Domuz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Domuz burcu kadını hassas, fedakar ve bilgilidir. Domuz burcu kadının en temel özelliklerini sizler için bir araya getirdik. Çin burcuna göre Domuz burcu kadınının aşk yaşantısı, kişilik özellikleri;
Domuz Burcu Kadını Genel Özellikleri

Domuz Burcu Kadını

Günlük yaşantımızda burçlar bizler için önemli bir yer tutuyor. Çoğunlukla burçlardan yola çıkarak karşımızdaki kişiyi daha iyi tanımaya çalışırız. Hatta kendimize ait farkında olmadığımız özelliklerimizi burçlar sayesinde öğrenebiliyoruz.

Bizler de sizler için önemli olduğunu düşündüğümüz Çin Astrolojisine ait burçları bir araya getirdik. Domuz burcu kadınının en belirgin özellikleri, Domuz burcu kadınının karakter özellikleri;

Domuz Burcunun Saatleri: 21.00 – 23.00

Domuz Burcunun Yönü: Kuzey, Kuzeydoğu

Domuz Burcunun Mevsimi: Kış

Domuz Burcunun Ayı: Kasım

Domuz Burcunun Elementi: Toprak

Domuz Burcunun Yönü: Yin

Domuz Burcunun Taşı: Topaz

Domuz Burcunun Gezegeni: Merkür

Domuz Burcunun Rengi: Gök mavisi, açık mavi

Domuz Burcunun Eşiti: Akrep Burcu

Domuz Burcunun Anlaştığı Burçlar: Kedi, Koyun

Domuz Burcunun Kişiliği: Hoşgörülü, hassas, iyimser, sadık, dürüst, popüler, şanslı, anlayışlı, mizah duygusu olan

domuz-burcu-kadini.jpg


Çin Astrolojisine Göre Domuz Burcu Kadının Genel Özellikleri

Domuz burcu kadını mutlu olduğu zaman; mantıklı, hassas, duygusal, sevecen, fedakar, yetenekli, bilgili, hayırsever, eğlenceli, dışa dönük biridir. Kendini iyi hissetmediği zamanlar da ise karamsar, negatif, cimri, kötü niyetli, alaycı ve rekabetçi olabilir. Bu insan ailenin değerli bireyi olabilen biridir.

Herkes tarafından hayranlık duyulabilir. Kibar, sevecen, iyi niyetli insanlar içinde yer alır. Hep başkalarına göre yaşarlar. Kendi mutluluğunu ve rahatını başkaları için harcayabilirler. Oldukça zekidir ve olaylar karşısında yargılayıcı bir tutum takılmaz. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çok iyi bir dosttur ama kıskanç ve sahiplenici bir yapısı da vardır.

cin-astrolojisi.jpg


Domuz Burcu Kadını Kişilik Özellikleri

Domuz kadını çok dengesiz bir insan olabilir. Ani değişikliklerinden dolayı çevresindekilere güvensiz anlar yaşatabilir. Çok uysal bir kişiliğe sahiptir. İyi bir dinleyicidir ancak çevresindekilere hayır diyemediği için kendi kendine kızar.

Toplum içinde sivrilmek istemez çünkü oldukça utangaçtır. Yarım yamalak çözüm yolları aramaz. Yaptığı işi tamamen bitirme taraftarıdır. Doğru şeyleri yapar ve istediği bir şeyi en iyi şekilde gerçekleştirir.

Kendisine eleştiri yapılmasından hoşlanmaz. Tuttuğunu koparan, sabırlı ve inancı olan biridir. Altıncı hissi oldukça kuvvetlidir. Çok iyi evlilik olanaklarıyla karşılaştığı halde evlenmeyi düşünmeyebilir.

domuz-burcu-kadini-kisilik-ozellikleri.jpg


Domuz Burcu Kadını Aşk Hayatı

Domuz burcu kadını, aşık olduğu adama oldukça sadık olacaktır. Sevdiği erkekten başkasına bakmaz ve sadece onu düşünür. İlişkisinde oldukça ince ayrıntıları düşünür küçücük bir hediye bile onu mutlu etmeye yetecektir.

Karşısındaki erkeğin doğum gününü hatırlamaması ona değer vermediğini düşünmesine sebep olabilir. Çünkü çok ince ayrıntılara bile takılır. İlişkinizdeki özel günleri, tarihleri unutmamaya özen gösterin. Domuz burcu kadınını ne kadar çok sever ona ilgi gösterirseniz size daha çok bağlanır ve size sırılsıklam aşık olur.

domuz-burcu-kadini-ask-hayati.jpg


Domuz Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Domuz burcu kadını cinsel ilişkide, utangaçtır. Cinsel ilişkiyi daha geri planda tutar ve ilk adımı kendileri atmaktan çekinir. İsteklerini ve arzularını kendisine saklar partnerinin attığı adımı gördükten sonra arzularını ortaya çıkarır. 

Domuz burcu kadını, sevdiği insandan ayrıldığı zaman kolay kolay birisiyle birlikte olmayı düşünmez. Sevdiğine sadık olmaları onu en çekici yapan özelliklerinden birisidir. Tek gecelik ilişkiyi asla istemez.


Domuz Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Domuz burcu kadını, çok fazla sosyal hayatında aktif değildir. Ev hayatını daha çok sever ve soğuk davranmayı sevmez. Genellikle sıcakkanlı, içten ve samimi olur. Yalandan nefret eder ve yalan söylenen ortamda durmak istemez.

Domuz burcu kadını, duygusallıktan ve romantik olmaktan hoşlanır. Ayrıca sezgilerine çok fazla güvenir ve bu şekilde hareket etmeyi tercih eder. Çevresindeki insanların iyi niyetli veya kötü niyetli olduğunu gözünden bile anlayabilir.

domuz-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg


Domuz Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Domuz burcu kadını evlilikte, maddi ve manevi güvenceyi bir arada ister. Parasını çevresindeki eşine ve çocuklarına harcamayı sever. Eşine çok sadıktır onu asla aldatmaz veya yalan söylemez. Eşinden de aynı sadakati bekler. Evlilikte annelik iç güdüleri ile hareket eder. Çocuklarına olan düşkünlüğü fazladır.

domuz-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Domuz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum