Electrolux Pure C9 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Electrolux Pure C9 kullanıcı yorumları, performans ve özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Electrolux Pure C9 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Electrolux Pure C9, sessizliği ve üstün güç performansı ile kullanıcılarının beğenisini kazanmış bir elektrikli süpürgedir. Biz de bu içerikte Electrolux Pure C9 ile ilgili kullanıcı deneyimlerini, yorumları, özellikleri ve performans ve güç bilgilerini sizler için araştırdık.

Electrolux Pure C9 Özellikleri

FiltreYıkanabilir PureAdvantage D11 Filtre
Emiş Gücü650 watt
Ağırlık7.37 kg
Yükseklik308 mm
Ses Seviyesi72 dB
Toz Kapasitesi1.6 litre
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Pure C9 İnceleme

Electrolux Pure C9, yalnızca 73 dB düzeyindeki sesi ve yedi aşamadan oluşan filtreleme sistemiyle uzun ömürlü bir kullanıma hitap eden bir süpürge olarak karşımıza çıkmaktadır. 12 metrelik kullanım yarıçapına sahip bu süpürge, güçlü emiş performansıyla da öne çıkmayı başarmıştır.

İşte, sessiz ve güçlü Electrolux Pure C9 elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Electrolux Pure C9 Tasarım

Mineral grisi rengiyle sıra dışı ve şık bir tasarım ürünü olan Electrolux Pure C9, sızdırmaz formdaki filtrasyon sistemi sayesinde havanızın temizlenmesini sağlar. Aynı zamanda Easy-Roll tekerlek teknolojisi, büyük yapısı sayesinde evinizde kolayca hareket ettirebilmenizi sağlayarak sizi memnun eder. Bununla birlikte çarpışmaların da önüne geçmeyi başarır.

Electrolux Pure C9 Tasarım

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk308 mm
Genişlik296 mm
Derinlik437 mm
Ağırlık7.37 kg
RenkMineral Grisi

Electrolux Pure C9; 308 mm uzunluğu, 296 mm genişliği ve 437 mm derinliği ile minimal ve kompakt bir form kazanmayı başarmıştır. Mineral grisi rengiyle öne çıkan bu süpürge, 7.37 kilogram ağırlığına ek olarak 12 metrelik kullanım yarıçapıyla tüm evi tek bir prizden süpürebilmenize yardımcı olur.

Electrolux Pure C9 Filtre ve Toz Kapasitesi

Electrolux Pure C9, Yıkanabilir PureAdvantage D11 Filtresi sayesinde tekrar kullanılarak değişim gerektirmez. Bununla birlikte 7 aşamalı filtreleme sistemindeki 3 boyutlu filtre, emiş kaybını en az indirirken temizlik gücünü de her zaman üst seviyede tutar. Yine 7 aşamalı filtre sisteminin desteğiyle mikro toz filtrelemesi yaparak havadaki tozun emilmesini, bu sayede havanızın temizlenmesini üstlenir. Toz torbasız formda tasarlanan Pure C9, kolayca ve zagmetsiz bir şekilde boşaltılabilen haznesiyle de temizliği daha pratik bir şekilde tamamlamanız noktasında size destek olmayı ihmal etmez.

Electrolux Pure C9 PC91-4MGT Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi1.6 litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreYıkanabilir PureAdvantage D11 Filtre
TipToz Torbasız

Electrolux Pure C9 elektrikli süpürge toz torbasız formda tasarlanarak kullanıcıları için büyük kolaylık sağlamayı başarır. PowerFlow ana başlığının desteğini alarak aynı anda hem fırçalama hem de süpürme işlemlerini bir arada yürütür. Elektrikli süpürgenin hava akışından faydalanarak temizliği derinlemesine bir şekilde yapar ve havanın daha temiz olmasını sağlar.

Electrolux Pure C9 Performans ve Güç

650 watt gücüyle üstün bir emiş performansı sunan Electrolux Pure C9, aynı zamanda yalnızca 72 dB ses düzeyiyle de kullanıcılarının kalbini çoktan kazanmıştır. Hem sessiz hem de güçlü yapısıyla ön plana çıkan bu süpürge, aynı zamanda yıkanabilir filtre sistemiyle de uzun yıllar temizliklerinizde başrolü oynayacak bir süpürgedir.

Electrolux Pure C9 Performans ve Güç

Electrolux Pure C9 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü650 W
FiltrePureAdvantage D11 Filtre
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu-
Boyut308 X 296 mm

Pure C9, titiz tasarımı ve modern görüntüsü ile yeni nesil elektrikli süpürgeler arasında yerini almıştır. Pure C9’un teknik özeliklerinin başında 7 aşamadan oluşan filtre sistemi gelmektedir. Evinizin havasını temizleyen bu filtre, temizliği ve performansı da her zaman üst seviyede tutmayı başarır. Buna ek olarak toz torbasız formda tasarlanması, 1.6 litrelik haznesinin kolayca boşaltılabilmesiyle de pratik kullanımı ön planda tutar. 12 metre süpürme yarıçapına sahip Pure C9, evinizdeki orta bölümlerde yer alan prize taktığınız takdirde tüm evi tek seferde süpürebilmenizi sağlayarak temizliği hızla ve derinlemesine bir şekilde bitirmenizi de mümkün hale getirir. Buna ek olarak 308 X 296 mm boyutlarındaki minimal tasarımı sayesinde hem kolayca saklanabilir hem de rahatlıkla hareket ettirilebilir. Aynı zamanda PowerFlow ana başlığı ile süpürme ve fırçalama yaparak en dip ve dar alanlardaki tozu, kiri ortadan kaldırmayı başarır.

Electrolux Pure C9 Kutu İçeriği

Electrolux Pure C9 Kutu İçeriği

Electrolux Pure C9 kutu içeriğinde 1 adet Pure C9 elektrikli süpürge, 1 adet 3'ü 1 arada başlık, turbo başlık, sert zemin başlığı, döşeme başlığı ve ürünü sağlıklı ve ideal şekilde kullanmanıza yardımcı olacak kullanma kılavuzu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Pure C9
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Pure C9 Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Çeyizim için aldım eve gelince bir kere denedim çok güzel anneme de almayı düşünüyorum. Emiş gücü çok yüksek, ben düşükten biraz yüksek ayarda tuttum, buna rağmen zor süpürürdüm ama halının rengi değişti yeni gibi yaptı. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: İyi ki almışım. Hemen denedim, temiz evden acayip toz çıktı. Minimumda çalıştırdığım halde hafif halıları kaldırıyor. Maksimumda hareket etmiyor. Çekim gücü harika. O kadar para vermeye gerek yok. Ben çok beğendim, tavsiye ederim.

? *** ***: Evi süpürdüğümde çıkan pisliği görünce büyük bir hayrete düştüm.1 haftadır kullanıyorum gerçekten halıların rengi açıldı. Halıya bastığınızda bile hemen anlıyorsunuz. Ayrıca sesi de az, beğendim.

? *** ***: Sulu süpürgeden toz hazneliye geçince zaten konfor sağlıyor. Max güçte halıya yapışıp kaldırıyor en düşük güçte bile süper süpürüyor. Daha yeni temizlik yapışan evden çıkan tozlara, pisliğe inanamadık. Boyutu ideal rengi de çok güzel Bence çok büyük meblağlar vermeye gerek yok, kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz.

? *** ***: Ürün beklentilerimi karşıladı. Çok beğendim çekim gücü oldukça iyi. Güç ayar düğmesinin olması da avantaj. Görsel olarak da şık duruyor. Her şey için teşekkürler, tavsiye ederim.

? *** ***: Kardeşime çeyiz hediyesi olarak aldık çok güzel halıyı yerinden kaldırıyor çekim gücü çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Çok beğendim bu fiyata en iyisi diyebilirim. Çekim gücü harika, max düzeyde kullanamazsınız o derece çekiyor. Harika, tereddüt etmeden alın. Çok araştırdım, kablosu da uzun, tüm evi tek prizde temizledim.

? *** ***: Bence bu fiyata bu performans hiçbir markada yok. Emiş gücü çok güzel. Hem de çok sessiz, herkese tavsiye ederim. Alırken çok araştırdım, bu markadan da emin olamamıştım. Hiç pişman olmadım.

? *** ***: Kuru makinelerde toz kokusuna tahammülüm olmuyordu o yüzden çok araştırdım bu makinede öyle bir durum yok toz kokusu gelmiyor filtre kısmı çok kaliteli. Çekim kuvveti çok iyi, hafif arkanızdan güzel geliyor. Kablosu çok uzun hole takıp tüm evi süpürebiliyorum. Sulu makineden buna geçtim daha pratik olduğu için, haftada bir boşaltıp yıkıyorum hazneyi. İyi ki aldıklarımdan.

? *** ***: Her yerden evi sanki hiç süpürmemişiz gibi toz çıktı inanamadık! Ortalıkta halı falan da yok. Evde animal modelini kullanıyoruz zaten çok memnun olduğumuz bir marka. Daha az kullanacağımız için bu sefer ucuz modelini tercih ettik. Çekim gücü yine harika. Hortum, ara parçaların malzemesi gibi detaylarda fark var ama hiç sorun yaratacak gibi görünmüyor.

? *** ***: Emiş gücü gerçekten çok kuvvetli ve kaliteli. Temiz evi süpürünce bile çıkan tozlar inanılmazdı ama gerçekten kol kuvveti gerektiren bir makine. Herkese tavsiye ederim indirimdeyken yakalamıştık.

? *** ***: Ürün gayet kaliteli halımın içinde neler varmış meğer. Sesi saç kurutma makinesi gibi. Çekiş gücü gayet iyi. Max ayarda biraz zorluyor. Bütçeniz varsa daha özellikli makineler tercih etmenizi öneririm.

? *** ***: Ürün görünümü çok kibar, min/max. olarak çekiş gücünü ayarlayabiliyorsunuz, en yüksekte kesinlikle halıda kalkmıyor zorlanıyor ama yeni süpürdüğünüz bir evden bile inanılmaz toz çıkıyor. Ses için az demişler ama gayet normal süpürge sesi. Ana başlık dışında küçük bir başlık çıkıyor fakat o başlık yuvarlak, açılıyor aynı zamanda koltuk arası süpürülebiliyor üzerinde de yazıyor 3in1 açılıyor ortasından dik oluyor genel olarak fiyatına göre süper bir ürün ✔️

? *** ***: Efsane bir ürün. Halıyı yerinden kaldırıyor o yüzden hep minimum çekim gücünde kullanıyorum. Makineyi temizlemesi çok kolay. Temiz evi süpürünce bile bu kadar pis miydi diyor insan. Tüm tozu topluyor.

? *** ***: Yeni aldık fakat aparatları süpürürken borudan çıkıp duruyor, ayrılıyor. Aparat kilitleri çok sağlıklı değil. Kullanırken aparatları her seferinde çıkmasın diye bantlayarak kullanıyoruz maalesef. Memnun kalmadım ve tavsiye de etmiyorum.

? *** ***: Omuzum yerinden çıktı resmen halıya yapışıyor oynatılmıyor başlığı çok işlevsiz, güzel makine ama önermiyorum çok fazla efor gerekiyor.

? *** ***: Hortumu çok yumuşak katlanılıyor, beğenmedim çünkü halıda hareket ettirmek neredeyse imkansız. Tavsiye etmediğimi söylemek isterim.

? *** ***: Çekiş iyi ancak hortum ve diğer plastik aksamlar kötü, 2 haftadır kullanıyorum ve süpürülen tuttuğunuz kısımdan borusu çıkıyor. Açıkçası çok beklediğim gibi değil.

? *** ***: Halıları süpürmek için çok çaba harcamanız lazım. Tutma sapı ve hortum yeterince kaliteli değil biraz bastırınca kırılacak gibi ama yine de güzel toz topluyor. Umarım kırılmadan uzun süre kullanırım. Satıcının bana gönderdiği ürününde teşhir ürünü olduğunu düşünüyorum çünkü üzerinde tozlar vardı.

? *** ***: Çekiş gücü çok iyi, güç gerektiriyor biraz insanı yorabilir ama güzel temizliyor.

İçeriğimizin bu bölümünde sessizliği ve gücüyle sizleri memnun etmeyi başaracak Electrolux Pure C9 elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Electrolux hangi ülkenin malı?

Electrolux, merkezi İşveç'te bulunan bir beyaz eşya üreticisi şirkettir. Dünya'nın en büyük 2. cihaz üreticisi olarak hizmet vermeye devam eden köklü bir markadır.

Electrolux süpürge kaç yıl garanti?

Electrolux süpürgelerin garantisi, teslim tarihi baz alınarak başlar ve 2 yıl süreyle devam eder. 2. yılın sonunda garanti süresi sonra ermektedir.

Electrolux Pure C9 özellikleri nedir?

Pure C9, 7 aşamalı filtreleme sistemiyle tasarlanmış olup yüksek bir emiş gücüne sahiptir. 1.6 litrelik toz haznesi bulunan Pure C9, aynı zamanda toz torbasız şekilde tasarlanmasıyla da pratik bir kullanım sunmayı ihmal etmez. 72 dB düzeyindeki ses seviyesi ile sessiz süpürge sevenleri memnun eder.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum