Samsung WW90T4020CE/AH Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesinin teknik özelliklerini, programlarını ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.
Samsung WW90T4020CE/AH Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Modern ve şık görüntüye sahip, aynı zamanda çamaşırlarınızı tertemiz yapacak bir çamaşır makinesi arıyorsanız tam bu noktada durmalısınız. Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi ile ilgili kullanıcı yorumları, performans ve programları, teknik özellikleri gibi noktaları sizler için inceledik. Gelin, işlevsel yapısıyla öne çıkan Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesine birlikte göz atalım.

Samsung WW90T4020CE Özellikleri

Ağırlık65 kg
Program Sayısı12
Devir1200
Boyut600 x 850 x 550 mm
Kapasite9 kg
Ses Seviyesi72 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
MWW90T4020CE
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi

Beyaz rengi ile minimal bir görünüm kazanmış olan Samsung WW90T4020CE/AH, 9 kilogramlık çamaşır yıkama kapasitesiyle pratik bir kullanım sunar. Aynı zamanda birçok programı bulunan bu makine, çamaşır yıkarken kontrolü size bırakıyor.

İşte, fonksiyonel ve şık tasarımıyla ön plana çıkan Samsung WW90T4020CE/AH ile ilgili tüm detaylar;

Samsung WW90T4020CE/AH Tasarım

Samsung WW90T4020CE/AH, Dijital Inverter teknolojisiyle desteklenen bir çamaşır makinesidir. Verimli ve dayanıklı kullanımı ön planda tutan bu makine, çalıştırmayı pratik hale getiren program ayarlarıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Buna ek olarak beyazın hakim olduğu siyah izler taşıyan görüntüsüyle de modern bir tarz yakalar.

Samsung WW90T4020CE/AH Tasarım

Samsung WW90T4020CE/AH Boyutları

Uzunluk600 mm
Genişlik850 mm
Derinlik500 mm
Ağırlık65 kg
RenkBeyaz

Samsung WW90T4020CE çamaşır makinesi; 600 mm uzunluk, 850 mm genişlik ve 550 mm derinlik boyutlarına sahiptir. 65 kilogram ağırlığındaki bu makine, rakiplerine oranla kompakt bir form kazanmıştır. 2. Elmas Desenli Kazan tipine sahip bu makine, çamaşırlarınızı incitmeden yıkamayı başarır.

Samsung WW90T4020CE/AH Programlama

Samsung WW90T4020CE/AH, 12 adet programıyla birçok kullanım seçeceğini de beraberinde getirir. Kazan temizliği programı, makinenizin temizlenmesini sağlayarak performansı her zaman yüksek tutmasını mümkün kılar. Koku yapan kalıntıları %99,9 oranında ortadan kaldırır. Karışık yükleme, koyu renkliler, pamuklu yıkama, nevresim programlarına ek olarak buhar temizliği programına sahip olan Samsung WW90T4020CE/AH, çamaşırlarınızla ilgili ihtiyaç duyduğunuz her detayı sizler için düşünmüştür. Durulama-Sıkma, Su Çekme-Sıkma modları, çamaşırlarınızın ihtiyacına göre ayarlama yapmanıza izin verir.

Samsung WW90T4020CE/AH Programlama

Samsung WW90T4020CE/AH Kapasite

Kapasite9 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200 dev./dak.

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi D sınıfı enerji verimliliğine sahiptir. 9 kilogramlık yıkama kapasitesi bulunan bu makine, 50 litrelik su tüketimi yapmaktadır. 1200 devirle çalışarak B sınıfı sıkma verimliliği sunmayı başarır. Aynı zamanda yalnızca 72 dB’lik sez düzeyiyle de sizi rahatsız etmeden çamaşırlarınızın hazır olmasını sağlar.

Samsung WW90T4020CE/AH Programlama Ekranı

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi, led ekranı ile ayarlamaları kolayca yapmanıza olanak tanır. Çocuk kilidiyle güvenli bir kullanım sunan bu makine, led ekran üzerinden süreyi ve programları kendinize göre ayarlamanıza olanak tanır. Kullanışlı ara yüzü, çamaşırlar için ayırdığınız zamanı azaltmanızda önemli bir rol oynar. Ekran bölgesinde yer alan StayClean çekmecesi, su fışkırma teknolojisi sayesinde çekmecede kalıntı bırakmaz. Bu sayede siz zamandan tasarruf ederken makineniz de performansını düşürmez.

Samsung WW90T4020CE/AH Programlama Ekranı

Samsung WW90T4020CE/AH Teknik Özellikleri

Ağırlık65 kg
Program Sayısı12
Devir1200
Boyut600 x 850 x 550 mm
Kapasite9 kg

Samsung WW90T4020CE/AH, 9 kilogramlık yıkama kapasitesine sahiptir. 600 x 850 x 550 mm boyutlarına ek olarak yalnızca 65 kilogram olması, kompakt bir form kazanmasında etkili olmuştur. 1200 devir özelliği ile çamaşırlarınızın temizliğini yaparken StayClean teknolojisiyle de kendi temizliğini yapar. 2. Elmas desenli kazan tipine sahip bu çamaşır makinesi, giysilerinize gereken hassasiyeti sunmaktan geri durmaz. 72 dB gürültü düzeyi ile sizin rahatınız ön planda tutulmuştur. Çocuk kilidiyle güvenli bir kullanıma imza atan Samsung WW90T4020CE/AH, temiz kazan programıyla da her zaman üst seviyede performans gösterir. Dijital Inverter teknolojisi, enerji kullanımının ve sesin azalmasını sağlarken performansında yükseklerde seyretmesinde önemli bir rol oynar.

Samsung WW90T4020CE/AH Kutu İçeriği

Samsung WW90T4020CE/AH Kutu İçeriği

Samsung WW90T4020CE/AH kutu içeriğinde; 1 adet Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi bulunmaktadır.

Samsung WW90T4020CE/AH Kullananların Yorumları

Samsung WW90T4020CE/AH Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Mükemmel makine. Hızlı teslimat hızlı kurulum. Gayet sessiz çalışıyor. Her şeyi ile tavsiye ederim. Tereddütsüz alabilirsiniz.

👤 *** ***: Genel olarak sessiz ve kullanışlı duruyor. Programları gayet yeterli. Fp olarak alınabilecek en iyi makine.

👤 *** ***: Samsung çamaşır makinası gerçekten çok kaliteli. Çamaşırları çok temiz yıkıyor. Önceki makinemizden daha sessiz çalışıyor. Tavsiye edilir.

👤 *** ***: Makinenin kalitesini anlatmaya gerek yok. Tavsiye ederim. Özellikle yazlıkları, kışlıkları hurçta saklayanlar için buharlı temizleme uygulamasına hayran kaldım.

👤 *** ***: 1 ay denedikten sonra yorum yaptım. Gayet güzel temiz ve diğer makineme göre çok sessiz yıkıyor. Tavsiye ederim. En güzeli bittiği zaman otomatik kapanıyor. Sıkma derecelerini denedim hepsi çok iyi rahatlıkla alınabilir.

👤 *** ***: Ürünü Samsung kalitesinden emin olduğum için oğluma hediye olarak aldım, evimde kullandığım makine de Samsung hiç pişman olmadım aldığım için, kolay kolay arıza yapmıyor.

👤 *** ***: Ürün fiyatına göre çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum daha önce de bu markanın eski versiyonu almıştım hala çalışıyor memnun kalırsınız.

👤 *** ***: Çok güzel ürün. Fiyat ve performans ürünü. Programları da yeterli ben çok memnun kaldım. Ayrıca çok temiz yıkıyor. tavsiye edilir.

👤 *** ***: Bu makineyi alanım dar olduğu içim aldım. 9kg olması çok iyi oldu. Derinlik 55cm, tam istediğim gibi. Yıkaması da çok başarılı, memnun kaldım açıkçası.

👤 *** ***: 1 aydır kullanıyoruz çok memnunuz, ürünü değerlendirmek için özellikle bir ay bekledim, dar gelirliler için bu fiyatlara alınabilecek en güzel makine. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: 10 yıldır Samsung’un çamaşır makinesini kullanıyorum ve hiç arıza vermedi. Kg yetmediği için yine Samsung 9 kg aldım. Makinenin tek sorunu şu; o kadar sessiz ki arada bir çalışıyor mu diye kontrol etmek zorunda kalıyoruz :) Samsung asla şaşırtmıyor.

👤 *** ***: On numara 5 yıldız harika bir makine, sessiz ve huzurlu yıkaması sıkması harika İyi ki bu ürünü tercih etmişim. 5 üzerinden 10 yıldız.

👤 *** ***: Daha öncede Samsung kullanıyordum aynı markayı tekrar tercih ettim yeni modelleri gerçekten çok harika çok sessiz yıkama var. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Yeni aldığımda güzeldi biraz kullanıp öyle yorum yapmak daha doğru olur diye bekledim. 9 kilo kapasiteli olmasına rağmen çok doldurmuyorken 10 parça çocuk kıyafetlerinde bile makine vuruntu yapıyor.

👤 *** ***: Çok memnun kalmadım, programları bana yetersiz geldi. Ben beğenmedim ama yıkaması fena değil.

👤 *** ***: Kapasitesi düşük diye düşünüyorum. 2 kişiyiz bize bile yetmiyor. Almayı düşünenler ona göre alsın.

İçeriğimizin bu kısmında fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden Samsung WW90T4020CE/AH hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Samsung WW90T4020CE/AH ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Samsung çamaşır makinesi deterjan nereye konur?

Samsung WW90T4020CE/AH'nin deterjan çekmecesinde yer alan sol bölmeye ana yıkama deterjanını ekleyebilirsiniz. Sağ bölmeye ise ön yıkama için toz deterjan ilave ederek kullanabilirsiniz.

Samsung Temiz kazan nedir?

Samsung çamaşır makineleri, makinenin ömrünü uzatması için temiz kazan programlarına sahiplerdir. Bu programlar sayesinde tambur içinde biriken toz, kir ve kalıntılar temizlenerek makinenin performansı yüksek tutulur.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum