Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone özellikleri, kullanıcı yorumları ve performansı ile ilgili merak edilenleri sizler için inceledik.
Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Yorumları ve Özellikleri

Hem sessiz hem de güçlü bir elektrikli süpürge arayışındaysanız sizler için bir uygun bir model var. Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone, 899 watt emiş gücüne ek olarak sessiz yapısıyla da kullanıcılarından tam not almış bir süpürgedir. Biz de bu içerikte Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone ile ilgili kullanıcı deneyimleri, teknik özellikleri ve performans özelliklerini sizler için araştırdık.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Özellikleri

FiltreHepa 13
Emiş Gücü899 Watt
Ağırlık6.6 kg
Yükseklik247 mm
Ses Seviyesi65 dB
Toz Kapasitesi2.2 litre
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone İnceleme

Hepa 13 filtresi ve turbo başlığının desteğini alan Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone, ev temizliğinde en önemli yardımcınız olmak için titizlikle tasarlanmıştır.

İşte, güçlü ve sessiz  elektrikli süpürge Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone ile ilgili tüm detaylar;

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Tasarım

Arzum AR4061 Olimpia Plus, Dreamline rengi ile içinizi açan bir tasarıma sahiptir. Siyah ve gold rose ile detaylandırılan bu ürün, led göstergesi sayesinde tıkanıklıkları görebilmeniz sağlanarak ürün performansının etkilenmesi önlenmiştir. Buna ek olarak tutma sapının ergonomik olması, dar alanlarda iş yaparken işinizi büyük oranda kolaylaştırır.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Tasarım

Arzum AR4061 Olimpia Plus Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk247 mm
Genişlik470 mm
Derinlik281 mm
Ağırlık6.6 kg
RenkDreamline (Rose Gold)

247 mm uzunluğa sahip olan Arzum AR4061 Olimpia Plus, 470 mm x 281 cm boyutlarıyla saklama açısından olduk işlevsel bir form kazanmıştır. Dreamline rengiyle şık ve modern bir görüntü sunan bu süpürge, 7 metrelik kablo uzunluğuyla da evinizin her köşesine temizlik taşımayı başarır. Yalnızca 6.6 kilogram ağırlığındaki bu süpürge, kompakt yapısıyla da ön plana çıkar.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Filtre ve Toz Kapasitesi

Yüksek bir teknoloji ürünü olan Hepa 13 filtresiyle üretilen Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone, tozların %99.9’unun iki aşamalı filtrenin desteğiyle hapsolmasını sağlar. Çalışma esnasında 65 dB gibi düşük bir ses değeri ile dikkat çeken Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone, istediğiniz zaman temizlik yapabilmenize de yardımcı olur.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi2.2 Litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHEPA 13
TipToz Torbasız

Toz torbasız olarak tasarlanması sayesinde kullanımın da pratik bir noktaya taşınması mümkün hale gelmiştir. 2.2 litrelik kapasiteye sahip toz haznesi, tek tuşla kolayca süpürgeden ayrılır ve pratik bir şekilde dağılmadan boşaltılır. Halı ve zeminlerde gözle görmediğiniz toz ve kirleri yakalamak için tasarlanan Turbo başlığı, derinlemesine ve titiz bir temizlik için en önemli ihtiyacınız olacaktır.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Performans ve Güç

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone, Cyclone Extreme teknolojisiyle üretilmiş olup 899 watt değerindeki yüksek emiş gücüyle işbirliği yaparak titiz ve detaylı bir temizlik sunar. Kontrolü tamamen sizin elinize bırakan bu elektrikli süpürge, elektronik emiş gücü ayarıyla istediğiniz odaya istediğiniz ölçüde temizlik yapabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda tüm zeminlere de uyum sağlamanız açısından pratik bir kullanım oluşturur.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Performans ve Güç

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Teknik Özellikleri

Emiş Gücü899 Watt
FiltreHepa 13
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu7 metre
Boyut470 mm x 281 cm

AR4061 Arzum Olimpia Plus Cyclone, Hepa 13 teknolojili filtresi ile tozların %99.9 oranında hapsolmasını sağlayarak kullanıcılarını memnun eder. Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone teknik özelliklerine gelecek olursak 470 mm x 281 cm boyutları ile saklama açısından kullanışlı bir form kazanmıştır. Cyclone Extreme sayesinde emiş gücünü en yüksekte tutmayı başarır. Aynı zamanda yalnızca 65 dB düzeyindeki ses oranı, sessizliğiyle işlerinizi dilediğiniz zamanlarda rahatlıkla yapmanızı sağlar. Buna ek olarak Design Award 2019 ödülünü kullanım kolaylığı ve pratiklik açısından kazanmıştır. Turbo başlığı sayesinde hava akışını doğru şekilde yöneterek halı ve sert zemin temizliğini derinlemesine bir şekilde yapar. 899 watt emiş gücü sunan bu makine, kullanım açısından teleskopik boruyla desteklenerek ergonomik bir yapı kazanmıştır.

Arzum AR4061 Olimpia Plus Kutu İçeriği

Arzum AR4061 Olimpia Plus Kutu İçeriği

Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone kutu içeriğinde; 1 adet AR4061 elektrikli süpürge, 1 adet turbo başlık, 1 adet temizleme başlığı, 1 adet dar uçlu boru, 1 adet küçük fırça ve kullanma kılavuzu yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
AR4061
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR4061 Olimpia Plus Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Fiyata göre toz çekim performansı mükemmel tek kusuru hortumu çok kalitesiz duruyor, geri kalan hiçbir problemi yok. Ve yine eklemek istiyorum üst siyah bölge parlak siyah olduğundan toz bakabiliyor. Bu fiyata göre iyi.

? *** ***: Ben tüm elektrik eşyaları araştırarak alan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk çıktığında çok fazla yorum olmadığı için birkaç gün tereddütle yaklaştım. Sonra halıda kaymıyor etmiyor yorumlarından dolayı yine düşündüm. Fakat piyasadaki diğer ürün özelliklerini karşılaştırdıktan sonra almaya karar verdim. Aldım ve denedim. Ürünün çekim gücü çok iyi bu yüzden halınız inceyse tabi ki kaldırır. Ayar düğmesinden ayarlayınca her türlü halıda rahat. İlk denemede biriken tozla zaten ürünün ne kadar iyi olduğu belli oluyor. Kesinlikle düşünülmeden alınması gereken bir ürün. 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. Piyasadakilerin fiyatlarına göre hem daha uygun hem özellik olarak daha iyi.

? *** ***: Uzun süren f/p elektrik süpürgesi araştırmalarım sonucunda Arzum Olimpia Plus almaya karar verdik, fiyatına göre göre performansı çok iyi, geldiği anda denedik çekişini kontrol ettik ek yerlerini kontrol ettik ve çok memnun kaldık. Turbo başlık çok rahat ve kullanışlı öyle halıya yapışıyor ileri geri gitmiyor diyenleri anlayamadım, makineyi tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünü yaklaşık iki ay önce aldım. Öncelikle ses seviyesi mükemmel ya da sessizlik mi desek :) Koku yok, dışarıya toz vermiyor ,turbo başlığı ve emiş gücü çok iyi. İhtiyacı olanlara şiddetle öneriyorum.

? *** ***: Çok muhteşem bir ürün. Ben ve annem bayıldık. Hayatta verdiğim en doğru karar diyebilirim. İyi ki almışız. Performans çok iyi. Sesi hiç rahatsız etmiyor. Abim süpürge sesinden nefret eder ama onun tanında bile rahatlıkla açabiliyorum. Çekiş desen ayarlı ve halı tipine göre ayarlayabiliyorsun. Hiç vakit kaybetmeden çeyizim için de aldım. Bence hiç düşünmeden alabileceğiniz bir ürün.

? *** ***: Ürün çekiş gücü çok kuvvetli kademeli bir ürün. Her şeyin den çok memnun kaldık kokusuz olması, rahatsız etmeyen sesi bizi cezbetti teşekkür ederiz. Tavsiye ederim kesinlikle

? *** ***: Yorumlarda yazanlar doğru, hortumu ya da borularda kullanılan plastikler düşük kalitede ama kötü değil. Haznesi biraz küçük. Sesi turbo başlıkla biraz daha yükseliyor. Ama güzel iş görüyor.

? *** ***: Çekiş gücü gayet yeterli, turbo başlık çok iyi,15 yıllık süpürgemizden sonra ses bize gayet az geldi, bu fiyata çok iyi performans.

? *** ***: 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum, gücü gayet iyi ve hiç arıza çıkarmadı sağ olsun. Özellikle kedi gibi tüy döken minik ev arkadaşlarınız varsa epey yardımcı oluyor diyebilirim. Henüz filtrelerini bile yenilemedim açıkçası temizleyip değiştiriyorum sürekli, gayet güzel bir ürün.

? *** ***: Çok araştırdım tereddütlüydüm ama boşunaymış endişelerim gerçekten beklediğimden iyi hem çekiş kuvveti hem sessizliği. Çok sevdim ve çok beğendim çokta hızlı geldi satıcıya çok teşekkür ederim.

? *** ***: Turbo seçeneği ile süpürürseniz halı kalkıyor o derece kuvvetli evcil hayvan çocuk olan evler için gayet ideal çünkü sesi çok az, çekim gücü gayet iyi. Fiyat performans ürünü.

? *** ***: Plastik aksamları daha kaliteli olabilir, kullanımı 1,70 ve üzeri insanlar için zor. Sürekli eğilmek zorunda kalıyorsunuz. Boruları biraz daha uzun olabilirdi.

? *** ***: Ürünün çekim gücüne lafım yok parasına göre çok güzel. Çıkan aparat sayısı da yeterli. Ancak yüksek ayarda normal aparatın tekerliği yüzünden olduğunu düşünüyorum halıya yapışıyor makine. Kullanırken efor sarf etmek lazım.

? *** ***: Ürün çekim gücü kuvvetli fakat başlıklardan sert yüzeylerde kullanılacak olan ilk kullanımda hasar gördü. Kullanım hatası olamaz yüzeyde rahat hareket etmesini sağlayacak teker gibi olan plastik parçalar eridi ve yüzeyi çizmeye başladı bu nedenle o başlık kullanılamıyor şu anda.

? *** ***: Performansı iyi. Ancak, performansın aynı güçte iş görmesi için toz haznesini ve filtreyi sürekli temiz tutmak gerekiyor. Çok sık kullanacaklar için sürekli temizlemek bıkkınlık yaratabilir. Bir de alerji sorunu olanlar için önerilebilir. Bunlara dikkat ederek alınmasını tavsiye ederim.

? *** ***: Çok ağır bir süpürge için tekerlekleri zor dönüyor. Çekim gücü düşükte olmasına rağmen halıya yapışıyor, süpürmeyi güçleştiriyor.

? *** ***: Halıya yapışıyor iyi çekiyor ama kullanımı pratik değil ve ağır biraz taşımakta zorluk yaşıyorum. Sesi de az değil, ilk açtığımda azdı ama süpürdükçe ses şiddeti arttı. Tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Süpürge TavsiyeleriPhilips PowerPro Compact Yorumları
Miele Blizzard CX1 YorumlarıBosch BGS7SIL1 Serie 8 Özellikleri
Karcher SV 7 ÖzellikleriDyson Cinetic Animal Pro 2 Yorumları
Philips Marathon YorumlarıKaraca Vantuz 8 Özellikleri
Electrolux Pure C9 ÖzellikleriArnica Tesla Premium Yorumları
Fakir Ranger On Off YorumlarıSamsung VC07R302MVP Özellikleri
Arçelik S 7564 Kullanıcı YorumlarıFakir Flipper Kullananlar
Karcher WD 6 Premium İnceleme

İçeriğimizin bu bölümünde sessizliğine ek olarak üstün emiş gücü performansına sahip olan Arzum AR4061 Olimpia Plus elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Arzum AR4061 Olimpia Plus kaç watt? 

Arzum AR4061 Olimpia Plus, 899 Watt gücü sayesinde derinlemesine güçlü bir temizlik sunmayı başarır. Aynı zamanda gelişmiş teknolojisi sayesinde kolay ve pratik bir kullanım sunar. 

Arzum Olimpia kırmızı ışık neden yanar?

Arzum AR4061 Olimpia Plus'ta bulunan Led gösterge; filtre, boru gibi alanların tıkanık olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Eğer süpürgenizde kırmızı ışık yanıyorsa filtrelerin ve borunun kontrol edilmesi gerekmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.