Tavşan Burcu Genel Özellikleri

Tavşan burcu bilinen boğa burcuna tesadüf eder. Çin astrolojisine göre tavşan burcu musunuz? Peki, burcunuzun genel özelliklerini biliyor musunuz? İşte, tavşan burcuyla ilgili merak ettiğiniz her şey...
Tavşan Burcu Genel Özellikleri

Tavşan Burcu

Burçlar insan hayatını doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen etkenlerden biridir. Karşılaşılan durumlara farklı burçtan insanlar farklı yaklaşımlarda bulunabilmektedir. Yapılan araştırmalar insanların kişilik ve mizacının burçlarıyla büyük oranda eşleştiğini göstermiştir. 

Bu durumu çözümlemek isteyen insanlar astrolojiye yönelmektedirler. Astrolojinin yetersiz kaldığı durumlarda devreye her ayı bir hayvanı simgeleyen 12 hayvanlı Çin Astrolojisi girmektedir. Çin Astrolojisine göre tavşan burcuna mensupsanız ve burcunuzun genel özelliklerini merak ediyorsanız yazımızı mutlaka okuyun.

Tavşan burcu erkeği, tavşan burcu kadını, tavşan burcu özellikleri, tavşan burcu aşk hayatı, tavşan burcu sosyal hayatı, tavşan burcu cinsellik, tavşan burcu ev hayatı gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Tavşan Burcunun Rengi: Yeşil - Turuncu

Tavşan Burcunun Uğurlu Sayısı: 4

Tavşan Burcunun Ayı: Mart

Tavşan Burcunun Mevsimi: İlkbahar

Tavşan Burcunun Elementi: Odun

Tavşan Burcunun Gezegeni: Jüpiter

Tavşan Burcunun Karşılığı: Boğa Burcu

Tavşan Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Keçi, domuz

Tavşan Burcunun Özellikleri: İnançlı, kültürlü, hassas, utangaç, zeki, tedbirli, diplomatik

tavsan-burcu.gif


Çin Astrolojisine Göre Tavşan Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Tavşan kişisi son derece suskun, sakin ve içindeki cevherleri gizlemek isteyen bir karaktere sahiptir. Fazla sosyal olmayan bu kişiler, kendi çizdikleri sınırlar içerisinde kalmayı ve emniyetini korumayı ön planda tutar. Tavşan burcu kişisi yeni fikirlere kayıtsız kalamayacağını göstermesine karşın geçmişle bağını koparmaz.

Kültürel açıdan hayli önemli bir seviyeye sahip olan tavşan insanı, zekasını kullanabileceği işlerde hayli muvaffak olabilir. Çoğu durumda aklını ve analitik düşünebilme yeteneğini ortaya çıkarması, çevresindekiler tarafından çok bilmiş olarak nitelendirilmelerine sebep olabilir.

Bu kişilerin moralsizliğe ve üzüntüye gelememesi, çalışma yaşamındaki çatışma ve rekabetten kendisini soyutlamak istemesine, dolayısıyla da işinde yükselememesine sebep olur.

tavsan-burcunun-ozellikleri.jpg


Tavşan Burcunun Kişisel Özellikleri

Tavşan burcu insanı tembelliğe eğilim gösterir. Dikkati hiçbir durumda elden bırakmaz. İçine kapanıktır ve lükse hayli düşkündür. Riski göze alamadığı için bazı imkanları fırsata dönüştüremez. Son derece bilgili ve entelektüel olmasına rağmen rekabete giremeyecek kadar alıngandır. Haksızlığa tahammül edemez. 

Çin Astrolojisine göre en şanslı burç, tavşan burcu olarak bilinir. Tavşan burcu kişisi birçok insanın başını belaya sokacak, maddi ve manevi zarara uğratacak sorunlardan yara almadan kurtulabilir.

Kavga, dövüş, şiddetli tartışma gibi olumsuz davranışlardan uzak durur. Tüm problemlerini barışcıl ve uzlaşımcı şekilde çözme eğilimindedir. Bazen bu durum tavşan insanının korkak olduğu izlenimi oluştursa da hiç de böyle değildir. Bir tavşan mecbur kaldığında gözünü daldan budaktan sakınmaz. Sanata, müziğe ve barışa önem verirler. 

Etrafındakilere karşı son derece bonkördür ve pozitif duygular içerisindedir. En kötü yanları birdenbire aksi tavırlar takınabilmeleridir. Bireyin bu tutarsız hali çevresindekileri şaşırtabilir ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

tavsan-burcunun-karakter-ozellikleri.jpeg


Tavşan Burcunun Sosyal Yaşamı

Tavşan kişisi çevresinde cereyan eden hadiseleri izlemeyi sever ve renk, saat, giyim gibi detaylara takılıp kalır. Pek fazla öne çıkma eiliminde olmasa da sosyal ortamlardan keyif almayı başarır. Yabancılara karşı biraz çekingen tavırlar sergileyebilir.

Tavşan burcu insanının sabit, tatlı ve bir şeyleri saklarcasına davranan hoş bir tipi vardır. Detaya önem verirler. Münakaşadan çekinirler ve mümkün olduğunca uzak durmayı tercih ederler. Birçok hedefi olduğundan hayal kırıkları da fazla olur.

Hayal gücü yüksek olan bu insanları, şans asla yalnız bırakmaz. Sivri akıllı, kurnaz ve sevecen olmaları büyük problemlerden sıyrılmalarına yardımcı olur. Her zaman kaliteli ve iyi bir yaşam sürmek isterler.

Tavşan burcu insanı sosyal ilişkilerini belli bir seviyede tutma düşüncesiyle karşısındakilere kibar ve samimi yaklaşımlarda bulunabilir. Bu burca mensup olan kimseler üzücü hadiseler karşısında dayanıksızdırlar. Karşılaştıkları hadise kendisine zarar verse de bu durumun takipçisi olmaktan vazgeçemezler. 

tavsan-burcunun-sosyal-hayati.jpg


Tavşan Burcunun Duygusal Yaşamı

Bu burca mensup bireylerin sevilip sevmeye duydukları gereksinim sonsuza kadar devam eder. Sevildiğini bilmek tavşanların en büyük ihtiyaçları arasında yer alır. Duygusal ilişkilerde ortaya çıkan saldırganlığa eğilimli davranışlar, baskılar ve aceleci tutumlar bu insanların uzaklaşmasına sebep olabilir.

Tavşan kişisi uyumsuzluğa tahammül edemez ve yaşamında sorun oluşturduğuna inandığı ilişkilerini sonlandırmak ister. Üzülme eğiliminde olduğundan küçük hadiseleri bile gözünde çok büyütür ve karamsar bir yapıya bürünebilir. Genellikle uzun süren birliktelikleri değil, kısa süreli ilişkileri tercih ederler. Aşk ve evlilik yaşamında fiziksel hazzı ön planda tutarlar.

tavsan-burcunun-duygusal-hayati.jpg


Tavşan Burcu Ev Hayatı

Ev yaşamına ve ailesine çok bağlı olan tavşan insanı, hanesinde rahatlık ve huzur için gereken her şeyi oluşturur. Son derece tertipli ve planlı hareket eden tavşanlar göze hoş gelmeyen şeylere tahammül edemez. Hanesinde her zaman mutludur ve huzurunu daha da artıracak şeyleri arar ve bulur. Misafirperver ve dost canlısı olan tavşanlar, yakınlarının zarar görmesinden korkarlar.

tavsan-burcu-ev-hayati.jpg


Tavşan Burcu Aşk Hayatı

Tavşan burcu için aşk gerçek bir duygudur. Kendisine özel yapısı ile tavşan burcu insanı girdiği ortamlarda en çok dikkat çeken ve sevilen insandır. Kendisinin el üstünde tutulmasını sever ve havasıyla bir çok insanın başını döndürür. 

Tavşan burcu insanı, aşkla küçük yaşta tanışmış ve aşkı çözmüştür. Aşk hayatında kendisi sevdiği insana ne kadar değer veriyorsa aynı değeri de sevdiği insandan bekler. Beklediğini alamazsa, ondan uzaklaşır ve soğur.

tavsan-burcu-ask-hayati.jpg


Tavşan Burcu Cinsel Hayatı

Tavşan burcu insanı, ilk başlarda cinsel ilişkide oldukça çekingen davranır. Fakat partnerinin onayını veya bir işaretini gördükten sonra arzularını ve isteklerini ortaya dökmekten çekinmez.

Cinsel ilişkide kendi kurallarının geçerli olmasını ister. Partnerinin isteklerini ve düşüncelerini önemser, onu kırmamak için elinden geleni yapar. Cinsel ilişkide hızlı olmayı sevmez, daha çok yavaş olmaktan yanadır.

tavsan-burcu-cinsel-hayati-001.gif

Önerilen İçerik; Tavşan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.