Miele Blizzard CX1 PowerLine Yorumları ve Özellikleri

Miele Blizzard CX1 PowerLine yorumları, özellikleri ve performansı ile ilgili merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Miele Blizzard CX1 PowerLine Yorumları ve Özellikleri

Temizlik yapmayı kolaylaştıracak bir elektrikli süpürge mükemmel olurdu değil mi? Miele Blizzard CX1 PowerLine, Vortex teknolojisiyle geliştirilen ve temizliği detaylı ve pratik bir şekilde yapmanızı sağlayacak elektrikli süpürgelerden biridir. Biz de bu içerikte Miele Blizzard CX1 PowerLine özellikleri, kullanıcı deneyimleri ve performans gibi noktaları sizler için inceledik.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Özellikleri

FiltreHygiene Lifetime Filtre
Emiş Gücü890 Watt
Ağırlık8.45 kg
Boyut51 x 31 cm
Ses Seviyesi76 dB
Toz Kapasitesi2 L
Amazon
Fiyatını Gör
Miele
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Miele Blizzard CX1 İnceleme

Miele Blizzard CX1, 890 watt emiş gücü ile öne çıkan elektrikli süpürgelerden biridir. Vortex teknolojisinin desteklediği bu süpürge, ComfortClean ile kendi kendini temizleyerek performansını her zaman üstün güç noktasında tutmayı başarır.

İşte, güçlü emiş performansıyla sizleri memnun edecek Miele Blizzard CX1 PowerLine elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Miele Blizzard CX1 PowerLine Tasarım

Minimal bir tasarıma sahip olan Miele Blizzard CX1 PowerLine, sade görüntüsüyle ev ortamında göz yormadan saklanabilir. Temizlik performansı açısından titizlikle hazırlanmış olup park sistemiyle pratik ve güvenlikli bir kullanım sunmayı da ihmal etmez. Kablo sarımını tek bir düğmeyle yapmanızı sağlayan bu süpürge, pratik kullanımıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Tasarım

Miele Blizzard CX1 PowerLine Elektrikli Süpürge Boyutları

Kablo Uzunluğu7.5 metre
Genişlik31 cm
Derinlik51 cm
Ağırlık8.4 kg
RenkGri

Miele Blizzard CX1 PowerLine, 8.4 kilogram mevcut ağırlığı nedeniyle kullanıcılarını tereddütte bıraksa da 7.5 metrelik uzun kablosuyla işlevselliğini korumayı başarır. 51 x 31 cm boyutlarındaki bu süpürge, gri renkteki minimal tasarımıyla şık ve modern bir görünüm oluşturmayı da ihmal etmez.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Filtre ve Toz Kapasitesi

Hygiene Lifetime fitresi ile üretilen Miele Blizzard CX1 PowerLine, hijyeni ve temizliği en üst seviyede tutmak amacıyla toz tutma seviyesini maksimumda tutar. Yenilikçi teknoloji ile geliştirilen Gore sensörleri, ince toz filtresinde bulunan hava nüfuzunu takip ederek gerekli zamanda ComfortClean etkinleştirir, filtre kendi kendisini temizler. Bu sayede makine performansı her zaman en üst noktada kalır. Bu işlem sırasında elektrikli süpürgenin 20 saniye kendisini kapattığı görülmektedir.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi2 L
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreHygiene Lifetime Filtre
TipToz Torbasız

2 litre toz haznesi sayesine geniş bir ev temizliğiyle kolayca başa çıkabilen Blizzard CX1 PowerLine, toz torbasız yapısıyla da hem maddi hem de manevi olarak size destek verir. Halı ve sert zeminlerde kullanabileceğiniz bu süpürge, 360° dönebilen yönlendirme tekerlekleriyle hareket etmede zorluk yaşamadan işlerinizi pratik bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. EcoteqPlus başlığının desteğiyle tüm zeminlerdeki kir ve tozları profesyonel bir şekilde içine çeker. Aynı zamanda 7.5 metrelik uzun kablosu her alana rahatlıkla yönlendirmenizi desteklerken tek bir düğme ile kolayca sarılarak size zaman kaybettirmez. Comfort teleskopik boruyla ergonomik bir form kazanarak istediğiniz boyutta uzatabilmenize yardımcı olur, aynı zamanda saklama anında da dik durmasını sağlar.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Performans ve Güç

Miele Blizzard CX1 PowerLine 890 watt emiş gücüyle desteklenerek kullanımı verimli bir noktaya taşır. Vortex teknolojisi ile desteklenerek saatte 100 kilometreyi geçen yüksek hava akım hızı ile temizliği daha detayli bir hale getirir. Yer fırçasının akım yaratmaya izin veren yapısıyla temizliği daha önce görmediğiniz verimlilikte tamamlamanıza yardımcı olur.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Performans ve Güç

Blizzard CX1 PowerLine Teknik Özellikleri

Güç890 Watt
Boyut51 x 31 cm
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu7.5 metre
Ağırlık8.4 kg

2 litrelik toz haznesi sayesinde Miele Blizzard CX1 PowerLine, uzun süre boyunca boşaltmanızı gerektirmez. CleanStream teknolojisiyle kendi filtresini temizleyerek performansı her zaman en üst noktada tutan bu süpürgede 76 dB ses seviyesi mevcuttur. 8.4 kilogram ağırlığı ile bir miktar taşıma zorluğu bulunan bu süpürge, teleskopik boru formu ve 4 noktalı döner düğmesi sayesinde kanepe altları gibi temizlemesi zor alanlarda işlevselliğiyle ön plana çıkar. 890 watt gibi yüksek bir emiş performansının yanında, emiş gücünün ayarlanabilmesiyle de her alana ihtiyaç duyduğu temizliği götürür. Park sistemiyle güvenli hale getirilirken saklama açısından da konfor amaçlanmıştır. 7.5 metre kablo uzunluğuyla evin her noktasına ulaşarak sizi memnun eder.

Blizzard CX1 PowerLine Kutu İçeriği

Blizzard CX1 PowerLine Kutu İçeriği

Blizzard CX1 PowerLine elektrikli süpürge kutusunda sizler için 1 adet Blizzard CX1 PowerLine elektrikli süpürge, dar aralık ucu, döşeme ucu, ana fırça, kullanım kılavuzu yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Blizzard
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Miele Blizzard CX1 PowerLine Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: İyi bir Alman mühendisliğini yenemezsiniz ve bu da buna güzel bir örnek. Kullanımı bir zevk olan pürüzsüz, şık, şık ve güçlü bir elektrikli süpürge. Harika emiş gücüne sahip ve zahmetsizce çalışıyor. Temizleme kutusu mükemmel ve kendi kendini temizleyen ömürlük bir filtresi var. Kablo geri sarma sistemi mükemmel, yüksek güçlü geri sarma, tüm kabloyu ilk seferde alıyor! Turbo fırça kafası, kısa tüylü halıda ve sert zeminde gerçekten iyi çalışıyor.

? *** ***: Uzun hortumu ve 4 noktalı döner tekerlekleri sayesinde kullanımı daha rahat. Mobilyaların altındaki herhangi bir noktaya ulaşmak çok kolay. Evim halı, sert zemin ve büyük kilim karışımı ve her şeyi düzgün bir şekilde temizlemenin sorunlu olacağından korkuyordum. Ancak emiş harika; evdeki evcil hayvan tüylerini ve kiri hızlı bir şekilde temizlemek için farklı temizleme gücü ayarları var. Merdivenler için biraz ağır ve problemli ama hortumun uzun olması sayesinde problem hızlı bir şekilde çözülebiliyor. Ben memnun kaldım.

? *** ***: Hayvan kıllarına alerjim var ve çocuklarımızın bir kedisi var, bu yüzden etkili bir temizliğe karşı çok hassasım. Gürültü o kadar yüksek olmasa da, bu şeydeki emiş inanılmaz. Hafif değil ancak benzer boyuttaki diğer elektrikli süpürgelerden muhtemelen daha ağır değildir ve zaten tekerlekli olduğu için taşımanıza gerek yok.

? *** ***: Kullanımı kolay, hortumun kendisine takılan çok kullanışlı toz fırçası, böylece ekstra aparatlarla uğraşmanıza gerek kalmaz. Uzun kablo, mükemmel bir şekilde geri çekilir, iyi teleskopik hortum uzunluğu, mükemmel emiş ve çok yönlü emiş seviyeleri var. Toz/kir haznesini boşaltması kolay, çok sessiz. Kısacası herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Makinenin verdiği sağlamlık hissi gerçekten hoşuma gitti. Çok fazla karmaşık parçası yok, aksesuarlar iyi çalışıyor. Haznesi kolayca boşaltılıyor. Her şey makinede görünüyor, böylece onları aramak zorunda kalmazsınız. Daha büyük parçalar için ayrı bölmesi bulunuyor böylece kolayca boşaltabilir ve tıkanıklıklara neyin sebep olduğunu görebilirsiniz. Alın, pişman olmazsınız.

? *** ***: Kullanımı çok kolay ve hafif. Bu farklı bir seviye olduğu için son elektrikli süpürgemin ne kadar süredir düzgün çalışmadığını merak etmeme neden oldu. Fiyat nedeniyle düşünerek aldım ancak uzun ömürlü olması buna değecek! Kesinlikle tavsiye ederim

? *** ***: Küçük bir Miele'miz vardı, ancak kullanım miktarı nedeniyle daha büyük bir Miele istedik. Büyük bir köpeğimiz var ve sürekli tüy döküyor. Çoğu elektrikli süpürge bununla baş edemedi ama bu süpürge harika. Bunun torbasız olması ve atık bölmesinin şeffaf olması harika, tek kullanımda ne kadar topladığı beni her zaman şaşırtıyor! Tek dezavantajı, diğerinden biraz daha ağır olabilmesi.

? *** ***: Bir köpeğimiz olduğu için, gerçekten yüksek emiş gücüne sahip bir elektrikli süpürge istiyordum. Bugünlerde watt değeri 10 yıl önceki elektrikli süpürgelerden çok daha düşük ve önceki elektrikli süpürgemle eşleşemeyeceğinden endişelendim. Birçok elektrikli süpürgeye baktım ve incelemelere baktım. Bu elektrikli süpürgeyi çok pratik buluyorum, birden fazla manevra kabiliyetine sahip, elektrikli süpürgeye 2 aksesuar entegre edilmiş ve çok iyi emiyor. Dezavantaj olabilecek büyük bir elektrikli süpürge ancak avantajı da büyük bir hazneye sahip olması zaten.

? *** ***: Mükemmel evcil hayvan tüyü temizleyici. Küçük bir çocuğum ve bir kedim olduğu için halıyı mükemmel bir şekilde temizleyecek bir şey istedim. Bu süpürge gerçekten harika bir iş çıkardı. Önceki elektrikli süpürgeme göre biraz ağır geliyor. Maksimum ayarı kullanırsanız emiş çok güçlü. Uzun borusuyla kanepenin altını ve yatağın altını kolayca temizleyebiliyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Makine oldukça ağır. Küçük alanlarda ve dar merdivenlerde hareket ettirirken zorlanıyorum. Ayrıca kullanılmadığı zamanlarda oldukça büyük yer kaplıyor.

? *** ***: Neden herhangi bir üretici, en düşük ayarda bile kullanımı çok zor olacak kadar güçlü emişe sahip bir elektrikli süpürge yapsın? En düşük ayarda bile süpürmek için koldaki hava yuvasını açmam gerekiyor. Kimsenin bunu yüksek ayarda kullanmasına imkan yok.

? *** ***: Bu modelle ilgili tek sorunum, halıda kullanabileceğinizi söylemesiydi. Bunu yapmanın çok zor olduğunu gördüm. Emiş gücü o kadar yüksek ki halıyı kaldırıyor, süpürmeyi zorlaştırıyor.

? *** ***: Halıyı süpürmek çok çok zor. Emiş gücünü gidebileceği kadar alçaltmanız gerekiyor ve o zaman bile halının üzerinde kafayı hareket ettirmek zor. Ben tavsiye etmiyorum.

? *** ***: Bir halıyı, hatta kısa bir halıyı itmek veya çekmek çok zordur. Karo halılarımızı yukarı çekiyor. Ayrıca çok da ağır. Ben memnun kalmadım çünkü yoruluyorum.

? *** ***: Düz halıyı itmek zor, gücü azaltınca da iyi bir iş çıkarmıyormuş gibi geliyor. Ayrıca fırça başlığını sığdıracak yer yok, aşırı büyük.

İçeriğimizin bu bölümünde güçlü emiş performansıyla ön plana çıkan Miele Blizzard CX1 PowerLine elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Miele CX1 iyi mi?

Miele Blizzard CX1 PowerLine, yüksek emiş gücü, kompakt teleskopik kablosu, EcoTeq başlığı ile oldukça işlevsel bir elektrikli süpürge olarak tasarlanmıştır. Kullanıcıların büyük bir bölümü emiş gücünden memnun kaldığını fakat makine ağırlığının biraz fazla olduğunu dile getirmiştir.

Miele CX1'in emiş gücü nedir?

890 watt emiş gücüne sahip olan Miele Blizzard CX1 PowerLine elektrikli süpürge Vortex teknolojisiyle desteklenerek hem havayı temizler hem de güçlü bir vakum uygular.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.