Kaplan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Asi, cesur, temkinli olan Kaplan burcu erkeğinin özellikleri nelerdir? Kaplan hayvanından adını ve özelliklerini alan Kaplan burcunun erkeğine ait detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız. İşte, Kaplan erkeğinin en belirgin özellikleri;
Kaplan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Kaplan Burcu Erkeği

Her yıla bir hayvan adı verilmiş, bunun sonucunda 12 yıllı bir astroloji ortaya çıkmıştır. Biliyoruz ki astroloji konusunda kendisini geliştirmiş en eski uygarlıklardan biri de Çin'dir. Ortadoğu topraklarında doğup gelişen astroloji üzerinde, Çin uygarlıkları tarafından da asırlardır çalışılmıştır.

Oldukça eskiye dayanan bu astrolojide hangi burç olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız doğduğunuz yılı bilmeniz gerekecektir. Sadece batı uygarlıkları tarafından geliştirilen Ay Astrolojisini dikkate almayınız, Çin Astrolojisini de dikkate almakta fayda var.

Kaplan Burcunun Saatleri:  03.00 – 05.00

Kaplan Burcunun Yönü: Doğu – kuzeydoğu

Kaplan Burcunun Mevsimi: İlkbahar

Kaplan Burcunun Ayı: Şubat

Kaplan Burcunun Çiçeği: Karanfil

Kaplan Burcunun Elementi: Odun

Kaplan Burcunun Taşı: Safir

Kaplan Burcunun Şifalı Bitkisi: Kekik

Kaplan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Kaplan Burcunun Rengi: Yeşil

Kaplan Burcunun Eşiti: Kova burcu

Kaplan Burcunun Anlaştığı Burçlar: At, köpek, domuz

Kaplan Burcunun Kişiliği: Asi, bağımsız, pratik, tutkulu,sevecen,  öngörülemez, fevri, cesur, cömert, ihtiyatsız, insancıl

kaplan-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojisine Göre Kaplan Burcu Erkeğinin Özellikleri

Kaplan burçları sürekli olarak problemler ve güçlüklerle karşılaşmasına rağmen hayatının tamamında zevk alan maceraya düşkün kimselerdir. Tutkulu bir enerjileri vardır. Yaşama olan sevgileri bulaşıcı ve teşvik edici cinstendir.

Kaplan burcu tam olarak bir erkek burcudur. Asi, cesur, tuttuğunu koparan biridir ve zaman zaman da tehlikelere maruz kalır. Her zaman hareketlidir ve sürekli aklında bir şeyler bulunur. Üstün cazibesi ile çevresindeki kişileri etkisi altına alarak onlar üzerinde söz sahibi olabilir. Kibirlidir ve görünüşüne oldukça dikkat eder.

Kaplan burcuna sahipseniz ya çevreniz tarafından çok seviliyorsunuzdur ya da çok nefret edilebilir birisinizdir. Duygularınızı çoğu zaman kontrol edemiyorsunuz, çok konuşmaktan kendinizi alamazsınız. Açık sözlü olduğunuz kadar niyetlerinizin tam olarak ne olduğu kestirilemiyordur. Bir anda gülebilir, ılımlı davranırken diğer yandan sinirli ve asabi olabilirsiniz.

cin-astrolojisi2.jpg


Kaplan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Kolay yolu seçmektense zorlu yolları seçmeyi tercih eder. Kaplan burcu erkeği, arkadaşlarını seçerken ırk, dini sınıf ayrımı yapmaz. Birini işe alırken o işi yapıp yapmayacağını dikkate alır.

Tipik olarak kendini beğenmiş, egoları tavan yapmış, her şeyin kendi isteği doğrultusunda yapılmasını isteyen, şovenist, kendi duygularından başka duygulara önem vermeyen, kendi inançlarına fanatik biridir.

Açık sözlüdür ancak duygularını belli etmekten kaçınır. İnsanların kendisine acımasından nefret eder. Erkek kaplanın en büyük hataları acelecilik, aşırı güven, dikkatsizlik ve aşırıya kaçmasıdır.

Oldukça büyüleyicidirler, girdiği ortamlarda kızların dikkatini kolaylıkla çekebilirler. Erkeksi havalarından dolayı kadınların odak noktası haline gelirler. Birisine ait olmaktan hoşlanmaz ancak evlenmeden de yapamaz.

kaplan-burcu-erkegi-genel-ozellikleri.gif


Kaplan Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Kaplan burcu erkekleri bağımsızlıklarına çok düşkün olduğu için sadece evlendikleri kadına ait olmak istememeleri evliliklerinde kavgalara neden olur. Onu evine bağlamak isteyen akıllı bir kadının ona özgürlük hissi vermesi gerekir. Aksi halde birbirlerine ters düşen çiftin sonu boşanmak olacaktır. 

Onu rahat bırakın, özgürlük hissini verin, kıskançlıklarınızı bastırın. Göreceksiniz bir süre sonra kendisini iyi hissetmeyecek, size haksızlık ettiğini düşünüp evine bağlanacaktır. Hiç kuşkusuz kaplan erkeği ile evlilik sürdürmek öyle kolay değildir.

kaplan-burcu-erkegi-evlilik-hayati.Jpeg


Kaplan Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Kaplan burcu erkeği, özgürce gezmeyi ve rahat hareketleriyle çevresindeki insanların ilgisini kendisine çeker. İnsanlarla sohbet etmeyi ve onlarla yakın ilişkiler kurmayı çok sever. Düşüncelerini paylaşmaktan asla korkmaz ve fazlasıyla cesurdur. Karışık ve çözülmesi neredeyse imkansız olan problemleri çözmeyi iyi bilir.

Tüm sosyal aktiviteleri planlayan kişiler genellikle kaplan burcu erkekleri olur. Renkli ve ilgi çekici kişiliğiyle ortamların gözdesi kaplan burcu erkeğidir. Saçlarının bakımını asla eksik etmez ve titizlik onun için oldukça önemlidir.

kaplan-burcu-erkegi-sosyal-hayati.jpg


Kaplan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Kaplan burcu erkeği, gereksiz samimiyetten fazla hoşlanmaz. Fakat sevdiği insanı etkilemek için elinden gelen her şeyi dener. İnsanların dış görünüşüne fazla aldanmaz. Kaplan burcu erkeği için önemli olan her daim iç güzelliktir.

Kaplan burcu erkeği, gizemli kadınlardan oldukça hoşlanır. Gizemli ve sırları olan kadınlar onlara daha cazip gelir bu yüzden de biraz gizemli olmanızı tavsiye ediyoruz. Kaplan burcu erkeği, aşk hayatında bir çok kez reddedilmiştir ve ilk adımı atmaktan çekinir. 

kaplan-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Kaplan Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Kaplan burcu erkeği, cinsel ilişkide uzun ve sakin olan önsevişmeleri çok sever. Gece boyunca uykusuz kalmayı göze alır ve oldukça heyecanlıdır. Kadınına öper, sarılır, koklar hemen cinsel ilişkiye girmeyi sevmez. Sevişme sırasında konuşmaktan pek fazla hoşlanmaz sadece onu uyaracak kısa cümlelerden hoşlanır.

Kaplan burcu erkeğini olabildiğince uyarabilirseniz size unutulmaz bir ilişki yaşatır. Cinsel ilişkide ilk adımı atmaktan asla çekinmez fakat karşı tarafın isteksiz olduğunu görürse bu durum değişebilir. 

kaplan-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Kaplan Burcu Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum