Ebac 3850e Nem Alma Cihazı Teknik Özellikleri ve Yorumları

En çok satan nem alma cihazlarından biri olan Ebac 3850e'nin özelliklerinin ve kullanıcı yorumlarının yer aldığı inceleme yazısını sizler için hazırladık.
Ebac 3850e Nem Alma Cihazı Teknik Özellikleri ve Yorumları

Sahip olduğu özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebac 3850e, evinizdeki nem sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Geniş etki alanıyla fark yaratan Ebac 3850e'nin detaylı bir incelemesini hazırladık. Bu yazımızda Ebac 3850e'nin teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını burada bulabilirsiniz.

Ebac 3850e Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi2.5 l
Maksimum Nem Alma21 l/24 saat
Ses Seviyesi46 dB
LED Kontrol PaneliVar
Kademe Sayısı2
Kesintisiz Nem AlmaVar
Etki Alanı85 m²
Hava Debisi420 m³/saat
ZamanlayıcıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Ebac
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Ebac 3850e Nem Alma Cihazı İnceleme

Diğer nem alma cihazlarına göre daha düşük enerji kullanarak nem toplayan Ebac 3850e, yeni nesil kontrol paneliyle kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor. Evdeki nem seviyesini dengeleyerek rutubet oluşumunu engelleyen model, sahip olduğu tasarım sayesinde tüm evlere uyumludur. Gösterdiği performansla göz dolduran Ebac 3850e'nin kullanıcı memnuniyeti fazlasıyla yüksek.

Ebac 3850e Nem Alma Cihazı Tasarım

Ebac 3850e'nin tasarımı oldukça işlevli. İstediğiniz her bölgeye kolayca ulaşabilmenizi sağlayan bu cihaz, aynı zamanda kullanıcıya rahat bir kullanım sunuyor. Ön tarafında yer alan su bölme kapağını açarak cihazın içerisindeki su haznesine zahmetsiz şekilde ulaşarak boşaltabilirsiniz. Üst kısmında bulunan LED ekranlı, dokunmatik özellikli kontrol panelinden istediğiniz ayarı yapabilir, aynı zamanda cihaz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ebac 3850e

Ebac 3850e Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik50.6 cm
Genişlik32.7 cm
Derinlik27.3 cm
Ağırlık13 kg
RenkBeyaz

Modelin arka tarafına geldiğimizde ise bizleri kablo sarma yeri ve filtre haznesi karşılıyor. Bu hazneyi kolayca açarak Ebac 3850e'nin filtre değişimini yaparak cihazı daha verimli kullanabilirsiniz. 2.1 metre uzunluğunda olan güç kablosunun fazlalığını kablo sarma yerine sararak görüntü kirliliğini ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda Ebac 3850e'de bulunan entegre kulp sayesinde ürünü odalar arasında kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 50.6 cm yükseklik, 32.7 cm genişlik ve 27.3 cm derinlik ölçülerine sahip olan Ebac 3850e, 13 kg ağırlığa sahiptir.

Ebac 3850e Nem Alma Cihazı Teknik Özellikleri

Ebac 3850e

24 saat içerisinde 21 litre nem toplayabilen Ebac 3850e, 2.5 litrelik su haznesine sahiptir. 3 derece gibi düşük sıcaklıklarda bile etkili sonuçlar veren bu nem alma cihazı, hava temizleme modu sayesinde ortamdaki polen ve toz gibi maddeleri yok ederek kullanıcıya ferah bir hava sunmaktadır. Ebac 3850e'nin kendisine özgü olan Smart Control özelliği ile enerji tasarrufu yaparak hem çevreye hem de cebinize katkıda bulunabilirsiniz.

Üründe 2,4 ve 8 olmak üzere toplamda 3 farklı kademe ayarlı çamaşır kurutma özelliği bulunmaktadır. Bu özellikten gün içerisinde faydalanarak ıslak giysilerinizi kısa bir süre içerisinde giyime hazır hale getirebilirsiniz. Ebac 3850e'nin otomatik kapanma modu, su haznesi dolduğunda veya zamanlayıcı bittiğinde devreye girerek kullanıcıyı bilgilendirmektedir. Zamanlayıcı fonksiyonu sayesinde cihazı, nem seviyesinin yüksek olduğu saatlerde kullanabilirsiniz. İstediğiniz nem oranını ayarlama şansı sunan Ebac 3850e'de 2 farklı fan hızı ayarı bulunmaktadır. Ayrıca bu nem alma cihazında buz çözme fonksiyonu ve bekleme modu gibi özelliklerde mevcut.

Ebac 3850e Elektrik Tüketimi

Ebac 3850e

Ebac'ın patentine sahip olduğu Smart Control özelliği sayesinde diğer nem alma cihazlarına göre yılda ortalama 1.000 TL daha az elektrik harcayabilirsiniz. Ebac 3850e, çalışma sırasında 180 W güç tüketimi yapmaktadır. Ebac 3850e'nin kutu içeriğinde ise 1 adet kullanım talimatı ve kullanım kılavuzu çıkmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Ebac Nem
Alma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Ebac 3850e Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Bu ürün gerçekten harika evimi satma aşamasına gelmiştim evim bahçe katı yerler aşırı terleme yapıyor eşyalarım batmış durumdaydı iki gündür kullanıyorum hiç kurumayan banyom bile kurudu evdeki rutubet kokusundan da kurtardı fiyatının hakkını veriyor kargosu çok hızlıydı yemin ederim Hızır gibi yetişti bu cihaz bana çok mutluyum almak isteyenler düşünmeden alın aldırın.

? *** ***: Ürünü beğendim. Sesi beni hiç rahatsız etmedi hatta gündüz vakti evin içinde hiç duymuyorsunuz. Sadece gece hafif bir fan sesi geliyor ama rahatsız edici bir ses değil. Şahsen yatak odamda çalışsa bile uyuyabilirim:)

? *** ***: Ürün teslimatında bir sıkıntı olmadı ancak ürün diğer yorumlarda bahsedildiği gibi çabucak nemi düşürmüyor. Yaklaşık bir haftadır ürünü kullanıyorum tek odada etkili ancak evin tamamı için yeterli olmuyor. (evim 80-90 m2 civarı) Evin tamamı için makineyi açtığımda sürekli çalışıyor hiç durmadı, %75 olan nem oranını maksimum %70 civarına ancak indirebiliyor. (Haznesinde su topluyor ancak evin yoğun nem dengesine yetişemiyor.) Evin geneline etki edebilecek ferah bir nem ortamı oluşturamıyor. Ufak alanlar için daha etkili olduğunu düşünüyorum. Not: rutubet sorunum henüz olmadı çözüm sağlar mı ilerleyen dönemde göreceğiz.

? *** ***: Alıp alabileceğim en en en iyi ürün. Özellikle tereddütü olan arkadaşlar için yazıyorum korkarak alıp deneyelim diye düşündüğümüz evimizde yatakların altına kadar her hafta sildiğimiz küfü rutubeti götürdü bizi büyük bir yükten kurtardı. Çok teşekkür ediyorum.

? *** ***: Nem alması iyi ancak evde iyi konumlandırmak gerekiyor geniş alana etki etmesi için, nemi %50 civarında tutuyor smart programda.

? *** ***: Evinizde nem sorunu varsa kesinlikle almalısınız. Çok başarılı. Evdeki nem yazın 60'ın üzerindeydi ve birkaç günde 35'e kadar düşürdü. Kışın da çok işe yarıyor.

? *** ***: Ürün harika. Geldiği ilk günden beri ne rutubet ne de nem kaldı. Son dönemlerde yaptığım en mantıklı ve sağlıklı alışveriş diyebilirim. 2 günde bir 2.5 litrelik kazanı doluyor.

? *** ***: İyi hoş ama bazen duruyor ama camlarda buğu var mesela. Yani öyle çok akıllı bir sistem olduğunu düşünmüyorum ama güzel nem çekiyor, sadece kendi kendine nemi ideale çekti gibi bir şey yok:)

? *** ***: Akşam 10 da çalıştırdım sabah 6da durmuş olan makinem den 1 buçuk litre su çıktı evin içinde olan o kadar su varmış gözlerime inanamadım bence çok başarılı.

? *** ***: Yatağa yattığım zaman sanki çarşaflar yaş gibi gelirdi bu makineyi aldım ilk gün evden çıkana şok oldum 4 bidon su döktük şaka gibi tabi çarşaflarda ıslaklık dediğim yok oldu. Elektrik faturasına 40 TL ekleyin o kesin.

? *** ***: Kullanımı pratik, güzel bir ürün. Evin havası değişti fiyat biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu.

? *** ***: Yorumlara bakarak almıştım gerçekten çok iyi bir cihaz gönderen firmayla görüşten çok ilgililer. Her gün 7.8 litre su topluyor. Evin havasının değiştiğini fark ediyorsunuz. 3, 4 gün devamlı çalıştı şu anda beklemeye geçiyor. Nem ve koku sorunu olanlar mutlaka almalı benim görüşüm.

? *** ***: Gerçekten iyi bir ürün. Gün içinde alt kattaki nemi hallediyor. Sorunu olanlar için iyi bir çözüm.

? *** ***: Ürünü 1 gündür kullanıyorum %80-%85 olan ne oranını şimdilik %58lere düşürdü camlarda buhulanmalar oluyordu oda hemen kayboldu bakalım kullandıkça yazarım.

? *** ***: Daha önce nasıl böyle bir cihazdan haberim yoktu küf olan yerleri sil boya sinir ol alalı 10 gün oldu evden kovalarca su topladı harika bir icat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıTechnowell Thd-20 İnceleme
Trotec TTK 60 E KullananlarOlefini Ol12-010-2Ea Özellikleri
Delonghi DDS 20P ÖzellikleriFakir Drywind Kullananlar
Olefini Ol22-271Ea YorumlarıTrotec TTK 95 E İnceleme
Trotec TTK 28 E İncelemeKurutek KT10-A Özellikleri

İngiltere üretimli olan Ebac 3850e hakkında merak edilen soruları içeriğimizin bu kısmında derledik. İşte Ebac 3850e hakkında sıkça sorulan sorular.

Ebac 3850e ne kadar elektrik harcar?

Ebac 3850e, sahip olduğu Smart Control özelliğiyle diğer markaların ürünlerine nazaran daha düşük elektrik tüketimi yapmaktadır. Bu özellik kullanıcıya büyük oranda tasarruf yapmasını sağlamaktadır.

Ebac 3850e rutubeti önler mi?

Ebac 3850e, gösterdiği üstün performansla evdeki nem dengesini sağlayarak duvarlarda ve cam kenarlarında meydana gelen rutubet sorununa kökten çözüm sunmaktadır.

Ebac 3850e ne işe yarar?

Ebac 3850e, bulunduğu ortamdaki yüksek nem seviyesini düşürerek rutubet, küf ve mantar oluşumunu engellemektedir. Aynı zamanda bu nem alma cihazı, havadaki polen, toz, duman ve bakterileri toplayarak kullanıcıya ferah bir hava sunar.

Ebac 3850e kullanım kılavuzu var mı?

Ebac 3850e'nin kullanım kılavuzu kutu içerisinde ürünle birlikte gönderilmektedir. Cihaz elinize ulaştığında kullanım kılavuzundan yardım alarak cihazı doğru ve sorunsuz bir şekilde kolayca kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.