Karaca Vantuz 8 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Karaca Vantuz 8 kullanıcı yorumları, özellikleri, performans ve güç bilgisi gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Karaca Vantuz 8 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Son zamanlarda küçük ev aletleri ve süpürgeleriyle ön plana çıkmayı başaran Karaca, bunu Karaca Karaca Vantuz 8 Rosegold elektrikli süpürgeyle de desteklemektedir. Bu içerikte Vantuz 8 ile ilgili yorumları, özellikleri ve performans bilgisini inceleyerek sizlere yardımcı olmayı amaçladık.

Karaca Vantuz 8 Rosegold Özellikleri

FiltreHepa 13
Emiş Gücü899 Watt
Ağırlık5.5 kg
Yükseklik370 mm
Ses Seviyesi73 dB
Toz Kapasitesi3.15 L
Amazon
Fiyatını Gör
Karaca
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Vantuz 8 İnceleme

Karaca Vantuz 8, Turbo Cyclone 8 teknolojisi ile yüzeylerde ve zeminlerde gizlenen kirlerin %99’unun hapsolmasını sağlayarak evinizin hijyenik bir ortam haline gelmesini sağlar.

İşte, yüksek emiş gücüyle toz ve kirleri yok eden Karaca Vantuz 8 elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Karaca Vantuz 8 Tasarım

Karaca Vantuz 8, Rosegold ve antrasit şeklinde 2 ayrı renge sahiptir. 8 metrelik kablosu bulunan bu süpürge, kabloyu toparlamak içinde yalnızca tek bir düğmeye ihtiyaç duyar. 899 watt emiş gücünden aldığı destekle evinizin detaylı temizliğinde en iyi arkadaşınız olacak.

Karaca Vantuz 8 Tasarım

Karaca Vantuz 8 Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk590 mm
Genişlik400 mm
Yükseklik370 mm
Ağırlık5.5 kg
RenkRosegold, antrasit

Karaca Vantuz 8, 370 mm yüksekliğinde bir elektrikli süpürgedir. 590 mm uzunluğu ve 400 mm genişliği ile büyük bir forma sahiptir. Aynı zamanda 8 metrelik kablosu bulunan bu süpürge, evin her köşesine rahatlıkla ulaşmanızda büyük rol oynar. Buna ek olarak 5.5 kilogram ağırlığı ile kompakt bir kullanım sunmayı başarır.

Karaca Vantuz 8 Filtre ve Toz Kapasitesi

Karaca Vantuz 8, turbo fırçası ile halı ve fayans diplerine ulaşarak toz ve kirleri hapseder. Hassas bir temizlik sağlamak amacıyla Hepa 13 filtresiyle üretilerek tozun ve kirin %99.9 oranında ortadan kaldırılmasını sağlayarak kullanıcılarını memnun eder. Toz torbasız şekilde tasarlanan bu süpürge, aynı zamanda halı, sert zemin gibi alanları pratik bir şekilde temizlemenize de yardımcı olmayı başarır.

Karaca Vantuz 8 Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi3.15 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHepa 13
TipToz torbasız

Karaca Vantuz 8 Rosegold, toz torbasız şekilde tasarlanarak hem zamandan hem de temizlikten zaman kazanmanız konusunda sizi destekler. Bununla birlikte 3.17 litre toz haznesi bulunan bu elektrikli süpürge, geniş toz haznesi sayesinde tüm evi temizlemenize yardımcı olur. Aynı zamanda haznesinin pratik bir şekilde boşaltılabilmesi, sizi toz ve kirden uzak tutma noktasında önemli bir rol oynar. Aynı zamanda 11 metrelik kullanım yarıçapı ile geniş ve büyük odaların daha hızlı, pratik bir şekilde tamamlanmasını da sağlar.

Karaca Vantuz 8 Performans ve Güç

Karaca Vantuz 8 Rosegold, Turbo Cyclone 8 teknolojisi sayesinde havadaki tozların ayrılmasını sağlayarak daha temiz bir hava oluşturur. Buna ek olarak 899 watt emiş gücünün desteğiyle her köşeyi temizlemenizi sağlar. Ayarlanabilir emiş gücünün desteğiyle tüm odalara ihtiyaç duyduğu temizliği taşımayı başarır. Aynı zamanda 73 dB sesi ile sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmez.

Karaca Vantuz 8 Performans ve Güç

Karaca Vantuz 8 Teknik Özellikleri

Emiş Gücü899 Watt
FiltreHepa
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu8 metre
Boyut400 x 590 mm

Karaca Vantuz 8, 899 Watt emiş gücüne bağlı olarak detaylı ve derinlemesine bir temizliğin anahtarıdır. Bununla birlikte yalnızca 73 dB ses seviyesi ile çalışması sayesinde sizi rahatsız etmez. Toz torbasız şekilde tasarlanan bu süpürge, pratik kullanıma ek olarak 3.15 litrelik geniş toz haznesi sayesinde büyük bir evin kirini içine hapsedebilir. Buna ek olarak Hepa 13 filtresiyle toz ve kirleri hapsederek ortadan kaldırır. 11 metrelik kullanım yarıçapıyla temizliği hemen bitirmenizi sağlayacak bu süpürge, teleskopik borusu ve ergonomik tutma sapı sayesinde evin her noktasına ulaşmanızda büyük rol oynar. 5.5 kilogram ağırlığının desteğiyle rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz.

Karaca Vantuz 8 Kutu İçeriği

Karaca Vantuz 8 Kutu İçeriği

Karaca Vantuz 8 kutu içeriğinde; elektrikli süpürge, Turbo Fırça, Halı ve Parke Fırçası, Sert Zemin Aparatı, Koltuk Ucu Aparatı, Kenar Köşe Aparatı, Tül Perde Aparatı, kullanım kılavuzu yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Vantuz
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Vantuz 8 Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Çok güzel çekim gücü iyi, boyutu büyük. Hepa filtre toz tutuyor, onu çıkarıp temizlemek gerek. Çekim gücü azalmadı, ben çok memnunum alınabilir bir ürün ama biraz ağır ve günlük pratik değil. Dip köşe güzel temizliyor.

? *** ***: Ürün çok güzel çok beğendim. Gerçekten büyük bir boyutu var ama harika duruyor. Öyle büyük olsa da ağır değil kablo boyutu gerçekten baya uzun. Toz emiş gücü o kadar iyi ki ince tozlar halinde hepsini çekmiş. Çok kullanışlı, çeyizim için aldım.

? *** ***: Ürün harika. Çekiş gücü çok çok iyi. Yorumlara bakarak almıştım gerçekten çekişi çok iyi, sesi çok yüksek değil. Ürünümün toz haznesi oldukça büyük ve güzel. Çok iyi bir ürün, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Mağazasında görmüştüm bu süpürgeyi; tasarımı olsun, kalitesi olsun gayet güzel, kutusu tam geldi her parçası kaliteli. Çeyizim için almıştım, çok beğendim. Fiyatı da aşırı uygun bence. Memnun kaldım.

? *** ***: Tek kelime ile harika bir süpürge. Çeyizim için aldım, ilk başta bir denemek istedim. Halının en derinindeki pisliği bile çekiyor, adı üstünde vantuz. Kesinlikle alın aldırın.

? *** ***: Kendi evimde kullanıyorum anneme de aldım. Çok memnunum. Çekim gücü, performansı çok iyi.

? *** ***: Öyle bir çekiş gücü var ki bıraksam halıyı içine alacak ? Çok memnun kaldım, başka markalara bir sürü para harcamanıza gerek yok. Tavsiye ederim.

? *** ***: Eşim ürünü çok beğendi, gerçekten çekimi çok iyi, tereddütsüz alınabilir. Ayrıca hafif de geldi, biz tavsiye ediyoruz.

? *** ***: Evimde kullanıyorum çekim gücü çok güzel, anneme aldım çok memnun tavsiye ediyorum.

? *** ***: Mükemmel, almak isteyen alsın ben tavsiye ederim. Çekim gücü güzel ve sessiz çalışıyor. Kesinlikle bayıldım.

? *** ***: Ürün çok güzel ama power tuşu içine basıklık yapıyor, basınca geri gelmiyor. Memnun kalmadığım için iade etmek istiyorum.

? *** ***: Hayatımda gördüğüm en kalitesiz ürün. Çekim gücünden hiç memnun kalmadım. Sesi de çok fazla, rahatsız ediyor.

? *** ***: Beklediğimden büyük geldi ve sesi çok fazla, ağır olduğundan taşımakta zorlanıyorum. Memnun kalmadım pek.

? *** ***: Ürün görünüşü güzel ağır biraz sadece o kadar. Ama ilk geldiğinde süper çekişi vardı, en düşük haliyle bile halıyı kaldırıyordu şimdi ise en yüksek seviyede bile tozları çekmiyor.

? *** ***: Ürün çok büyük ve ağır, ayrıca çekim gücü yeterli değil. Hazne temizlemek uğraştırıyor. Ben hiç beğenmedim. Tavsiye etmem.

? *** ***: Markaya güvenerek aldım ancak yerlerde lastik izi bırakıyor süpürürken. Derecesini düşürsem bile çok zorluyor süpürme işini. makine açmak gelmiyor içimden. üzgünüm ama tavsiye etmiyorum. Halıyı iyi çekiyor ancak sert zeminde fiyasko ürün. Hazneyi temizlemek de can sıkıcı.

İçeriğimizin bu bölümünde emiş gücüyle sizi memnun etmeyi başaracak Karaca Vantuz 8 elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Karaca vantuz 8 kaç watt?

Karaca Vantuz 8, 899 watt motor gücüyle üstün bir emiş performansına sahiptir. Bu elektrikli süpürgenin antrasit ve rosegold renkleri bulunmaktadır.

Vantuz süpürge ne demek?

Karaca Vantuz 8, 3.17 litrelik toz haznesi ile birlikte 899 watt emiş gücüne sahiptir. Geniş hacmi ile uzun süre kullanabileceğiniz bu süpürge, 8 metrelik kablosuyla da işlevselliğini korur.

Vantuz hangi marka?

Vantuz, Karaca'nın titizlikle tasarladığı süpürge modellerine verdiği isimdir. Vantuz serisinin ayaklı, yatay, kablolu ve kablosuz şeklinde çeşitleri de bulunmaktadır.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.