Kurutek KT10-A Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Uygun fiyatıyla birçok kullanıcının tercihi olan Kurutek KT10A'nın özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hakkında birçok bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Kurutek KT10-A Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Diğer nem alma cihazlarına göre daha uygun fiyatla satılan Kurutek KT10A, tam bir fiyat performans ürünü. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcılardan tam not almayı başaran Kurutek KT10A’nın detaylı bir incelemesini sizler için hazırladık. Bu içeriğimizde Kurutek KT10A’nın özelliklerini, kullanım detaylarını ve kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz.

Kurutek KT10-A Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi1.5 l
Maksimum Nem Alma10 l/24 saat
Etki Alanı20m² – 30m²
Dijital GöstergeVar
Çalışma Aralığı5-30°C
Kesintisiz Nem AlmaVar
ZamanlayıcıVar
Hava Debisi120 m³/saat
Kademe Sayısı2
Ses Seviyesi45 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Kurutek
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kurutek KT10-A İnceleme

Kolay kullanımı ve uygun fiyatıyla birçok kullanıcının tercih sebebi haline gelen Kurutek KT10A, gösterdiği performansla kendisine hayran bıraktırıyor. Evdeki nem sorununu ortadan kaldıran bu model, kaliteli yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Şık tasarımıyla her ortama uyum sağlayan Kurutek KT10A, evinize farklı bir hava katacak.

Kurutek KT10-A Tasarım

Ön yüzeyindeki kontrol paneliyle bizleri karşılayan Kurutek KT10A, dijital göstergeli LED bir ekrana sahiptir. Ürünün yan taraflarında ise tırtıklı yüzeyli plakalar bulunmaktadır. Arka kısmına geldiğimizde filtre haznesi, drenaj bölmesi ve su deposu yer almaktadır. Cihazın su haznesi dolduğunda hafif bir güç uygulayarak yerinden çıkarabilir ve toplanan suyu boşaltabilirsiniz. Sürekli kullanım için ise haznenin arkasındaki drenaj bölmesine hortum bağlayarak su tahliyesi yapabilirsiniz.

Kurutek KT10A

Kurutek KT10-A Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik512 mm
Genişlik290 mm
Derinlik170 mm
RenkBeyaz
Ağırlık10,5 kg

Ürünün filtresini ortalama 2 haftada bir ister yıkayarak ister elektrik süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz. Kurutek KT10A’nın üst yüzeyinde taşıma kolu, alt kısmında da hareketi kolaylaştıracak tekerlekler mevcuttur. Bu ek özellikler sayesinde cihazı ev içerisinde istediğiniz odaya taşıyarak kullanabilirsiniz. 10,5 kg ağırlığında olan Kurutek KT10A, 512 mm yükseklik, 290 mm genişlik ve 170 mm derinlik ölçülerine sahiptir.

Kurutek KT10-A Özellikleri

Kurutek KT10A

1,5 litrelik su haznesiyle 24 saat içerisinde tam 10 litre nem toplayabilen Kurutek KT10A, çalışma sırasında 45 db ses çıkartmaktadır. Bu ses değerinin ne çok kötü ne de çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcıya %100 küf giderme garantisi sunan model, 2 farklı fan kademesine sahiptir. Cihazda bulunan otomatik kapanma özelliği su haznesi dolduğunda devreye girerek su taşmasını engeller. Aynı zamanda deposu dolduğunda kullanıcıya sesli bir uyarıda bulunmaktadır. Otomatik defrost özelliği ise soğuk kış aylarında Kurutek KT10A’nın motorunun donmasını engelleyerek oluşabilecek zarar ve masrafları engeller.

%40-%80 arasında nem ayarlama şansı sunan cihaz, hava temizleme moduyla ortamın ferah kalmasına yardımcı olur. Ayrıca iyon özelliği sayesinde odadaki elektriklenmeyi alan Kurutek KT10A, temizliği ön planda tutar. 5 ila 30 derece sıcaklıklarda çalışabilen bu nem alma cihazı, maksimum 30m² büyüklüğündeki alanlara etki gösterebilmektedir. Zamanlayıcı özelliğiyle günün belirli saatlerinde çalıştırabileceğiniz Kurutek KT10A, kullanıcının en basit yoldan enerji tasarrufu yapmasını sağlar. Led ekranlı kolay kullanımlı kontrol paneli üzerinden istediğiniz tüm ayarları basit bir şekilde yapabilir, nem seviyesi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kurutek KT10-A Kutu İçeriği

Kurutek KT10A

Kurutek KT10A'nın kutu içeriğinden ürünle birlikte sadece kullanım kılavuzu gönderilmektedir. Diğer nem alma cihazlarında taşıma tekerleri ayrı olarak gelse de Kurutek KT10A'da monte edilmiş bir şekilde kullanıcıya gönderilmektedir. Sürekli kullanım için ise çapı 9 mm olan bir boru satın almanız gerekmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
KT10A
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kurutek KT10-A Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Üründen çok çok memnunuz daha önce duymuştum adını ama almaya cesaret edememiştik ama iyi ki almışız, evinizde duvarlarda küf vardı nem yapıyordu, camlar buhar yapıyordu, evde koku vardı şu an bu problemler kalmadı çok çok memnunuz, şiddetle öneriyoruz.

? *** ***: Ürünü iki aydır kullanıyorum. İnternetten satın alıp bu kadar hakkını veren, helal olsun dediğim tek ürün desem yalan olmaz. Tebrik ediyorum. Açıklamalarda ne yazıyorsa o. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Not: Hortumun dan faydalanıp başka kap kullanmak istiyorsanız 1) Cihazı kaptan daha yükseğe yerleştirmelisiniz. 2) Kap olarak ağzı kapaklı kap kullanın.

? *** ***: Tek kelimeyle süper! İşimize çok yaradı, kaliteli, kargo çok çabuk elimize ulaştırdı, ertesi günü sabah teslim edildi, paketleme de çok iyiydi. Biz çok memnunuz, hiç tereddüt etmeden alın, bu fiyatı hak ediyor! Çok teşekkür ederim! Tavsiye ederim!

? *** ***: Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz, nemi düşürüyor gerçekten hala her gün 3-4 saatte bir suyunu boşaltıyoruz. Ama hortumu hiçbir işe yaramıyor, her şeyi denedik takviye yapamadık hortumu taksak da hala kendi deposuna doluyor... 1 yıldızı oradan kırıyorum. Ama 1 gün sonunda nemi %70 den %57 ye düşürdü. Şimdi de %55 civarlarında duruyor genelde.

? *** ***: Sorunsuz çalışmaktadır. Küf kokusu bay iyi gidermektedir. Çok sesli çalışmıyor. Bulaşık makinası kadar ses var.

? *** ***: Aldığımız gibi ilk bir buçuk saatte bir litre su çekti, havadaki nemi 81'den 72'ye indirdi. Hep böyle çalışırsa çok güzel olur. SENİ SEVİYORUZ KURUTEK.

? *** ***: 3-4 defa suyunu boşaltıyorum günlük yerler bile ıslanıyordu gece nemden artık olmuyor çok memnun kaldım.

? *** ***: Rutubetli bir evini varsa düşünmeden alın. Bir haftadır çalışıyor, kutu kutu su çekiyor evden. Çok memnunum.

? *** ***: Ürün güzel havayı temizliyor odadaki nemi alıyor fakat sadece gece karanlık ve sessiz bir ortamda uyumak isterseniz biraz rahatsız edebilir. Sesi masaüstü bilgisayar kasası gibi ses geliyor o kadar.

? *** ***: Evdeki havayı temizledi ve nemi en aza indirdi. Sıcak diye duramadığımız odada kapı kapalıyken bile oturabiliyoruz. Serinletmiyor tabi ama iyi hissettiriyor. Alırken çok emin değildim ama şu an memnunum.

? *** ***: Ürün şu anlık güzel su çekiyor ama su haznesi küçük çok çabuk doluyor dolduğunda kendisi duruyor.

? *** ***: Bunu kim düşünüp icat ettiyse Allah razı olsun gerçekten helal olsun teşekkürler.

? *** ***: Beğenmedim istediğim performansta değildi iade ettim.

? *** ***: Çok işe yarıyor kesinlikle nem sorunu varsa alabilirsiniz sadece daha büyük bir model mi alsaydım diyorum.

? *** ***: İlk gün nem oranını yüzde 90 dan 55 düşürdü.5lt su çekti, tavanda küflenme vardı küfleri 2 günde kuruttu. Biraz daha zaman geçmesi gerek tam anlamıyla yorum yapmak için alalı 4 gün oldu. Odada ferahlık oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıTechnowell Thd-20 İnceleme
Trotec TTK 60 E ÖzellikleriEbac 3850e Özellikleri
Delonghi DDS 20P KullananlarOlefini Ol12-010-2Ea Yorumları
Olefini Ol22-271Ea İncelemeFakir Drywind Kullananlar
Trotec TTK 28 E YorumlarıTrotec TTK 95 E İnceleme

Şimdi sıra geldi Kurutek KT10A hakkında en çok merak edilenleri yanıtlamaya. İşte Kurutek KT10A hakkında sıkça sorulan sorular.

Kurutek KT10A Nem Alma Cihazı ne işe yarar?

Kurutek KT10A, ev, ofis ve depo gibi alanlardaki yüksek nem oranını ideal seviyeye indirerek rutubet oluşumunu engeller. Ayrıca havadaki bakterileri de temizleyen Kurutek KT10A, kullanıcının daha rahat bir şekilde nefes almasını sağlar.

Kurutek KT10A Nem Alma Cihazı nem sorununu önler mi?

Kurutek KT10A, sahip olduğu özellikler ve yüksek performansı sayesinde ilk kullanımdan itibaren nem sorununu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bu sayede küf, bakteri ve rutubet oluşumu engellenir.

Kurutek KT10A Nem Alma Cihazı sesli mi?

Çalışma sırasında 45 dB ses çıkartan Kurutek KT10A, diğer nem alma cihazlarına göre bir tık daha sesli çalışsa da bu durum kullanıcıyı rahatsız etmemektedir. Kurutek KT10A, buzdolapları kadar sessizdir.

Kurutek KT10A Nem Alma Cihazı zararlı mı?

Kurutek KT10A, nem toplamanın yanında hava temizleme özelliği sayesinde kullanıcıya temiz ve ferah bir hava sunar. Nem alma cihazları normal kullanımlarda zararsızdır. Tabii ki nem oranını çok düşük seviyelerde tutarsanız hem bağışıklığınızın zayıf düşer hem de cildinizde kızarıklıklar görebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.