Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Küf ve rutubet sorununu tamamen ortadan kaldıran Fakir Drywind nem alma cihazının özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Yüksek nem yüzünden küf ve rutubet sorunu birçok evin kabusu olmuş durumda. Bu sorundan kurtulmanın kesin çözümü de nem alıcı cihazlardan geçiyor. Bizde sizler için yüksek performanslı ve kullanımı kolay olan Fakir Drywind nem alma cihazını detaylı bir şekilde inceledik. İçeriğimizde Fakir Drywind’ın özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve diğer ayrıntılı bilgilerini bulabilirsiniz.

Fakir Drywind Özellikleri

Su Haznesi Kapasitesi3.8 l
Maksimum Nem Alma20 l/24 saat
Nem Alma Gücü355 W
LCD EkranVar
Çalışma Aralığı5-35°C
Kesintisiz Nem AlmaVar
SoğutucuR134a 170g
Hava Debisi195 m³/saat
Kademe Sayısı2
Ses Seviyesi32 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı İnceleme

Geniş su haznesi ve yüksek nem alma kapasitesiyle kullanıcılardan tam not almayı başaran Fakir Drywind, evdeki rutubet sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Kolay kullanımıyla ön plana çıkan model, sahip olduğu çalışma fonksiyonları sayesinde kullanıcının bütün isteklerine kolayca yanıt verebiliyor. Görünümüyle bulunduğu ortama farklı bir hava katan Fakir Drywind, en beğenilen nem alma cihazlarından bir tanesi.

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Tasarım

Fakir Drywind'in ön kısmının oldukça şık ve sade gözüktüğünü söyleyebiliriz. Üst kapak tarafında ise bizleri hava plakası, ışık şeridi ve kontrol paneli karşılıyor. Sahip olduğu kullanışlı bu LCD ekranlı panel sayesinde dilediğiniz tüm ayarları yapabilir, aynı zamanda nem seviyesini takip edebilirsiniz. Cihazın arka yüzeyine baktığımızda seviye göstergeli su deposu, filtre haznesi, çekme kancası ve drenaj borusunun girişini görmekteyiz.

Fakir Drywind

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Boyutları

Yükseklik590 mm
Genişlik346 mm
Derinlik242 mm
RenkBeyaz

Ürünün su ve filtre alanlarını çıkarıp takmak oldukça basit. Bu sayede Fakir Drywind'i istediğiniz zaman temizleyerek verimliliği en üst seviyede tutabilirsiniz. Çekme kancası alanına kablo fazlalığını sararak etraftaki kablo kirliliğini ortadan kaldırabilirsiniz. 590 mm yükseklik, 242 mm derinlik ve 346 mm genişlik ölçüleriyle diğer nem alma cihazlarına göre boyutları bir tık daha büyük olsa da Fakir Drywind, tasarımıyla kendisine hayran bıraktırıyor.

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Özellikleri

Fakir Drywind

Kolay anlaşılabilir kontrol paneliyle kullanıcıya rahat bir kullanım sunan Fakir Drywind, %40, %50, %60, %70 ve CO olmak üzere toplamda 5 farklı nem ayarında çalışabilmektedir. Çocuk kilidi özelliği aktif olduğunda hiçbir tuşun işlevini yerine getirmeyen model, hem nem topluyor hem de havayı kurutabiliyor. Salınım fonksiyonuyla 45 ile 90 derece açıyla salınım yapan Fakir Drywind, 2 ayrı hız kademesine sahiptir. Zamanlayıcı özelliğiyle kullanıcının belirlediği süreler arasında nem toplayan Fakir Drywind, enerji tasarrufu konusunda oldukça başarılı. Çalışma sırasında etrafa loş mavi ışık yayan bu model, su haznesi dolduğunda kendisini otomatik bir şekilde kapatır ve kullanıcıyı sesli uyarıyla bilgilendirir. Çalışma sırasındaki 32 dB'lik düşük ses seviyesiyle ürünü gece uyurken bile kullanabilirsiniz.

Otomatik buz çözme fonksiyonu özellikle kışın düşük dereceli günlerde kurtarıcınız olacak. Bu sistem sayesinde cihaz, soğutma sistemini koruyarak oluşabilecek zararları ortadan kaldırmaktadır. Fakir Drywind'i kesintisiz kullanmak için ise arka kısımdaki drenaj çıkışına hortum takmanız gerekmektedir. Böylelikle ürünün su haznesini sürekli olarak boşaltmanıza gerek kalmaz. Fakir Drywind'in filtre temizliğini ister elektrikli süpürge kullanarak ister su ile yıkayabilirsiniz. Ek olarak arka kısımda bulunan tutma kolu sayesinde ürünü dilediğiniz odaya taşıyabilirsiniz.

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Kutu İçeriği

Fakir Drywind

Fakir Drywind nem alma cihazının kutu içeriğinde ürünle birlikte bir adet kullanım kılavuzu ve 15 mm büyüklüğünde drenaj hortumu gönderilmektedir. Diğer ürünlerde taşıma tekerleri bulunurken Fakir Drywind'de bu tekerler yoktur.

Amazon
Fiyatını Gör
Drywind
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Drywind Nem Alma Cihazı Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ürün gerçekten çok iyi ve çok başarılı. Kargo geldikten hemen sonra kullanmaya başladık ve evdeki değişimi görünce hepimiz şaşırdık. Herkese tavsiye ederim fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

? *** ***: Nem alma cihazlar hakkında çok fazla araştırma yaptım ve Fakir Drywind'de karar kıldım. İyi ki de öyle yapmışım çok beğendim.

? *** ***: Sadece diğerlerine göre bir tık daha büyük olduğunu söyleyebilirim. Onun haricinde çok başarılı bir ürün.

? *** ***: Evimde bu kadar nem olduğunu bilmiyordum haznedeki suyu görünce ağzım açık kaldı.

? *** ***: Bence fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün, herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünün performansı tek kelimeyle harika. Sadece benim için taşıması oldukça zor bir cihaz, keşke biraz daha hafif olsaydı.

? *** ***: Çalışma sırasındaki sesi gayet düşük. Gece uyurken bile kullanıyorum çalıştığını fark etmiyorum bile.

? *** ***: Ürünü araştırırken özelliklerine resmen hayran kalmıştım. Elime ulaştığında hemen kullandım ve topladığı suyu görünce keşke daha önce alsaydım dedim.

? *** ***: Boyutu büyük evde biraz yer kapladığını söyleyebilirim. Performansına söyleyecek bir lafım yok gerçekten başarılı.

? *** ***: Kullanışı çok basit bir cihaz, nem sorunu yaşayan kişilerin şiddetle almasını tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıTechnowell Thd-20 Kullananlar
Trotec TTK 60 E İncelemeEbac 3850e Yorumları
Delonghi DDS 20P ÖzellikleriOlefini Ol12-010-2Ea İnceleme
Olefini Ol22-271Ea YorumlarıTrotec TTK 95 E Kullananlar
Trotec TTK 28 E İncelemeKurutek KT10-A Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Fakir Drywind nem alma cihazı hakkında merak edilenleri derledik. İşte Fakir Drywind nem alma cihazı hakkında sıkça sorulan sorular.

Fakir Drywind rutubeti önler mi?

Rutubet oluşumunun temel sebebi evlerdeki yüksek nem oranıdır. Fakir Drywind'de bulunduğu ortamdaki yüksek nem seviyesini düşürerek duvarlardaki ıslaklığı ortadan kaldırır. Bu sayede rutubet oluşumu da engellenmiş olur.

Fakir Drywind ne işe yarar?

Fakir Drywind, yüksek nem seviyeli ev, ofis ve depo gibi yerlerde nem seviyesini ideal seviyeye getirerek küf, rutubet ve bakteri oluşumunu engeller. Bu sayede kullanıcıda daha temiz bir hava solar.

Fakir Drywind ne kadar elektrik harcar?

Çalışma esnasında 355 W güç tüketimi yapan Fakir Drywind, günde ortalama 6 saat nem toplasa bile elektrik faturanıza bir çamaşır makinesi veya buzdolabı kadar etki etmez.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.