Trotec TTK 28 E Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Minimal tasarımıyla her alana kolayca sığabilen Trotec TTK 28 E nem alma cihazının özelliklerini, tasarımını ve yorumlarını sizler için derledik.
Trotec TTK 28 E Nem Alma Cihazı Özellikleri ve İncelemesi

Sahip olduğu küçük boyut sayesinde bulunduğu ortamda yer kaplamayan Trotec TTK 28 E, piyasanın en iyi nem alıcı cihazlarının başında gelmektedir. Kolay kullanımıyla kullanıcılardan tam not alan Trotec TTK 28 E’nin detaylı incelemesini sizler için gerçekleştirdik. Bu içeriğimizde Trotec TTK 28 E’nin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hakkında merak edilenlerini bulabilirsiniz.

Trotec TTK 28 E Özellikleri

Kademe Sayısı3
Su Haznesi Kapasitesi2 l
Maksimum Nem Alma10 l/24 saat
Ses Seviyesi43 dB
Dijital GöstergeYok
Yıkanabilir FiltreVar
Kesintisiz Nem AlmaVar
Etki Alanı15 m²
Hava Debisi100 m³/saat
Kablo Uzunluğu1.6 m
Amazon
Fiyatını Gör
Trotec
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 28 E İnceleme

Ev ortamına uygun olarak tasarlanan Trotec TTK 28 E, diğer nem alıcı cihazlara göre daha ufak bir boyuta sahiptir. Alman kalitesini sizlere hissettirecek olan modelin kullanımı oldukça basittir. Evinizdeki rutubet sorununu tamamen ortadan kaldırarak hem evinize hem de vücudunuza olumlu yönde katkı sağlar.

İşte evinizdeki nem dengesini sağlayan olan Trotec TTK 28 E modelinin detaylı incelemesi;

Trotec TTK 28 E Tasarım

Küçük boyutlu bir nem alma cihazı arıyorsanız Trotec TTK 28 E, tam size uygun bir model. 41 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 23,7 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Sadece 11,5 kg ağırlığında olan cihaz, beyaz rengiyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Katlanabilir taşıma kolu sayesinde ürünü dilediğiniz yere götürerek kullanıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Aynı zamanda taşıma tekerlerinden faydalanarak cihazı istediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz.

Trotec TTK 28 E

Trotec TTK 28 E Nem Alma Cihazı Boyutları

Uzunluk410 mm
Genişlik300 mm
Derinlik237 mm
Ağırlık11.5 kg
RenkBeyaz

Trotec TTK 28 E'nin arka kısmında bulunan kablo alanına fazlalığı sararak görüntü kirliliğini minimuma indirebilirsiniz. Ayrıca arka kısımda hava çıkışı ve drenaj tahliye hortum bağlantısı yeri mevcuttur. Modelin ön tarafından hazneyi kolayca açarak hem filtreyi temizleyebilir hem de biriken suyu boşaltabilirsiniz. Trotec TTK 28 E'nin üstünde yer alan kontrol panelinden istediğiniz ayarı yapabilir, LED ekran üzerinden durum bilgisi alabilirsiniz.

Trotec TTK 28 E Öne Çıkan Özellikleri

Trotec TTK 28 E

24 saat içerisinde maksimum 10 litre nem toplayan Trotec TTK 28 E, 2 litrelik su haznesine sahiptir. Çalışma sırasında 43 dB ses çıkaran model, en fazla 15 m² büyüklüğündeki alanlara etki gösterebilmektedir. 270 W güç kullanan cihazın, 3 farklı çalışma kademesi mevcuttur. Trotec TTK 28 E'de bulunan otomatik kapanma özellikli taşma emniyeti sayesinde olası kaza durumları engellenmiş olup cihazın haznesini doluluk göstergesinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca belirlediğiniz nem seviyesi aşıldığında Trotec TTK 28 E, kendisini kapatarak enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.

Arka tarafta bulunan direnaj bağlantı özelliğini kullanarak cihazı sürekli olarak açık tutabilirsiniz. Trotec TTK 28 E'nin çamaşır kurutma fonksiyonundan yararlanarak giysilerinizin çabucak kurutabilirsiniz. Diğer nem alıcı cihazlardan farklı olarak sera gazı yerine propan kullanan Trotec TTK 28, çevre dostu bir modeldir. Defrost özelliğiyle buz çözebilen bu nem alma cihazını zamanlayıcı özelliğiyle belirlediğiniz aralıklarla kullanabilirsiniz. Kullanım sırasında nem oranını ister kendiniz ayarlayın ister ortama uygun otomatik ayar yapabilirsiniz. Yüksek performanslı Trotec TTK 28 E'de 2 adet yıkanabilir hava filtresi bulunmaktadır. Bu hava filtrelerini temizleyerek cihazın ömrüne katkıda bulunabilirsiniz.

Trotec TTK 28 E Kutu İçeriği

Trotec TTK 28 E

Trotec TTK 28 E'nin kutu içeriğinde ürünle beraber, yoğuşma tahliye hortumu, hava filtresi, taşıma tekerleği, dingil ve kullanım kılavuzu gelmektedir. Kutu içerisinden çıkan bütün ekipmanları kullanım kılavuzundan yardım alarak basit bir şekilde montaj edebilirsiniz.

Trotec TTK 28 E Nasıl Çalışır

Trotec TTK 28 E

İlk olarak Trotec TTK 28 E'yi kutusundan tamamen çıkartın. Daha sonra elektrik kablosunu zarar vermeden açın. Ardından cihazı doğrudan güneş almayan, ısı kaynaklarından uzak ve 4 m2'den daha büyük bir alana yerleştirin. Ürünün etrafında engel olmadığından ve hava filtresinin takılı emin olduktan sonra güç tuşuna basabilirsiniz. Bundan sonrası tamamen sizin elinizde olup dilediğiniz ayarda Trotec TTK 28 E'yi kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
TTK 28 E
Nem Alıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Trotec TTK 28 E Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Nem çok yüksek olmasına rağmen ürün ilk gün 24 saatte 6 lt, ikinci gün 4 lt su aldı. Sesi yüksek. 0,33 kw elektrik tüketimi var aynı markanın diğer 10 lt kapasiteli modelinin 0,19 kw tüketimi olduğundan uzun süreli kullanımda fiyat farkını kapatacaktır. 15 m2 büyüklüğündeki odanızdaki nem kokusunu bir iki gün içerisinde yok edecek bir fiyat performans ürünü..

? *** ***: Gündüzleri çalıştırmadım, pencereleri açık bırakıp evi havalandırdığımız için. 7 gecede 5 litre su toplamış havadan. Değerlendirebilmek için özellikle bir kapta biriktirmiştim, sonuç şaşırtıcı. Kullanmaya başladıktan hemen sonra ortamın havası kokusu bir değişiyor, çok çok çok memnunum.

? *** ***: Sesi çok ama işini yapıyor, gece çalışınca uyumak biraz zor, bekleme modunda fan sesi az ama yine de sesli, çözüm olarak kendimce nem sensörü bağladım nem seviyesini %55 inince kapanıyor %58 çıkınca açılıyor :) biraz zor yapmak ama elektronik ile aranız iyiyse çok basit, teşekkürler

? *** ***: Gayet başarılı ve kaliteli, farkı hemen hissediyorsunuz, bodrum kata inince kupkuru hissediyorsunuz havayı, önceden bodrumdaki kıyafetler nemli oluyordu, kötü bir koku oluyordu şimdi hepsi gitti.

? *** ***: Cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım; oda da nem, rutubet, koku hiçbir şey kalmadı odanın hava kalitesi hissedilir şeklide değişti. Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün.

? *** ***: Ürünü alırken evimiz çok nemli ve rutubetli olduğu için tereddüt etmiştik. Ürün gelir gelmez hemen kullanmaya başladık. 8 saatte su haznesinin hepsini doldurdu. Gözle görülür bir etki yarattı. Parkeler üzerine basınca ıslak ıslaktı ama makineyi kullanmaya başladıktan sonra o ıslaklık kalmadı. Kesinlikle verilen parayı hak eden bir ürün alacak olanlara tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürün orijinal kutusunda geldi. Hemen kullanmaya başladık. Ürün çok kaliteli. Zeminimiz bardaktan su boşalmış gibi su oluyordu. Trotec 3 saat 1 litre su çekti. Koku anında gitti odanın havası değişti. Meğer balık gibi su da yaşamışız. Mükemmel ötesi. Hemen almalısınız.

? *** ***: Nem problemi olan bir odam var. İnanılmaz bir ürün. Sanki odanın konumunu değiştirmiş kadar fark var.

? *** ***: Pahalı ancak söylendiği gibi 15 metrekarelik alanda yeterli oluyor ve nemi azaltıyor. (Referans olması için İstanbul da yaşıyorum nem baya yüksek burada)

? *** ***: Odanın rutubetli havasını değiştirdi kullanmaya devam hızlı teslimat için de teşekkürler.

? *** ***: Çok hızlısınız ihtiyaç vardı. Hemen geldi. Ürün çalışır çalışmaz suları doldurdu. Evde akustik piyano var. Tuşlar şişiyordu kurtuldum küçük küçük ben alıcı almaktan.

? *** ***: Muhteşem bir ürün 100 mt kare evim için aldım oda oda dolaştırıyorum bütün sorunları çözdü çamaşır asınca kurutmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim herkese

? *** ***: Ürün gayet iyi satıcı trotecti. Odanıza göre ürün alın büyük odada durmuyor sürekli çalışıyor.

? *** ***: İlk haftasından bildiriyorum gerçekten işini yapıyor. Nem ölçerle ölçüyorum doğru. İyi ki almışım küften kurtuluruz umarım sayesinde.

? *** ***: Çok işe yarayan bir cihaz. Rutubetli odanın havasını değiştirdi. Rutubet ve nem sorunu yaşıyorsanız mutlaka alın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Nem Alma CihazlarıEbac 3850e Yorumları
Trotec TTK 60 E İncelemeOlefini Ol12-010-2Ea Özellikleri
Delonghi DDS 20P ÖzellikleriFakir Drywind İnceleme
Olefini Ol22-271Ea YorumlarıTrotec TTK 95 E Kullananlar
Technowell Thd-20 KullananlarKurutek KT10-A Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Trotec TTK 28 E'ye gelen soruları sizler için derledik. İşte Trotec TTK 28 E hakkında en çok merak edilen sıkça sorulan sorular.

Trotec TTK 28 E havayı temizler mi?

Trotec TTK 28 E, nem alma cihazı olduğundan dolayı hava temizleme özelliğine sahip değildir. Trotec TTK 28 E, sadece evdeki nem seviyesini dengeleyerek nefes almayı kolaylaştırmaktadır.

Trotec TTK 28 E rutubeti önler mi?

Yüksek nem oranlı evlerin cam ve duvarlarında su damlacıkları görmek mümkün. Bu su damlacıkları zamanla evinize işleyerek rutubet oluşturmaktadır. Trotec TTK 28 E ise ortamdaki nem seviyesini düşürerek damlacıkları yok eder ve rutubet oluşumunu engeller.

Trotec TTK 28 E ne işe yarar?

Trotec TTK 28 E, gösterdiği üstün performans sayesinde evinizde rutubet oluşumunu engellerken aynı zamanda sizin de daha rahat bir şekilde nefes almanızı sağlar. Bu sadece bunlarla kalmayıp aynı zamanda çamaşırlarınızı da kurutmaktadır.

Ev içinde nem oranı ne olmalı?

Uzmanlar ev içerisinde bakteri ve virüs oluşumunu engellemek için ideal nem seviyesini %65 olarak önermektedir. Nem seviyesini daha düşük tutmak havayı sertleştireceği için bakteri ve virüslerin artmasına neden olmaktadır.

Trotec kimin?

Kaliteli ürünleriyle adını ülkemizde de duyurmayı başaran Trotec, 1994 yılında Almanya'nın Heinsberg şehrinde kurulmuştur.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.