Domuz Burcunun Genel Özellikleri

Çin Astrolojisine göre domuz burcu akrep burcunun eşitidir. Siz de akrep burcuysanız antik Çin takvimine göre domuz burcusunuz. Peki, domuz burcu hakkında ne biliyorsunuz? Domuz burcunun genel özelliklerini sizler için araştırdık.
Domuz Burcunun Genel Özellikleri

Domuz Burcu 

12 hayvanlı Çin Astrolojisi'nin son burcu domuzdur. Domuz insanı son derece zeki, cömert ve iyi kalplidir. Dostlarına sıkı sıkıya bağlı olan domuzlar, aynı bağlılığı ve sadakati karşısındakilerden de beklerler.

Çalışma hayatlarındaki başarıları onların sürekli yüksek mevkilere terfi etmelerini sağlar. Batı astrolojisinde akrep burcuna tekabül eden domuz burcu ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

Domuz Burcunun Rengi: Deniz Mavisi – Turuncu – Kırmızı

Domuz Burcunun Uğurlu Sayısı: 5

Domuz Burcunun Ayı: Kasım

Domuz Burcunun Mevsimi: Sonbahar Sonu

Domuz Burcunun Elementi: Toprak

Domuz Burcunun Gezegeni: Merkür

Domuz Burcunun Karşılığı: Akrep Burcu

Domuz Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Koyun, kaplan

Domuz Burcunun Özellikleri: Talihli, hoşgörülü, esprili, dürüst, hassas, iyimser, sadakatli

domuz-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Domuz Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Domuz burcu insanı diğer bütün kişilerden daha dürüst ve bonkör olarak bilinir. Aşırı temiz kalplidir ve kandırılması basittir. Haksızlığa, art niyetli tavırlara ve yalan söyleyene tahammül edemez. Hedefleri vardır ve paraya düşkündür. Parayı yakınlarının mutluluğu için kullandığından maddiyata olan düşkünlüğü açgözlülük olarak nitelendirilmez.

Domuz kişisi her durumda açık ve nettir. Aldatmak veya dolandırmak onun tabiatında yoktur. Dürüstlüğünden ve alçak gönüllü oluşundan ödün vermeyen domuz insanı ön planda değil de arka planda kalmayı tercih eder. Son derece sabırlı bir karaktere sahip olan domuzlar çaresizlerin yanında olmayı ve onlara yardım etmeyi kendisine borç bilir.

Domuz burcu bireyi çok akıllı olur. İçinde oldukları tüm çalışmalarda ve oyunlarda kabiliyetlidir. Eğlenmeye ve hayata sımsıkı bağlıdır. Ufacık şeylerden mutlu olmayı başarabilen domuzlar etraflarına da neşe saçarlar. 

Domuz burcuna mensup olan bireyler eveleyip gevelemeyi sevmezler ve her zaman gerçekleri ortaya çıkarırlar. Aşırı sıcakkanlı oluşu dostlarını yitirmesine veya bir kısım mühim bağlantılarını yitirmesine sebebiyet verebilir. Dışarıdan bakanlar domuz kişisinin özgüveninin düşük olduğu yanlışına düşebilirler. Durum aksinedir.

Acil durumlarda problemi çözüm bulabilmek ve sorunların üstesinden gelebilmek için bir köşeye çekilerek düşünebilirler. İnatçılıkdomuz burcu insanının en olumsuz yanıdır. İstediği her şeyi özgür iradesiyle ister ve dürüsttür.

domuz-burcunun-ozellikleri.jpg


Domuz Burcunun Kişisel Özellikleri

Domuz burcu insanları cinsiyetinden asılı olmadan dalgacı ve inatçı tipler olarak algılansalar da aslında yufka yürekli ve sevecen bireylerdir. Yalansız, bonkör ve güvenilir karaktere sahip olan domuz kişisi çok iyi bir dost olur.

Bu insanlar adamına göre muamele yapmayı felsefe edinmiştir. Dost bildiklerini asla satmazlar, dar günündeki arkadaşlarına gerek maddi gerekse manevi desteklerini esirgemezler. Sergiledikleri örnek davranışı karşı taraftan da beklerler. Düşmanlarına da fırsat vermezler.

Domuz burcu bireyleri iyilik yaptığı kişilerden aynı yakınlığı ve fedakarlığı görmezlerse bağlarını düşünmeden koparabilirler. Domuzlar güzel mizaçları ve her zaman gülen yüzleri ile bilinirler. Herhangi bir ortamda bu özellikler hemen göze çarpar. Sosyal ve her ortama uyan karakterleri sayesinde talep olunan arkadaş tipleridir. Çalışma hayatında oldukça başarılı bir grafik çizen domuz insanı tüm potansiyelini işine yansıtır. 

domuz-burcunun-kisisel-ozellikleri.gif


Domuz Burcunun Sosyal Hayatı

Domuzlar hayli duygusal, çevresine karşı hassas ve insan ilişkilerine değer veren bir karaktere sahiptirler. Bu bireyler çevresinden gelen talepler doğrultusunda kendi üzerinde birtakım değişiklikler yapmaya eğilimlidir.

Kendisi için önemli olan bireylerin isteklerini sual götürmez bir emir olarak gören domuz bireyi onların her dileğini, ricasını eksiksiz olarak yerine getirir. Domuzların bu niteliği dönem dönem kendi ihtiyaçlarının üzerinden geçerek başkaları için yaşamasına sebep olmaktadır. Bu da domuz insanının kendi gelişimini yavaşlatır. Domuz insanının fedakarlığı zaman zaman iyi niyetinin kullanılmasına da neden olur.

İş hayatındaki muvaffakiyetleriyle tanınan domuzlar hayli hassas ve eli açık olmalarına karşın mesele mesleki yaşamıyla ilgili olduğunda inanılmaz dikkatlidir. Hedeflerine erişmesini sekteye uğratacak her şeyi aradan çıkarma isteği içerisinde olan domuz kişisi, bunun için ne gerekiyorsa yapabilir. Güzel sanatlardaki başarısı ve bilgisiyle bu mevzulara uygun işlerde çalışmayı tercih ederek başarılı olur. 

Sessizliğe ve rahatlığa gereksinimi olan domuzlar yoğun mücadele ve rekabet ortamından olumsuz etkilenirler. Yaşamı ve kendisi için çıtayı yüksek tutan domuz kişisi, çalışma hayatında da yüksek standartlara erişmeyi amaçlar. İşinde önemli bir mevki ve mertebe sahibi olma arzusundaki domuzlar, normal bir departmanda çalışmayı istemezler.

domuz-burcunun-sosyal-hayati.jpg


Domuz Burcunun Duygusal Hayatı

Domuz insanı çok duygusaldır. Bu yönden sıcaklığa ve sıcak ilişkilere eğilimlidirler. Domuz burcu kadın veya erkek olmasından asılı olmayarak kuvvetli cinsel arzulara sahiptirler. Fiziki aşka da çok değer verirler. En güçsüz yanları ihtiras ve şehvete aşırı düşkün olmalarıdır. Genel olarak değer veren, sadakatli bir partner olurlar. 

Aşka yatkın olan domuz bireyi, bu sevgiyi belli sınırlar içinde yaşar. Beraberliklerine birtakım kurallar koyar ve bunlara istisnasız uyar. Bu nedenle domuz insanı genç yaşlarda izdivaç kurar.

Dış görünüşe özen gösterse de karşısındakini olduğu gibi kabul etmeyi de bilir. Hayat arkadaşının etrafındakiler tarafından çekici bulunması onu mutlu etse de kıskanç yönünü de bir türlü bastıramaz. Kıskançlığı zaman zaman 'şunu giyme, buraya gitme' gibi telkinlerle tezahür edebilir. Tek eşliliğe uygun olan domuzlar izdivaçlarında sadıktırlar.

domuz-burcunun-duygusal-hayati-001.jpg


Domuz Burcu Aşk Hayatı

Domuz burcu insanı aşk hayatında çift karakterlidir. Karakterlerinden birisi kendisini düşünür ve egoisttir. Aşkıyla partnerini bezdirir, onu sürekli kısıtlar, sevgisini çok fazla gösterir ve buda partnerini oldukça sıkar.

Diğeri ise gerçek aşka inanır. Sevdiği insanı çok fazla germez, yaptığı hataları alttan almaya çalışır. Ona sevgisini gösterir ve aynı sevgiyi karşıdan da bekler. Düşüncelerine saygı duyar ve ona oldukça değer verir.

domuz-burcu-ask-hayati-001.jpg


Domuz Burcu Cinsel Hayatı

Domuz burcu insanı, cinsel ilişkide oldukça aktiftir ve arzuludur. Fiziksel olarak oldukça çekici olur bu yüzden de cinsel ilişkide karşısındaki insanı çok rahat bir şekilde etkiler. Partnerinin cinsel ilişki isteğini daha çok arttırır.

Cinsel ilişkiye girmeden önce her şeyi kafasında planlar ve ilişkide yönetilen taraf olmak ister. Ayrıca domuz burcu insanı sürekli cinsel ilişkide bulunmak ister. Fantezilerini partnerine açıklamaktan çekinmez. Ayrıca detaycıdır ve partnerinin en çok zevk alacağı noktaları keşfeder.

domuz-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Domuz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.