Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Kullananlar - İnceleme

Fakir Flipper Impact süpürge başlığı, filtre ve yorumları gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Kullananlar - İnceleme

Yönlendirmesi kolay ve geniş kapasitesiyle tüm evi kolayca temizlemenizi sağlayacak bir elektrikli süpürge arıyorsanız Fakir Flipper toz torbasız elektrik süpürgesi sizler için iyi bir tercih olacaktır. Biz de bu içerikte Fakir Flipper Impact’ın kullanıcı yorumları, performans ve güç bilgisi, özellikleri gibi noktaları sizler için araştırdık.

Fakir Flipper Impact Özellikleri

FiltreHepa 12
Emiş Gücü800 watt
Ağırlık9 kg
Yükseklik28 cm
Ses Seviyesi78 dB
Toz Kapasitesi4 Litre
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge

Fakir Flipper, toz torbasız tasarlanmış olup 800 watt emiş gücüne sahip bir süpürgedir. Hepa 12 filtresi sayesinde toz ve kirleri haznesine hapseden bu süpürge ile ilgili merak edilenleri inceledik.

İşte, güçlü ve geniş toz hazneli Fakir Flipper Impact elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Fakir Flipper Impact Tasarım

Fakir Flipper Impact, Rose rengiyle şık ve modern bir görüntü sunarken büyük tekerleriyle de kolayca hareke ettirilebilir. Toz torbasız olması sayesinde pratik bir kullanım sunan bu süpürge, 4 litrelik geniş toz haznesiyle desteklenerek fonksiyonelliğini korur.

Fakir Flipper Impact Tasarım

Fakir Flipper Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk28 cm
Genişlik39 cm
Derinlik59 cm
Ağırlık9 kg
RenkRosie

9 kilogram ağırlığındaki Fakir Flipper Impact, aynı zamanda 59 cm derinliği ve 39 cm genişliğiyle kolaylıkla istediğiniz yönde yönetebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Buna ek olarak 28 cm yüksekliğindeki bu elektrikli süpürge kompakt yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Fakir Flipper Impact Süpürge Başlığı

Fakir Flipper toz torbasız süpürge başlıkları, birçok fonksiyonel kullanım imkanını da beraberinde getirir. Kenar köşe aparatı sayesinde ulaşması en zor bölgelerin temizliğini rahatlıkla yaparken hassas mobilya aparatı ise perde, koltuk gibi hassas eşyalarınızın incinmeden temizlenmesini sağlar. Geniş yapılı ana başlığı, fırçasından destek alarak halı diplerindeki kir ve tozları ortaya çıkarır, hava akışıyla toz haznesine çeker. Bu sayede eviniz hem temiz hem de hijyenik bir ortam haline gelir.

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Filtresi

Toz Haznesi4 Litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHepa 12
TipToz Torbasız

Fakir Flipper Impact, H.E.P.A 12 Filtre sistemiyle çalışmaktadır. Yüksek hızda emdiği toz ve kirler Hepa 12 filtresi sayesinde ortadan kaldırılarak evinizin havası temizlenir. Toz torbasız formdaki bu süpürge sayesinde sarf malzemesi ve zamandan tasarruf etmeniz sağlanmıştır. Bununla birlikte 4 litrelik geniş toz haznesi, büyük evlerin temizliği noktasında sizlere destek sağlamayı ihmal etmez.

Fakir Flipper Impact Performans ve Güç

Fakir Flipper toz torbasız elektrik süpürgesi, 800 watt değerindeki emiş gücü sayesinde kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarır. Cyclone teknolojisinin desteğiyle performansın en üst noktalarda olmasını sağlarken enerjiyi de az miktarda kullanır. Buna ek olarak yalnızca 78 dB ses gücü seviyesi mevcuttur.

Fakir Flipper Impact Performans ve Güç

Fakir Flipper Impact Teknik Özellikleri

Emiş Gücü800 Watt
GüçHepa 12
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu-
Boyut59 x 39 x 28cm

Fakir Flipper Impact elektrikli süpürge, toz torbasız şekilde tasarlanmasının desteğiyle size ev temizliğini pratik bir şekilde yapma imkanı tanır. 4 litrelik geniş toz haznesiyle büyük evlerin kurtarıcısı olan bu süpürgenin aynı zamanda 800 watt emiş gücü bulunmaktadır. 59 x 39 x 28 cm boyutlarıyla hareket kolaylığı sağlarken taşıma sapı sayesinde ergonomik bir şekilde kaldırmanız mümkün hale getirilmiştir. Aynı zamanda bu ürünün 9 kilogramlık bir ağırlığı bulunmaktadır. Cyclone Teknolojisinden aldığı güçle uzun süre emiş gücünü koruyabilen Fakir Flipper Impact, 360 derece dönebilen kablosuyla sizi yormadan hareket ettirilebilir. Hepa 12 filtresi, toz ve alerjenleri evinizden atmanıza yardımcı olur.

Fakir Flipper Impact Kutu İçeriği

Fakir Flipper Impact Kutu İçeriği

Fakir Flipper Impact kutu içeriğinde Aksesuar Standı, Krom kaplama teleskopik vakum borusu, Kenar-Köşe Aparatı, Pedallı Yer Aparatı, Hassas Mobilya Aparatı, 1 adet Flipper Impact elektrikli süpürge ve kullanımı kolay hale getirebilmek için kullanım talimatı yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Flipper
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Flipper Süpürge Yorumları

? *** ***: Çeyizim için aldım şimdi elime ulaştı çekim gücü çok iyi ve ses seviyesi oldukça düşük. Üstelik çok hafif bir makine kesinlikle tavsiye ederim ?

? *** ***: Ablama hediye aldım çok beğendik. Çok güzel çekiyor, hafif çok kullanışlı. Fakir ürünlerine bayılıyorum.

? *** ***: Çeyizim için aldım kontrol ettim eksik bir şey yoktu ve çekim gücü çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz.

? *** ***: En az resmindeki kadar kaliteli, şık, zarif ve çekiş gücü çok iyi, dahası rahatsız edici yüksek sesi yok, canlı canlı daha güzel çok beğendik, kesinlikle tavsiye ederiz.

? *** ***: Anneler günü için almıştık annem çok beğendi, çekim gücü çok iyi, görüntü olarak da şık duruyor rengi falan güzel fotoğrafta göründüğü gibi, hafif, kullanımı kolay, bence diğer süpürgelere fazla para vermeye gerek yok ?

? *** ***: Çok memnun kaldım. En ufak bir toz dahi bırakmadı, ben alınca 2 ablam da aldılar. Hepimiz çok severek kullanıyoruz.

? *** ***: Kendime aldım çok memnun kalınca anneme de aldım. Yer kaplamıyor, boyutu ideal bence çekim gücü de harika. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürün çok güzel kendime almıştım annem çok beğendi bir tane de ona alacağım. Emiş gücü olsun, performansı olsun çok iyi, severek kullanıyorum

? *** ***: Çok sesi çıkmıyor, gayet güzel kibar. Çeyizime aldım, ben çok beğendim.

? *** ***: Boyutu küçük olmasına rağmen emiş gücü çok çok iyi. Gelir gelmez denedik ve halının beyaz bir kısmının rengi değiştir resmen. Çok beğendim, tavsiye ederim.

? *** ***: Tek dezavantajı güç ayarı olmaması. Çünkü gerçekten halıyı kaldırıyor herkesin dediği gibi. Kullanamıyorum. Kolumu ağrıtıyor.

? *** ***: 5 aydır kullanıyorum başlık ve renginde problemler oluştu. Memnun kalamadım, tavsiye etmiyorum.

? *** ***: Kullandığım ikinci gün tekeri çıktı. Takılmıyor. Dış aksamı oldukça kalitesiz. Emiş gücü iyi fakat malzeme iyi olmayınca bu da bir anlam ifade etmiyor doğrusu.

? *** ***: Süpürgenin çekme gücü kalmadı denecek kadar azaldı ilk zamanlar halıya yapışan süpürge şimdi halının üzerindeki tozu zor çekiyor! Çeyizime almıştım 8-9 ay düzenli kullanma fırsatım oldu bence paranızı çöpe atmayın.

? *** ***: Sesi çok çıkıyor ve ilk günden kablosunu içine çeken mekanizma bozuldu. Kablosu sürekli olarak dışında kaldı. Memnun kalmadım.

? *** ***: Yaklaşık 9 ay önce almıştım. İlk başlardaki memnuniyetimi olumlu yönde burada paylaştım fakat 9 ayda berbat hale geldi. Çekim gücü hiç kalmadı. Tekerleği kırıldı. Çok kalitesiz bir ürünmüş.

? *** ***: Pek beğenmedim, kaliteli değil. Kesinlikle almayın, parçaları çok dandik 2 günde elinizde kalır, önermiyorum.

? *** ***: Ürün kalitesini beğenmedim. borusu çok sert. Kablosu kısa. çok sesli. Fakir'den böyle bir kalitede ürün alınca çok şaşırdım.

İçeriğimizin bu bölümünde geniş toz haznesine sahip Fakir Flipper Impact elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Fakir Hepa Filtre yıkanır mı?

Hepa 12 filtre, yıkanabilir olmakla beraber kolayca temizlenebilen yapısıyla da emiş gücünün her zaman en iyi performans noktasında kalmasını sağlar.

Fakir Flipper emiş gücü kaç watt?

Fakir Flipper Impact elektrikli süpürge 800 watt emiş gücüne sahiptir. Bu süpürge, aynı zamanda Cyclone teknolojisi sayesinde emiş performansını düşürmeden çalışmayı hedefler.

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Filtresi nedir?

Fakir Flipper Impact elektrikli süpürge filtresi, H.E.P.A 12 egzoz filtresidir. Bu filtre sayesinde toz ve kirler havadan ayrılarak havanın temiz ve hijyenik olması da sağlanmaktadır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.