Tavşan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çin astrolojisinde yer alan hayvanlardan biri olan tavşan burcunun erkeğinin en belirgin özellikleri nelerdir? Tavşan burcu erkeğinin olumlu ve negatif yönleri nelerdir? İşte, Çin astrolojisi içerisinde yer alan Tavşan burcu erkeğinin özellikleri;
Tavşan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Tavşan Burcu Erkeği

Günlük yaşantımızı derinden etkileyen konulardan birisi de burçlardır. Rüya, tarot falları ve burçlar bizlerin en vazgeçilmezidir. Öyle ki, burçlar, evlenmeyi düşündüğümüz kişiye soracağımız ilk sorular içerisinde yer alır. İlk tanışma anlarında bile en az yarım saat burçlar üzerinden konuşuluyor.

Sizler için tavşan burcu erkeği, tavşan burcu hangi ay, çin burcu tavşan, tavşan burcu özellikleri, tavşan burcu genel özellikleri, tavşan burcu aşk, tavşan burcu cinsellik gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Tavşan Burcunun Saatleri: 05.00 – 07.00

Tavşan Burcunun Yönü: Doğu

Tavşan Burcunun Mevsimi :İlkbahar

Tavşan Burcunun Çiçeği: Gül

Tavşan Burcunun Ayı: Mart

Şifalı Bitkisi: Tarhun

Tavşan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Tavşan Burcunun Rengi: Yeşil ve turuncu

Tavşan Burcunun Elementi: Odun

Tavşan Burcunun Taşı: İnci

Tavşan Burcunun Eşiti: Boğa burcu

Tavşan Burcunun Anlaştığı Burçlar: Keçi, domuz

Tavşan Burcunun Kişiliği: Muhafazakâr, hassas, eğitimli, diplomatik, ihtiyatlı, utangaç

tavsan-burcu-erkegi.jpg


Çin Astrolojisine Göre Tavşan Burcu Erkeğinin Özellikleri

Tavşan burcu erkeğinin pozitif yönleri; sevecen, kibar, hassas, evcimen, akıllı, mantıklı, kültürlü, sanatkar ve misafirperver olmasıdır.

Negatif yönleri; ukala, ilgisiz, bencil, yargılayıcı, hastalık hastası olabilmesidir.

Sakin bir yaşantısı vardır. Çevresinden pek bir beklentileri yoktur. Hem kendi davranışlarını hem de başkalarının davranışlarını detaylı olarak didikler. Her ne kadar yeniliklere açık olduğunu söyleseler de seyahat yapmaktan hoşlanmazlar. Karışıklık ve dağınıklıktan nefret ederler. Sadıktır ve geride bıraktığı ilişkilerine de sadıktır. Sinir bozucu, uyumsuz ve şiddetli şeylere karşı hiç yokmuş gibi davranırlar.

cin-astrolojisi.jpg


Tavşan Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

Tavşan erkeği, şık bencil, sosyal, barışçı, zeki ve gerçekçi biridir. Önsezileri oldukça gelişmiştir. Kendine pek güvenmez. Aşkta fazla sahiplenici ve asabi olmayan bir eş arar. Tavşan erkeği, yakışıklı ve zekidir. İş yerinde, bulunduğu toplumda ve dostlarının arasında davranışlarına çok dikkat eder.

İçinde bulunduğu gruba uymak ister, bu grup içerisinde muhalefet yaratmaz. Bağımsızlığa düşkün olan bu erkek, kendi işinin patronu olmak ister. Adalet yönü oldukça gelişmiştir. Rahatına ve güvenliğine düşkündür. Duyarlı ve kendini iyi ifade etme özelliğine sahiptir.

Tavşan erkeği için hayatın her yönü düşünülmüş ve tasarlanmış olması gerekmektedir. Gerçeklerle karşılaşmaktan haz almazlar. Kendilerini sürekli bir pembe rüya içerisine sığdırırlar.

tavsan4.jpg


Tavşan Erkeği Evlilik Hayatı

Tavşan kadını gibi evlenmek istemezler, bekar kalmak onların tercihidir. Evlenmelere karar vermeleri halinde karşısında mükemmel özellikleri olan bir kadın vardır. Saygınlığa önem verdiği için karşısında soylu bir aileye mensup kişileri tercih edecektir. Oldukça gururludur. Bunun için karşısındaki kadının kendisini baştan çıkarması fikri onun için hiç de hoş bir şey değildir.

Yaşamaktan korkan bir yapısı vardır. Karşılaştığı her yeni durumun olumsuz sonuçlanmasından korkar. Aşırı derecede mükemmeliyetçi olduğu için karşısındaki kişinin hiçbir eksiği olmaması gerekir. Yardıma ihtiyacı olan bir eşe, sevgi ve şefkat ile bağlanacaktır.

tavsan-erkegi-evlilik-hayati.jpg


Tavşan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Tavşan burcu erkeği, dışarıdan bakıldığında ciddi beraberlikleri sevmezmiş gibi gözükür ama öyle değildir. Flörtleşmeyi daha çok seven tavşan burcu erkeğinin partneri pasif ve zevksiz olursa ondan uzaklaşmayı tercih eder.

Tavşan burcu erkeği gerçek aşkını çok sonra bulur ve bulduğu zaman asla bırakmaz. Kısa süre içinde eğer kadınına çok fazla aşıksa evlilik hayalleri bile kurar. Kadınları etkilemek için de espri yaparlar espri yetenekleri de oldukça gelişmiştir.


Tavşan Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Tavşan burcu erkeği, cinsel ilişkide evlenmeden ilişkiye girmek istemez. Çekinir ve kendisini hiç rahat hissetmez. Fakat partnerinin isteği çok fazlaysa onu kırmamak için kendi duygularını hiçe sayar.

Tavşan burcu erkeğini, mutlu edebilmek oldukça zordur. İlgisini çekmek için küçük dokunuşlar yapmanız, onu tahrik edecek cümleler kurmanız ve farklı fanteziler denemeniz gerekir.


Tavşan Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Tavşan burcu erkeği, sosyal hayatında oldukça aktif ve etrafına neşe saçan kişidir. Girdiği her ortama mutluluk ve neşe sokar. Etrafındaki insanları güldürmesini çok iyi bilir. Espri yetenekleri üst düzeydedir ve her ortamda aranılan erkek tipidir. 

Fiziği ve mimikleriyle kadınların dikkatini üstüne çekmeyi başarır. Sadece gülüşüyle bile bir çok kadını etkiler. Giyimine ve bakımına oldukça dikkat eder. Kendisine zaman ayırmayı ve yalnız başına gezmeyi çok sever. Kendisine yakışanı giymeyi de iyi bilir.

tavsan-burcu-erkegi-sosyal-hayati-001.jpg

Önerilen İçerik; Tavşan Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum