı bir yapısı vardır. Sürekli bir şeyler yaşamak ister ve bu yaşamda yaşamadığı bir şeylerin kalmasını istemez. Evlilik yaptığı zaman ise tamamen kendisini evine, eşine ve çocuklarına adamak ister.

Çocuklara oldukça düşkündür. Kendini yanındayken güvende hissettiği, sevdiği kişiyle hemen evlenmeyi düşünür. Aşk onun için oldukça önemlidir. Seks hayatına çok önem verir ve yüksek düzeyde bir ilişki ister. Kocasıyla uyuşmaması halinde ender olarak ihanet eder.

fare5.jpg


Fare Burcu Kadını Aşk Hayatı

Fare burcu kadını aşk hayatını hareketli ve mutlu yaşamak ister. Eğer birini severse ona bağlanır ve ondan hiç ayrılmayacakmış gibi yaşar. Sevgilisi ona ihanet ettiğinde bunu hiçbir şekilde affetmez. Uzun bir süre kendisine gelemez.

Eğer sevgisinin karşılığını alamadığını hissederse hayal kırıklığı yaşar ve hüzüne kapılır. Fare burcu kadını, kısıtlanmayı hiç sevmez. Özgürlük onun için çok önemlidir. Aşk hayatında kısıtlanırsa partnerinden soğur ve ondan uzaklaşır.


Fare Burcu Kadını Cinsellik

Fare burcu kadını cinselliğe doğuştan hakimdir. Dışarıdan bakıldığında cinsel hayata yatkın değilmiş gibi gözükür fakat öyle değildir. Tutkulu ve arzulu bir cinsel ilişki yaşamayı sever. Fare burcu kadını, partnerinden beklediği işareti aldıktan sonra cinsel ilişkide kendisini rahat hisseder. Cinsel ilişki sırasında bütün yapabildiklerini yapar ve partnerini tatmin etmeye çalışır.

fare-burcu-kadini-cinsellik.jpg

Önerilen İçerik; Fare Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.