Trotec TTK 60 E Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Modern tasarımlı Trotec TTK 60 E'nin incelemesini sizler için hazırladık. Burada ürünün özelliklerini, yorumlarını ve detaylı bilgisini bulabilirsiniz.
Trotec TTK 60 E Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Tasarımıyla kullanışlılığı ve konforu ön planda tutan Trotec TTK 60 E, gösterdiği performansla kalpleri fethediyor. Kullanıcılardan aldığı olumlu yorumlarla dikkat çeken bu nem alma cihazını detaylı bir şekilde inceledik. Bu içeriğimizde Trotec TTK 60 E'nin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hakkında birçok bilgiyi derledik.

Trotec TTK 60 E Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi3.5 l
Maksimum Nem Alma18 l/24 saat
Etki Alanı40m²
Dijital GöstergeVar
Çalışma Aralığı5-35°C
Kesintisiz Nem AlmaVar
ZamanlayıcıVar
Hava Debisi100 m³/saat
Kademe Sayısı2
Ses Seviyesi43 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Trotec
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 60 E İnceleme

Sahip olduğu özellikler ve kullanışlı tasarım sayesinde diğer nem alma cihazlarının bir adım daha önüne geçen Trotec TTK 60 E, geniş etki alanı ve sessiz çalışmasıyla evin haricinde ofis gibi ortamlarda da kullanılabilmektedir. Gösterdiği performansla kullanıcılardan tam not alan Trotec TTK 60 E, diğer modellere nazaran daha uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Trotec TTK 60 E Tasarım

Bir nem alma cihazında olması gereken bütün tasarımsal özelliklere sahip olan Trotec TTK 60 E, kullanışlılığı en üst seviyeye çıkartıyor. Cihazın üst kısmında bulunan dijital göstergeli kontrol panelinden istediğiniz ayarı kolayca yapabilirsiniz. Ön tarafına geldiğimizde sadece gösterge seviyeli su haznesini görmekteyiz. Arka yüzeyinde ise hava filtresi, kablo tutucu ve tahliye hortumu için bağlantı yeri bulunmaktadır. Hava filtresini her 2-3 haftada bir su veya elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz.

Trotec TTK 60 E

Trotec TTK 60 E Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik496 mm
Genişlik353 mm
Derinlik225 mm
RenkBeyaz
Ağırlık12 kg

Ayrıca 1.8 metre uzunluğundaki güç kablosunun fazlalığını tutucuya sararak kablo kirliliğini ortadan kaldırabilirsiniz. Modelin yan taraflarında taşıma kulpu ve hava çıkışı delikleri yer almaktadır. Bu kulplar ve alt tarafta bulunan taşıma tekerleri sayesinde Trotec TTK 60 E'yi dilediğiniz ortama kolayca taşıyabilirsiniz. 12 kg ağırlığa sahip olan model, 225 mm derinlik, 353 mm genişlik ve 496 mm yükseklik ölçülerine sahiptir.

Trotec TTK 60 E Özellikleri

Trotec TTK 60 E

Kolay kullanılabilir kontrol paneliyle kullanışlılığı en üst seviyeye çıkartan Trotec TTK 60 E, dijital ekranıyla nem seviyesini takip edebilmenize yardımcı oluyor. Propan R290 kullanan bu nem alma cihazı, hem verimli bir şekilde çalışır hem de çevreye zarar vermez. 43 dB'lik düşük ses seviyesiyle çalışma esnasında etrafındakileri rahatsız etmeden ortamın nem seviyesini dengeler. Çamaşır kurutma özelliğiyle tıpkı kıyafetlerinizi dışarı asmışsınız gibi kurutarak giyime hazır hale getirebilirsiniz. 3.5 litrelik su haznesi dolduğunda otomatik olarak kapanarak kullanıcıyı bilgilendiren Trotec TTK 60 E, 1 gün içerisinde 18 litre nem toplayabilmektedir.

Timer fonksiyonu sayesinde dilerseniz günün belirli saatlerinde cihazı kullanarak enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Trotec TTK 60 E, kullanıcıya %35 ila %80 arasında seçilebilir nem oranı sunar. Bu cihaz, kullanıcının ayarladığı nem seviyesine ulaştığında kendisini durdurur, nem oranı tekrar yükseldiğinde otomatik devreye girerek bulunduğu ortamı her an ferah tutar. İki kademeli fan ayarıyla esnek kullanım sunan modelde aşırı taşma koruması da mevcuttur. Maksimum 40m² büyüklüğündeki alanlara etki gösterebilen Trotec TTK 60 E, en güvenilir nem alma cihazları arasında yer almaktadır.

Trotec TTK 60 E Kutu İçeriği

Trotec TTK 60 E

Trotec TTK 60 E'nin kutu içeriğinde 1 adet hava filtresi ve kullanım kılavuzu yer almaktadır. Taşıma tekerleri ürünün altında monte edilmiş olarak gönderilmektedir. Kutu içerisinden çıkan filtreyi ürüne monte etmeden çalıştırmayın. Cihazı kullanmadan önce mutlaka kullanım kılavuzundan destek alarak uygun bir şekilde kurulumu yapabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Ttk 60 E
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 60 E Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Oldukça teknolojik ve kaliteli bir marka ürünün orijinal ambalajı paketlenmesinden zaten anlayabiliyorsunuz. Bu konuda lider bir marka olduğu hissini net verdi. Ürün başarılı ve verimli.

? *** ***: Cihaz muhafazalı orijinal kutusunda geldi. Malzeme kalitesi gerçekten çok güzel ve kalite hissiyatı veriyor. 2+1 Evimdeki nem yüzde 85 di. Kurulum yaptım 3 günde bütün evin nemini yüzde 57 ye kadar düşürdü nem falan kalmadı. Sesi buzdolabı kadar çıkıyor ben rahatsız olmadım açıkçası. Gayet başarılı bir ürün. Parasını sonunu kadar hak ediyor.

? *** ***: Evinde nem olan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim. Evimdeki aşırı nem problemini bu ürün sayesinde çözdüm.

? *** ***: Ürün güzel nem alma işini hakkıyla yapıyor lakin çok sesli çalışıyor. Ben 50m2 evim için aldım.

? *** ***: Ürünü 2 günden beri kullanıyorum. Evet nemi alma konusunda hızlı 2 saatlik çalışmada 65-70 arasında olan nemi 50 lere çekti. Alerjim olduğu için ve akarlar 50 nin altında yaşayamadıkları için evde nem oranı 45-50 seviyesinde olması benim için önemli. Sesi uyku için biraz yüksek ama alışılabilir diye düşünüyorum. Tekerlekleriyle başka odaya geçmesi çok pratik. Kurulum ve start çok basit. Plastikleri kaliteli, parça birleşim yerleri ve tak çıkar yapılan alanların yerine oturması güzel. Kablosu biraz daha uzun olsa iyi olurdu. Kullanma talimatı TR olsaydı daha iyi olurdu.

? *** ***: Odadaki nem seviyesini hızlıca düşürüyor, görüntüsü de güzel, sesi rahatsız etmiyor.

? *** ***: Ürün gayet başarılı. Siparişimiz ertesi günü elimize ulaştı.

? *** ***: Çok başarılı bir firma daha önce de ürünlerini kullanmıştık.

? *** ***: Kullanımı kolay kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ortam içinde anında etki etti, sadece çamaşırlar için bile alınır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıEbac 3850e Kullananlar
Delonghi DDS 20P İncelemeOlefini Ol12-010-2Ea Yorumları
Olefini Ol22-271Ea ÖzellikleriFakir Drywind İnceleme
Trotec TTK 28 E KullananlarTrotec TTK 95 E Özellikleri
Technowell Thd-20 Yorumları Kurutek KT10-A Kullananlar

Sıra geldi Trotec TTK 60 E hakkında merak edilenleri yanıtlamaya. İşte Trotec TTK 60 E hakkında sıkça sorulan sorular.

Trotec TTK 60 E nem alma cihazı ne işe yarar?

Trotec TTK 60 E, bulunduğu yerdeki yüksek nem oranını kullanıcının belirlediği seviyeye indirerek hem rutubet hem de bakteri oluşumunu engeller. Bu sayede ortam her an ferah ve temiz tutulur.

Trotec TTK 60 E nem alma cihazı zararlı mı?

Nem alma cihazlarının bir çoğu aslında zararsızdır. Trotec TTK 60 E'de kullandığı doğal Propan (R290) soğutucu madde sayesinde çevreye ve insan sağlığına karşı zararı yoktur. Ayrıca ortamdaki bakteri ve rutubet oluşumunu da engelleyerek hastalıkların önüne geçer.

Trotec TTK 60 E nem alma cihazı nasıl çalışır?

Trotec TTK 60 E, sahip olduğu çift kademeli fan sayesinde ortamdaki havayı içerisine çekerek nemi toplar ve dışarıya ferah bir hava salar. Diğer nem alma cihazları dışarı sıcak hava verirken Trotec TTK 60 E, soğuk hava vermektedir.

Trotec hangi ülkenin?

2010 yılından beri ülkemizde aktif olarak hizmet veren Trotec, 1994 yılında Almanya'nın Heinsberg şehrinde kurulmuş bir şirkettir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.