Arçelik S 7564 Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikleri

Arçelik S 7564 emiş gücü, başlığı, yorumları ve özelliklerini sizler için inceledik.
Arçelik S 7564 Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikleri

Çevreye duyarlı modern tesislerde üretilerek doğayı koruyan Arçelik S 7564 elektrikli süpürge, şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Bu içerikte Arçelik S 7564 süpürge ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, performans ve güç bilgisi, özellikleri ve başlıklarını sizler için inceledik.

Arçelik S 7564 İnceleme

FiltreHepa 13
Emiş Gücü750 Watt
Ağırlık-
Yükseklik46 cm
Ses Seviyesi76 dB
Toz Kapasitesi2.7 litre
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Elektrik Süpürgesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik S 7564 Elektrikli Süpürge

Arçelik S 7564, toz torbasız şekilde tasarlanmıştır. Buna ek olarak 2.7 litre toz haznesiyle uzun süre temizliğinize eşlik eder. Hepa 13 filtresi de bulunan bu süpürge, üstün emiş performansı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

İşte, minimal yapısıyla yer kaplamayan Arçelik S 7564 elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Arçelik S 7564 Tasarım

Arçelik S 7564 elektrikli süpürge, canlı rengi ve minimal yapısıyla oldukça ilgi çeken bir üründür. Geniş teker yapısıyla ön plana çıkan bu süpürge, GFK verilerine göre yatık süpürge kategorisinde, 2019 yılında her 50 tüketiciden birinin tercih ettiği bir süpürgedir.

Arçelik S 7564 Tasarım

Arçelik Toz Torbasız Süpürge Boyutları

Uzunluk46 cm
Genişlik30 cm
Derinlik30.5 cm
Ağırlık-
RenkMavi

Arçelik S 7564, kompakt ve ergonomik bir forma sahiptir. 30.5 cm derinlik, 30 cm genişlik ve 46 cm yüksekliğe sahip olan bu süpürge, taşıma ve hareket ettirme noktasında size destek olarak işlerinizi kolayca bitirmenize de katkı sağlar. 6 metre uzunluğundaki güç kablosu, küçük evlerin ihtiyaçlarına kolayca cevap verebilir. Buna ek olarak ürünün 8.5 metrelik kullanım yarıçapı mevcuttur.

Arçelik S 7564 Süpürge Başlığı

Arçelik S 7564 elektrikli süpürge başlığına gelecek olursak 1 adet ana başlığının yanında toz fırçası, geniş ağızlı ve dar ağızlı uç bulunmaktadır. Ana başlık parke ve fayans gibi sert zeminlere ek olarak halıların da temizliğini derinlemesine bir şekilde yapar. Fırça bölümüyle halı diplerindeki toz ve kirleri yakalayarak haznesine alır. Toz fırçası başlığı, koltuk ve perde gibi hassas alanların zarar görmeden temizlenmesinde önemli rol oynarken dar ağızlı uç ise mobilya aralarındaki toz, kir ve pislikleri ortadan kaldırmanızı sağlar.

Arçelik S 7564 Filtre

Toz Haznesi2.7 litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHepa 13
TipToz Torbasız

Arçelik S 7564, Hepa 13 filtresinin desteğiyle toz tutma performansını her zaman üst seviyede tutar. Aynı zamanda filtrenin yıkanabilir olması, emiş gücünün her zaman fazla olmasına yardımcı olur. Toz torbasız şekilde tasarlanarak kullanıcılarına büyük oranda kolaylık sağlayan bu süpürge 2.7 litrelik geniş toz haznesiyle geniş bir evin temizliğini derinlemesine bir şekilde yapmanızı mümkün hale getirir.

Arçelik S 7564 Performans ve Güç

Arçelik S 7564 elektrikli süpürge 750 Watt emiş gücü sayesinde evin her noktasını derinlemesine temizlemenize yardımcı olur. Her odaya ihtiyaç duyduğu temizliği götürebilmeniz için gövde üzerinde bulunan emiş gücü ayarı ile kullanımı daha işlevsel bir noktaya taşımıştır.

Arçelik S 7564 Performans ve Güç

Arçelik S 7564 Özellikleri

Emiş Gücü750 Watt
FiltreHepa 13
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu6 metre
Boyut30.5 x 30 x 46 cm

Arçelik S 7564 elektrikli süpürge halı ve sert zemin temizliğine uygun şekilde tasarlanmıştır. Toz torbasız formdaki bu süpürge, 2.7 litrelik toz haznesine sahiptir. Hepa 13 filtresi, tozların ve kirlerin havadan ayrışmasını sağlayarak bulunduğunuz ortamın havasını da temizlemesine yardımcı olur. 750 watt emiş gücüyle kullanım açısından pratik ve etkili bir üründür. 8.5 metre kullanım yarıçapı sayesinde ev temizliğini detaylı ve hızlı bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Toz haznesinin çöp kutusuna kolayca dökülmesi, sizin de iş yükünüzü büyük oranda hafifletmesini sağlamıştır. 30.5 x 30 x 46 cm boyutlarıyla kompakt bir form kazanan Arçelik S 7564, taşınma sırasında da ergonomiktir. 6 metre güç kablosu bulunan bu ürün, tüm evin temizlenmesinde size destek olmayı başarır.

Arçelik S 7564 Kutu İçeriği

Arçelik S 7564 Kutu İçeriği

Arçelik S 7564 kutu içeriğinde 1 adet S 7564 elektrikli süpürge, 1 adet ana başlık, 1 adet döşeme başlığı, 1 adet geniş ağızlı uç, 1 adet dar ağızlı uç, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik S 7564 Yorumları

? *** ***: Çekim gücü çok iyi, ablam almıştı çok beğendim ben de çeyizime aldım.

? *** ***: Çeyizim için aldım, deneme amaçlı çalıştırdım. Çekim gücü iyi. Haznesini çıkarıp yıkayabilme özelliği olması çok iyi. Uzun süre dayanır diye düşünüyorum, kaliteli.

? *** ***: Ürün çok güzel, çekim gücü harika, rengi çok güzel. İyi ki aldım tavsiye ederim ?

? *** ***: Çok para vermeye gerek yok, çok güzel süpürüyor. Memnun kaldık biz, düşünenler tereddüt etmesin bence.

? *** ***: Aylar geçti kullanıyorum, her gün çalışıyor ve hala çok iyi çekimi de mükemmel. Zor geldiği için sadece yeni rahat başlık aldık, daha rahat kullanıyoruz.

? *** ***: 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. Emiş gücü olsun rengi olsun çok güzel. Herkese tavsiye edebilirim.

? *** ***: Çok az ses çıkarıyor ve çok güzel temizliyor. İyi ki almışım.

? *** ***: Çok güzel geldi, kullanışı güzel çekişi çok kuvvetli gerçekten. Harika bir süpürge, çok memnun kaldım. Alacak arkadaşlarıma tavsiye ederim.

? *** ***: Çekiş gücü düşüyor diyenler var, filtre iyi temizlenmeli ve birkaç temizlemeden sonra yenisi alınmalı. Halıya yapışıyor o kadar kuvvetli makine. Bu fiyata çok çok iyi, kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Süpürge çok güzel çekiyor, kedi tüylerinden bile eser kalmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Eşime aldım beklediğimizden çok iyi çıktı. Çekim gücü çok iyi, sesi de rahatsız etmiyor. Alınabilecek bir süpürge.

? *** ***: Kesinlikle almalısınız anneme aldım çeyizime de alacağım. Çok memnun kaldım, çekim gücü çok güzel.

? *** ***: Harika bir makine. Kesinlikle tavsiye ederim. Emiş gücü, performansı her özelliğini çok beğeniyorum.

? *** ***: Çekim gücü gayet iyi, tahmin ettiğimden daha düşük ses seviyesi var. Almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum kesinlikle.

? *** ***: Güzel ürün ama süpürge başlığı çok kalitesiz, süpürürken kırılacak diye korkuyorum.

? *** ***: Her kullanımda haznesini boşaltmamıza ve filtresini yıkamamıza rağmen bir sene dolmadan çekiş gücü inanılmaz düştü. Yerdeki saçı ipi elimizle alıp içine atıyoruz. Alıp paranıza yazık etmeyin.

? *** ***: Etrafa çok kötü bir şekilde koku yayıyor. Çekimi ilk günler çok güzeldi sonradan hiç çekmemeye başladı. Alacaklar iki defa düşünsün.

? *** ***: Emiş gücü çok zayıf ve hayal kırıklığına uğradım. Sesi de beni rahatsız ediyor. Ayrıca kablosu da kısa memnun kalmadım.

? *** ***: Sürekli filtreyi yıkamam gerekiyor. İşten çok onunla uğraşıyorum, fazla vaktim var diyen alsın.

? *** ***: Çok kötü bir süpürge, hemen hava filtreleri tıkanıyor, sesi kısılıyor.

İçeriğimizin bu bölümünde Arçelik S 7564 elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Arçelik S 7564 süpürge neden çekmiyor?

Arçelik elektrikli süpürge eski çekim gücünü kaybettiği durumlarda ilk olarak fiş ve priz arasında temassızlık olup olmadığını belirlemeniz gerekebilir. 2. adımda toz haznesi doluluğunun kontrol edilmesi gerekmektedir. Toz haznesi doluluğu "max" seviyeye geldiğinde, makinenin de emiş gücü azalabilmektedir. Filtrelerin tıkanması, süpürgenin emiş gücünü kaybetmesinin bir diğer nedenidir. Filtreyi temizleyerek emiş performansını tekrar yükseltebilirsiniz.

Arçelik elektrikli süpürge parçaları nedir?

Arçelik S 7564 elektrikli süpürgenin 1 adet ana başlığı, toz fırçası, dar ağızlı ve geniş ağızlı uçları bulunmaktadır. Bu başlıklar, süpürgenizi daha fonksiyonel bir şekilde kullanmanıza da yardımcı olur.

Arçelik S 7564 kaç watt?

Arçelik S 7564 süpürge, 750 watt gücünde bir emiş performansına sahiptir.

Arçelik elektrik süpürgesi kaç yıl garantili?

Arçelik S 7564 elektrikli süpürge garanti süresi, ürünün teslim edilmesinin ardında 2 yıl boyunca devam edecek şekilde başlar.

Arçelik süpürge filtresi yıkanır mı?

Arçelik markası süpürgelerinde kullandığı Hepa 13 filtresi sayesinde yüksek bir emiş gücü sunar. Hepa 13 filtre, yıkanabilir yapısı sayesinde kolay ve pratik bir şekilde temizlenebilir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum