Ejderha Burcu Kadını Genel Özellikleri

Etrafındaki insanlara hükmedici özelliğiyle bilinen Ejderha burcu kadının genel özelliklerini sizler için bir araya getirdik. İşte, Ejderha burcu kadınının en belirgin özellikleri;
Ejderha Burcu Kadını Genel Özellikleri

Ejderha Burcu Kadını

Burçlar günlük yaşantımızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Tanıdığımız ya da tanımadığımız birinin kişilik özelliklerini analiz ederken başvuracağımız ilk yöntemdir. Karşımızdaki kişinin burcundan yola çıkarak onun özelliklerini bir anda ortaya koyabiliriz.

Öyle ki burçlar çoğu zaman karşımızdaki kişiyi daha iyi tanımamızı sağlar. Asırlardır var olan astroloji bilimininin en önemli ürünü olan burçlar, kişilik özelliklerimiz hakkında çok sağlam bilgiler veriyor.

Sizler için çin burcu ejderha, çin burcu ejderha, ejderha çin burcu, ejderha burcu kadını genel özellikleri, ejderha burcu aşk hayatı, ejderha burcu kadını evlilik hayatı, ejderha burcu kadını sosyal yaşamı gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Ejderha Burcunun Saatleri: 07.00 – 09.00

Ejderha Burcunun Yönü: Doğu – Güney Doğu

Ejderha Burcunun Mevsimi: İlkbahar Sonu

Ejderha Burcunun Ayı: Nisan

Ejderha Burcunun Elementi: Toprak

Ejderha Burcunun Çiçeği: Gül

Ejderha Burcunun Şifalı Bitkisi: Adaçayı

Ejderha Burcunun Rengi: Siyah ve Altın sarısı

Ejderha Burcunun Eşiti: Koç burcu

Ejderha Burcunun Taşı: Ametist – Mor Taş

Ejderha Burcunun Gezegeni: Satürn

Ejderha Burcunun Anlaştığı Burçlar: Fare, maymun

Ejderha Burcunun Kişiliği: Hırslı, karizmatik, asil, güçlü, bazen acımasız, küstah, bencil ve hoşgörüsüz

ejderha-burcu-kadini.gif


Çin Astrolojisine Göre Ejderha Burcu Kadını Genel Özellikleri

Ejderha insanları kendilerine son derece güvenir, girdikleri ortamlarda bütün dikkatleri üzerine çeker. Hükmetmeyi sever, yöneticilik özellikleri gelişmiş, idareci bir yapıları vardır. Doğal bir çekici özelliği olan Ejderha burcu insanları, etrafındaki kişileri de istedikleri şekilde yönlendirmekten çekinmezler.

Güvenli yaklaşımları ile aklına koyduklarını gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapar. Mükemmeliyetçi özelliği olan ejderha burcu insanı, kendi kusurlarını ve yanlışlarını görmekten zorlanır.

Ejderha kadını önem verdiği ihtiyaçları tatmin etmek için bir erkekle hayatını birleştirmeyi tercih eder. Hayat standartlarını yüksek tutmak, lüksten vazgeçememek, kendine değer verilmesini sağlamak ejderha kadının en tipik özellikleri arasında yer alır.

cin-astrolojisi3.jpg


Ejderha Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Ejderha burcu kadınını diğer kadınlardan farklı kılan kişisel çekiciliğidir. Fiziksel güzelliğini tamamlayan, kişisel bir karizmaya sahiptir. Hiçbir zaman çekingen tavır sergilemez. Kendini daima ön plana çıkarır.

Çevresi tarafından çok saygın konumda olan biridir. Önyargılı bir erkeğin bile takdirini kazanacak düşünceye sahip bir kadındır. Egosu tehdit edilmediği sürece aklını başına alır ancak saldırılara maruz kaldığında, gururu incindiğinde ya da kişiliği etki altına alınmak istenildiği zaman çok konuşarak kendini çokça savunur. Her şeye sahip olma arzusu vardır. Ejderha burcu kadını; dışarıda kendini beğenmiş, marka ve statü düşkünü olarak görülebilir.

Onu beğenen erkeklerin hepsi de onu elde etmek için adeta birbirleriyle yarışır. Erkekler onu elde etmezseler de peşini bırakmaz çünkü onlarla utanmadan flört eder, uzun zaman erkeksiz kalamaz. Baştan çıkarmaktan hoşlanır.

Eş olarak seçeceği kişinin hem maddi hem de statü açısında güçlü biri olması gerekecektir. Cinsel açıdan oldukça iyidir. Toplum içerisinde soğuk görünebilir ama kendini rahat ve huzurlu hissettiği yatak odasında tatminkar, uysal ve şehvetli biri olur.

ejderha3.jpg


Ejderha Burcu Kadını Aşk Hayatı

Ejderha burcu kadını aşkta, çoğu zaman karşısındaki insanı düşünmez ve kendi isteklerinin daha önemli olduğunu düşünür. Aşkını hareketli ve neşeli yaşamak ister. Hoşlandığı erkeği kolayca elde etmek ona göre değildir kolayca elde ettiği kişiden hemen sıkılır ve uzaklaşır. Sevdiği kişiyi zor elde etmek ister ve elde ettiği zaman ona bağlanır.

Gerçek aşkı buldukları zaman ilişkilerini uzun ve soluklu bir şekilde yaşamak ister. Bu özelliklerinden anlaşıldığı gibi ejderha burcu kadını oldukça zor bir kişiliğe sahiptir. Ayrıca kendisine yapılan kısıtlamaları hiç sevmez özgür olmak ister.

ejderha-burcu-kadini-ask-hayati.gif


Ejderha Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Ejderha burcu kadını cinsel ilişkiyi çok fazla istemez ve sevmez. Evlilik dışında yapılan cinsel ilişkilerin gereksiz olduğunu düşünür. Bu yüzden de bütün cinsel arzusunu içinde yaşar. Aşık olduğu adamı bulduğu zaman bu durum tam tersine dönebilir. 

Sürekli olarak aşık olduğu adamı arzular ve onunla birlikte olmak için sabırsızlanır. Cinsel ilişki sırasında farklı pozisyonlar denemeyi ve sürekli konuşmayı çok sever. Cinsel ilişkide kolay kolay uyarılmaz fakat partnerini kolay uyarır.


Ejderha Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Ejderha burcu kadını sosyal yaşantısında, dostlarıyla veya arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi, onlarla sıcak ilişkiler kurmayı, muhabbet etmeyi çok sever. Sosyal yaşantısı oldukça aktiftir ve ortamların aranılan kadınıdır.

Ejderha burcu kadının, çevresi oldukça geniştir ve etrafında bir çok tanıdığı vardır. Dostlarını dikkatli seçerler ve espri yetenekleri üst düzeydedir. İnsanların kendisini övmesine ve ilgi göstermesine bayılır. 

ejderha-burcu-kadini-sosyal-hayati.gif


Ejderha Burcu Kadını Ev Hayatı

Ejderha burcu kadını ev hayatını çok sever. Her ne kadar sosyal hayatında aktif bir kadın olsa da ev hayatı onun için ayrı bir yerdir. Ailesiyle evde film izlemeyi, sohbet etmeyi, onlarla vakit geçirmeyi çok sever.

Aile ejderha burcu kadını için her şeyden önce gelir. Annesini, babasını ve tüm sevdiklerinin iyiliğini kendisinden önce düşünür. Onların üzülmemesi için gerekirse kendisinin üzülmesini göze alır.

ejderha-burcu-kadini-ev-hayati.jpg


Ejderha Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Ejderha burcu kadını birisine çok aşık olur ve onsuz yapamayacağını anladığı anda evlenme hayallerini kafasında kurmaya başlar. Evlilik hayatında, eşlerine baskı yapmayı tercih etmez, onun zor anında yanında olur ve destekler. Son derece sevgi doludur, eşine güvenir, onu özgür bırakır.

Ejderha burcu kadını, eşinden ailesiyle ilgilenmesini, kendisini ve çocuklarını boş bırakmamasını ister. Ayrıca ejderha burcu kadını, ilişkisinde farklılığı ve sürprizleri çok sever. Eşinin ona küçük veya büyük her hangi bir hediye alması onu oldukça mutlu eder.

ejderha-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Ejderha Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.