Trotec TTK 95 E Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

En çok satan nem alma cihazlarının başında gelen Trotec TTK 95 E'nin özelliklerinin, kullanıcı yorumlarının yer aldığı bir inceleme içeriği hazırladık.
Trotec TTK 95 E Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Geniş alanlar için bir nem alma cihazı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Büyük ortamların nem sorununu tamamen ortadan kaldıran Trotec TTK 95 E'yi detaylı bir şekilde inceledik. İçeriğimizde Trotec TTK 95 E'nin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve ne kadar elektrik harcadığını bulabilirsiniz.

Trotec TTK 95 E Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi5.3 l
Maksimum Nem Alma30 l/24 saat
Etki Alanı90 m²
Dijital GöstergeVar
Çalışma Aralığı5-32°C
Kesintisiz Nem AlmaVar
ZamanlayıcıVar
Hava Debisi195 m³/saat
Kademe Sayısı2
Ses Seviyesi47 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Trotec
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 95 E İnceleme

Kompakt tasarımı ve yüksek performansıyla kullanıcıların odak noktası haline gelen Trotec TTK 95 E, ev için uygun bir cihaz olsa da geniş etki alanı sayesinde depo ve ofis gibi yerlerde de kullanılabilmektedir. Sahip olduğu özelliklerle diğer modellerin bir adım daha önüne geçen Trotec TTK 95 E, rutubet ve küf sorununa kökten çözüm sunuyor.

Trotec TTK 95 E Tasarım

Kullanıcının aradığı tüm ihtiyaçları karşılayabilen bir tasarıma sahip olan Trotec TTK 95 E, şık görünümüyle dikkat çekiyor. Modelin ön tarafında kontrol tuşları, dijital bir ekran ve seviye göstergeli su haznesi yer alıyor. Bu gösterge sayesinde cihazın doluluk oranını kolayca takip edebilir, dijital ekran üzerinden ise cihaz hakkında tüm bilgiye erişebilirsiniz. Üst kısmına geldiğimizde ise ürününün yerini rahat bir şekilde değiştirebilmeniz için katlanabilir taşıma kolu ve hava haznesi yer almaktadır.

Trotec TTK 95 E

Trotec TTK 95 E Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik56 cm
Genişlik43 cm
Derinlik35 cm
RenkBeyaz
Ağırlık16 kg

Arka tarafına geldiğimizde filtre bölmesini, tahliye hortum bağlantı yerini ve kablo sarma tutucusunu görmekteyiz. Tutucuya 1.5 metrelik kablodan kalan fazlalık kısmı dolayarak kablo karmaşasının önüne geçebilirsiniz. Aynı zamanda bu filtre bölmesini kolayca açarak filtrenizi temizleyebilirsiniz. Alt yüzeyinde ise cihazı zahmetsiz şekilde hareket ettirebilmeniz için taşıma tekerleri bulunmaktadır. 56 cm yükseklik, 43 cm genişlik ve 35 cm derinlik ölçülerine sahip olan Trotec TTK 95 E, 16 kg ağırlığındadır. Beyaz ve gri renk tonlarıyla her eve kolayca uyum sağlayabiliyor.

Trotec TTK 95 E Özellikleri

Trotec TTK 95 E

90 m² büyüklüğündeki etki alanıyla dikkatleri üzerinde toplayan Trotec TTK 95 E, 24 saat içerisinde 30 litre nem toplayabilmektedir. 5.3 litrelik su haznesiyle tek seferde diğer cihazlara göre daha çok nem alan bu model, çalışma sırasında 47 db'lik gürültü çıkartmaktadır. Kolay okunabilir dijital ekran üzerinden istediğiniz nem seviyesini ayarlayarak kendinize en uygun ortamı yaratabilirsiniz. Trotec TTK 95 E, ayarlanan nem seviyesine ulaştığında kendisini otomatik bir şekilde kapatır. İlerleyen süreçte bu nem oranı değişirse cihaz tekrardan devreye girerek nem toplamaya devam eder.

2 kademeli fan ayarlı modelde zamanlayıcı fonksiyonu da bulunuyor. Bu özellik sayesinde cihazı belirlediğiniz saat aralıklarında kullanabilirsiniz. Ürünün su haznesi dolduğunda uyarı vererek kullanıcıyı bilgilendirir. Aynı zamanda Trotec TTK 95 E, kendisini kapatarak tasarruf yapar. Cihazın filtresini ortalama 2 haftada bir ister yıkayarak ister elektrik süpürgesi kullanarak kolayca temizleyebilirsiniz. Filtre temizleme işlemini aksattığınız an Trotec TTK 95 E'den aldığınız verim fazlasıyla düşecektir. Çamaşır kurutma özelliğinden yararlanarak ıslak giysilerinizi kısa bir sürede kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Trotec TTK 95 E Elektrik Tüketimi

Trotec TTK 95 E

Giriş voltajı 230 V / 50 Hz olan Trotec TTK 95 E, çalışma sırasında maksimum 0,6 kW güç tüketimi yapmaktadır. Bu tüketim çok düşük olup faturanıza çamaşır makineniz veya buzdolabınız kadar etki etmez. Trotec TTK 95 E'nin ortalama harcaması bir televizyon kadardır.

Trotec TTK 95 E Kutu İçeriği

Trotec TTK 95 E

Trotec TTK 95 E'nin kutu içeriğinden ürünle beraber kullanımı kolaylaştıracak kullanım kılavuzu ve hava filtresi çıkmaktadır. Trotec TTK 95 E'nin kullanım kılavuzuna adım adım uyarak cihazın kurulumunu en doğru şekilde yaparak kullanıma başlayabilirsiniz. Ürünü çalıştırmadan önce filtrenin takıldığından emin olmanız gerekmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Ttk 95
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 95 E Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün çok hızlı kargolandı çalıştırmaya başladığımız andan itibaren etkisini hissettik. Tek dezavantajı çalışırken sesinin biraz yüksek olması ama çok kaliteli bir ürün hakkını veriyor kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: 24 saat geçmeden teslim aldık. 90 mt 2 için çok ideal. Evdeki nem oranı 80 lerden 52 ye düşürdü. Rutubet kokusu yerlerdeki ve duvardaki ıslaklık camların ıslanması tamamen yok oldu. Çok memnunuz teşekkürler.

? *** ***: Tek kelimeyle harika bir urun, evinde nem olan herkese şiddetle tavsiye ederim. Kullanmadan önce nem oranını belirlemek gerekiyor.

? *** ***: Biraz araştırıp markayı bilmesem de yorumlara güvenerek satın aldım. Çok memnun kaldım etkisini hemen hissettiriyor 2 farklı yerden yaptığım nem ölçümlerinde etkisini direk gösteriyor. Uyku kalitesi vb. faydaları ekstra.

? *** ***: 3 aydır kullanıyorum. Bodrum katımın nemimi kurutmada kullanıyorum. Kurutma konusunda başarılı. Her gün 5 lt su boşaltınca insan şaşırıyor. Ses seviyesi düşük, su haznesi dolunca otomatik duruyor, boşaltıldığında kaldığı yerden devam ediyor. Ancak elektrik tüketiminizi hatırı sayılır oranda yükselteceğini hesaba katın.

? *** ***: Evimde ki fazla nemi, tavanlarda ki küfü ve rutubet kokusunu bu cihazla ölüyorum. 4 yıldır kullandığım önceki cihazım bozulunca, bunu aldım. Gerçekten çok sessiz bir cihaz, önceki cihazımla çalışırken gece uykuya dalmak çok zordu. Çok kaliteli bir cihaz, evinde nem rutubet olan herkese şiddetle tavsiye ederim.

? *** ***: Çok iyi ürün, ortamdaki nemi alıyor. 5 saatte 5 litrelik deposu su doldu. Ancak almayı düşünenlere hatırlatmak isterim: Cihaz bu işlemi yaparken sıcak hava üflüyor. Yaz aylarında kullanması zor. Soğuk hava verebilse müthiş olacakmış.

? *** ***: Ürün gerçekten kaliteli bir ürün. İlk zamanlarda odaları tek tek kurutmak lazım daha sonra verimli kullanabiliyorsun. Zaman ayarı kullanışlı oluyor. Çalıştırıp süre ayarlıyorsun kendi kapanıyor. Sesli çalışıyor klima gibi.

? *** ***: Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Haznesi bir günde 2 kere doluyor. Tavandaki sıvaların kuruluk sebebiyle döküldüğünü gördüm. Evin havasını 1 haftanın sonunda değiştirdiğini söyleyebilirim. Çok memnunum.

? *** ***: Yorumlara güvenerek seçmiştim gerçekten beklentimin ötesinde çıktı. Evimi su bastı ve bir odam kör olduğu için kurutamıyordum küf olmuştu. 2 gün içinde inanılmaz fark etti. Sesi çok az sanki tavan pervanesi çalışıyormuş gibi kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: 2 ay önce aldım ürünü ve ortamdaki nemi düşürmesi gerçekten başarılı ihtiyacı olan düşünmesin gönül rahatlığıyla alabilir.

? *** ***: Evim çok nemli zemin kat olduğundan. 8 saat hiç durmadan çalıştığı zaman ancak doluyor su kabı. Bence süper bir ürün.

? *** ***: Ürün çok başarılı, etkisi hemen hissediliyor. Kargo ve paketleme de sorunsuz idi.

? *** ***: Valla çok gelir falan kaygısı ile dün aldım bugün teslim edildi ürünü kullanmaya başladım yarım saatte bir sürü su ürettik biz bunumu soluyorduk teşekkürler.

? *** ***: Ürün parasının hakkını veriyor. Nem olayını çözdü. Sesi rahatsız edebiliyor yatarken çalıştıramazsınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıTechnowell Thd-20 Özellikleri
Trotec TTK 60 E KullananlarEbac 3850e İnceleme
Delonghi DDS 20P YorumlarıOlefini Ol12-010-2Ea Kullananlar
Olefini Ol22-271Ea ÖzellikleriFakir Drywind Yorumları
Trotec TTK 28 E İncelemeKurutek KT10-A İnceleme

İnceleme yazımızın bu kısmında Trotec TTK 95 E hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Trotec TTK 95 E hakkında sıkça sorulan sorular.

Trotec TTK 95 E ne işe yarar?

Trotec TTK 95 E, ev, depo ve ofis gibi yerlerdeki yüksek nemli havayı toplayarak ortamın daha ferah ve temiz olmasını sağlar. Aynı zamanda nem seviyesi düşeceğinden rutubet oluşumu da engellenmiş olur.

Trotec TTK 95 E nasıl çalışır?

Trotec TTK 95 E, sahip olduğu çift kademe özellikli fan yardımıyla ortamdaki nemli havayı içine çekerek havadaki nemi yok eder. Ardından bu havayı tekrardan geri salar. Bu sayede nem seviyesi kısa bir süre içerisinde düşmüş olur.

Trotec TTK 95 E rutubeti önler mi?

Evde yüksek nem demek kısaca rutubet demek. Duvarların uzun süre ıslak kalması rutubet ve küf oluşuma davetiye çıkartmaktadır. Trotec TTK 95 E'de yüksek nem seviyesini düşürerek rutubet, bakteri ve küf oluşumunun önüne geçer.

Trotec kimin?

Kaliteli malzemeleriyle adını ülkemizde duyurmayı başaran Trotec, 1994 yılında Almanya'nın Heinsberg şehrinde kurulmuştur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.