Yılan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yılan, İnsanları büyüleyen hayvanlar arasında ilk sıralarda yerini alır. Soğukkanlı, sokulgan ve kendini bilen yapısıyla herkesi kendine hayran bırakan Yılan burcu erkeğinin genel özellikleri nelerdir?
Yılan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yılan Burcu Erkeği

Günlük yaşantımızda sık sık üzerine konuşmalar yaptığımız burçların hayatımızdaki yeri oldukça önemlidir. Dünya coğrafyalarında Doğu'dan Batı'ya herkesi yakından ilgilendiren burçlar acaba ne kadar gerçekliği yansıtıyor, burçlar var mıdır gibi aklımıza bir sürü sorular geliyor.

Bütün bu soruları bir kenara fırlatarak bütün dünya insanlarını etkisi altına alan burçların olmaması gibi bir şeyin söz konusu olmadığı düşüncesine kapılıyoruz çünkü Astroloji her alanda kendini hissettiriyor ve varlığıyla bizleri büyülediği bir gerçek.

Yılan burcu erkeği özellikleri, çin astrolojisi yılan burcu, çin burcu yılan, yılan burcu erkeği aşk hayatı, yılan burcu erkeği cinsel hayat, yılan burcu erkeği sosyal yaşam gibi başlıkların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

Yılan Burcunun Saatleri: 09.00 – 11.00

Yılan Burcunun Yönü: Güney – Güneydoğu

Yılan Burcunun Mevsimi: İlkbahar yağmurları

Yılan Burcunun Yönü: Yin

Yılan Burcunun Taşı: Akik

Yılan Burcunun Ayı: Mayıs

Yılan Burcunun Elementi: Ateş

Yılan Burcunun Gezegeni: Mars

Yılan Burcunun Rengi:Yeşil, Kırmızı

Yılan Burcunun Eşiti: Balık Burcu

Yılan Burcunun Anlaştığı Burçlar: Öküz, Tavuk

Yılan Burcunun Kişiliği: Bilge, mantıklı, yaratıcı, güvensiz, titiz ve organize, kurnaz, materyalist

yilan-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojisine Göre Yılan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin astrolojisinde yer alan Yılan burcu erkeğinin belli başlı özellikleri şu şekildedir; dost canlısı, sevecen, uzlaşmacı, eğlenceli, sempatik, düşünür, seksi ve çekicidir. Kendisini kötü hissettiği zaman ise hep kendini haklı bulan, yargılayıcı, karşısındaki insanın hakkını gasp eden, karamsar birisi olur. Yılan asırlardan beri insanları büyüleyen bir hayvandır. Aklınızı başınızdan alan bu hayvanın burcu da çok güzel ve çekicidir. Yakın arkadaş çevresi tarafından kıskanılabilir.

Kendilerine olan aşırı düşkünlüğü, giyim tarzları ve felsefi düşünceleriyle çevresindeki insanlar tarafından imrenilir. Aşırı duygusallığı da olan bu burcun insanı asla reddedilmekten hoşlanmaz.

cin-astrolojisi2.jpg

 

 


Yılan Burcu Erkeğinin Kişilik Özellikleri

Yılan burcu erkeği de kadını gibi hayranlık uyandırır. Vücudu kaslı ve oldukça seksidir. İnsanı cezbeden, etkileyici parlak ve sevimli bir kişiliğe sahiptir. Tavırları da kadınları kendine hayran bırakacak cinstendir. Kolaylıkla espri yapabilir, çevresinde bulunan kadınların dikkatini üzerine alabilir. Nazik ve bir o kadar da hassastır.

Kalabalığın, kavganın ve dövüşün olmadığı huzurlu ortamlar arar. Bazı insanlar tarafından korkak ve tembel olarak nitelendirilebilir. Aslında bu tavrı onun uzlaşmacı yapısından kaynaklıdır.

Kolaylıkla yalan söyleyebildiği gibi kolaylıkla da kandırılabilir. İnsanların sevgisini kaybetmekten korkar, bu sayede herkesi sevgi ve ilgiyle dinler. Hayatta sürekli bir şeyler öğrenmek ister. Kendini geliştirmek için sürekli kendine uğraşlar çıkartır.

yilan3.jpg


Yılan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Çok çekici bir özelliği olduğu için kadınları kendine çeker. Aşk hayatında oldukça cesurdur. Cesur bir aşık olan Yılan burcu erkeği, aynı zamanda aşk hayatında oldukça naziktir. Aşka ve sevişmeye aşık birisidir. Aşırı hassas bir kişiliğe sahip olduğu için belirsiz duyguları bile hisseder. Tek kişiye bağlı yaşamaktan nefret eder ancak karısı bu tek kişinin dışındadır.

Eşini aldatma durumunda boşanan kendisi değil, eşi olacaktır. Aşksız kalmaktan nefret eder, sadık bir erkek değildir. Yılan erkeği davranışlarının yarattığı karmaşa, korku ve kıskançlıktan korkmaz.

yilan-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


Yılan Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Oldukça yoğun ve karmaşık bir seks yaşantısı vardır. Sekse olan düşkünlüğü hayatında zaman zaman sorunlara yol açmaktadır. Yumuşak bir kalbi vardır ve güçlü duygular besler. Partnerinin isteklerini geri çevirmez ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapar.

Çekici ve yakışıklı olan yılan burcu erkeği sürekli farklı kişilerle birlikte olmak ister. Bir kadının kendisini istemeyip istediğini çok kolay bir şekilde anlar. Partnerini beğenmiş ve onunla cinsel ilişkiye girmek istiyorsa ilk adımı atmaktan çekinmez.

yilan-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg


Yılan Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Yılan burcu erkeği, sosyal yaşantısında oldukça aktif ve deli doludur. Arkadaşlıyla vakit geçirmeyi onlarla gezmeyi, eğlenmeyi, muhabbet etmeyi çok sever. Dostlarının iyiliği için elinden gelen her şeyi yapabilecek kadar fedakardır. 

Üst düzey espri yetenekleriyle etrafındaki insanlara neşe saçar ve ortamların aranılan yüzüdür. Dostları ve arkadaşları tarafından oldukça sevilir. Çevresi çok geniştir asla yalnız kalmaz. Duygularıyla hareket etmeyi sever.

yilan-burcu-erkegi-sosyal-hayati.jpg


Yılan Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Yılan Burcu erkeği, insanın doğası gereği oldukça duygusal bir yapısı vardır. Romantizme çok önem verir. Evlilikte duygusal olan veya aşkını deli dolu yaşamak isteyen birisiyseniz yılan burcu erkeğiyle evlenmeniz çok iyi olacaktır. 

Yılan burcu erkeği oldukça merhametlidir ve neşeli olmayı çok sever. Kırılmadığı, morali çok bozuk olmadığı sürece sizin enerjinizi yükseltmeye çalışacaktır. Birine bağlanmayı ve aşkını doyasıya yaşamayı seven yılan burcu erkeği size en iyi adaydır.

yilan-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Yılan Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum