Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti Özellikleri ve Yorumları

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikletinin özelliklerini, fren sistemini, kullanıcı yorumlarını ve daha fazlasını sizler için inceledik.
Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti Özellikleri ve Yorumları

Scott Scale 910 Sram, hem profesyonel dağ bisikletçileri hem de macera tutkunlarının dikkatini çekiyor. Üstün kaliteli bu dağ bisikleti hafif karbon fiber çerçevesiyle hafif bir yapıya sahip. Üstün sürüş performansıyla dağ bisikletleri arasında ön plana çıkan Scott Scale 910 Sram modelini malzemesi, vitesi, fren takımları ve daha birçok özellikleriyle birlikte detaylı bir şekilde inceledik.

Scott Scale 910 Sram Özellikleri

Vites12
Fren TipiHidrolik Disk Fren
Jant29 inç
Amazon
Fiyatını Gör
Scott Saca
910 Sram
Aradığın
Fiyatı Gör

Scott Scale 910 Sram Axs Dağ Bisikleti

Hafif yapısıyla dikkat çeken Scott Scale 910 Sram, karbon malzemeden üretildiği için ağırlığı azaltarak sürüş performansını artırıyor. En zorlu yollarda bile üstün sürüş gücü sunan bu dağ bisikleti, dayanıklılığıyla profesyonellerin tercihi oluyor. Birinci sınıf dağ bisikleti olan Scott Scale 910 Sram, titreşimleri emmesinden dolayı konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

İşte Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti Hakkında Tüm Detaylar;

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikletinin Özellikleri

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti

Karbon malzemeden üretildiği için 11 kilo ağırlığından olan Scott Scale 910 Sram, profesyonel sürüş deneyimi sunduğundan yarışlar içinde kullanılıyor. Hidrolik disk fren sistemine sahip olan bu dağ bisikleti, HMF üretim yöntemi kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede her türlü hava koşulunda aynı performansta sürüş deneyimi sunmaktadır. Sram Axs elektronik vites sistemiyle donatılan bisiklet, bu sayede çok hızlı ve hassas bir şekilde vites değiştirme imkanı sunmaktadır. 29 inç jant genişliğiyle her türlü engeli kolayca aşabilen bu dağ bisikleti, denge sistemi sayesinde güvenli sürüş imkanı sunuyor. Erkekler için üretilen bu dağ bisikleti kadın tipi kadrosu sayesinde kadınlar tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Scott Scale 910 Sram Axs Dağ Bisikleti Vites Sistemi

Sram Axs elektornik vites sistemine sahip olan Scott Scale 910 Sram, bu sayede daha hızlı ve hassas vites geçişi sunuyor. Seri ve kesintisiz vites geçişlerini yapabilmeye imkan tanıyan bu bisiklet, arka viteste SRAM GX Eagle AXS / 12 Speed / Wireless Electronic Shift System kullanıyor. Bu vites takımı sayesinde zorlu arazilerde bile hızlı ve akıcı olmanızı sağlayan bu dağ bisikleti, 12 vites aktarma organına sahip.

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti

Scott Scale 910 Sram Fren Sistemi

Hidrolik disk fren sistemine sahip olan Scott Scale 910 Sram, bu sayede her türlü hava koşulunda ve zorlu parkurlarda performansından ödün vermeyen bir sürüş sunuyor. En zorlu arazilerde bile keskin ve güçlü fren yapabilme imkanı sunan bu bisiklet, kontrolü tamamen size devrediyor. Shimano SLX M7100 Disc fren sistemini kullanan bu ürün, iniş ve çıkışlarda güvenli sürüş sunuyor.

29 inç Jant

Üstün manevra kabiliyeti ve tutuş sağlayan Scott Scale 910 Sram, 29 inçlik büyük tekerlekleri sayesinde engellerin üzerinden güvenli ve dengede geçebilmenizi sağlıyor. Yol tutuş bakımından beğenilen bu bisiklet, sürüş sırasındaki akıcılığı sayesinde ayaklarınızı yormuyor. Ayrıca süspansiyon sistemleri sayesinde engebeli arazilerde sarsıntıları azaltan dağ bisikleti, bu sayede daha konforlu bir sürüş sunuyor.

Scott Scale 910 Sram Özellikleri

Kadro MalzemesiAlüminyum
Ağırlık11 kg
Kadro Boyu17 inç - 43 cm
Ön AmortisörKilitli Amortisör

Hafif Yapı

Hafif Yapısı sayesinde zorlu arazilerde ve yarışlarda üstün performans sunan Scott Scale 910 Sram, geometrisi sayesinde hızlı çevik manevralar yapabilmeyi sağlıyor. Keskin virajlarda bile kontrolün sizde olmasına olanak veren bu bisiklet, karbon yapısı sayesinde güç-ayar oranı sunarak enerji transferinizi en aza indiriyor. Hafif yapısı sayesinde yorulmanıza engel olan bu dağ bisikleti, 11 kilo ağırlığı sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti

Kilitli Ön Amortisör

Scott Scale 910 Sram , amortisörleri sayesinde dağlık arazilerde konforlu bir sürüş sunarken, asfalt gibi düz yollarda ise kilitlenebilen ön amortisörüyle kullanıcılarının yorulmasına engel oluyor. Arazi dışında kullanıldığı zaman bisikletin performanstan düşmesine engel olan kilitli ön amortisör, ön maşayı kilitleyerek daha hızlı ve rahat yol almaya yardımcı oluyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Scott Saca
910 Sram
Aradığın
Fiyatı Gör

Scott Scale 910 Sram Kullanıcı Yorumları

Scott Scale 910 Sram Dağ Bisikleti

? Çok kısa sürede elime ulaştı. Aldığımda garantisi bitmemesi için yetkili servisine kurdurdum ve bütün ayarları yapıldı. Birçok kez deneme yaptım ve ürün çok güzel bir sürüş deneyimi sunuyor. N**** S***

? Fiyatı yüksek olsa da bu işe gönül vermiş ve profesyonel düzeyde yapanların ürünü tercih etmesini öneririm. Bundan önce aynı markanın daha uygun fiyatlı bisikletini kullanıyordum ve ondan da memnundum ama bu bam başka bir olay. B**** Ö****

? Her hafta sonu arazilerde bisiklet sürüşü yapmayı çok seviyorum. Özellikle sabah erken saatlerde gittiğimden yerlere çize düşmüş oluyor ve toprak zemin kaygan oluyor ona rağmen yol tutuşu ve sürüş performansı çok güzel. Fiyatı pahalı ama durumu olan biri kaçırmasın derim. O***** Ç****

? 3 aydır kullanıyorum bisiklet çok rahat. Hem şehir içi denemelerinde hem de arazilerde keyif aldım. Yol sarsıntısını asla hissettirmiyor, ayaklarınız yorulmuyor sürdükçe süresiniz geliyor. İ**** O****

? Çok güzel kaliteli bir bisiklet oğlum için aldık ve severek kullanıyor. M*** U***

? Hiçbir sıkıntısı yok fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün. Hızlı vites geçişleri ve en engebeli arazide bile sarsıntı hissettirmeyen amortisörleri çok hoşuma gitti. Saatlerce sürüş yapsanız bile koltuğu hiçbir şekilde rahatsızlık vermiyor. Y***** A*****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Dağ Bisikleti

Scott Scale 910 Sram bisikletin ağırlığı ne kadar?

Karbon malzemeden üretilen Scott Scale 910 Sram, 11 kilo ağırlığındadır. Bu sayede zorlu arazi koşullarında sürücülerini yormadığı gibi daha hızlı yol almalarına yardımcı olur.

Scott Scale 910 Sram bisikleti hangi sürüşler için uygundur?

Scott Scale 910 Sram, dağ bisikleti olarak üretilmiştir. Zorlu arazi koşullarında ve yarışlarda kullanılmak için uygundur.

Scott hangi ülkenin markası?

Scott bisikletler ABD markasıdır. Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde üretilmektedir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.