Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Yorumları ve Özellikleri

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 kullanıcı deneyimleri, performans ve özellik bilgisi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Yorumları ve Özellikleri

Zemin ve yüzeylerdeki tozlar bazen görünmediği için temizlenip temizlenmediğini anlamak zorlaşabiliyor. Bu içerikte sizi bu sorundan TriActive led başlığı sayesinde kurtaracak olan Philips Marathon Ultimate XB9185/07 elektrikli süpürgeyi kullanıcı yorumları, özellikleri ve performans bilgisi açısından inceledik.

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Özellikleri

FiltreAllergy H13
Emiş Gücü899 Watt
Ağırlık6.2 kg
Yükseklik310 mm
Ses Seviyesi77 dB
Toz Kapasitesi2.2 Litre
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Marathon Ultimate İnceleme

Philips Marathon Ultimate, 899 Watt emiş gücü sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplamış bir elektrikli süpürgedir. TriActive Ultra LED başlığı, hiçbir tozun gizli kalmasına izin vermez. Bu sayede hijyenik bir temizlik yapmanız mümkün hale gelir.

İşte, güçlü emiş performansıyla hijyenik bir ev sunan Philips Marathon Ultimate elektrikli süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Tasarım

Philips Marathon Ultimate elektrikli süpürge, koyu opal yeşili rengi ile siyahın birleşimi sayesinde modern ve şık bir tasarım örneği oluşturmuştur. Led başlığının desteği sayesinde zemindeki toz ve kirleri görmenizi sağlayan bu süpürge, aynı zamanda temizliği daha derinlemesine ve detaylı bir şekilde yapmanıza da yardımcı olur.

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Tasarım

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Elektrikli Süpürge Boyutları

Uzunluk310 mm
Genişlik506 mm
Derinlik317 mm
Ağırlık6.2 kg
RenkKoyu Opal Yeşili

Philips Marathon Ultimate elektrikli süpürge 506 mm genişliği ve 310 mm boyu ile kompakt bir yapıya sahiptir. 6.2 kilogram ağırlığındaki bu elektrikli süpürge, hafif yapısıyla da beğenileri toplamayı başarır. Koyu opal yeşili rengi, bu süpürgeye modern ve estetik bir görüntü katmayı başarmıştır.

Philips Marathon Ultimate Filtre ve Toz Kapasitesi

Allergy H13 filtre teknolojisiyle üretilen Philips Marathon Ultimate, ince yapıdaki tozları %99.9 oranında hapsederek evinizin hijyenik bir ortama dönüşmesini sağlar. Alerjik reaksiyonlara açık olan bünyeler için rahat bir ev ortamı yaratan bu süpürge; polenler, hayvan tüyleri ve ince tozları ortandan kaldırmada büyük bir performans gösterir. Bununla birlikte TriActive Led başlığı, süpürgenin önündeki tüm tozları görmenizi, bu sayede hepsini detaylı bir şekilde temizlemenizi sağlar. Filtrenin temizlenme zamanını takip eden PowerMax Sensörü, filtre kirlendiğinde haber vererek performansı hep en üst noktada tutar.

Philips Marathon Ultimate Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi2.2 Litre
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
FiltreAllergy H13
TipToz Torbasız

2.2 litrelik geniş toz haznesine sahip olan Philips Marathon Ultimate, bütün bir evin tek seferde rahatlıkla haznesinde toplayabilir. Hazneyi boşalttığınız sırada toz oluşumunu en az indiren NanoClean teknolojisinin desteğini alarak tozdan uzak kalmanız mümkün hale getirilmiştir. Tutma sapında yer alan toz fırçası, süpürme esnasında koltuk ve döşemeleri pratik bir şekilde temizlemenize yardımcı olur.

Philips Marathon Ultimate Performans ve Güç

899 watt emiş gücü ile rakiplerini geride bırakmayı başaran Philips Marathon Ultimate, PowerCyclone 10 teknolojisiyle de bunu en düşük enerjiyi harcayarak yapmanızı sağlar. Üstün bir emiş gücü sunan PowerCyclone 10 teknolojisi, dönme hareketlerini güçlü bir şekilde gerçekleştirerek hava akışını optimuma çıkarır. Bu sayede toz ve kir havadan ayrıştırılarak havanızın temiz ve hijyenik kalması mümkün olur. ErgoGrip özelliği ile tutma sapından ayarlayabileceğiniz emiş gücü performansı, kullanımı sizin kontrolünüze bırakarak her odaya ihtiyaç duyduğu temizliği yapmanızı sağlar. Otomatik açma kapama sensörü, makineyi kullandığınızı algıladığında kendisi açılır, aynı şekilde bir işiniz çıktığında kendi kendini kapatarak enerji tasarrufu yapmayı da ihmal etmez. Aynı zamanda 77 dB ses düzeyi de rakiplerinin önüne geçmesine yardımcı olmuştur.

Philips Marathon Ultimate Performans ve Güç

Philips Marathon Ultimate Teknik Özellikleri

Emiş Gücü899 Watt
FiltreAllergy H13
Boru TipiTeleskopik
Kablo Uzunluğu8 metre
Boyut310 x 506 x 317 mm

Philips Marathon Ultimate teknik özelliklerinden bahsedecek olursak 11 mm çalışma yarı çapı sayesinde büyük odaları en kısa sürede temizlemenize yardımcı olur. 899 watt emiş gücüne sahip bu süpürge, güç kontrolünü ErgoGrip özelliği sayesinde pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. PowerCyclone 10 teknolojisinin desteğiyle güçlü bir performans sunan bu süpürge, aynı zamanda TriActive başlığıyla da zemindeki tüm toz ve kirleri ortadan kaldırmanızda size destek olur. Bununla birlikte 77 dB ses düzeyi mevcuttur. Toz torbasız şekilde tasarlanarak size zaman kaybettirmeyen Philips Marathon Ultimate, NanoClean Teknolojisiyle de bunu desteklemeyi başarır. Allergy H13 filtre sistemi kullanılarak üretilen bu süpürge, polen, hayvan tüyü gibi en ince tozların bile %99'unu hapsederek evinizin hijyenini korumanızı sağlar.

Philips Marathon Ultimate Kutu İçeriği

Philips Marathon Ultimate Kutu İçeriği

Philips Marathon Ultimate kutu içeriğinde 1 adet Marathon Ultimate elektrikli süpürge, 1 adet TriActive led başlığı, aralık temizleme aparatı, 1 adet küçük başlık, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Marathon Ultimate
Elektrikli Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Marathon Ultimate Elektrikli Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Ürün o kadar iyi ki çok araştırdım en sonunda bunda karar kıldım çekiş gücü mükemmel asla yormadan uğraştırmadan bütün ev dip köşe temizlenebilir.

? *** ***: Çeyizim için aldım gerçekten çok yüksek emiş gücü var. Bir odayı süpürdüm ışığı açık bir şekilde, en ince tozlara kadar gösteriyor. Ergonomik özellikleri ile çok iyi tavsiye ediyorum.

? *** ***: Philips kalitesine diyecek yok, çeyizim için denedim mükemmel çekiyor Almayı düşünenler hiç kaçırmasın bu ürünü.

? *** ***: Çeyizime aldım, annemin 25 yıldır hiç değişmediği marka Philips ben de annemin yolundayım iyi ki almışım.

? *** ***: Çeyizim için aldım. Dikey Süpürge ve bunun arasında kalmıştım. İyi ki bunu almışım çok memnunum

? *** ***: Çekim gücü çok güzel, temiz zannettiğiniz yeri bile derinlemesine temizliyor. Philips kalitesi güvenle alabilirsiniz.

? *** ***: Görüntüsü çok şık, ışıklı başlığı da tam istediğim gibi koltuğun altlarını süpürmek için birebir, çeyizim için aldım ama denemek için açtım ufacık bir yerde çekim gücünü denedim çok iyi çekiyor tozları ufak bir yerde bile bir sürü toz çıktı. Sadece taşıması sıkıntılı, biraz ağır bir makine ama yine de çok güzel ✨❤️

? *** ***: 1 yıldır araştırıyorum. Aşırı güzel bir süpürge. Sesi rahatsız edici değil. Işık ile süpürmek çok keyifli. Çekim gücü harika.?Teşekkürler Philips?

? *** ***: O kadar güzel o kadar kaliteli ki asla tereddüt etmeden alın kızlar tam çeyizlik. Alın derim biz çok memnun kaldık teşekkür ederiz.

? *** ***:Ürün çok ağır, çekiş gücü kuvvetli fakat ürünün kendisi de ağır olduğu için kullanmak inanılmaz zorlaşıyor

? *** ***: Parasına göre memnun değiliz. Daha ucuz olup daha iyi süpüren ve daha kaliteli malzemeden yapılmış nice süpürge var.

? *** ***: Ürünün gücüne diyecek yok ama aşırı derecede sesli çalışıyor.

? *** ***: Çekim gücü çok güzel, fakat kullanımı çok zor.

? *** ***: Süpürgenin vakumu çok kuvvetli olduğu için halılarımı süpürürken zorlanıyorum. Baya efor sarf etmek durumunda kalıyorum. Aldığıma pişman oldum sayılır.

? *** ***: Kullanılışlı ama toz kokusu veriyor.

? *** ***: Ürün geldi, denedim kesinlikle parasının malı değil, ağır gereksiz aparatı çok, çekim gücü piyasadaki 2-3 bin liralık süpürgelerle aynı. Tavsiye etmem.

? *** ***: Aldığıma pişman oldum parkelerin tozunu almıyor, önceki süpürgem power pro bundan daha iyi.

? *** ***: ürün genel olarak iyi fakat plastik aksamı çok kötü. örneğin süpürge tutma sapını artık süpürge tutmuyor, düşüyor. Hemen deforme olmuş. Çekme gücü olarak da gücü orta düzey. Çok beğenmedim.

? *** ***: Çekimi çok güçlü ama kullanışlı bir ürün değil. Halının üstünde hareket kabiliyeti zayıf.

İçeriğimizin bu bölümünde üstün emiş performansına sahip Philips Marathon Ultimate XB9185/07 elektrikli süpürge ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

Philips XB9185 07 en yüksek watt kaç?

Philips Marathon Ultimate XB9185/07, 899 watt gücüyle üstün emiş performansı sunan bir elektrikli süpürgedir. Toz torbasız yapıda tasarlanarak kullanım açısından pratik bir hale getirilmiştir.

Philips Marathon özellikleri nelerdir?

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 özelliklerine gelecek olursak 899 watt emiş gücü, 77 dB ses değeri, TriActive led başlığı, otomatik açılıp kapanma sensörüyle işlevsel bir form kazanmış bir elektrikli süpürgedir. Toz torbasız formda tasarlanan bu süpürge 2.2 litrelik geniş toz haznesiyle de kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır.

Philips Marathon Ultimate sessiz mi?

Philips Marathon Ultimate birçok elektrikli süpürgeden daha sessiz bir yapıya sahiptir. Ses değeri 77 dB olan bu süpürge, kullanışlı yapısıyla ön plana çıkar.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.