Technowell Thd-20 Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Modern tasarımı ve yüksek performansıyla göz dolduran Technowell Thd-20 ev tipi nem alma cihazını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Technowell Thd-20 Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Sade ve şık görünümüyle bulunduğu ortama farklı bir hava katan Technowell Thd-20, tasarımıyla dikkat çekiyor. Sahip olduğu özelliklerle birçok nem alma cihazının önüne geçen Technowell, gösterdiği performansla beğeni toplamayı başarıyor. Bizde bu içeriğimizde Technowell Thd-20'nin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve merak edilen sorularını derledik.

Technowell Thd-20 Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi4 l
Maksimum Nem Alma20 l/24 saat
Ses Seviyesi45 dB
LED Kontrol PaneliVar
Fan Hızı AyarıVar
Kontrol TipiElektronik
Etki Alanı30 m²
Hava Debisi120 m³/saat
Çalışma Sıcaklık Aralığı5 °C – 35 °C
Amazon
Fiyatını Gör
Technowell
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Technowell Thd-20 İnceleme

Ev içerisinde nem dengesini sağlayarak rutubet, küf, mantar ve bakterilerin oluşmasını engelleyen Technowell Thd-20, aynı zamanda kullanıcının da nefes almasını kolaylaştırıp astım gibi rahatsızlıklara yakalanmamasını sağlar. Görünümüyle ön plana çıkan model, en çok tercih edilen nem alma cihazlarının başında geliyor.

Technowell Thd-20 Tasarım

Oldukça şık görünüme sahip olan Technowell Thd-20, modern tasarımıyla bulunduğu ortama kolayca uyum sağlayabiliyor. Cihazın üst kısmında bulunan elektronik panel üzerinden bütün kontrol işlemlerini yapabilir, LED ekrandan durum hakkında bilgi alabilirsiniz. Ön tarafında yer alan aydınlatmalı daire çalışma sırasında kullanım moduna göre renk değiştirerek ürüne farklı bir hava katmaktadır. Technowell Thd-20'nin su tankını göstergelerden takip ederek zahmetsiz şekilde boşaltabilirsiniz.

Technowell Thd-20

Technowell Thd-20 Nem Alma Cihazı Boyutları

Uzunluk570 mm
Genişlik343 mm
Derinlik237 mm
Ağırlık14 kg
RenkBeyaz

Arka bölmesine geldiğimizde bizleri filtre alanı ve drenaj hortum yeri karşılamaktadır. Bu alanı açarak ürünün filtresini rahatlıkla temizleyip, yeniden kullanabilirsiniz. 343 mm genişlik, 237 mm derinlik ve 570 mm yükseklik ölçülerinde tasarlanan Technowell Thd-20, kule tipi görünümüne sahiptir. 14 kg ağırlığında olan ürününü kutu içerisinde bulunan taşıma tekerleri sayesinde dilediğiniz yere taşıyarak kullanıma devam edebilirsiniz.

Technowell Thd-20 Öne Çıkan Özellikleri

Technowell Thd-20

Güçlü nem toplama performansıyla rutubet ve bakteri oluşumunu engelleyen Technowell Thd-20'nin kurulum gerektirmeyen tak çalıştır özelliği sayesinde ürün elinize ulaşır ulaşmaz kurulumu beklemeden kullanmaya başlayabilirsiniz. 24 saatlik zamanlayıcısı sayesinde ürünü belirlediğiniz aralıklarda çalıştırarak büyük ölçüde enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Technowell Thd-20'de bulunan elbise kurutma fonksiyonuyla giysilerinizin rengini soldurmadan kısa sürede kurutabilirsiniz.

1 gün içerisinde tam 20 litre nem toplayabilen bu nem alma cihazının 4 litrelik su haznesi kapasitesi mevcuttur. Bu hazne dolduğunda cihaz hem kullanıcıyı bilgilendirir hem de kendisini otomatik bir şekilde kapatarak taşma sorununun önüne geçmektedir. İsteğe bağlı olarak eklenen iyonizer özelliği ise havadaki kötü kokuyu ve bakterileri toplayarak ortama ekstra ferahlık katmaktadır. Otomatik defrost sistemiyle soğuk kış aylarında donmadan çalışmaya devam eden Technowell Thd-20, çevre dostu R134a ozon dostu soğutucu kullanmaktadır. Modelin üst kısmındaki akıllı kontrol panelinden ekonomik tüketim ve fan hızı ayarlarını yaparak ihtiyacınıza göre şekillendirebilirsiniz.

Technowell Thd-20 Kutu İçeriği

Technowell Thd-20

403 x 298 x 652 mm büyüklüğündeki kutuyla bizleri karşılayan Technowell Thd-20'nin kutu içerisinde kullanım kılavuzu ve taşıma tekerleri çıkmaktadır. Bu taşıma tekerlerini talimata uyarak ürünün altına kolayca takabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Thd-20
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Technowell Thd-20 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün gerçekten çok başarılı. İstenilen şekilde evimizde nem ve küf kokusu kalmadı.

? *** ***: Çalışırken sesini bile duymuyorsunuz. O kadar sessiz bir makine. Tüm ihtiyaçlarımı karşıladı, tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü biraz daha küçük bekliyordum bir tık büyük geldi. Onun haricinde bir sorun yok nem dengesinin değiştiğini hissedebiliyorum.

? *** ***: Daha önce farklı bir nem alma cihazı kullanıyordum yine de evde nemi hissediyordum. Fakat bununla birlikte aldığım nefes bile değişti.

? *** ***: Tek kelimeyle harika bayıldık. Her gün neredeyse akşama kadar çalışıyor.

? *** ***: Tasarımı diğerlerine göre daha çekici geldiği için bu ürünü sipariş verdim iyi ki tercihimi bundan yana kullanmışım.

? *** ***: Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ürünü satın aldım. Cihazı bir süre kullandıktan sonra kendisini arayıp teşekkür ettim.

? *** ***: Technowell Thd-20, bence piyasanın en iyi nem alma cihazlarından birisi. Sadece ağırlığı yüzünden taşıması zor oluyor.

? *** ***: Ürün çok kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor. Bana göre biraz sesli çalışıyor ama yakında alışırım.

? *** ***: Su haznesi geniş olmasına rağmen evdeki nemlilik yüzünden depo neredeyse tamamen doluyor. Technowell Thd-20 kullanmadan önce duvarlarım hafif ıslakken şimdi kup kuru.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıEbac 3850e İnceleme
Trotec TTK 60 E ÖzellikleriOlefini Ol12-010-2Ea Kullananlar
Delonghi DDS 20P YorumlarıFakir Drywind Özellikleri
Olefini Ol22-271Ea İncelemeTrotec TTK 95 E Yorumları
Trotec TTK 28 E KullananlarKurutek KT10-A İnceleme

Sahip olduğu özellikler ve eşsiz tasarımıyla kullanıcıları etkilemeyi başaran Technowell Thd-20 hakkında merak edilenleri sizler için cevapladık. İşte Technowell Thd-20 hakkında sıkça sorulan sorular.

Technowell Thd-20 nem alma cihazı rutubeti önler mi?

Evlerdeki rutubet oluşumunun temel sebebi aslında yüksek nem oranıdır. Technowell Thd-20'de bu yüksek nem seviyesini istenilen konuma indirerek rutubet oluşumunu engeller. Aynı zamanda nefes olmayı kolaylaştırır.

Technowell Thd-20 nem alma cihazı havayı temizler mi?

Technowell Thd-20, standart halinde havayı temizlemez, ancak iyonizer özelliği eklendiği zaman bulunduğu ortamı dezenfekte ederek kötü kokuları giderir. Böylelikle evinizde ferah ve temiz bir alan oluşturur.

Technowell Thd-20 nem alma cihazı ısıtır mı?

Technowell Thd-20, fanlarını kullanarak ortamdaki havayı içine çeker. Çektiği nemli havayı kurutarak tekrardan dışarı verir. Bu sayede aslında ortama sıcak hava vermiş olur.

Technowell Thd-20 nem alma cihazı zararlı mı?

Nem alıcılar genel olarak hem çevreye hem de insan sağlığına karşı zararsızdır. Technowell Thd-20'de evdeki yüksek nem seviyesini düşürerek kullanıcının daha rahat nefes almasını ve astım gibi hastalıklara yakalanmamasını sağlar.

Technowell Thd-20 nem alma cihazı nasıl çalışır?

Technowell Thd-20, tak çalıştır özelliğine sahip bir nem alma cihazıdır. Bu özellik sayesinde ürününün kullanma kılavuzunu doğru bir şekilde takip ederek kullanıma başlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.