Olefini Ol22-271Ea Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Ev ortamını konforlu hale getiren Olefini Ol22-271Ea nem alma cihazının özelliklerine, yorumlarına ve hakkında merak edilenlere buradan ulaşabilirsiniz.
Olefini Ol22-271Ea Nem Alma Cihazı Özellikleri - İnceleme

Ortamdaki yüksek nem seviyesi hem evinize hem de kendi vücudunuza büyük ölçüde zarar vermektedir. Bu sorunun önüne geçmek ise nem alma cihazlarıyla oldukça basit. Dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz kompakt tasarımlı bir nem alma cihazı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bizde bu içeriğimizde sizler için piyasanın en çok tercih edilen nem alma cihazlarından biri olan Olefini Ol22-271Ea'nın detaylı incelemesini gerçekleştirdik.

Olefini Ol22-271Ea Özellikleri

Kullanım TipiKablolu
Su Haznesi Kapasitesi2.5 l
Maksimum Nem Alma22 l/24 saat
Ses Seviyesi42 dB
Dijital GöstergeVar
Karbon FiltreVar
Kesintisiz Nem AlmaVar
Güç270 W
Etki Alanı30 m²
Hava Debisi180 m³/saat
Amazon
Fiyatını Gör
Olefini
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Olefini Ol22-271Ea İnceleme

30 m² alana etki gösterebilen Olefini Ol22-271Ea, kullanıcıya sunduğu özelliklerle dikkat çekmeyi başarıyor. Çocuk kilidi ve otomatik kapanma özellikleriyle istenmeyen durumların önüne geçen bu nem alma cihazı, bulunduğu ortamın nem dengesini en iyi şekilde ayarlayarak nefes almayı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır.

İşte nem seviyesini en iyi şekilde koruyan Olefini Ol22-271Ea hakkında tüm detaylar;

Olefini Ol22-271Ea Tasarım

Kule tipi tasarımıyla bizleri karşılayan Olefini Ol22-271Ea, kompakt yapısıyla her alana rahatlıkla taşınılabilmektedir. 320 mm genişlik, 545 mm yükseklik ve 250 mm derinlik ölçülerine sahip olan model, 14,5 kg ağırlığındadır. Beyaz rengiyle her ortama kolayca uyum sağlayabilen Olefini Ol22-271Ea'nın su deposunu ön kısımdan kolayca çıkartarak boşaltabilirsiniz. Cihazın üst kısmında bulunan dokunmatik panel üzerinden istediğiniz bütün ayarları yapabilir ve durum hakkında bilgi alabilirsiniz.

Olefini Ol22-271Ea

Olefini Ol22-271Ea Nem Alma Cihazı Boyutları

Uzunluk545 mm
Genişlik320 mm
Derinlik250 mm
Ağırlık14.5 kg
RenkBeyaz

Küçük boyutu sayesinde ev, ofis, depo ve dolap gibi alanlarda kullanabileceğiniz modelin alt kısmında tekerlekler bulunmaktadır. Bu tekerlekler yardımıyla cihazı taşımanıza gerek kalmadan rahatlıkla odalar arasında geçiş yapabilirsiniz. Ürünün yan taraflarında bulunan kapakları açarak filtre temizliğini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Olefini Ol22-271Ea Öne Çıkan Özellikleri

Olefini Ol22-271Ea

2.5 litrelik su haznesiyle günde 22 litre nem toplayan Olefini Ol22-271Ea, en fazla 30 m² alana etki gösterebilmektedir. Çocuk kilidi özelliğiyle yaptığınız ayarları koruma altına alabilirsiniz. Böylelikle tuşlara istem dışı basıldığında herhangi bir değişiklik durumu yaşanmaz. Diğer nem alma cihazlarına göre daha sessiz bir şekilde çalışan Olefini Ol22-271Ea, maksimum performansta 42 dB ses çıkartmaktadır. Sahip olduğu timer özelliği sayesinde ayarladığınız süre tamamlandığında kendisini otomatik bir şekilde kapatır ve enerji tasarrufu yapar. Aynı zamanda timer fonksiyonuyla değil su tankı dolduğunda da otomatik kapanma modu devreye girer.

Olefini Ol22-271Ea'da bulunan ısı sensörü sayesinde odanın sıcaklığını öğrenebilir, su seviye göstergesi üzerinden cihazın doluluk oranını takip edebilirsiniz. Modelde karbon ve hava olmak üzere 2 adet filtre bulunmaktadır. Bu filtreleri elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz ancak sadece karbon filtreyi su ile yıkayabilirsiniz. Olefini Ol22-271Ea'nın güneşli ve yağmurlu günler için 2 adet özel çalışma fonksiyonu mevcut. Güneşli modda nem değeri %60 iken yağmurlu modda ise bu değer %40 olarak ayarlanmıştır. Ayrıca modelin giysi kurutma özelliğinden yararlanarak kıyafetlerinizi kısa bir süre içerisine giyime hazır hale getirebilirsiniz.

Olefini Ol22-271Ea Kutu İçeriği

Olefini Ol22-271Ea

Olefini Ol22-271Ea'nın kutu içeriği diğer nem alma cihazlarına göre farklı. Kutu içerisinde sadece kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer almaktadır. Ürünün alt kısmında tekerlekler bulunduğundan dolayı ek bir gönderim yapılmamaktadır. Sürekli tahliye için ise ek olarak çapı 11 mm olan PVC bir boru almanız gerekmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
OI22-271Ea
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Olefini Ol22-271Ea Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürünü yorumlara bakarak ve internetten biraz araştırma yaparak aldım. Son derece memnun kaldık. Çok kısa sürede sonuç verdi. Bence amacınız evinizde ki nem ve rutubetten kurtulmak ise alacağınız tek ürün bu olmalı....

👤 *** ***: Cihazı 1 gündür kullanıyorum. Nem oranını 80 den 50 ye indirmeyi başardı. Başka bir nem ölçerle de sonucu kontrol ettim. Evim 2+1 90m2. Tüm odaların kapıları açık. Nem ölçerle diğer odaları da kontrol ettim. Cihazın bulunduğu odada nem oranı 50 ye düştüğü zaman diğer odalarda da 55 56 ölçüyorum. Yani tüm eve etki ediyor. Sonuç mükemmel. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün görseldeki gibi gayet güzel kargoda hasar görmüştü satıcı ile iletişime geçtik hemen bize dönüş yaptılar gerçekten çok ilgililer hemen yeni ürün gönderdiler ve cihaz hakkında merak ettiğimiz sorulara anında dönüş yaptılar kendilerine bir daha teşekkür ediyorum ve bu firmadan ürünün alınmasını kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: 10 numara 5 yıldız bir ürün ağlayan duvarların yardımcısı çok tereddüt ederek aldım ama faydası olduğunu görünce sevindim nemli ve rutubetli evler için çok kullanışlı bir ürün.

👤 *** ***: Cihaz çok iyi çalışıyor. Satıcı firma sipariş, taşıma, kurulum aşamalarının hepsini takip edip yardımcı oluyor. Kibar ve ilgililer. Fatura, irsaliye, hizmet vs. her şey 4/4'lük. Teşekkürden ziyade tebrik etmek istiyorum.

👤 *** ***: Kesinlikle işini en iyi şekilde yerine getiren bir cihaz bir haftadır ortalama 60 litre su boşaltmışımdır hazneden. Nem probleminiz varsa tercih edilesi bir ürün. Satıcı ayrıca teşekkürler 1 gün içinde elime ulaştı.

👤 *** ***: Çok güzel bir ürün 5-6 aydın kullanıyorum fazla elektrik masrafı da yok rutubetli evlere tavsiye ederim üstelik yemek kokusunu da emiyor çamaşır kurutmada da başarılı.

👤 *** ***: Üründen çok memnun kaldım. Ayrıca satıcı çok ilgili. Yan panelde filtre kapağında ufak bir çatlak vardı. Hemen yeni kapak gönderdiler. İlgileri için bir kez de buradan teşekkür ederim.

👤 *** ***: Sipariş verdiğimiz andan itibaren firma yetkilisi Hüseyin Bey tarafından sürekli bilgilendirme yapıldı. Cihazın kurulumu, ilk kullanımı ve sonrası ayarlar için bizi sürekli bilgilendirdi. Cihaz gayet verimli çalışıyor ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün gerçekten işe yarıyor. Topladığı nemi su olarak görünce insan, keşke daha önce alsaydım diyor.

👤 *** ***: Ürün parasının her kuruşunu sonuna kadar hak ediyor teşekkürler hızlı ve sorunsuz teslimat için.

👤 *** ***: Ürünü iki gündür kullanıyorum çok iyi sesi de rahatsız etmiyor fakat su tankı biraz daha büyük olsa çok iyi olurdu.

👤 *** ***: Evimiz rutubetli ve çok nemli idi. Duvarlar ıslak oluyordu. Makine gelince ilk ne yaptığını anlamıyorsunuz ama duvarlarınızın kupkuru nem oranının da normal standartta olduğunu hissedince doğru tercih yaptığınızı anlıyorsunuz. Ben de tavsiye üzerine aldım. İyi ki almışım. Gönderi yapan firma son derece korunaklı şekilde gönderiyor. Teşekkürler.

👤 *** ***: Üründen memnun kaldım. İlk gün bulunduğum odada 4 litre su çıkardı. Teşekkür ederim. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün mükemmel. Ev nem içinde yüzüyormuş onu anladım. 1 günde ortalama 8 lt nem çıkıyor evden. 3 günde kurumayan çamaşır bu alet sonrası 4 saatte kuruyor. Hem nem alma hem de kurutma cihazı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıEbac 3850e İnceleme
Trotec TTK 60 E YorumlarıOlefini Ol12-010-2Ea Kullananlar
Delonghi DDS 20P KullananlarFakir Drywind Özellikleri
Trotec TTK 28 E İncelemeTrotec TTK 95 E Yorumları
Technowell Thd-20 ÖzellikleriKurutek KT10-A İnceleme

Sahip olduğu özelliklerle kullanıcılardan tam not almayı başaran Olefini Ol22-271Ea, en çok tercih edilen nem alma cihazlarından biridir. Bizde içeriğimizin bu kısmında merak edilen soruları yanıtladık. İşte Olefini Ol22-271Ea hakkında sıkça sorulan sorular.

Olefini Ol22-271Ea nem alma cihazı ne işe yarar?

Olefini Ol22-271Ea, ev ortamındaki yüksek nem seviyesini ideal konuma getirerek rutubet ve küf oluşumunu engeller. Aynı zamanda kullanıcının da nefes almasını büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır.

Olefini Ol22-271Ea çamaşır kurutur mu?

Olefini Ol22-271Ea, sahip olduğu çamaşır kurutma fonksiyonu sayesinde bulunduğu ortamın ısısını yükselterek giysilerinizi normale göre çok daha hızlı bir şekilde kurutabilmektedir.

Olefini Ol22-271Ea kullanım kılavuzu anlaşılır mı?

Olefini Ol22-271Ea'nın kullanım kılavuzu kutu içerisinde birlikte gelmektedir. Bu kullanım kılavuzu en anlaşılabilir dille yazılmış olup oldukça detaylı bir anlatıma sahiptir.

Olefini Ol22-271Ea rutubeti önler mi?

Olefini Ol22-271Ea, bulunduğu ortamdaki yüksek nem seviyesini azaltarak duvarlardaki ıslaklığı tamamen ortadan kaldırır. Bu sayede ev ve iş yerinizde rutubet oluşumu engellenir.

Olefini Ol22-271Ea nem alıcı zararlı mı?

Nem alıcı cihazların insan sağlığına bir zararı yoktur. Alandaki boğucu havayı rahatlatarak kullanıcının nefes alıp vermesini kolaylaştırır. Olefini Ol22-271Ea nem alma cihazı da en güvenilir modellerden birisidir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.