Domuz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin Astrolojisinde yer alan Domuz burcunun karşılığı bizde Akrep burcuna denk gelir. En belirgin özelliği, har vurup harman savurması olan bu burcun erkeğinin boş yere para harcamakta üzerine yoktur. İşte, Domuz burcu erkeğinin karakter özellikleri;
Domuz Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Domuz Burcu Erkeği

Paraya olan düşkünlüğü, para harcamakta sınır tanımamasıyla bilinir. Burçların içinde en cömertidir. Domuz burcu erkeğinin kişilik yapısını, aşka bakışını ve belli başlı genel özelliklerini sizler için bir araya getirdik.

Akrep burcu iseniz ya da Domuz yılında doğduysanız bu özellikler sizi anlatıyor. İşte, Domuz burcu erkeğinin en belirgin özelliği, Domuz burcu sevgilide bilmeniz gereken en çarpıcı özellikleri;

Domuz Burcunun Saatleri: 21.00 – 23.00

Domuz Burcunun Yönü: Kuzey, Kuzeydoğu

Domuz Burcunun Mevsimi: Kış

Domuz Burcunun Ayı: Kasım

Domuz Burcunun Elementi:Toprak

Domuz Burcunun Gezegeni: Merkür

Domuz Burcunun Rengi: Gök mavisi, açık mavi

Domuz Burcunun Yönü: Yin

Domuz Burcunun Taşı: Topaz

Domuz Burcunun Eşiti: Akrep Burcu

Domuz Burcunun Anlaştığı Burçlar:Kedi, koyun

Domuz Burcunun Kişiliği: Hoşgörülü, hassas, iyimser, dürüst, popüler, mizah duygusu olan, sadık, şanslı, anlayışlı

domuz-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojisine Göre Domuz Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

Çin burçları arasında en cömert ve en dürüst burçtur. Çok saftır. Kolaylıkla kandırılabilir. Yalana, adaletsizliğe ve kötülüğe asla katlanmaz. İdealisttir ve oldukça parayı sever. Savurgan bir yapısı olan bu burç, parayı daha çok çevresindekiler için harcar.

Domuz burcu olan kişiler dürüstlüğü ve açık sözlülüğü ile bilinir. Mütevazı, biraz da çekingendir. Hiçbir zaman önde olmayı sevmez. Çok sabırlıdır. Domuz burcu erkekleri aynı zamanda çok zekidirler. Yaptığı işlerde olduğu kadar oyunlarda da yeteneklidir. Eğlenceye oldukça düşkündür.

Yaşama sevinci olan bu burç insanı küçük şeylerde bile mutluluğu yakalar. Aşk konusunda sadık, hassas, yoğun anlayışlı ve sahipleyicidir. İyi bir yemeğin ve aynı zamanda fırtınalı bir aşkın önünde asla duramaz. Doğallığı sever. Açık hava yürüyüşleri tam ona göredir.

cin-astrolojisi2.jpg


Domuz Burcu Erkeğinin Kişilik Özellikleri

Domuz erkeği ticari ve sosyal yönü oldukça iyi olduğu için gelişmiş meslekler tam ona göredir. Şansını fazla zorlaması gerekecektir. Paralarını çevresindeki insanlara yediren bu burcun erkeğinin ay sonunu düşünmesi gerekir. Paralarını har vurup harman savurması ona mutsuzluktan, sorundan başka bir şey vermeyecektir.

Ayakta kalabilmesi için tedbirini almalıdır ve kendisinden akıllı insanlara akıl danışması gerekmektedir. Her türlü hileden uzak kalması gerekir. Görsel olarak şekiller ve renklerin tonajları konusunda çok hassastırlar.

Dış görünüme oldukça önem verirler. Yaptığı hataları sürekli yapmaya devam ederler. Bu yönde dikkat etmesi gerekecektir. Saf görünmeyi sevmez ancak başkalarına kıyasla yapmacık biri değildir. Korkularını yenmek için karmaşık yollara başvurabilir.

domuz-burcu-erkeginin-kisilik-ozellikleri.gif


Domuz Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Domuz burcu erkeği kadınlar konusunda oldukça başarılıdır. Aşk konusunda annesinin yerini alacak birini tercih eder. Aşık olduğu zaman romantikleşir. Sessiz ve yer yer konuşkan biridir.

Kadınları kolaylıkla etkileyebilmesine rağmen oldukça sadıktırlar. Hayal gücü gelişmiştir. Bu özelliğinden dolayı duygusal tepkileri zaman zaman aşırı tepkilere dönüşebilir. Duygusal riskleri sevmez ve suçluluk duygusuna kolayca kapılabilir.

domuz-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Domuz Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Genellikle çekici ve seksi bir erkek olurlar. Değişik ve dolu dolu yaşanılan cinsel deneyimlere ilgi duyar. Zevk düşkünü bir insandır. Sevdiğine sadık olmasına rağmen tek gecelik ilişkileri sever. Bu durum sırılsıklam aşık olduğu zaman değişiklik gösterebilir

Gözü sevdiğinden başkasını görmez ve onunla cinsel ilişkiye girmek için sabırsızlanır. Cinsel ilişkide bazen heyecanlanır ve fantezilerini partnerine açıklamaktan çekinir. Partnerinin isteklerini kusursuz bir şekilde yerine getirir.

domuz-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg


Domuz Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Domuz burcu erkeği, neşeli ve son derece keyiflidir. Düşüncelerini karşısındaki insana aktarmak ister. Son derece yardım sever ve iyi kalplidir. Etrafındaki insanlar hakkında kötü düşünmeyi sevmez.

Maddiyat domuz burcu erkeği için önemli değildir. Bakımı ve fiziği için ciddi derecede paralar harcayabilir. Ayrıca domuz burcu erkeği sosyal yaşantısında sürekli aktiftir. Eğlenmeyi, gezmeyi, spor yapmayı çok sever.

domuz-burcu-erkegi-sosyal-hayati.jpg


Domuz Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Domuz burcu erkeği, eşinin ihtiyaçlarını karşılamaktan hoşlanır ve düşüncelerini dikkate alır. Sevgi dolu, şefkatli ve sevecen bir yapıya sahiptir. Eşinin kalbini kırmaktan korkar. Ona karşı hep hassas davranır. Dışarıya çıkmayı sevseler de evinde eşiyle ve çocuklarıyla birlikte televizyon izlemeyi, film seyretmeyi, vakit geçirmeyi oldukça sever.

domuz-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Domuz Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum