Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P - İnceleme

Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P'i sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İşte Delonghi DDS 20P'nin özellikleri ve kullanıcı yorumları.
Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P - İnceleme

Ev içerisindeki yüksek nem rutubet ve küf oluşumuna neden olabilmektedir. Bu durum sadece evinize değil sizin kendi sağlığınıza da olumsuz yönde etki etmektedir. İdeal nem seviyesini kolayca yakalayabilmeniz adına sizler için Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P nem alma cihazını inceledik. Bu içeriğimizde Delonghi DDS 20P'nin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve tasarımı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Delonghi DDS 20P Özellikleri

Kullanım TipiKablolu
Su Haznesi Kapasitesi4.5 l
Maksimum Nem Alma20 l/24 saat
Kademe Sayısı4
Uzaktan KumandaVar
ZamanlayıcıVar
Dijital GöstergeVar
Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi DDS 20P İnceleme

Sahip olduğu özelliklerle bulunduğu ortamdaki nem seviyesini en iyi şekilde ayarlayabilen Delonghi DDS 20P, 80m² büyüklüğündeki odalar için uygun bir modeldir. Cihazda bulunan kontrol tuşları veya uzaktan kumanda üzerinden dilediğiniz ayarı kolayca yaparak daha rahat bir şekilde nefes alabilirsiniz.

İşte sizi hastalıklardan koruyacak olan Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P hakkında en detaylı bilgiler;

Delonghi DDS 20P Tasarım

Oldukça minimal tasarıma sahip olan Delonghi DDS 20P, 16 kg ağırlığa sahiptir. 346 mm genişlik, 488 mm yükseklik ve 278 mm derinlik ölçülerinde üretilen bu nem alma cihazının üst kısmında toplam 8 adet kontrol tuşu yer alırken ufak bir elektronik ekran bulunmaktadır. Ürünün ön kısmındaki haznesini kolayca açarak su tahliyesi yapabilirsiniz.

Delonghi DDS 20P

Delonghi DDS 20P Nem Alma Cihazı Boyutları

Uzunluk488 mm
Genişlik346 mm
Derinlik278 mm
Ağırlık16 kg
RenkBeyaz

Delonghi DDS 20P'nin sağ ve sol tarafında bulunan tutma yerlerinden destek alarak veya ürünle birlikte gelen tekerlekleri cihaza kolayca monte ederek, ürünü dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Bu sayede evinizin her köşesini ideal nem seviyesinde tutabilirsiniz. Beyaz rengiyle oldukça modern gözüken cihaz, evinize farklı bir hava katmaya hazır!

Delonghi DDS 20P Öne Çıkan Özellikleri

Delonghi DDS 20P

24 saat içerisinde tam 20 litre nem toplayan Delonghi DDS 20P, otomatik, maksimum, orta ve düşük olmak üzere 4 farklı kademede çalışmaktadır. Sahip olduğu 3M özellikli filtresiyle ortamdaki zararlı maddeleri yakalayarak daha temiz bir hava solumanıza yardımcı olur. Zamanlayıcı özelliğiyle cihazı belirli aralıklarla kullanarak büyük ölçüde enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Temizlenebilen 4.5 litrelik su tankıyla fark yaratan Delonghi DDS 20P, aynı zamanda odanın sıcaklığını da ölçebilmektedir. 3 ayrı havalandırma hızı arasından ortama uygun kademeyi seçerek ürünü daha etkili şekilde kullanabilirsiniz.

Kolay anlaşılabilir su göstergesiyle cihazın durumunu takip edebilir, istediğiniz zaman filtre temizliği yapabilirsiniz. Özel çamaşır kurutma modun da giysilerinizi kısa bir süre içerisinde hazır hale getiren model, çift kondensat eliminasyon özelliğiyle su tahliyesini zahmetsiz şekilde yapabilmenizi sağlar. Herhangi bir arıza durumunda kendini yeniden başlatarak nem seviyesini korumaya devam eder. Bio Silver Tech Sistemi ve Elektronik Anti-Frost özellikleriyle dikkat çeken Delonghi DDS 20P, en beğenilen nem alma cihazları arasında yer almaktadır.

Delonghi DDS 20P Kutu İçeriği

Delonghi DDS 20P

Delonghi DDS 20P'nin kutu içeriğinde kurulumu kolaylaştıracak bir kullanma kılavuzu, cihazı daha mobil hale getirmek için taşıma tekerleri ve suyu rahat bir şekilde boşaltabilmeniz için ufak bir tahliye borusu gönderilmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
DDS 20P
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi DDS 20P Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Bir gün sonra teslim aldım, cihaz bir harika çok fonksiyonel, oldukça sessiz çalışıyor, ihtiyacı olanlar için kesin çözüm

👤 *** ***: Nemin yok edilmesini ve havanın daha kaliteli olmasını sağlar. Su deposu kapasitesiyle dikkatimi çekti. Dört farklı güç seviyesinin olması da çok iyi. Su seviyesinin görünmesi de çok iyi. Hava filtresinin kolay erişilebilmesi ve yıkanabilmesi de gayet iyi.

👤 *** ***: Şaşırtıcı bir ürün. Kısa zamanda güzel bir sonuç verdi. Bayıldım.

👤 *** ***: Ürün tek kelimeyle harika etkisini kısa süre içerisinde gördüm herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Keşke daha önce alsaydım ürünü kullandıktan sonra kendime kızdım.

👤 *** ***: Nemli bir evimiz vardı, artık bu sorunu çözdük. Odadan odaya taşıyoruz ve nem seviyesini en düşüğe indirdik.

👤 *** ***: Beklediğimden çok daha iyi çalışıyor. Çok güçlü, emici ve oldukça sessiz bir ürün.

👤 *** ***: Eski modellere göre çok daha ufak bir cihaz. Bu sayede evinizde istediğiniz her köşeye koyabilirsiniz.

👤 *** ***: 6 aydır kullanıyorum ve neredeyse tüm gün boyu açık topladığı suyu görmeniz lazım. Ayrıca sesine alıştım diyebilirim.

👤 *** ***: Astım hastası olanlara sesleniyorum kesinlikle bu ürünü satın alın. Evdeki yaşam alanım daha konforlu hale geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıEbac 3850e Yorumları
Trotec TTK 60 E İncelemeOlefini Ol12-010-2Ea Özellikleri
Olefini Ol22-271Ea KullananlarFakir Drywind Kullananlar
Trotec TTK 28 E ÖzellikleriTrotec TTK 95 E İnceleme
Technowell Thd-20 İncelemeKurutek KT10-A Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında piyasanın en iyi nem alma cihazları arasında yer alan Delonghi Tasciugo Ariadry Compact DDS 20P hakkında en çok sorulan soruları yanıtladık. İşte Delonghi DDS 20P hakkında sıkça sorulan sorular.

Delonghi DDS20P kaç litre kapasiteye sahip?

Delonghi DDS20P, 4,5 litre su haznesine sahip olurken 24 saat içerisinde tam 20 litre nem toplayabilmektedir. Cihazın doluluğunu ekran üzerinden takip ederek dilediğiniz zaman suyu boşaltabilirsiniz.

Delonghi DDS20P ne kadar elektrik harcar?

410 W elektrik tüketimi yapan Delonghi DDS20P, ortalama 6 saat içerisinde 0.45 kW elektrik harcamaktadır. Bu değerler sizin çalıştırma sürenize göre değişiklik gösterebilmektedir.

Delonghi DDS20P rutubeti önler mi?

Evinizdeki yüksek nem seviyesini dengeleyerek duvardaki ve camlardaki ıslaklığı ortadan kaldıran Delonghi DDS20P, rutubeti önlerken aynı zamanda sağlığınıza katkıda bulunur.

Delonghi DDS20P zararlı mı?

Delonghi DDS20P, sahip olduğu 3M özellikli filtresi sayesinde havadaki bakterileri yakalayarak kullanıcıya daha temiz ve ferah bir hava sunar. Nem alma cihazları zararlı olmayıp aksine yararlı ürünlerdir.

Delonghi DDS20P havayı temizler mi?

Delonghi DDS20P, diğer modellerden farklı olarak sahip olduğu 3M filtre sayesinde havayı bakterilerden arındırarak temiz hava solumanızı sağlar. Bu filtreyi belirli aralıklarla temizleyerek verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Delonghi DDS20P ne işe yarar?

Delonghi DDS20P, havadaki yüksek nem oranını istenilen seviyeye indirerek evinizin rutubetlenmesini önlerken aynı zamanda sizin daha rahat bir şekilde nefes almanızı sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.