Olefini Ol12-010-2Ea Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Verimli performansıyla fark yaratan Olefini Ol12-010-2Ea'nın özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
Olefini Ol12-010-2Ea Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Sade ve şık tasarımıyla bulunduğu ortama kolayca uyum sağlayabilen Olefini OL12-010-2EA, çoğu evde olan nem ve rutubet sorununu sorun olmaktan çıkarıyor. Gösterdiği performansla kullanıcıların odak noktası haline gelen bu nem alma cihazının detaylı bir incelemesini hazırladık. İçeriğimizde Olefini OL12-010-2EA'nın özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hakkında daha bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.

Olefini Ol12-010-2Ea Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi2 l
Maksimum Nem Alma12 l/24 saat
Ses Seviyesi45 dB
Dokunmatik PanelVar
Yıkanabilir FiltreVar
Dijital GöstergeVar
Etki Alanı20 m²
Hava Debisi120 m³/saat
ZamanlayıcıVar
Amazon
Fiyatını Gör
OIefini
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Olefini Ol12-010-2Ea İnceleme

Sahip olduğu kullanışlı özelliklerle adından söz ettirmeyi başaran Olefini Ol12-010-2Ea, performansıyla birçok modeli gerisinde bırakıyor. Ev, dükkan ve depo gibi alanlarda kullanılabilen bu nem alma cihazı, hafif yapısı sayesinde istenilen her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Oldukça pratik olan Olefini Ol12-010-2Ea, çalışma sırasındaki sessizliğiyle kendisine hayran bıraktırıyor.

Olefini Ol12-010-2Ea Tasarım

Olefini Ol12-010-2Ea'nın ön tasarımı fazlasıyla sade ve şık. Modelin ön kısmında sadece taşımayı kolaylaştıracak bir adet tutma yeri bulunuyor. Ürünün etrafında ise delikli bir yüzey bizleri karşılıyor. Bu delikli yüzeyler cihazın içine çektiği havayı tekrardan dışarı vermesine yardımcı oluyor. Arka tarafına baktığımızda tahliye çıkışı, filtre bölmesini ve su haznesini görüyoruz. Filtre bölmesini 2 haftada 1 açarak ürünün filtresini yıkayarak temizleyebilirsiniz. Filtre kısmının hemen altında olan su haznesini de dolduğu zamanlarda çıkartarak boşaltabilirsiniz.

Olefini Ol12-010-2Ea

Olefini Ol12-010-2Ea Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik515 mm
Genişlik255 mm
Derinlik245 mm
Ağırlık10,5 kg
RenkBeyaz

Olefini Ol12-010-2Ea'nın kontrol paneli de en üst tarafta bulunuyor. 255 mm genişlik, 245 mm derinlik ve 515 mm yükseklik boyutunda olan model, 10,5 kg ağırlığındadır. Alt tarafında ise kutu içerisinde çıkan tekerlekleri kolayca monte edebilmeniz için yuvalar vardır. Bu yuvalara tekerlekleri takarak cihazı daha mobil bir şekilde kullanabilirsiniz.

Olefini Ol12-010-2Ea Öne Çıkan Özellikleri

Olefini Ol12-010-2Ea

Kullanışlı dokunmatik paneliyle bütün ayarları kolayca yapabilmenizi sağlayan Olefini Ol12-010-2Ea, kompakt tasarımıyla evin her bölgesinde kullanılabiliyor. Panel kısmındaki su dolu göstergesi kırmızı renge dönüştüğünde kullanıcı sesli bir şekilde bilgilendirilmektedir. Cihaz bu uyarıyı verdiğinde haznesinin tamamen dolduğunu ve otomatik bir şekilde kendisini kapattığını belirtmektedir. Çalışma esnasında çıkarttığı 45 dB'lik düşük ses seviyesiyle Olefini Ol12-010-2Ea, kullanıcıyı uyku esnasında rahatsız etmeden nem toplamaya devam eder.

Zamanlayıcı özelliğiyle cihazı istediğiniz aralıklarla kullanarak büyük ölçüde tasarruf yapabilirsiniz. Aynı zamanda Olefini Ol12-010-2Ea'nın elektrik tüketimi diğer nem alma cihazlarına göre daha düşüktür. 2 hafta bir cihazın tozlanmış olan hava filtresini temizleyerek ilk günkü verimliliği koruyabilirsiniz. Aksi takdirde üründe performans kaybı yaşayabilirsiniz. 24 saat içerisinde 12 litre nem toplayabilen Olefini Ol12-010-2Ea, 2 litrelik su haznesine sahiptir. Maksimum 20 m² alana etki eden model ev, depo ve ofis gibi yerler için uygundur.

Olefini Ol12-010-2Ea Kutu İçeriği

Olefini Ol12-010-2Ea

Olefini Ol12-010-2Ea nem alma cihazının kutu içeriğinden taşıma tekerleri ve kullanım kılavuzu çıkmaktadır. Bu taşıma tekerleklerini kendi ihtiyacınız doğrultusunda kolayca monte ederek kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
OI12
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Olefini Ol12-010-2Ea Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra evde bir akvaryumun içerisinde yaşadığımızı öğrenmiş olduk o kadar nemden çıkan suyu görünce şok olduk kaliteli güzel bir ürün.

? *** ***: Üst kattaki banyodan evimiz su aldı. Duvarlardaki, tavandaki suyu çok hızlı aldı. Gündü 5-6 kere su topladığı kovasını boşaltıyoruz. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Ortamdaki nemi gayet iyi alıyor. Tasarımı şık. Olumsuz olarak görülebilecek tarafı fan hızının ikinci kademesinde ses rahatsız edici. Pazarlayıcıları yerli. Ben üretiminin de yerli olduğunu düşünmüştüm fakat cihaz Çin’den ithal. Bu da Çin menşeli ürünleri tercih etmeyenler için ek bir bilgi olsun.

? *** ***: Yorumlara bakarak aldım, abarttıklarını düşünmüştüm ama az bile yazılmış. Nem rutubet sorunum yok oldu gitti. Kışın ortasında bile çamaşırı sabah asıyorsunuz akşama topluyorsunuz, havada ortamda nem bırakmıyor.

? *** ***: Ürünü alıp kullandıktan yaklaşık bir ay sonra yorum yapmak istedim. Ürün öncelikle çok güzel. İşlevsellik olarak ise işini iyi yapıyor. Sadece ses konusu biraz fazla. Ama artık rahat uyuyoruz ve evimizde küf mantar oluşmadı. Çok araştırmıştım almadan önce, iyi ki bunu tercih etmişim.

? *** ***: Ürün çok kaliteli 1 saatte 1 cay bardağı su topladı haznede odadaki nemi 90 dan 66 ya düşürdü bu zaman diliminde. Siparişim özeli ve çok hızlı geldi satıcıya teşekkürler.

? *** ***: Kargo problemsizdi, çok hızlı geldi. Ürün yorumlarda bahsedildiği kadar iyi. Bodrum kattaki nem problemim için alıp kullanmaya başladım. 2 gün de ne kadar su topluyor şaşırırsınız. Sesi yüksek biraz ama sabit bir frekansta olduğu için rahatsız etmiyor uyurken bile problem olmadı. Etrafa baya bir sıcaklık veriyor. Kış aylarında işe yarayabilecek bir şey.

? *** ***: Ürün hızlı kargo ile elime ulaştı, firma sahibi telefonla arayarak kullanımı konusunda çok destek oldu. Kesinlikle çok memnunum üründen evimdeki nem oranını düşürdü.

? *** ***: Ürün, bir günde elime ulaştı. Satıcı oldukça ilgili. Kurulum için beni aradı ve yönlendirdi. Bir iki saattir çalıştırıyorum resmen evimin havası değişti. Gayet güzel bir ürün.

? *** ***: Çok güzel bir ürün. 1. günden itibaren etkisini hissetmeye, ve 3. gün itibari ile de sonuçları görsel olarak görebildiğiniz harika bir deneyim.

? *** ***: Olefini çok iyi ve fonksiyonel. Bir büyük bir küçük tipinden aldım. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok iyi, inanılmaz iş yapıyor çıkan suya hayret edebilirsiniz. Satıcı çok daha iyi ve ilgili kutunun içine kartlarını koymuşlar kurulum için arayın yazılmış, bütün süreci takip edip destek veriyorlar. İhtiyaç varsa düşünmeden alınız.

? *** ***: Su haznesinin küçük olması dışında iyi bir ürün ses seviyesi gündelik kullanım için uygun.

? *** ***: Birkaç saatte çok rutubet sorunu olan salonumu kupkuru yaptı. Kesin çözüm, önerilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıTechnowell Thd-20 Yorumları
Trotec TTK 60 E ÖzellikleriEbac 3850e Özellikleri
Delonghi DDS 20P YorumlarıFakir Drywind İnceleme
Olefini Ol22-271Ea İncelemeTrotec TTK 95 E Özellikleri
Trotec TTK 28 E KullananlarKurutek KT10-A Yorumları

Evdeki nem ve rutubet sorununu tamamen ortadan kaldıran Olefini Ol12-010-2Ea hakkında merak edilenleri içeriğimizin bu kısmında yanıtladık. İşte Olefini Ol12-010-2Ea hakkında sıkça sorulan sorular.

Olefini Ol12-010-2Ea ne işe yarar?

Olefini Ol12-010-2Ea, bulunduğu odada ki yüksek nem oranını düşürerek cam ve duvarlardaki ıslaklığı kaldırır. Aynı zamanda havayı temizleyerek kullanıcının daha rahat nefes almasına yardımcı olur.

Olefini Ol12-010-2Ea rutubeti önler mi?

Yüksek nem demek kısaca rutubet demek. Olefini Ol12-010-2Ea'da evdeki nem seviyesini minimuma indirerek rutubet, küf ve bakterilerin oluşmasını engeller.

Olefini Ol12-010-2Ea ne kadar elektrik harcar?

Olefini Ol12-010-2Ea, diğer nem alma cihazlarına göre daha düşük elektrik harcar. Bu da elektrik faturanıza olumlu yönde etki ederi. Olefini Ol12-010-2Ea, çalışma sırasında 235 W elektrik tüketimi yapmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.