Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 kullanıcı yorumları, teknik özellikleri, performans bilgisi gibi merak edilen konuları sizler için inceledik.
Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Performansıyla temizlikte fark yaratmanızı sağlarken şık ve modern tasarımıyla göz zevkinize hitap eden bir elektrikli süpürge arıyorsanız Bosch BGS7SIL1 Serie 8 tam da size göre bir öneri olacaktır. Bu içerikte Bosch BGS7SIL1 Serie 8 ile ilgili kullanıcı deneyimlerinde performans ve teknik özelliklere kadar birçok noktayı sizler için inceledik.

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Özellikleri

FiltreHEPA
Emiş Gücü650 W
Ağırlık6.7 kg
Yükseklik310 mm
Ses Seviyesi64 dB
Toz Kapasitesi3 L
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch BGS7SIL1 İnceleme

Yıkanabilir formda tasarlanan Hepa filtresi ile performansını düşürmeyen Bosch BGS7SIL1 Serie 8, 650 Watt emiş gücü desteği ile evinizin her zaman hijyenik bir ortam olarak kalmasını sağlar. Yalnız 64 dB ses çıkararak çalışan bu elektrikli süpürge, sessizliğine ek olarak 3 litrelik toz kapasitesiyle de kullanıcıların beğenisini toplar.

İşte, sessiz ve güçlü yapısıyla memnun eden Bosch BGS7SIL1 Serie 8 elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Tasarım

Beyaz rengiyle toz tutmayan bir yapı kazanmış olan BGS7SIL1 Serie 8, aynı zamanda gelişmiş tasarımıyla da dikkat çekmeyi başarır. Toz torbasız olmasıyla kullanımı büyük oranda pratik hale getiren bu süpürge, kolay bir şekilde boşaltılarak işinizi kolaylaştırır. 4 adet tekerleğiyle hareket esnekliği sağlar.

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Tasarım

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk310 mm
Genişlik320 mm
Derinlik470 mm
Ağırlık6.7 kg
RenkBeyaz, Siyah

310 cm yüksekliğe sahip olan Bosch BGS7SIL1 Serie 8, 320 cm genişliğiyle fazla yer kaplamayan bir yapıya sahiptir. 6.7 kilogram gövde ağırlığı bulunan bu süpürge, 4 adet tekerleği ile hareket kolaylığı sağlar. Aynı zamanda beyaz ve siyah renkleriyle de şık ve modern bir görüntü sunmayı başarır.

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Filtre ve Toz Kapasitesi

QuattroPower Sistemi ile desteklenen Bosch BGS7SIL1 Serie 8 650 watt gücündeki emişi yüksek performansa ek olarak düşük enerjiyle sunar. SensorBagless Teknolojisiyle performans ve güç özel sensörlerle kontrol edilerek ihtiyaç duyulduğu zaman SelfClean ile temassız filtre temizliği sağlar. Bu sayede süpürgenizden alacağınız verimin düşmesi engellenir. SilenceSound System ile çalışan bu elektrikli süpürge, sessiz yapısıyla gece ya da uyku saatlerinde de kullanabilmenizi mümkün hale getirir.

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi3 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHepa
TipToz Torbasız

A sınıfı toz emiş gücü sunmak amacıyla Hepa filtesi desteği sağlar. Bu sayede alerjik bünyelerin de korunması mümkün olur. Toz torbasız olması, kullanımı pratik bir noktaya taşır. 3 litrelik geniş toz haznesiyle çok temizleyip az boşaltmanız hedeflenmiştir. Buna ek olarak toz haznesinin titiz tasarımı, boşaltma işlemini zahmetsiz bir şekilde yapmanız konusunda sizi destekler. AirTurbo başlığı, hava akışına katkı sağlayarak yüksek bir temizleme performansı gösterir. Güç ayarını otomatik olarak yapan bu süpürge ister parke ister halı olsun her alana ihtiyaç duyduğu temizliği taşır.

BGS7SIL1 Serie 8 Performans ve Güç

BGS7SIL1 Serie 8 elektrikli süpürge, 11 mm hareket yarıçapıyla büyük ve geniş odaları en kısa sürede temizleyebilmenize yardımcı olur. Kablo sarımını tek tuşla otomatik bir şekilde yapan bu süpürge, 650 emiş gücünün desteğiyle evinizin temizliğinde başrolü oynar. Aynı zamanda QuattroPower System, az enerjiyle çok iş yaparak işlevselliğini artırır.

BGS7SIL1 Serie 8 Performans ve Güç

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü650 W
Ağırlık6.7 kg
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu8 metre
Boyut310 x 320 x 470 mm

Alman üretimi olan Bosch BGS7SIL1 Serie 8, 6.7 kilogram gövde ağırlığına ve 64 dB ses düzeyine sahiptir. Bebekli evler için sessiz temizlik sunan bu elektrikli süpürge, 310 x 320 x 470 mm boyutlarıyla da fazla yer kaplamadan saklanabilir. Aynı zamanda 10 yıl motor garantisi ile kullanıcıların memnun olması hedeflenmiştir. 310 x 320 x 470 mm boyutlarıyla saklama esnasında fazladan yer kaplamaz. Süpürgenizin gücünü denetleyerek üst seviyede tutan SensorBagless teknolojisiyle her zaman en iyi güç sunulur. Toz torbasız yapısıyla pratiklik sunan bu süpürge 3 litrelik geniş toz haznesiyle de bunu desteklemeyi başarır.

BGS7SIL1 Serie 8 Kutu İçeriği

BGS7SIL1 Serie 8 Kutu İçeriği

BGS7SIL1 Serie 8 elektrikli süpürge kutu içeriğinde 1 adet aralık başlığı, 1 adet döşeme başlığı, 1 adet ana başlık, 1 adet BGS7SIL1 Serie 8 elektrikli süpürge ve kurulum kolaylığı için kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Elektrik Süpürgesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch BGS7SIL1 Serie 8 Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: İnanılmaz iyi. Çok çok sessiz ve evi hiç olmadığı kadar temiz yaptı. Detaylar çok iyi düşünülmüş, gözdesi büyük olmasına rağmen tekerlekleri 4 döner olduğundan hiç ağırlığını hissettirmiyor. İki adet başlık ile geldi, büyük olan biraz yoruyor fakat ince olan çok rahat ve yeterli.

? *** ***: Müthiş sessiz. Bir o kadar da güzel toz topluyor. Özelliği çok. Araştıranlara kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu aldık ve çok beğendik. Motoru çok çok sessiz, emiş gücü çok iyi, en yüksek devirde halıyı kaldırıyor. Emiş sesi, motor sesinden yüksek ;) Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Sessizliği için aldık ve tam da istediğimiz gibi. Fazla parçası yok. Taban tahtası ve fayanslarda kullanılmak için sert fırça aparatı çok güzel.. Toz ve kiri çok iyi alıyor. Halı için olanı da gayet iyi. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bosch dünya markası Alman devi, çok çok sessiz ve harika çekimi var. En düşük modda bile harika çekiyor, süpürge başı yavaş hareket etmiyor biraz güç lazım ;) Hareket etmek için o kadar güçlü çekiyor ki. Şiddetle öneriyorum, böyle iyi bir süpürge görmedim.

? *** ***: Harika! Kesinlikle fiyatına değiyor. Müthiş güçlü bir alet ve çok sessiz. Kalitesi kullanılan malzeme çok iyi sağlam! Bosch'dan şaşmam!

? *** ***: Tek kalemiyle harika bir ürün. Sadece minimum ayarı bile yeterli emin olun. Çok teşekkür ederim ve herkese de tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gayet sessiz. Orta ayarda bile yeterince tozu vs. alıyor. Aradığınız sessizlik ise bence çok uygun bir seçim olacaktır.

? *** ***: Ürünü 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı görmedim çekim gücü çok iyi. Fiş uzunluğu ile karşı komşunun evini bile süpürebilirsiniz :)

? *** ***: Çok sessiz ve oldukça güzel temizlik yapıyor. Beraberindeki aparatlar yeterli. Dik süpürgeler ile farklı kulvarda olmasına rağmen. Benim için bu daha tercih edilebilir.

? *** ***: 3 yıl önce aldım. Her hafta sonu genel temizlikte kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Haznesini boşaltmak oldukça kolay. Çekim kuvveti çok iyi ve gerçekten sıfır ses olmasa da oldukça sessiz. En çok ses yerlere sürten baslıktan geliyor. Evde çocuk uyurken yere dökülen bir şeyi rahatlıkla çekebiliyorum. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünün emiş gücü gayet yeterli, turbo başlıkları evcil hayvanı olanlar için büyük bir artı. Evcil hayvanı olanlar için ideal bir ürün. Bosch kalitesi.

? *** ***: Ürünün çekim gücü çok iyi. Diğer yorumlarda tekerleklerinin küçük olması nedeniyle halılarda takıldığı ve ilerlemediği yazılmış. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Gayet rahat bir şekilde ilerliyor. Belki halıların cinsine göre değişiyor olabilir. Sadece süpürgenin üzerinde de tutacak bir sapı olsaymış kullanımı biraz daha rahat olurdu diye düşünüyorum. Bunun dışında süpürgemden çok memnunum.

? *** ***: İlk izlenim güzel. Sessiz. Emiş gücü yüksek. Yalnız kutudan Türkçe dokuman çıkmadı. Kendiniz keşfetmeniz gerekecek.

? *** ***: Kısa bir süre oldu ama şimdilik memnunum. Biraz ağır hareket ettirirken zorlanıyorum ama sessiz olması güzel.

? *** ***: 2 aydır kullanıyorum, evde evcil hayvanı olanlar için fiyasko, tüyleri kordon uzantıdan dışarı çıkartıyor, görmediğimiz tozlar da çıkıyordur muhtemelen, motorun güçlü olması süpürmeyin tam olmasını sağlamıyor, evcil hayvan başlığı ileri geri yapınca tüyleri yerde bırakıyor.

? *** ***: 3 aydır kullanıyorum. Oldukça sessiz, kolay hareketli ve güçlü motorlu ama parke süpürürken kendi kendine sürekli halı moduna geçiyor, sürekli düzeltmek durumunda kalıyorsunuz. Ayrıca kedi tüyleri statik elektrikle dış yüzeyde birikiyor. Süpürme sonrası dış yüzeyi silmek kolay da hortum kıvrımlarını temizlemek zor. O kadar para verince insan böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyor. Halıları süpürürken de oldukça güç harcamak gerekiyor.

? *** ***: Tekerleri minicik püsküllü, ve kalın halılarda sürekli takılıyor. Bosch markasına yakışmamış.

İçeriğimizin bu bölümünde sessizliği ile kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başaran Bosch BGS7SIL1 Serie 8 elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Bosch BGS7SIL1 kaç watt?

Bosch BGS7SIL1 elektrikli süpürge 650 Watt motor gücüyle yüksek bir emiş performansı sunar. Az enerji ile yüksek performansı mümkün hale getiren özel bir tasarıma sahiptir.

Bosch elektrik süpürgesi nerede üretiliyor?

Bosch elektrikli süpürge motorları, ürünlerin kalbi olarak çalışır ve Almanya'da üretilerek geliştirilir.

Bosch elektrik süpürgesi filtresi yıkanır mı?

Bosch BGS7SIL1 elektrikli süpürgede HEPA filtre bulunmaktadır. alerjik bünyelere uyum sağlayarak yıkanabilir formda tasarlanmıştır. Aynı zamanda A sınıfı toz emiş gücü sunarak evinizin her zaman hijyen ortamını korur.

Bosch elektrik süpürgesi neden çekmiyor?

Elektrik süpürgenizin emiş gücü azaldıysa ve önceki performansını göstermiyorsa çekim alanı içindeki bölgelerden birinde tıkanıklık meydana gelmiş olabilir. Toz torbası ve toz haznesi de boş ise filtrenizin temizliğini yapabilirsiniz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum