Fakir Ranger On Off Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Fakir Ranger On Off elektrikli süpürgenin yorumları, özellikleri ve performansı üzerine merak ettiğiniz noktaları araştırdık.
Fakir Ranger On Off Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Yer kaplamayan ve temizlik performansı yüksek olan bir süpürge arıyorsanız Fakir Ranger On/Off sizin için iyi bir tercih olacaktır. Biz de bu içerikte Fakir Ranger On/Off elektrikli süpürgenin özelliklerini, performans ve gücünü, kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.

Ranger On/Off Özellikleri

FiltreHepa 13
Emiş Gücü890 Watt
Ağırlık4.8 kg
Yükseklik32 cm
Ses Seviyesi77.9 dB
Toz Kapasitesi1.5 Litre
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Ranger On/Off İnceleme

Minimal formuyla ön plana çıkan Fakir Ranger On/Off, aynı zamanda 890 Watt emiş gücüyle de kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Hepa 13 filtreleme sistemine sahip olan bu süpürge, toz torbasız şeklinde kullanımı sayesinde pratikliği de ön planda tutmayı başarır.

İşte, minimal yapısıyla yer kaplamayan üstün emiş gücüne sahip Fakir Ranger On/Off elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Ranger On/Off Tasarım

Fakir Ranger On/Off mor rengiyle dikkat çeken modern bir tasarıma sahiptir. Küçük evlerde kurtarıcı olarak rol alan bu süpürge, 4.8 kilogramlık ağırlığıyla da taşıma esnasında sizi yormaz. Aynı zamanda büyük tekerleri, hareket kolaylığı ve uyum sunarak ev içinde pratik bir şekilde kullanmanızı mümkün hale getirir.

Ranger On/Off Tasarım

Ranger On/Off Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk32 cm
Genişlik39 cm
Derinlik60 cm
Ağırlık4.8
RenkMor

39 cm genişliği ve 60 cm derinliği sayesinde kompakt ve ergonomik bir kullanım sunan Fakir Ranger, 32 cm uzunluğuyla da bu özelliğini destekler. 4.8 kilogram ağırlığı, temizlik yaparken yorulmanıza engel olur. Mor rengiyle dikkat çekmeyi başaran bu süpürge, 5 metrelik güç kablosuyla küçük evlerde fonksiyonel temizlik yapmanıza yardımcı olur.

Fakir Ranger On/Off Filtre ve Toz Kapasitesi

Fakir Ranger, Yüksek Verimli Partikül Filtresi (Hepa 13) filtre kullanılarak tasarlanmıştır. Bu sayede polenler, bakteriler, toz ve kirler gibi alerjik belirtilere neden olan unsurların yakalanmasını sağlayarak evinizi hijyenik ve temiz bir ortam haline getirmenize yardımcı olur.

Fakir Ranger On/Off Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi1.5 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHepa 13
TipToz Torbasız

Toz torbasız şekilde tasarlanan Fakir Ranger On/Off, 1.5 litrelik toz haznesine sahiptir. Kullanım açısından fonksiyonelliği ön planda tutan bu süpürge, kolayca boşaltılabilen haznesiyle işlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde tamamlamanıza da yardımcı olur. Ana fırçası, hava akışıyla ortak çalışarak havada bulunan ince tozların yakalanarak ortamın hijyenik ve sağlıklı olmasında büyük rol oynar. Koltuk ve kenar köşe aparatıyla da kullanabileceğiniz bu süpürge, evin her alanı için ihtiyaç duyduğunuz temizliği taşır.

Fakir Ranger On/Off Performans ve Güç

Fakir Ranger On Off, Cyclone Teknolojisinin desteğiyle toz ve kirleri havadan ayırır, merkeze hapseder. Bu sayede emiş gücünün uzun süre yüksek kalması sağlanır. Aynı zamanda 890 Watt emiş gücüyle ön plana çıkan bu makine, ev temizliklerinin vazgeçilmez unsuru olacaktır. Buna ek olarak 77.9 dB ses düzeyi ile çalışır.

Fakir Ranger On/Off Performans ve Güç

Fakir Ranger On/Off Teknik Özellikleri

Emiş Gücü890 Watt
FiltreHepa 13
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu5 m
Boyut39 x 60 x 32 cm

Fakir Ranger teknik özelliklerinin başında toz torbasız olması gelmektedir. Pratik bir kullanım sunan bu süpürge 1.5 litrelik toz haznesi kapasitesine sahiptir. 890 watt emiş gücüyle yüksek bir performans sunan bu süpürge, Hepa 13 filtresiyle de alerjik unsurları yaşam alanınızdan yok etmenize yardımcı olur. Cyclone Teknolojisi sayesinde tozu ve kiri merkeze hapsederek evinizin hijyenik kalmasına katkı sağlar. Aynı zamanda 77.9 dB ses düzeyi mevcuttur. 5 metrelik kablo uzunluğuyla küçük evlere hitap eden bu süpürge 39 x 60 x 32 cm boyutlarıyla da hem saklama hem de taşıma kolaylığı sunar. Buna ek olarak yalnız 4.8 kilogram ağırlığında olması, evinizin temizlerken yorulmanızın da önüne geçer. Kenar köşe, zemin ve mobilya aparatları sayesinde fonksiyonel bir form kazanan bu süpürge, ergonomik ana başlığı sayesinde en dip ve dar alanlara dahi ulaşmanızda önemli bir rol oynar.

Fakir Ranger On/Off Kutu İçeriği

Fakir Ranger On/Off Kutu İçeriği

Fakir Ranger On Off kutu içeriğinde 1 adet Ranger elektrikli süpürge, 1 adet ana başlık, 1 adet köşe aparatı, 1 adet zemin aparatı, 1 adet mobilya aparatı yer almaktadır. Buna ek olarak kutu içerisinde, ürünü daha rahat kullanabilmeniz için kullanım kılavuzu da bulunur.

Amazon
Fiyatını Gör
Ranger
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Ranger On/Off Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Hiç öyle süpürge için çok fazla paralar harcamanıza gerek yok. Tam bir fiyat performans ürünü, çekim gücü mükemmel. Ben de bir tavsiye üzerine aldım ve tavsiye ediyorum.

? *** ***: Süpürgenin emiş gücü çok yüksek. Halıyı havaya kaldırıyor adeta. Temiz olan halımızı bir süpürdük içinden köy tozu gibi toz çıkardı. Emiş gücü çok güzel. Fiyatı ve performansı çok çok iyi. Çeyiz için aldım ve çok beğendim

? *** ***: Anneme hediye olarak aldık. Eline ulaştığında bütün evi süpürdü ve bu makineden önce evi süpürdüğünü sanarak ne kadar pis olduğunun farkına varmış :) Hazne hemen dolmuş ve rahatça boşaltmış. Makinenin çok hafif ve ergonomik olduğunu söyledi. Bel fıtığı olduğu için düşük kademede daha rahat kullanılabilmiş çünkü yüksek hızda belini zorluyor. Çok iyi bir çekim gücüne sahip makine gerçekten.

? *** ***: Bir yakınım için aldım, zaten kendim evde kullanıyorum gayet çekiş kapasitesi yüksek. Toz torbasız oluşu kullanışlı temizlik açısından. Tek dezavantajı kablonun kısa olması. Aslında kısa değil uzun olması iyi olurdu demek daha doğru.

? *** ***: Çekimi de çok iyi duruşu da çok güzel indirimde almıştım ben aşırı memnun kaldım temizlik hastaları hiç düşünmeden alın

? *** ***: Ürün gerçekten çok güzel. Kendimize almıştık beğendik, annemlere de aldık tavsiye ederim. Emiş gücü olsun, tasarımı olsun çok güzel.

? *** ***: Fiyat performans ürünü kesinlikle. Yıkanabilir halılarınızı havaya kaldırıyor o derece güçlü. Koltukları da küçük aparatlarıyla rahatça süpürüyoruz. Birkaç aydır kullanıyoruz. Diğer makinelere çok para vermeye gerek yok bence. İleride çeyizim için de almayı düşünüyorum..

? *** ***: 2 aydır kullanıyorum sorun yok, çekiş gücü iyi, toz haznesinin büyüklüğü yeterli bence. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ev hediyesi olarak almıştım, çok memnunlar fiyatına göre oldukça iyi boyutu küçük ve sağlam bir ürün, tavsiye ederim. Emiş gücü de iyi. Zaten Fakir kalitesi şaşırtmıyor.

? *** ***: Annemden sonra kendi evime de aldım son derece memnunuz orta boy ve çok güçlü emişi. Fiyat performans açısından memnun ediyor.

? *** ***: Çok güçlü bir çekişi var. Oldukça da kullanışlı. Tavsiye edilir. Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı.

? *** ***: Ürün harika çekiş gücü var gözle görünmeyen tozları bile öyle çekiyor ki resmen temiz halıdan toz çıkıyor kesinlikle düşünmeden alın.

? *** ***: Ürün dedikleri gibi gerçekten halı canavarı elinden zor aldık halıyı, emişi çok iyi. Rengine de bayıldım. Toz haznesi baya geniş. Bize yetiyor, fazla para vermeden mükemmel bir makine almak isteyenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün temizlik yaparken güç istiyor, halıda gitmiyor bile. Omzumu çok ağrıtıyor şahsen tavsiye etmem.

? *** ***: Birden çekim gücü düştü, halıyı kaldıran süpürge şimdi hiçbir şekilde çekmiyor. Temizliğini yaptım, borularını kontrol ettim, yok. Birkaç ay kullanmak için mi verdim o kadar parayı? Çok severek kullanıyordum, hayal kırıklığı oldu yazık.

? *** ***: İlklerde güzel çekiyordu ama başlığı kötü yumak yumak tüy bırakıyor halıya uzun zaman önce aldım ama kullandıkça yorumlamak istedim ben memnun kalmadım

? *** ***: Çekim gücü çok yüksek ancak halıya yapışıp bırakmadığı için çok zorlandım temizlik esnasında bel ağrısı başladı ne yazık ki memnun kalmadım

? *** ***: İlk zamanlar çok memnunduk ama sevdamız kısa sürdü. 3-4 ay sonra hortumu, borusu parçalara bölündü. Çekiş gücü de ilk zamanlardaki gibi diyemem. Fiyat performans ürünü diye almıştık ama maalesef performansı uzun sürmedi.

? *** ***: Ürün aşırı çekim gücüne sahip yapışınca hareket ettiremiyorsun ayrıca hortumu ve plastiği pek kaliteli değil.

? *** ***: Ayar düğmesi yok ama çekiş mükemmel. Sade kollarınızı ağrıtabilir. Ayarı olsaydı daha iyi olurdu.

İçeriğimizin bu bölümünde güçlü ve minimal boyutlara sahip Fakir Ranger elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Fakir marka hangi ülkeye ait?

Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında kurulan Fakir markası, Almanya'nın Stuttgart kentinde elektrikli ev aletleri geliştirmektedir. Alman markası olarak hizmet veren Fakir, elektronik ev aletlerinin üretimine devam etmektedir.

Fakir elektrikli süpürge neden çekmez?

Fakir Ranger elektrikli süpürge yıkanabilir Hepa filtresine sahiptir. Süpürgenizin çekmediği zamanlarda filtreyi temizleyerek hazneyi boşaltmanız gerekebilir. Çekim gücü boru tıkanıklarıyla da alakalı olabilir. Boru ve fırçaların tıkanmamış olduğundan emin olmalısınız.

Fakir'in adı neden Fakir?

H. Wilhelm Kicherer tarafından kurulan Fakir Hausgeräte, ismini Almanca'da aile demek olan "Familie" ve kurucusunun soyadı Kicherer’in birleşiminden almıştır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.